Ifibajnokságon rajta lennék, de nekem csak februárban lesz vége az ifibajnokságomnak :\ Kilehet közbe lépni?CFirpo3 írta:Akkor összeírunk egy listát?
Egyébként hányan lehetnek egy ilyen bajnokságba?
szerk.: 4, 8 és 16-os lehet szerintem.
Ifibajnokságon rajta lennék, de nekem csak februárban lesz vége az ifibajnokságomnak :\ Kilehet közbe lépni?CFirpo3 írta:Akkor összeírunk egy listát?
Egyébként hányan lehetnek egy ilyen bajnokságba?
És akkor mindenki szerepelne benne?kamaj írta:Mi lenne, ha csinálnánk egy Eurobarcás ifibajnokságot? Nekem még egy meccsem van hátra a másik ifibajnokságból, de utána én csatlakoznék ehhez.
A barátságos meccsek nem befolyásolják a szurkolók hozzáállását. Csakis a kupa illetve a bajnoki meccsek számítanak. Ha a bajnoki meccs előtt az a szurkolók elvárása hogy nyerj és veszítesz kevesebben fognak a kövi meccsedre kimenni. Ha nem várnak győzelmet, de úgy nyersz akkor jobb kedvük lesz és inkább kimennek a meccsedre.noodle77260 írta:A barátságos meccsek is beleszámítanak?kamaj írta: A legfőbb tényező a csapatod játéka - ha sokszor nyersz nagyobb lesz a nézőszám. Ezt a szurkolók hangulatából tudod leszűrni, hogy mennyire "kedvelik" a csapatodat és minél jobban annál inkább mennek ki a meccsedre.
Mi lenne, ha csinálnánk egy Eurobarcás ifibajnokságot? Nekem még egy meccsem van hátra a másik ifibajnokságból, de utána én csatlakoznék ehhez.Diego10 írta:Valaki nem akar csinálni egy ifibajnokságot??
A barátságos meccsek is beleszámítanak?kamaj írta:A legfőbb tényező a csapatod játéka - ha sokszor nyersz nagyobb lesz a nézőszám. Ezt a szurkolók hangulatából tudod leszűrni, hogy mennyire "kedvelik" a csapatodat és minél jobban annál inkább mennek ki a meccsedre.noodle77260 írta:Mitől függ a nézőszám? Nekem szinte minden hazai meccsemen nagyon kevesen vannak.Igaz most kezdtem, de 6 ponttal a 4. helyen vagyok.
esetleg valaki tanácsot tud adni?
socio66 írta: egyébként lenne még egy kérdésem.nemrég vettem egy 17 éves tehetséget,a játékszervezése jó szintű,és szeretném edzetni. Ugye a kp-poszton 7 hét a szintugrás.Viszont itt a fórumon azt mondták,hogy mivel gyenge edzőm van,ezért ez az idő így jóval több..egy új edző pedig nem kevés pénz(legalábbis nekem).Mit tegyek?
A legfőbb tényező a csapatod játéka - ha sokszor nyersz nagyobb lesz a nézőszám. Ezt a szurkolók hangulatából tudod leszűrni, hogy mennyire "kedvelik" a csapatodat és minél jobban annál inkább mennek ki a meccsedre.noodle77260 írta:Mitől függ a nézőszám? Nekem szinte minden hazai meccsemen nagyon kevesen vannak.Igaz most kezdtem, de 6 ponttal a 4. helyen vagyok.
esetleg valaki tanácsot tud adni?
Sztem 8-10,így a sérüléssel,egyébként kicsit több.matyi02 írta:Attila Koplárovics (215334436) 2
24 éves és 4 napos, középszerű forma, sérült (2 hét)
És ha lehet sose menj le mínuszba pénzügyileg. (legalábbis nagyon nagy mínuszba ne!)kabekabe írta:Én most regiztem. Kiprobálom ezt is, a Fifa menedzserbe is toltam/tolom.
kösz. én a fifaban ami ilyenekben nem ennyire élethű, vettem csak fiatalokat, bajött. Akkor itt majd talán jobb ha vegyesen veszek.noodle77260 írta:Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor szerintem inkább tapasztalt max 30-32 éves játékosokat vegyél, akiknek legalább a posztnak megfelelő "jó" , "megfelelő" tulajdonságai vannak, mert én fiatalokat vettem, 18-22 éveseket és a tapasztalatlanságuk miatt kaptam már pár gólt.kabekabe írta:Én most regiztem. Kiprobálom ezt is, a Fifa menedzserbe is toltam/tolom.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor szerintem inkább tapasztalt max 30-32 éves játékosokat vegyél, akiknek legalább a posztnak megfelelő "jó" , "megfelelő" tulajdonságai vannak, mert én fiatalokat vettem, 18-22 éveseket és a tapasztalatlanságuk miatt kaptam már pár gólt.kabekabe írta:Én most regiztem. Kiprobálom ezt is, a Fifa menedzserbe is toltam/tolom.
okés,majd ránézek.bowlinggolyo írta:
a 4. forduló és már 3-0ra vezetek? Ha vki kíváncsi az nézheti a Bowlinggolyo Fc- Vecsési hősök meccset megéri