Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem egy rendes csapattól.socio66 írta:bot csapattól?bowlinggolyo írta:Annyira bírok örülni h megint kaptam egy kib*szott random meccset és kikaptam mert jobb vagyok. És nem is 1-0ra vagy vmi ijesmi hanem 6-3
socio66 írta:Még mindig jobb,mintha kikapnál..Diego10 írta:Nem hiszem el.Viszek 7-2re de lerúgták a legjobb emberem.![]()
![]()
![]()
Az ellenfelem lőtt egy gólt az első félidő elején,azóta semmi nem történik, helyzet sincs egyik oldalon sem..
Így kikapni..
Még mindig jobb,mintha kikapnál..Diego10 írta:Nem hiszem el.Viszek 7-2re de lerúgták a legjobb emberem.![]()
![]()
![]()
bot csapattól?bowlinggolyo írta:Annyira bírok örülni h megint kaptam egy kib*szott random meccset és kikaptam mert jobb vagyok. És nem is 1-0ra vagy vmi ijesmi hanem 6-3
még mindig ugyan ez az állás,borzasztó eseménytelen meccs,egy gól úgy kéne mint egy falat kenyér..socio66 írta:Szünet,az ellenfelem vezet 1-0-ra,ha még egy gólt lő,elment a meccs és a bajnoki cím,ha viszont egyenlítek akkor bármi lehet.
Sajnos én is hátrányba kerültem,de ez még visszahozható,ráadásul az egyik játékosát le kellett cserélni.Danka00792 írta:Kijelentem, hogy kikaptam.![]()
![]()
Már 0-2 az állás, pedig hazai pályán vagyok. Hmm, lehet ez a 4-5-1-es felállás nem volt olyan jó ötlet. Abban reménykedek, hogy rugok egy gólt talán, mert az ellenfelem még nem kapott. Hát ez nem az én napom.
Szerk.: 0-3.
Grat!CFirpo3 írta:1-0.
Danka: Yagüe nem kezd?
szerk.: 2-0 nekem
Mindig ez van...Danka00792 írta:Csak nekem nemjó ez a HT-s Live progi?![]()
Ezt irja ki:
A mérkőzés már elkezdődött, de még nem tudunk a helyszínre kapcsolni. Kérlek próbálkozz újra egy kicsit később, addigra remélhetőleg sikerül felvennünk a kapcsolatot a stadionban levő riporterünkkel!