Ha 2 nagyszerű csatárod van, akkor nem sok esélyem van nekem

szerk.: Sok sikert, jójétkot.
Ez jó véleményem szerint a 6-7. osztályba megfelelő. Csak ha már feljutottál akkor majd le kellesz cserélni mert h tovább jussál oda már sokkal erősebb kpk kellenek majd.socio66 írta:Inkább a középpályát szeretném erősíteni,szeretnék venni egy remek,vagy annál jobb kp-t,plusz egy 17éves jó-t,akit a következő szezonra nagyszerű-re eddzek fel.bowlinggolyo írta:Ha egy jó tanácsot megfogadsz akkor vegyél 40000 eFT-ért egy remek vagy annál jobb idősebb védőt. és nem is vagy minuszban de a védelmed is javul.
szerk:na az egyik meg is van,kérek róla véleményt:
Josef Konvalina
29 éves
megfelelő forma
erőnlét:jó
játékszervezés:remek
átadás:megfelelő
TSI:2 630
Inkább a középpályát szeretném erősíteni,szeretnék venni egy remek,vagy annál jobb kp-t,plusz egy 17éves jó-t,akit a következő szezonra nagyszerű-re eddzek fel.bowlinggolyo írta:Ha egy jó tanácsot megfogadsz akkor vegyél 40000 eFT-ért egy remek vagy annál jobb idősebb védőt. és nem is vagy minuszban de a védelmed is javul.
Kihívtalak egy ifi barátságosra ! Fogadd el !MQuC írta:Vki egy IFI barátságosra kihívna?? MQuC J a neve. Köszi
A licit 91.000 nél járbowlinggolyo írta:mi is a csapatod neve socio66
És még mindig megy egyre feljebb a licit..socio66 írta:Jujj most nagyon örülök! Van ugyanis egy jó védekezésű játékosom,aki meccseimen maximum 1.5 csillagot szokott elérni,nem is gyakran játszatom.. Most kitettem egy pár játékosom a piacra köztük őt is,10.000-ért,hátha valaki ad ennyit érte..Ehhez képest a licit 32.000-nél jár! Mikor megláttam el sem akartam hinni,ez a pénz mondanom se kell,borzasztóan jól jön,ráadásul mivel a bizonyos játékos nem volt kezdőember,nem is kell pótolni..gyakorlatilag teljesen váratlanul jutok most ehhez a 30 kilóhoz.
![]()
![]()
![]()
A pénzt az adósságom kifizetésére fogom költeni.bowlinggolyo írta:
Ezzel most tényleg jól jártál. Ezt a pénzt mire fogod költeni?
Ezzel most tényleg jól jártál. Ezt a pénzt mire fogod költeni?socio66 írta:Jujj most nagyon örülök! Van ugyanis egy jó védekezésű játékosom,aki meccseimen maximum 1.5 csillagot szokott elérni,nem is gyakran játszatom.. Most kitettem egy pár játékosom a piacra köztük őt is,10.000-ért,hátha valaki ad ennyit érte..Ehhez képest a licit 32.000-nél jár! Mikor megláttam el sem akartam hinni,ez a pénz mondanom se kell,borzasztóan jól jön,ráadásul mivel a bizonyos játékos nem volt kezdőember,nem is kell pótolni..gyakorlatilag teljesen váratlanul jutok most ehhez a 30 kilóhoz.
![]()
![]()
![]()
Már a nevemből is kitalálhattad volna h Bowlingolyo FC de egy pár hszszel lentebb írtam is.piton írta: Az szivattyú h a Hattrick-ben sokszor előfordul h a gyengébbik csapat nyer, de már megszoktam... abból a 3 játékosból csak az egyik sérült fog hiányozni, de hála égnek csak 1 hétre sérült le amit az orvosokkal kb. 3 napra faragok le, szóval szombaton mát tuti játszhat.
Mi a te csapatod??? simán megvernél![]()
![]()
Az szivattyú h a Hattrick-ben sokszor előfordul h a gyengébbik csapat nyer, de már megszoktam... abból a 3 játékosból csak az egyik sérült fog hiányozni, de hála égnek csak 1 hétre sérült le amit az orvosokkal kb. 3 napra faragok le, szóval szombaton mát tuti játszhat.bowlinggolyo írta:Bocsi de szntem én is megvertelek volna simán.De nálad az volt a szivattyú h 3 kulcs embered sérült lepiton írta:Kizúgtam a kupából mint esélyesebb.![]()
Valaki egy bari meccset??? /Ragadozó Pitonok/
Bocsi de szntem én is megvertelek volna simán.De nálad az volt a szivattyú h 3 kulcs embered sérült lepiton írta:Kizúgtam a kupából mint esélyesebb.![]()
Valaki egy bari meccset??? /Ragadozó Pitonok/