Én is várom. Hiányzik már a győzelem.CFirpo3 írta:Holnap lesz ifi meccsem MessiFan-nal. Már nagyon várom. Óriási rangadó lesz...

Én is várom. Hiányzik már a győzelem.CFirpo3 írta:Holnap lesz ifi meccsem MessiFan-nal. Már nagyon várom. Óriási rangadó lesz...
errant írta:Meddig maradhatok mínuszba? Lesz valamilyen következménye rövid, hosszú távon?
Én sajnos egy vereséggel kezdő csapatot kaptam a hetedosztályba,de innen szép megnyerni a bajnokágomat!G-Jay írta:Azt tudom hogy szerdán van. Közben meg is válaszolódott a kérdésem, mert kaptam ellenfelet.
Am annyira nem vagyok kezdő, csak ezekkel az új szabályokkal nem vagyok teljesen tisztában, hogy mit eredményeznek.
Már egy csapatommal (C.F.Barcelona) megnyertem a hatodosztályt, de nem jutottam az osztályozóval sajnos fel, és akkor abbahagytam.
A mostani csapatom neve am Philadelphia 89ers.
Szerintem sok én kaptam ellenfelet én is kezdő vagyok beraktam magam a kalapba és másnapra megkaptam az ellenfelem és minden barátságos mérkőzés szerdán szokott lenni!G-Jay írta:Köszönöm srávok a segítséget, én is hasonlóan kívántam elkezdeni. Nah kiderül majd hogy jó lesz e.
Egy kérdés: Barátságos meccshez lehet olyat, hogy kalapba kerülni, és összesorsolnak vkivel. Mennyi a valószínűsége hogy lesz is ellenfelem?
Lehet irányítani az Ifi csapatot is?Xzibit25 írta:És megnyertem 1-0-ra a meccset 10 emberrel is.Xzibit25 írta:Ifi bajnokim félidőben 0-0.Egész jó sztem ahoz képest h 10 emberrel játszok.![]()
![]()
![]()
De sajnos szakad az eső és ezért az egyik játékosom messze képességei alatt teljesít.
És már el is kezdődött a 2. félidő. Az istenként tisztelt IHAK-edző(azaz én) a szünetben újra végigment a megbeszélt taktikán, ennek hatására a csapat szervezettsége megfelelő szintre emelkedett(csapnivalóról).Igaz h lesérítettem egy játékost és nem volt cseréje ezért a 66. perctől a másik csapat is 10 emberrel játszott. A 82. percben jött a kontránk és szabadrúgást kaptunk és belőttük.
![]()
Plusz egy sárga itt egy ott, és még a 15 éves kapusom is nagyon jól teljesített.Röviden ennyi.Bár nem hiszem h valakit érdekelne, de azért leírom mert büszke vok a csapatomra.
És megnyertem 1-0-ra a meccset 10 emberrel is.Xzibit25 írta:Ifi bajnokim félidőben 0-0.Egész jó sztem ahoz képest h 10 emberrel játszok.![]()
![]()
![]()
De sajnos szakad az eső és ezért az egyik játékosom messze képességei alatt teljesít.
És már el is kezdődött a 2. félidő. Az istenként tisztelt IHAK-edző(azaz én) a szünetben újra végigment a megbeszélt taktikán, ennek hatására a csapat szervezettsége megfelelő szintre emelkedett(csapnivalóról).
hehe par hete en is ezt tanacsoltam a fiuknak... nem vettek jo neven amikor ugyanezt javasoltam:)... kapusedzes... szinte szorol szora ahogyan te leirtad... maskepp nehez megragadni tartosan a htben de hat mindenkinek megvan a joga a valasztasra. csak nah nem art ha figyelunk a tapasztaltakra...Guardiola....
Reszben egyetertek de kiegeszitenem par dologgal. Szerintem kezdokent kapusedzessel kezdj. Vegyel ket fiatal kapust max 19 evest (amennyire jot csak tudsz). Vegyel fel 9 kapus edzot es egy segededzot, mindket kapust jatszasd egyiket bari mecseken masikat bajnokin. Ezen kivul szerezz egy megfelelo edzot a 7. osztalyban meg nem igazan szamit a vezetoi kepesseg tehat azon lehet sporolni.bowlinggolyo írta:Ajánlom neked h olvasd át a szabályzatot é utána vásárolgass szépen ha megcsináltad a diplomát. De ajánlom h előbb csináld végig a diplomát és utána vásárolj mert jobbakat tudsz így vásárolni.Am még egy kis segítségként mondom h min jó játékosokat vegyél és a max 32 éves legyen annál lehetőleg ne vegyél öregebbet ha jó szintű játékos.G-Jay írta:Nah most kaptam csapatot a hetedben 749-es csoport...van esetleg valaki ott?
Ajánlom neked h olvasd át a szabályzatot é utána vásárolgass szépen ha megcsináltad a diplomát. De ajánlom h előbb csináld végig a diplomát és utána vásárolj mert jobbakat tudsz így vásárolni.Am még egy kis segítségként mondom h min jó játékosokat vegyél és a max 32 éves legyen annál lehetőleg ne vegyél öregebbet ha jó szintű játékos.G-Jay írta:Nah most kaptam csapatot a hetedben 749-es csoport...van esetleg valaki ott?
Értem,de még sajnos én ezt nem tudtam ma kezdtem el játszani!és az első benyomások a játékról nagyon jók voltak!bowlinggolyo írta:Ha belerakod a kalapba akkor biztosan fogsz játszani de jobb itt megbeszélni egy két bari meccsetszajko írta:Még lenne egy kérdésem,ha belerakom magam a Barátságos meccs kalapba kb. mikor játszom le a Bari meccset?...előre is köszi!
Ha belerakod a kalapba akkor biztosan fogsz játszani de jobb itt megbeszélni egy két bari meccsetszajko írta:Még lenne egy kérdésem,ha belerakom magam a Barátságos meccs kalapba kb. mikor játszom le a Bari meccset?...előre is köszi!
Bari meccs mindig szerdán van.Azt nem tom h ezen a hétem már fogsz-e játszani.szajko írta:Még lenne egy kérdésem,ha belerakom magam a Barátságos meccs kalapba kb. mikor játszom le a Bari meccset?...előre is köszi!