A saját draftomról röviden:
1.kör: Antonio Brown
Számomra nem volt kérdés, hogy őt viszem, ha Big Ben nem lesz idén sérült simán a legjobb WR lesz.
2. Brandon Marshall
Nem nagyon céloztam meg idén a draftjaimban, de az öreg Fitzmagic-el idén is WR1 lehet, rosszabb nem lett a Jets offense.
3. Doug Martin
Mivel a kövi pickem nagyon későn volt, akartam egy RB-t vinni már azért. Winston csak jobb lesz idén, a Muscle Hamster kapott egy jó adag pénzt, most már talán el tud kezdeni szezonról szezonra teljesíteni.
4. Brandin Cooks
WR1 a Saints offense-ben, ami biztos jobb lesz, mint tavaly amit nem mellesleg az utolsó 9 meccsen 8 TD-vel fejezett be.
5. Latavius Murray
Tavaly a 4. legtöbbet volt a pályán a futók közül, idénre javult a Raiders O-line, illetve az egész offense tovább fejlődhet. Lehet a 3rd down munkát elveszti Washington miatt, de így is egy jó RB2.
6. Arian Foster
Mindenki tudja mire képes,
ha egészséges (szóval szokásosan lesz 4 jó meccsem tőle idén aztán kaputt). Ez a ha a fő oka, hogy megbántam, ráadásul abban a szörnyű offenseben nem tudom mire lesz képes, még nem láttunk belőle szinte semmit.
7. Julian Edelman
Patriots drukkerként valamiért már nagyon éreztem a késztetést, hogy elvigyem, pedig nem szeretem fantasyban. Meglepődnék, ha mind a 16 meccsen játszani tudna. Van egy biztos alapja minden meccsen , de nála valahogy sose érzem azt a potenciált, hogy bármikor lehet egy 100+ yard 2 TD meccse, amit még az utolsó körös pickemnél is érzek.
8. Jeremy Langford
Első számú RB Forte távozásával és a rookie Howard eddig nem mutatott semmi olyat ami alapján Langfordnak veszélyben lenne a játékideje. Tavaly voltak nagyon jó meccsei és nagyon rosszak, bízok abban, hogy a Bears nem lesz olyan trágya, mint az előszezonban, akkor lehet RB2 is akár.
9. Tom Brady
Nem szokásom a homerkedés, de megint el kapott egy kicsit a láz. Egyszer volt nálam fantasyban, 2 éve, akkor 4 meccs után dobtam (igaz, Odell Beckham miatt, aki megnyerte nekem később a ligát) és akkor indult be. Ha így adódott, hogy ott van a 9. körben gondoltam most lehúzok vele egy évet. Azt a 4 meccset valahogy átvészelem, utána egy kipihent Brady szétszedi a ligát.
10. Marvin Jones
Első számú WR lesz a Lionsban, lehet rosszabb embertől is labdákat kapni azért, mint Stafford. Megatront kell pótolnia (na jó, ez azért így nem igaz, őt nyilván nem lehet), az előszezonban már mutatott szép dolgokat, 10. körben bőven jó value, az egyik legjobb pickem szerintem.
11. Gary Barnidge
Szerintem se fogja megismételni a tavalyi teljesítményét, de továbbra is a Browns egyik legjobb red zone célpontja és RG3 egész életképesen nézett ki eddig a Browns offenseben.
12. Tyrod Taylor
Kellett valami értelmes Brady pótlására az első 4 meccsre. Mivel nem terveztem alapból Brady-t draftolni nem néztem, hogy az első 4 meccsen kinek lenne a legjobb sorsolása, de Taylornak a futásai miatt van egy biztos alapja (tavaly az utolsó 5 meccsen 1-szer futott csak 45 yard alatt), így a nagyon [auto_cenzúra] meccsekből is tűrhető jön ki nála.
13. Rams DEF
Aaron Donald, Robert Quinn.. Nevekre az egyik legjobb D, csak az a szerencsétlen Fisher tegye már össze rendesen azt a csapatot és akkor a csillagos ég a határ (legalább fantasyban).
14. Brandon McManus
Ki is vágtam azóta, mert igazából hasonló vagy jobb kickert úgyis tudok szerválni majd szezonkezdet előtt és addig se foglalja a helyet, lehet raktározni.
15. Kevin White
Nagyon bízok a Bears offense-ben úgy néz ki, de ez a gyerek egy vadállat volt az egyetemen, tavaly semmit nem játszott sérülés miatt, de idén elszabadulhat Jeffery mellett. Chicago-ban azért már a Marshall-Jeffery páros is tudott nagyon is életképes lenni Cutler irányításával.
+1 Tajae Sharpe
Egyszerűen annyira jó dolgokat hallok róla a camp-ből, hogy nem bírtam nem behúzni. Mariota már tavaly is egész jó volt és a hírek szerint tömni fogja Sharpe-ot. Nem véletlenül cserélte el a Titans DGB-t.
Összességben elég jól sikerült szerintem a draft, minden poszton erősnek és mélynek érzem a csapatot, ott az a Foster, Edelman forduló volt, ami lehetett volna kicsit erősebb.
Azt sajnálom, hogy Lockett-ről és Moncrief-ről is pont lecsúsztam, minden draftomon célba vettem őket. Derrick Henry is pont 1 pick-el előttem ment ki, őt is szívesen eltáraztam volna, szerintem meccsek kérdése és ő lesz a kezdő RB a Titans-ben.
Holnap megpróbálok írni gyorsan a tiédről is Csabi.