Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na bakker az én csapatom neve valami Veszprémi Vitézek és én elég gagyinak tartom ezt a nevet főleg úgy,hogy ha valami jó hellyel drukkolnék ki,de az esetbe ha leégnék semmi gond nem lenne vele!David089 írta:szajko írta:Most kezdtem el a játékot és azt szeretném kérdezni,hogy lehet a csapat nevét megváltoztatni...előre is köszönöm!
Ide is kiírom hátha még kell valakinek:)
A csapat nevét csak szezon után lehet megváltoztatni...
szajko írta:Most kezdtem el a játékot és azt szeretném kérdezni,hogy lehet a csapat nevét megváltoztatni...előre is köszönöm!
Jók a tehetségeid.bowlinggolyo írta:A 18 évest miért nem hozod fel?Az már jó.Xzibit25 írta: Na mind1.![]()
Neked milyen tehetségeid vannak???
Nekem van egy 15 éves és 98 napos 5,5 csillagos kapusom és egy 15 éves és 46 napos 4,5 csillagos középpályásom, ja meg egy 18 éves és 66 napos 6 csillagos középhátvédem.
Az én 2 tehetségem az egyik 17 éves remek lesz 18 évesen a másik 15 éves és már megfelelő vagy középszerű megfelelő átadással.
Hmm, oks. Köszi a választ, egyébként mi is a csapatod neve?bowlinggolyo írta:...l
Akkor lehet törölni amikor az ifi bajnokságnak van vége. Szntem nem éri meg mert sok idő mire ezekből a tehetségekből pénzt látsz és nem hozza be az árát. Inkább a totós módszert ajánlom neked.Danka00792 írta:Megtudnátok mondani, hogy hogy megy ez az Ifi központos herce hurca.Sok idöt kell rászánni? Pénzt eszi? Megéri csinálni most, amikor még csak a 7. osztályban vagyok? Azt tudom, hogy csak idény végén lehet törölni, ezért nem akarok csak ugy tudatlanba csinálni ifi akadémiát, de látom, hogy az Ifiitek már 15 évesen jobbak, mint az én felnött csapatom.
A 18 évest miért nem hozod fel?Az már jó.Xzibit25 írta: Na mind1.![]()
Neked milyen tehetségeid vannak???
Nekem van egy 15 éves és 98 napos 5,5 csillagos kapusom és egy 15 éves és 46 napos 4,5 csillagos középpályásom, ja meg egy 18 éves és 66 napos 6 csillagos középhátvédem.
Na mind1.bowlinggolyo írta:Akkora te már kapsz edzést mert nem venném el az edzésedet.Xzibit25 írta: Nekem meg pont 27.-én van bajnokim.![]()
![]()
![]()
21.-e jó neked???az kedd(elvileg)
Akkora te már kapsz edzést mert nem venném el az edzésedet.Xzibit25 írta: Nekem meg pont 27.-én van bajnokim.![]()
![]()
![]()
21.-e jó neked???az kedd(elvileg)
Nekem meg pont 27.-én van bajnokim.bowlinggolyo írta:Nem mert csütörtök és nekem nem jó mert akkor van bajnokim és nem éreke vele semmit.Xzibit25 írta:Az szép. Neked jó október 23???
Neked nem lenne jó 27-e?
Nem mert csütörtök és nekem nem jó mert akkor van bajnokim és nem éreke vele semmit.Xzibit25 írta:Az szép. Neked jó október 23???
Az szépbowlinggolyo írta:Nekem 8 csak hívj ki de ne csütörtöktől szombatig nem jó .Ha neked is megfelel a hétfő akkor lekötöm.Xzibit25 írta:Köszi az infót.
Am nem akarsz ifi barimeccset játszani???Most már le is tudnánk játszani rendesen nem úgy mint a múltkor.
szerk: Most néztem meg a legkorábbi időpontom csak okt 20.
Nekem 8 csak hívj ki de ne csütörtöktől szombatig nem jó .Ha neked is megfelel a hétfő akkor lekötöm.Xzibit25 írta:Köszi az infót.
Am nem akarsz ifi barimeccset játszani???Most már le is tudnánk játszani rendesen nem úgy mint a múltkor.
Köszi az infót.bowlinggolyo írta:egész jó csak ha az a pontrúgás mondjuk átadás lenne akkor jártál volna vele a legjobban.socio66 írta:Vettem egy játékost!
Mario Alsterwasser
30 éves
TSI:1500
Játékszervezés:remek
pontrúgás:remek
13.000 eFT volt,szerintem nem rossz..
Am Xzibitnek üzenem ha középen támadásod úgy tudod növelni h magas átadással rendelkeznek a játékosaid nekem kiemelkedő mert 2 csatáromnak remek a középpályán + min középszerű.
Sok sikert nektek a továbbiakban is.
egész jó csak ha az a pontrúgás mondjuk átadás lenne akkor jártál volna vele a legjobban.socio66 írta:Vettem egy játékost!
Mario Alsterwasser
30 éves
Sztem se rossz.Csak egy kicsit öreg.Ezt pont én mondom aki 31 évest vett nemrégsocio66 írta:Vettem egy játékost!
Mario Alsterwasser
30 éves
Köszi a tippeidet,teljesen igazad van.depth írta:idegenben 2 - 4re nyertem az ellen akivel a bajnoki címért fogunk harcolni. kreatív játék és a szezon legfontosabb meccsét használva. a gyengébbik csatárom akinek kiemelkedő a pontrúgása 3gólt lőtt. de egyiket se pontrúgásból
nem játszok régóta, de a józan paraszti észt használva van egy-két tippem, h miért kaptál ki ennyire. ő 5 középpályással játszott, te csak 3al. neki a 3 belső középpályása közül kettő 6 és fél csillagos. ezért a labdabirtoklás is egyértelműen az övé lesz. 70% - 30%. nála van nagyrészt a labda, ő alakít ki helyzeteket. erre még jön az is, h középső támadást játszottál, pedig csak egy erős középpályásod van és ő erősebb középen. nem tudsz ott áttörni. szerintem.Xzibit25 írta: Nagyon jól.
Kikaptam 9-0-ra attól a csapattól aki tavaly 3-0-ra vert (1.találkozásunk) utána én nyertem 5-0-ra mert 6 emberrel állt ki.De csak 2 db 6 csillagos játékosa van a többi 9db az 2,5 csillagos.
Gratulálok a győzelmedhez.