Egyébként rapika. Itt mindent megtudhatsz http://wiki.hattrick.org/Hu/

2-2 idegenben az egyik legjobb ellen. Most egész jól állok pénzügyileg: 15 542 eFt (14 246 eFt)MessiFan írta:Nektek hogy kezdődött az idény?
nem játszok régóta, de a józan paraszti észt használva van egy-két tippem, h miért kaptál ki ennyire. ő 5 középpályással játszott, te csak 3al. neki a 3 belső középpályása közül kettő 6 és fél csillagos. ezért a labdabirtoklás is egyértelműen az övé lesz. 70% - 30%. nála van nagyrészt a labda, ő alakít ki helyzeteket. erre még jön az is, h középső támadást játszottál, pedig csak egy erős középpályásod van és ő erősebb középen. nem tudsz ott áttörni. szerintem.Xzibit25 írta: Nagyon jól.
Kikaptam 9-0-ra attól a csapattól aki tavaly 3-0-ra vert (1.találkozásunk) utána én nyertem 5-0-ra mert 6 emberrel állt ki.De csak 2 db 6 csillagos játékosa van a többi 9db az 2,5 csillagos.
Gratulálok a győzelmedhez.
Nagyon jól.MessiFan írta:Ezaz!!! Fantasztikusan kezdtem az idényt
Akitől kikaptam tavalyy 3-2-re azokat most 7-0-ára vertem![]()
Két csatárom két góllal köszöntötte az új idényt. Szabadrúgáslövőm tizenegyessel rúgta az UMCS-ben az első gólját.
Egy kis pénzt azaz 10000 eFt körüli összeget kaptam/kapott a csapatom így nem megy feljebb a mínusz.
Vamos UMCS!
Nektek hogy kezdődött az idény?
Ugyan úgy fejlődik rá. Annál az a lényeg h minnél többet játszasd úgy a csapatod.Danka00792 írta:Ha barátságos meccsen játszok uj formációval, akkor fejlödik arra a formációra a tudásom? Vagy csak kupa/bajnoki meccseken?
Nem,valószínűleg nem kell ennyit várni,sok tulaj nélküli csapat van jelenleg. Az én bajnokságomban pl.3.szajko írta:Beregisztráltam én is a játékra télleg 1 hetet kell várni a csapatomra?
Oké, semmi gondDiego10 írta:Félre ne értsd nem arra mondtam.
Egyébként elnézve a csapatod egy 2.-3. helyre oda érhetsz én viszont szeretnék feljutni és ez a célkitűzésem.
Mindenesetre sok sikert a bajnoksághoz!
kudu írta:Én nem bíztam el magam, csak sikerként könyvelem el, h 3 meccs után újra tudtam nyerni.Diego10 írta: Azért annyira ne bízd el magad.A csoportunk leggyengébbje ellen nyertél.![]()
Mellesleg nekem is sérült 2 alapemberem és kis híján ki is kaptam emiatt de végül fordítottam.
Majd egymás ellen meglátjuk.
De igy sem fogok feljutni, mert vannak nálam erősebbek a csoportban...
3.-4. hely a célom idén
Én nem bíztam el magam, csak sikerként könyvelem el, h 3 meccs után újra tudtam nyerni.Diego10 írta: Azért annyira ne bízd el magad.A csoportunk leggyengébbje ellen nyertél.![]()
Mellesleg nekem is sérült 2 alapemberem és kis híján ki is kaptam emiatt de végül fordítottam.
Majd egymás ellen meglátjuk.
kudu írta:Na az első bajnokim, és új taktikám eredménye:
Lelkesedés 10 – 0 [auto_cenzúra]![]()
De megsérült két játékosom 3 hétre