Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de, játszhatunk, én már lefoglaltam egy mérkőzést, mert a kupából kivertek..CFirpo3 írta:Akkor ez az új bari meccses dolog azt jelenti, hogy ezentúl nem játszhatunk azzal akivel akarunk?
Ha elolvastad az új idényre beújított barátságos meccses rendszert,nagyon könnyen találhatsz magadnak ellenfeletbty írta:Csáó!
Valaki aki kizugott a magar kupábol ugy mint én nem akar egy bartáságos meccset játszani velem?
Ez most komoly? A csillag nem azt mutatja meg, h milyen jól teljesít az adott játékos? Mert hiába van nagyszerű csatárod, ha pocsék a formája, nem? Legalábbis én ezért csillag alapján vásárlok.bowlinggolyo írta: Nem tudom miért a csillagot nézitek az egy 20ad rangú dolog mindig a képessége számít nem a csillaga. Am gratula hozzá.
Nem tudom miért a csillagot nézitek az egy 20ad rangú dolog mindig a képessége számít nem a csillaga. Am gratula hozzá.Diego10 írta:Na akkor mivel most ráérek megosztom veletek a kupaeredményemet egy nálam jóval erősebb ellenfél ellen.
CzereFC-Szőröstalpúak 3-2.
Csak az az egy gond van h egy 3 csillagos kapusomat és egy 3 csillagos védőmet is lesérítették elég hosszú időre.![]()
De azért örülök mert ez óriási eredmény a játékosaimtól.
Hát örülök is hogy bentmaradtam.bowlinggolyo írta:Akkor én örülnék a helyedben h bent maradtam a 6odban.Am meg jobban járnál ha 7edben lennél ott több pénzt gyűjtenél mint így 6odban.Xzibit25 írta: Hatod-ban vok,de elég gyenge a csapatom.Ezen a játékoson kívül van 4 jó szitű (ebböl 2-nek a pontrúgása a jó) +egy lenyűgöző játékszervezésű játékosom. És kb ezek a legjobbjaim + ez a csatár.A többi megfelelő v roszabb.És a 4 jó szintűből egy jó gólszerzésű játékost csak pár hete vettem sociotól.
Akkor én örülnék a helyedben h bent maradtam a 6odban.Am meg jobban járnál ha 7edben lennél ott több pénzt gyűjtenél mint így 6odban.Xzibit25 írta: Hatod-ban vok,de elég gyenge a csapatom.Ezen a játékoson kívül van 4 jó szitű (ebböl 2-nek a pontrúgása a jó) +egy lenyűgöző játékszervezésű játékosom. És kb ezek a legjobbjaim + ez a csatár.A többi megfelelő v roszabb.És a 4 jó szintűből egy jó gólszerzésű játékost csak pár hete vettem sociotól.
Hatod-ban vok,de elég gyenge a csapatom.Ezen a játékoson kívül van 4 jó szitű (ebböl 2-nek a pontrúgása a jó) +egy lenyűgöző játékszervezésű játékosom. És kb ezek a legjobbjaim + ez a csatár.A többi megfelelő v roszabb.És a 4 jó szintűből egy jó gólszerzésű játékost csak pár hete vettem sociotól.bowlinggolyo írta:Szntem öreg de 7ed be nagyon jó.Xzibit25 írta:Szerintetek ezért a játékosért:
Norman Marchardt (39432986)
31 éves és 92 napos, középszerű forma, egészséges
Népszerű fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata középszerű, és középszerű vezetői képessége van.
Következő születésnap: 2008-10-29
Ország: Deutschland
TSI: 1 050
Fizetés: 133 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: hattrick ala kocka
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: jó
Szélsőjáték: középszerű Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: jó Pontrúgás: gyenge
Gólok száma: 42
Mesterhármasok száma: 5
Bajnoki gólok ebben a szezonban: 0
Kupagólok ebben a szezonban: 0
Megérte kiadnom 16 600 eFt-ot???
u.i.:Sztem a többi játékosomhoz képest jó .Ha valaki megnézné a csapatom a neve:hattrick ala kocka
Légyszi írjatok hsz-eket.Kiváncsi vok a véleményetekre.
Ez nekem is j dolog köszi az infót. Sokat segíthet ez nekem majd a kupában.mindorokke_barca írta:van egy lehetoseg.. amit csak veszhelyzet eseten szoktak hasznalni, nagyon fontos meccsek elott... ha leviszed az edzes intenzitasat 10%-ra akar 5-6 szintet is emelkedhet a csapatszellem.. igy ujra hassznalhatod a mots-ot... viszont ertelemszeruen amikor visszallitod az edzes intenzitasat eredeti allapotaba.. ugyanannyi szintet vissza is esik, a mots miatt pedig alacsonyabb szinten lesz a csapatszellem mint mielott levitted az edzes intenzitasat...
Ez így igaz + még hozzá tartozik az is h a csapatszellem esésével a középpályád is gyengül és nem csak a csillagok esnek vissza. Szóval azt ajánlanám h ha már mindenképp mots-szolsz akkor utána min 2-3 lazázást is tegyél be.kamaj írta:Lehet többször is használni viszont ennek van negatív hatása is mégpedig a csapatszellemet érinti igen erősen. Én az előző szezonban gyakran használtam és nagyon leesett a csapatszellemem (a legalacsonyabbra), ennek pedig a meccseken produkált csillagszámában fedeztem fel. Én azt tanácsolom hogy szezononként 2-nél többször ne nagyon játszasd ezt. Am a csapatszellemet a laza játékkal lehet növelni.depth írta:egy olyan kérdésem lenne, h a szezon legfontosabb mérkőzését egyszer szabad csak használni? vagy másodszor is ugyanolyan hatékony? de akkor van valami hátránya? mert az első mérkőzésem pont azzal van, akivel a bajnoki címért fogunk harcolni.
köszönöm. kétszer akarom használni egy szezon alatt. a bot csapatok ellen akkor majd laza játékot nyomok.kamaj írta: Lehet többször is használni viszont ennek van negatív hatása is mégpedig a csapatszellemet érinti igen erősen. Én az előző szezonban gyakran használtam és nagyon leesett a csapatszellemem (a legalacsonyabbra), ennek pedig a meccseken produkált csillagszámában fedeztem fel. Én azt tanácsolom hogy szezononként 2-nél többször ne nagyon játszasd ezt. Am a csapatszellemet a laza játékkal lehet növelni.
Lehet többször is használni viszont ennek van negatív hatása is mégpedig a csapatszellemet érinti igen erősen. Én az előző szezonban gyakran használtam és nagyon leesett a csapatszellemem (a legalacsonyabbra), ennek pedig a meccseken produkált csillagszámában fedeztem fel. Én azt tanácsolom hogy szezononként 2-nél többször ne nagyon játszasd ezt. Am a csapatszellemet a laza játékkal lehet növelni.depth írta:egy olyan kérdésem lenne, h a szezon legfontosabb mérkőzését egyszer szabad csak használni? vagy másodszor is ugyanolyan hatékony? de akkor van valami hátránya? mert az első mérkőzésem pont azzal van, akivel a bajnoki címért fogunk harcolni.
Mondjuk nálam nem lenne kezdő, és szerintem annyi pénzt nem ér meg, mint amennyit írtál, de mint ahogy golyó is írta: hetedbe nagyon jó.Xzibit25 írta:Szerintetek ezért a játékosért:
Szntem öreg de 7ed be nagyon jó.Xzibit25 írta:Szerintetek ezért a játékosért:
u.i.:Sztem a többi játékosomhoz képest jó .Ha valaki megnézné a csapatom a neve:hattrick ala kocka
nemrossz...csak hozd jó formábaXzibit25 írta:Szerintetek ezért a játékosért: