Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
bezzeg lance dominanciája mondjuk azóta én se nézem, kb 2005-ig követtem, voltak nagy kerekesek, lance, ulle, beloki, moreau, botero, basso, mancebo, sastre fuh mennnyi mindenkire emlékszem te jó ég néha még később is bele-bele lestem, de amiota sipi meghalt (2011?) azóta a kommentérok is uncsik.Messias2 írta:Régebben követtem, de a britt csaló dominanciájától hányok, ezért már nem követem.Primitive írta:
Tour de France-ot senki nem nézi? Pedig lenne miről beszélni.
Régebben követtem, de a britt csaló dominanciájától hányok, ezért már nem követem.Primitive írta:
Tour de France-ot senki nem nézi? Pedig lenne miről beszélni.
Szerintem pont hogy itt nincs akkora jelentősége ennek. Rövidebb labdamenetek vannak, mint a többi GS-n, rövidebbek a meccsek is.MatsMessi írta:Jol johet meg, hogy nem kellett lejatszania sem Djokonak sem Rogernek a teljes meccset. Hosszu ez a Wimbledon, minden palyan toltott perc szamithat.
A masodik hetre kikopik a talaj,es nagyon felgyorsul.Messias2 írta:Elég lassú a center pálya, ez kedvezhet Nadalnak, és Djokonak.
Rafa bárki ellen képes kiesni Wimbledonban, láthattuk már párszor...MatsMessi írta:Wimbledonra mit tippeltek? Nadal ellen kipotyog mindenki, hihetetlen, hogy az első komoly ellenfele az elődöntőben lesz, ott sem a legjobb formáját mutató Murray. Bár hazai közönség előtt bármi lehet. Rogernek sem kéne, hogy gondot okozzon a 8 közé jutás, ott Raonic veszélyes lehet, bár Ő sem mutatja a tavalyi formáját. Eléggé Federernek áll ez a Wimbledon most, remélem nem lesz koppanás a végén.
Majd most robbantani fog. Elég jó időket úszott az utóbbi időben. Ebben az évben övé a 2. legjobb idő 400 vegyesen. Sőt, az említett idejével 3. lett volna tavaly az Olimpián. Kalisz meg a két japán lesz rá veszélyes, a dobogó a minimum szerintem.visca el barca írta:verrasztó?S.Agüero írta:Úszó-VB-n ki hány aranyra tippel?
4 arany lesz szerintem. Hosszú a 2 vegyesen, Kenderesi 200 pillén és Verrasztó 400 vegyesen.
verrasztó?S.Agüero írta:Úszó-VB-n ki hány aranyra tippel?
4 arany lesz szerintem. Hosszú a 2 vegyesen, Kenderesi 200 pillén és Verrasztó 400 vegyesen.
Szerintem Hosszú behúzza valamelyik hátat is, de Kenderesit nem várom valamiért az első helyre, Verrasztót pedig pláne nem.S.Agüero írta:Úszó-VB-n ki hány aranyra tippel?
Nadal úgyis az 1. héten fog hazakullogni.S.Agüero írta: Na mindegy.
Már nagyon várom hogy ez megtörténjen, ezt a meccset már előre látom hogy évekig fogják emlegetni!PCsabi írta:May vs. McGregor, augusztus 26.