Bob_Marley írta:Talma írta:Amennyiben a Cavs megvétózza a tradet, úgy miként tud ebből a helyzetből a Celtics nyertesen kijönni? Rengeteg véleményt olvastam a csere kapcsán, és amikor úgy tűnt, hogy Thomas egészséges, egész egyszerűen senki sem könyvelte el ezt a cserét úgy, hogy a Cavs jött volna ki rosszul belőle. Viszont egy esetleges visszavonás esetén a Celtics dettó hatalmasat veszít(het) egy motiválatlan és sérült Thomassal. Szóval a Celtics szimpatizánsoktól most azt kérdezném, hogy ezzel a trade-del mennyit nő/csökken az esélyetek, belekalkulálva immáron azt is, hogy Thomas akár marad nálatok (a játékos nyilván hatalmasat veszít majd csereértékéből, ha a Cavs visszadobja)?
Azt veszítjük leginkább, hogy akkor sanszosan kimaxolja Ainge. Viszont megfordítom, mert mi oké visszakapjuk a játékosokat, de a draftjogot is a Cavs viszont visszakapna egy totál elvagyódó Irvinget, s neki is esik val. az értéke és draftjog nélkül megvannak lőve, mert James nem fog maradni így szerintem. Szóval itt mindenki bukna, de szerintem mi kevesebbet. Sokkal inkább úgy gondolom, hogy a Cavs még próbál ebből a cseréből többet kisajtolni. Mi ezt nem szabad engedjük.
IT azt mondta, hogy nem fog többet pályára lépni Celtics mezben, ergo irányító szempontjából legalább olyan rossz helyzetben vagytok, mint a Cavs. Ráadásul ők még mindig el tudják passzolni Irvinget egy rosszabb csomagért, viszont ha egészségügyi okokból dobják vissza a cserét, akkor ti nem tudom, hogy milyen csapatot tudtok megfűzni, hogy vegyenek át egy játékost 1 évre, aki lehet pályára sem lép idén. (Feltételezem, hogy ez a Cavs gondja és nem az a kérdés, hogy oktoberben, vagy novemberben tér vissza.)
Mondjuk az nekem fura, hogy a Boston azt állítja, hogy minden infót megosztott a Cavsel. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, el tudom képzelni, hogy csak a szokásos PR szöveg, nem ez lenne az első kérdéses infó ami mostanában felőlük szivárog ki. Másrészt viszont azt is nehéz elhinni, hogy sumákoltak. Egyrészt fölöslegesen kockáztattak nagyon nagyot, másrészt ha tényleg nem voltak őszinték, akkor Ainge okosabban is nyilatkozhatott volna IT sérülése és a csere összehozásának kapcsolatáról.
A Cavs oldalról nézve, viszont azt nehéz elhinni, hogy mindennel tisztában voltak és azzal a tudattal fogadták el a cserét, hogy tudták, hogy bejelentés után majd reklamálni fognak. Elég necces húzás lenne, ezért számomra kicsit hihetetlen is. Azért ez egy elég kis liga, ha valaki ilyennel bohóckodna, annak gyorsan híre megy és a jövőbeni tárgyalásaikat nagyon megnehezítené.