Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
az a helyzet, hogy nem.ozsimiki írta:Amúgy Vito,múltkor a sivatagban sikerült elérni a Hondának a 400 km/h-t?,mert azt hiszem,hogy nagyon kicsivel elmaradtak tőle,vagy sikerült
Hm,nem semmi,én most láttam ezt előszőr,de tetszik
sport 1, en meg 2-n adtak tavalyKrojf írta:Drága Tibi 1982!
Hát Te vajon hol kocsányolod a friss, ropogós Nascar futamokat?
Talán van valamilyen amerikai sporttelevíziókat tartalmazó
műholdas előfizetésed? Csak úgy kíváncsi vagyok!
Egyébként, ha az összes további verseny hasonlítani fog a
Hungaroringen zajlottra, akkor nem kell félni a Formula 1
jövője miatt! Mellesleg szeretem a Nascart is, valamint
egy bizonyos Danica Patrick nevű hölgy miatt az IRL-Indycart
is! Mindegy, csak tövig nyomják a gázt!
Nomeg, a Moto-GP...!
Üdvözöl Krojf komád.
Hát azért ez egyáltalán nem biztos,mivel annak idején a Sauber sem volt erős csapatScorpio írta:Nascar lesz belőle! Nem fog gyenge csapatba igazolni, amit meglehet érteni!
Szerintem is F1 a jobb! Kis buták, de mit várhatunk tölük!barcafan írta:Nekik mindegy csak lerohanhassanak évente 1 új országot...ozsimiki írta:Hülye amcsik,nem tudják mi a jóScorpio írta:Amerikaiak meg így vannak a F1-el! Nekik meg ez unalmas!![]()
![]()
Hülye amcsik,nem tudják mi a jóScorpio írta:Amerikaiak meg így vannak a F1-el! Nekik meg ez unalmas!
Állítólag az autók között nincs nagy különbség,de én nem bírom nézni.ozsimiki írta:Amerikában a Nascar nagyon felkapott,legalább annyira szeretik,mint mi az F1-et,de én nem látok benne semmit,számomra nagyon unalmas,és egyáltalán nem élvezetes...kismillió kör,egy ovál pályán...
Ti hogy vagytok vele?