Egyéb Sportok
Gwen Stefani már nagyon unja 

A kettő, hogy hasonlítható össze?Mihu írta:Ne is minősítsdJohannes írta:És sok 'nemminősítemmilyen' magát barcelona szurkolónak mondó egyén, ezek után szurkol nekiMihu írta:Óóóóóóóóó még Lopez Caro is ott van![]()
![]()
Szerintem Nadal amúgy simán pártoló tagja a Madridnak
Neked nincsenek madridista barátaid?

Egyébként, nem nincs túl sok madridista barátom, aki pedig van azzal messziről kerülöm még a foci-témáját is.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
őőő kérdem én mi köze van a tenisznek a focihoz?Johannes írta:
És sok 'nemminősítemmilyen' magát barcelona szurkolónak mondó egyén, ezek után szurkol neki

Én mikor Rafának kezdtem szurkolni,akkor fogalmam sem volt hogy madrid szimpatizáns...amikor megtudtam megvontam a vállam,és mondtam: Nah akkor mi van?
nem szabad összekeverni a sportokat...és aki igazán megszerette Nadalt annak nem hiszem hogy számít hogy hova húz a szíve...
Nem hiszem h 'nemminősítemmilyen' szurkoló lennék

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Mihu
- Director del Fútbol
Ne is minősítsdJohannes írta:És sok 'nemminősítemmilyen' magát barcelona szurkolónak mondó egyén, ezek után szurkol nekiMihu írta:Óóóóóóóóó még Lopez Caro is ott van![]()
![]()

Szerk: Mondjuk hülyeséget kérdeztem mert aki ilyet ír annak valószinűleg nincsenek ilyen barátai
Miért Rafának nem adatott meg, h összekapja magát az eső által?ozsimiki írta:De rosszfelé gondolkodtál mostkovinho írta:
Egyébként meg hangosan gondolkodtam, nem pedig szemre hánytam.![]()
Esőmenő lesz,mint Hamilton.
Megint jót tett neki az eső,két ásszal jött vissza...Rafának marad a frenetikus elütések sorozata![]()
Itt legalább nem lesz tiebreak, két game különbséggel kell nyerni.
És sok 'nemminősítemmilyen' magát barcelona szurkolónak mondó egyén, ezek után szurkol nekiMihu írta:Óóóóóóóóó még Lopez Caro is ott van![]()
![]()

- ozsimiki
- Adminisztrátor
De rosszfelé gondolkodtál mostkovinho írta:
Egyébként meg hangosan gondolkodtam, nem pedig szemre hánytam.

Megint jót tett neki az eső,két ásszal jött vissza...Rafának marad a frenetikus elütések sorozata

Itt legalább nem lesz tiebreak, két game különbséggel kell nyerni.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Nadal a második esőszünettel ugyanúgy megkapja az esélyt mint a svájci. Ennyit a mákról.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Fuss neki még egyszer.kleno04 írta:Láttad a meccsetkovinho írta:Nem voltam itthon, de nem gyenge meccs lehetett, és még nincs vége. Hihetetlen.
Gyerünk Federer!Ha nyer az mák, érdekes.
![]()
Egyébként meg hangosan gondolkodtam, nem pedig szemre hánytam.
ugyan már. És az nem volt mák, h Federer break labdájánál valaki beüvöltött a második szettben és Ő eltolta. akkor meg 1-1 lehetett volna szettekben. ha hozza a szerváit
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Láttad a meccsetkovinho írta:Nem voltam itthon, de nem gyenge meccs lehetett, és még nincs vége. Hihetetlen.
Gyerünk Federer!Ha nyer az mák, érdekes.

Mert ha igen akkor tudnod kell hogy iszonyatt nagy mákja volt Federer-nek

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Amennyit Te nyertél nem is csoda, h elfelejtetted.Azt mind észben tartani.Varga Tamás írta:Igaz, el is felejtettem...Lehet, orvoshoz kellene fordulnom, vagy a Cavinton is megoldja a problémámat?szergoka írta:2001-ben Sampras nyert rövidített játékokban agassi ellen és nem fordítva.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igaz, el is felejtettem...Lehet, orvoshoz kellene fordulnom, vagy a Cavinton is megoldja a problémámat?szergoka írta:2001-ben Sampras nyert rövidített játékokban agassi ellen és nem fordítva.

2001-ben Sampras nyert rövidített játékokban agassi ellen és nem fordítva. 

- Andris
- Adminisztrátor
altatóval... vagy az doppingnak minősül?Replay írta:Ha ma nem tudják befejezni, hogyan tudnak aludni majd?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
Német az asszony! Szerinted?!Varga Tamás írta:De, hadd kérdezzem meg: nem hat Rád kisebbségi érzésként, hogy az asszony egy kicsit több versenyt, Grand Slam-et nyert? A kupái mellett a Tieidnek van még hely a polcokon?

(az a US Open a tied lett)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára VIII.Henrik 2008.07.06. 21:06:46-kor.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Entrenador del Barça
Augusztusban megyek Angliába, majd akkor megmutatom az ottani égieknek, belterjesangol-indiai-lengyel népnek, mi is a magyarok Istene! Nem árt az ottani időjárásnak, ha majd lehül a légkör, és megszűnik nekik (is) a passzá- szél.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

Ha ma nem tudják befejezni, hogyan tudnak aludni majd?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na jól van, elárulom a titkot: engedtelek nyerni, mert különben az asszony otthon sodrófával várt volna. Azt meg mégse szerettem volna. egyébként, gratula Neked és Steffinek, szép gyermekeket hoztatok össze! Irigyellek érte Benneteket! De, hadd kérdezzem meg: nem hat Rád kisebbségi érzésként, hogy az asszony egy kicsit több versenyt, Grand Slam-et nyert? A kupái mellett a Tieidnek van még hely a polcokon?VIII.Henrik írta:Igaz is, a 2001-es US Open szép volt, nem de?
Micsoda meccs volt! 6–7 , 7–6 , 7–6 , 7–6

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Már a második is megvan: én is bőgtem már Barca meccsen. Nem is kicsit...Varga Tamás írta:Örömmel látom, hogy ebben egyetértünk.Legyen igazad, én egy picit pesszimistábban látom az esélyeket.
Ez hihetetlen, megint Federernek kedveznek a körülmények. Megint rossz szériában volt, s kimenti az eső. Mintha az égiek is a svájcit preferálnák. Mostmár utálom az esőt... Ha így nyer Rafa, az már emberfeletti. Nem kéne hagyni, hogy ilyenkor kommunikáljanak mással, ha meccs közben sem lehet, ez ugyanúgy meccs közben van.
-
- Entrenador del Barça
Igaz is, a 2001-es US Open szép volt, nem de?

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem, csak hagyománytisztelők!VIII.Henrik írta:Most szólj hozzá! Mondd, hogy nem sznobok az angol "Urak".Varga Tamás írta:Meg volt amikor nem mertél kiállni ellenem, de arra hivatkoztál, hogy a tiri-tarka ruháidban nem engednek pályára az angol gentleman-ek.

Na, de OFF, mert jönnek a Modik és elzavarnak minket.