Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát kb úgy hasonlítható össze, hogy kb olyan barátkozni egy Madrid szurkolóval, mint innen Magyarországról szurkolni egy Madrid szurkoló spanyol teniszezőnek.Johannes írta:A kettő, hogy hasonlítható össze?![]()
Egyébként, nem nincs túl sok madridista barátom, aki pedig van azzal messziről kerülöm még a foci-témáját is.
na látod,itt se fociról van szóJohannes írta: aki pedig van azzal messziről kerülöm még a foci-témáját is.
A kettő, hogy hasonlítható össze?Mihu írta:Ne is minősítsdJohannes írta:És sok 'nemminősítemmilyen' magát barcelona szurkolónak mondó egyén, ezek után szurkol nekiMihu írta:Óóóóóóóóó még Lopez Caro is ott van![]()
![]()
Szerintem Nadal amúgy simán pártoló tagja a Madridnak
Neked nincsenek madridista barátaid?
őőő kérdem én mi köze van a tenisznek a focihoz?Johannes írta:
És sok 'nemminősítemmilyen' magát barcelona szurkolónak mondó egyén, ezek után szurkol neki
Ne is minősítsdJohannes írta:És sok 'nemminősítemmilyen' magát barcelona szurkolónak mondó egyén, ezek után szurkol nekiMihu írta:Óóóóóóóóó még Lopez Caro is ott van![]()
![]()
Miért Rafának nem adatott meg, h összekapja magát az eső által?ozsimiki írta:De rosszfelé gondolkodtál mostkovinho írta:
Egyébként meg hangosan gondolkodtam, nem pedig szemre hánytam.![]()
Esőmenő lesz,mint Hamilton.
Megint jót tett neki az eső,két ásszal jött vissza...Rafának marad a frenetikus elütések sorozata![]()
Itt legalább nem lesz tiebreak, két game különbséggel kell nyerni.
És sok 'nemminősítemmilyen' magát barcelona szurkolónak mondó egyén, ezek után szurkol nekiMihu írta:Óóóóóóóóó még Lopez Caro is ott van![]()
![]()
De rosszfelé gondolkodtál mostkovinho írta:
Egyébként meg hangosan gondolkodtam, nem pedig szemre hánytam.
Fuss neki még egyszer.kleno04 írta:Láttad a meccsetkovinho írta:Nem voltam itthon, de nem gyenge meccs lehetett, és még nincs vége. Hihetetlen.
Gyerünk Federer!Ha nyer az mák, érdekes.
![]()
Láttad a meccsetkovinho írta:Nem voltam itthon, de nem gyenge meccs lehetett, és még nincs vége. Hihetetlen.
Gyerünk Federer!Ha nyer az mák, érdekes.
Amennyit Te nyertél nem is csoda, h elfelejtetted.Azt mind észben tartani.Varga Tamás írta:Igaz, el is felejtettem...Lehet, orvoshoz kellene fordulnom, vagy a Cavinton is megoldja a problémámat?szergoka írta:2001-ben Sampras nyert rövidített játékokban agassi ellen és nem fordítva.
Igaz, el is felejtettem...Lehet, orvoshoz kellene fordulnom, vagy a Cavinton is megoldja a problémámat?szergoka írta:2001-ben Sampras nyert rövidített játékokban agassi ellen és nem fordítva.
altatóval... vagy az doppingnak minősül?Replay írta:Ha ma nem tudják befejezni, hogyan tudnak aludni majd?
Német az asszony! Szerinted?!Varga Tamás írta:De, hadd kérdezzem meg: nem hat Rád kisebbségi érzésként, hogy az asszony egy kicsit több versenyt, Grand Slam-et nyert? A kupái mellett a Tieidnek van még hely a polcokon?
Na jól van, elárulom a titkot: engedtelek nyerni, mert különben az asszony otthon sodrófával várt volna. Azt meg mégse szerettem volna. egyébként, gratula Neked és Steffinek, szép gyermekeket hoztatok össze! Irigyellek érte Benneteket! De, hadd kérdezzem meg: nem hat Rád kisebbségi érzésként, hogy az asszony egy kicsit több versenyt, Grand Slam-et nyert? A kupái mellett a Tieidnek van még hely a polcokon?VIII.Henrik írta:Igaz is, a 2001-es US Open szép volt, nem de?
Micsoda meccs volt! 6–7 , 7–6 , 7–6 , 7–6
Már a második is megvan: én is bőgtem már Barca meccsen. Nem is kicsit...Varga Tamás írta:Örömmel látom, hogy ebben egyetértünk.Legyen igazad, én egy picit pesszimistábban látom az esélyeket.