Los Banditos írta:Buttonnak is befigyelhetett volna valami korrekt eredmény, ha nem csúszik ki.
be ám.
a franc tudja, hogy csak az elkeseredettség beszél belőlem, vagy ..
de nézzük a tényeket:
-a verseny első szakaszában megelőzte a pályán Barit, aztán hogy, hogy nem, a csapat mégis a brazilt hívta ki először kerékcserére (még a intermediet fázisban). ennek az lett az eredménye, hogy Button Bari mögé tudott csak visszajönni, mert az új intermed gumik jobban tapadtak.
-a második kerékcserénél (Brawn nagy húzásánál) Button elszabott kb 15 mp-et -Bari mögött állt a boxban- és bár a riporter duó Bari köreredményeitől volt elájulva, azért azt tudni kell (én tudom a live timingról), hogy Bari 1.41-es köröket ment, míg Button 1.37(!)-et.
Button addig hajtott, amíg elcsúszott a vizen. az ő versenye az első kerékcserénél dőlt el. mivel ő volt Bari előtt, kézenfekvő lett volna, hogy őt hívják ki először.
de hogy becsempésszem a szokásos összeesküvés-elméletem:
a barom Fry pár hete kijelentette, hogy
-egyik pilóta helye sem biztos a csapatnál
-a HONDA-hoz egy élpilóta kell (!)
(ez is vicces, ugyanis először egy élautót kellene építeni...)
ha innen közelítem meg, akkor elképzelhető, hogy az élpilóta mellé jobban passzolna egy Bari típusú megalkuvó másodhegedűs. ez pedig nem Button lenne. és ha Buttont akarják "elkergetni" a csapattól, akkor nyilván nem őt segítik. a régi Brawn-Bari barátság pedig ismert.
mindenesetre hatalmasat csalódnék a Hondaban, ha tényleg elküldenék Buttont, ugyanis évekig ő szállította nekik a valamirevaló eredményeket, méghozzá egy használhatatlan, vezethetetlen autóban, a legszebb éveit a csapatra áldozva.
egyébként Raiko megint alkotott:
http://www.indavideo.hu/video/Raikkonen_ideges