egyetértek a véleményeddel, de a "feka" kifejezést hanyagolhatnánkFCBarca88 írta:...

egyetértek a véleményeddel, de a "feka" kifejezést hanyagolhatnánkFCBarca88 írta:...
Szerinted ron dennis beleegyezne hogy egy jobb pilóta üljön a kis kutyája mellé?? Tavaly Te is láthattad hogy milyen módon és tiszteségtelenül bántak egy kétszeres világbajnokkal(nem kedvencem alonso.. de amitt műveltek vele még az ellenszurkolóknak is feltűnt) Ha a lengyel egyszer megmerné előzni "apuci kiskedvencét", még őt is feljelentené a saját csapata.... Örülhetnek(dennis és a feka) hogy Kovalainen nem tud stabilan előtte lenni, ha meg ott van akkor meg "félre áll".. Itt nem csapat sorrend van, hanem kivételezés ill popsinyalás.. Persze hogy most lehett háborogni hogy a Ferrari is ezt csinálta Schumacherrel... pedig nem így volt, 96tól keményen dolgozott és a csapat is hogy hosszú évekig verhetetlenek legyenek. hamilton meg csak brit.. ezért ő a kivételezett kiskedvenc :SSMcLovin írta:Kár, hogy Hamilton nem nyert ma!Jó lett volna!
Ennek ellenére ő lesz a világbajnok!
![]()
De jó lenne, ha mellette a McLarennél Kubica ülne!
![]()
A mai verseny után legyen neked igazad!!!ezek nemérdemlik meg hogy VB-ok legyenek.Nálam ez a végszó az ügyről.Cardine írta: A mai nap után remélem,hogy egyikük sem lesz idén világbajnok,és Kubica lesz a nevető harmadik.
Már bocsi de Raikönnennel senki sem b@szott ki nem tudom h te h vagy vele de Kimi még jól jött ki az esetből és nem ő volt a szenvedő fél ezen a hétvégénmanuel írta: Ezt nem nekem kellene mondanom mert én le...om Massát, ha nemtünt volna fel én Kiminek szurkolok.És ha te azt az esetett koccanásnak nevezed akkor neked is éles egy látásod lehet hallod-e.
Ami tény Massa is úgyanolyan sportszerütlen,agressziv,nagyképü majom mint Hamilton úgyhogy nemkülönb Massasem egyszemelsem.Én csak azért hoztam fel a nagy Lewist mert Raikönnenel ismétt kicseszett a mai nap alkalmával is ha véletlenül nemlátad volna.
De amúgy a Massás ügyben igazad van.
Ezt nem nekem kellene mondanom mert én le...om Massát, ha nemtünt volna fel én Kiminek szurkolok.miihii írta:
Ember!És annak,h a múltban mi történt mi köze ehhez a mai esethez?Ilyenkor is ezzel takarózol igaz?Attól,h korábban Hami és Kimi koccantak,MOST MASSA VOLT GYÖKÉR!Inkább ezzel kéne foglalkoznod,mivel aktuális!Ezt kéne belátnod és nem cs Lewisra mutogatni!Ja,h ez nem volt olyan gáz,mert Felipécske csinálta,igaz?Vicc!
Ember!És annak,h a múltban mi történt mi köze ehhez a mai esethez?Ilyenkor is ezzel takarózol igaz?Attól,h korábban Hami és Kimi koccantak,MOST MASSA VOLT GYÖKÉR!Inkább ezzel kéne foglalkoznod,mivel aktuális!Ezt kéne belátnod és nem cs Lewisra mutogatni!Ja,h ez nem volt olyan gáz,mert Felipécske csinálta,igaz?Vicc!manuel írta:MI VAN?????? :lol:Belement????úgyleszoritotta Kimitt az utról mint az úthenger!!!ember!!!!és emlékezz vissza hogy a boxutcában is egyszer már kicseszett Raikönnenel amikor négyember közül állitólag ő nem látta egyedül hogy zöldett mutatott a lámpa és belérohant véletlenül.Sanama írta: Lehet azzal jönni,hogy igen Hamilton belement Kimibe,de akkor ő is kiesett ,nem csak a szenvedő fél. Ugyan Hamilton nem esett ki,de tönkrevágta a versenyét Massa.Van rovása a fiunak nem is kevés,az lesz a szép ha tényleg ő nyeri meg az egészett az gyönyörű lesz akkor.
Most,h Felipe volt szabálytalan,sportszerűtlen (nem kicsit!),el van intézve egy vállrándítással,h meg is büntették oszt keksz.De ha Lewis van hasonló cipőben,akkor az egész fórum a fejét követeli egész álló héten.massa11 írta: Massa szabálytalan volt Hamiltonnal szemben és ezért meg is büntették. Nem tudom mit kell ezen problémázni. Ha valaki szabálytalan akkor büntetést kap. Valószínűleg a bírák hozzáértő emberek, akik jobban látják az estet mint Te.
Hm,ha te mondod...Nem kicsit másnapos fejjel ez kiesett most nekemozsimiki írta:Hozzáteszem, hogy Massa is ugyanúgy megkapta az elmúlt futamon a büntit, és így vált ott tényleg sansztalannámiihii írta:Hozzáteszem,kapott a mezőny utolsójaként még egy büntit is,így aztán téllleg sansztalanná vált,még plusz cirka 20 mp-t bukva...Ugyanaz a két szitu.
MI VAN?????? :lol:Belement????úgyleszoritotta Kimitt az utról mint az úthenger!!!ember!!!!és emlékezz vissza hogy a boxutcában is egyszer már kicseszett Raikönnenel amikor négyember közül állitólag ő nem látta egyedül hogy zöldett mutatott a lámpa és belérohant véletlenül.Sanama írta: Lehet azzal jönni,hogy igen Hamilton belement Kimibe,de akkor ő is kiesett ,nem csak a szenvedő fél. Ugyan Hamilton nem esett ki,de tönkrevágta a versenyét Massa.
Hozzáteszem, hogy Massa is ugyanúgy megkapta az elmúlt futamon a büntit, és így vált ott tényleg sansztalannámiihii írta:Hozzáteszem,kapott a mezőny utolsójaként még egy büntit is,így aztán téllleg sansztalanná vált,még plusz cirka 20 mp-t bukva...
Bocsi de Jackie Stuart is meg mondta h a bírák amatőrök mindig mások ülnek ott fent és ezt meg kellene szűntetni most nem csak erről az esetről beszélek az összest egybe vetve.Sokszor hoztak helytelen döntést nem azt kapták a versenyzők ami éppen megillette volna őket.massa11 írta: Massa szabálytalan volt Hamiltonnal szemben és ezért meg is büntették. Nem tudom mit kell ezen problémázni. Ha valaki szabálytalan akkor büntetést kap. Valószínűleg a bírák hozzáértő emberek, akik jobban látják az estet mint Te.
manuel írta: Én szerintem meg az az igazságtalan hogyha valaki úgynyeri a futamokatt hogy a másikatt vagy kiszoritja, vagy levágja az ivett előtte, csak azért hogy ő tett nehogy megtudják környékezni nemhogy megelőzzni,na én megezért utálom az angol koloncott.
És akkor még az ilyenekett kell sajnálni???uhh úristen!!!!ők mind a ketten egy tulkok Massával egyetemben.Kérdezem én volt olyan verseny amikor Hamilton szabályosan előzöttmeg valakit vagy egyáltalán szabályosan fejeztte volnabe a futamott???
Éreztem,h meg leszek találvaozsimiki írta:Mihii!
itt van amiről múltkor beszéltünk...jól feljött Hami, miMert ugye előző futamon említetted,h Hami feljött volna,míg Massa csak szenvedett..hmm érdekes ennek tükrében ez a verseny. Haminak sem volt semmi köze a dolgok után a versenyhez, ahogy szingapúrban Massanak sem. Most viszont ő beleadott mindent. 5 pont.
Alonsonak grt, jövőre is legyen elég max 2 győzelem,és akkor jóban is maradok vele
Massa szabálytalan volt Hamiltonnal szemben és ezért meg is büntették. Nem tudom mit kell ezen problémázni. Ha valaki szabálytalan akkor büntetést kap. Valószínűleg a bírák hozzáértő emberek, akik jobban látják az estet mint Te.Sanama írta:Hát az én véleményem az,hogy Massa is egyre undoritóbb és az egész bíráskodás is. Massa nemtudom mit akart Hamiltonnal szemben mikor szépen megfordította, félig pályán kívül volt,de meg kellett mutanti ,hogy kemény legény. Aztán Bourdais-t is megszivatta,remélem Massa kap büntetést. Lehet azzal jönni,hogy igen Hamilton belement Kimibe,de akkor ő is kiesett ,nem csak a szenvedő fél. Ugyan Hamilton nem esett ki,de tönkrevágta a versenyét Massa.
Másik:
Alonso viszont teljesen megérdemelten és egyre szimpatikusabban versenyezve megérdemelte az elmúlt két elsőséget, és örülök is,hogy egyre jobb autója van, remélem jövőre a Renault is beszáll a top-csapatok közé. Ha így lesz,akkor neki is egy "hátvéd" pilóta kéne neki mert Piqué semmit nem tud/fog segiteni neki.
Ez így igaz. De, sajnos, ettől függetlenül a brit lesz az idei világbajnok.gekkodan írta:FERNANDOOOOOOOOOOOOOOOO!
Hamilton lelki stabilitásáról pedig annyit, hogy még egy kisgyerek. Az utolsó körben történt kis hiú "visszaelőzése" totálisan minősíti, abszolút felfedi a gyíkságát és azt, hogy képtelen veszíteni. Alonso azt tette, amit kellett, elegánsan és nevetve engedte el a még roppant éretlen brittet.