Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na meg akinek van pölö Sopcast v ilyenekKrojf írta:Figyelem fiatalok!
Csak az láthatja a hét megarangadóját, akinek a NASN rendelkezésre
áll!
A Sunday Night Football keretében hétfő hajnali 02:00-kor
veszi kezdetét!
Indianapolis Colts-New England Patriots!
Olyan borzongatü ezt leírni...!
K.
Olyan most a Tennessee mint tavaly a Patriots. Veretlenek. És a döntőben kapnak ki.Barcaforever írta:El is feledkeztem róla.Annyira nem jelent meglepetést, a mostani formák alapján.G-Jay írta:Indianapolis Colts - Tennessee Titans 21-31![]()
![]()
![]()
Javítva az eredménylistában isNehogy még hibátlanok legyenek.
El is feledkeztem róla.Annyira nem jelent meglepetést, a mostani formák alapján.G-Jay írta:Indianapolis Colts - Tennessee Titans 21-31![]()
![]()
![]()
Javítva az eredménylistában is
Hát a mostani draft 3 első helyezettje Derrick Rose, Michael Beasley, OJ Mayo, de mivel tavaly nem játszott sérülés miatt még ott van Greg Oden!MichaaBee írta:segítsetek már! ki jelenleg az NBA legnagyobb ígérete? olyan kéne leginkább, aki fiatal, ezelőtt nem nagyon jutott szóhoz és most sokra tartják! előre is köszönöm!
TP egy vadállat, én dőltem a röhögéstől a tipp melletti mondatokat látvánGame90 írta: Én néztem, jó kis adás volt.
TP megint hozta a szokásos formáját, a legjobbak a mondatok voltak a Top10 mellettBazska meg hozta a szokásos szintjét.
Akiktől többet várok, mint tavaly: Houston, Miami, Philadelphia, Portland.
A Memphis és a Portland pedig egyre szimpatikusabb.
Ja, és sztem a Lakers lesz a bajnok![]()
Ti mit vártok a szezontól?
Sajnos San Antonio győzelmet és végre egy Kings feltámadástGame90 írta: Én néztem, jó kis adás volt.
TP megint hozta a szokásos formáját, a legjobbak a mondatok voltak a Top10 mellettBazska meg hozta a szokásos szintjét.
Akiktől többet várok, mint tavaly: Houston, Miami, Philadelphia, Portland.
A Memphis és a Portland pedig egyre szimpatikusabb.
Ja, és sztem a Lakers lesz a bajnok![]()
Ti mit vártok a szezontól?
Én néztem, jó kis adás volt.Frank Rijkaard írta: És akkor egy kis NBA:
Ma 16.30-tól a Sport 1-en egy kis szezon előzetes, aki lemaradna az 23.00-tól bepótolhatja a mulasztást.![]()
Szerdára virradóra pedig a Cavaliers - Celtics összecsapással megkezdődik a 08-09-es idény.
Igen,igen na ez a lányeg!!Remélem behuzzák a következő meccset is és akkor még odaaérhetünk a playoff-ra!!(sztem sima lesz)!G-Jay írta:
Végre nyert ismét a Philly, külön jó, hogy McNabb megint jó volt nagyon, rusholt is 25 yardot egy TD-vel,
Annak ellenére,hogy én nem szeretem szerintem egy igazi úriember és tuti,hogy nem csinált ilyet csak az újságirok akartak egy kis pénzhez hozzájutni!Krojf írta:Szerintetek Brett apó segített a Lionsnak, vagy sem?
www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=205110
A vita kezdetét veszi...
K.