Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Heiki az 5.Varatrix írta:Ki az 5. ? Ha alonzó akkor viszont bajban van a Hamiltonocska.
Oké,nézemMihu írta:Hát akkor nézd csak nyugodtan azt, hogy a McLaren hogy nyer zsinórban 25 bajnokságot, mert abszolút nem lesz ellenfele. Ez olyan mint spanyol bajnokság Barcelona vagy Real Madrid nélkül, a Bundesliga Bayern München nélkül, a Premiel League Manchester United vagy Liverpool nélkül.miihii írta:
Semmit sem fog érni?NEKED!
Ezt a szöveget...Más csapatok,pilóták egyáltalán nem tettek semmit a F1-ért,cs a ferka?Az ilyen buta,elvakult hsz-ektől ments meg Uram minket!
![]()
(Annyira nem is) Viccesek azok az emberek,akik ilyen hsz-t írnak.
Asszem nincs rtl- em de azért köszi.....VIII.Henrik írta:RTL
A lágy, selymes német nyelven hallgathatod végig a maradék időben.
Hát akkor nézd csak nyugodtan azt, hogy a McLaren hogy nyer zsinórban 25 bajnokságot, mert abszolút nem lesz ellenfele. Ez olyan mint spanyol bajnokság Barcelona vagy Real Madrid nélkül, a Bundesliga Bayern München nélkül, a Premiel League Manchester United vagy Liverpool nélkül.miihii írta:
Semmit sem fog érni?NEKED!
Ezt a szöveget...Más csapatok,pilóták egyáltalán nem tettek semmit a F1-ért,cs a ferka?Az ilyen buta,elvakult hsz-ektől ments meg Uram minket!
![]()
(Annyira nem is) Viccesek azok az emberek,akik ilyen hsz-t írnak.
Semmit sem fog érni?NEKED!Attila-Raul írta:
Viccesek azok az emberek akik ilyen hszt-at irnak...
2010-ben ha netan a Ferarri kilep az F1-bol...csod az egesz...semmit nem fog erni.... az F1 a Ferarritol lett F1...mind. kar magyarazni a dolgokat...
17:00 - a német RTL élőben adja, a magyar csak felvételről este tíztől.Sanama írta:Időmérő hánykor is kezdődik ma?
Futam holnap 18 kor azt hiszemMichaaBee írta:és a futam holnap?Sanama írta:Időmérő hánykor is kezdődik ma?![]()
és a futam holnap?Sanama írta:Időmérő hánykor is kezdődik ma?
Viccesek azok az emberek akik ilyen hszt-at irnak...Ferrarisok egyre szánalmasabbak,mert a kis babaarcú kedvencük nem VB már..lol