2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bizony bizony, ritka jó minőségű a stream.miihii írta:Mivel jópár Philly szurker van köztünk,nekik ajánlom különösen az alábbit![]()
Neten követem a meccsüket.Sopcaston találtam egy igen kiváló streamet.TV minőség és nem is akad.
Channel- 75687
Végre újra a pályán látni Vicket![]()
Kolb irányít,de MV is már beugrott picit.Volt egy 7 yd-os futása
De az én voltam!G-Jay írta:Krojf!
Két dolog hozzád!
1 Köszi az információkat a meccsekkel kapcsolatban, remélem sokan olvassák és tudnak ezért több meccset megnézni!
2. Viszont hiányolok tőled olyan hsz-eket melyekben értékelsz is kicsit többet, pl azt sem tudom kinek szurkolsz az NFL-ben, vagy hogy mi a véleményed egy két playa-ról, szereted e az NBA-t is? (bár mintha mondtad volna már egyszer, hogy általában a jó meccsnek szurkolsz mint konkrétan egy csapatnak...vagy az nem te voltál?)
Szerintem dobálózni nem nagyon fog, de pár trükkös játékra / futásra tuti beteszi majd Reid... Szerintem az utóbbi két meccs (többek között DeSean-ra kihegyezett) wildcat szitujai is Vick előtt készítik a terepetmiihii írta:Naon remélem,h mielőbb látjuk már a pályán.Rataccess írta:Abban azért szerintem biztosak lehetünk, hogy Vick nem fogja végigülni a meccset...rszergej írta:Na ennyit arról, hogy Vick kezdeni fog:
Reid: If McNabb can't go on Sunday, Kolb will be the starter.
Reid jobban tudja, hogy mikor lesz kész Vick a játékra, de ez számomra akkor is csalódás. Hát akkor, felépülni Don, de gyorsan
Kíváncsi vagyok,h mennyit vett ki belőle a kiesés.Remélem fogja tudni produkálni azt a játékot,ami miatt a kedvencem lett anno.
Naon remélem,h mielőbb látjuk már a pályán.Rataccess írta:Abban azért szerintem biztosak lehetünk, hogy Vick nem fogja végigülni a meccset...rszergej írta:Na ennyit arról, hogy Vick kezdeni fog:
Reid jobban tudja, hogy mikor lesz kész Vick a játékra, de ez számomra akkor is csalódás. Hát akkor, felépülni Don, de gyorsan
Abban azért szerintem biztosak lehetünk, hogy Vick nem fogja végigülni a meccset...rszergej írta:Na ennyit arról, hogy Vick kezdeni fog:
Tűkön ülök én is a meccsek előtt. Nagyon várom, vágyom, hogy Brady újra a régi önmaga legyen a Patriots-nál, és kíváncsian figyelem hogyan teljesítenek az elkapók, valamint a fiatalodó védelem. New England mellett továbbra is szurkolok a Szenteknek és a Chargersnek!miihii írta:Hova tűnt a sokmindenki?Vagy csak még nem vettétek fel az "üzemi hőmérsékletet" NFL ügyben?
Na igen, a védelem. Néztem a meccset és annyira, de annyira felhúzott, hogy az utolsó negyedet már nem is néztem meg. Egyszerűen nem értettem, hogy ez a bivalyerős védelem miért játszott annyira rosszul. Vagy lehet, hogy nem is játszottak rosszul, csak a Saints hívott nagyon jó playeket, amit egyszerűen nem tudtak lereagáni.G-Jay írta:Grecki és más Eagles fanok!!
Mit szólsz Brian Dawkins távozásához?
Kolb "frenetikus" alakításához, és a védelem betlizéséhez az előző meccsen?
Pont a védelem....
Vick-re rendkívül kíváncsi vagyok, biztosan nem lesz egyből olyan mint volt, de talán végre lesz aki McNabb-et rákényszeríti arra, hogy ne legyen üresjáratos meccse...aztán kitudja, ha Vick belendül akkor mi lesz...
Asszem mi ismerjük 1mást egy másik fórumról... Ott Rataccess néven futok, tudod... "...better than the rest"grecki írta:Nagggyon helyes.Omar Adona írta:Üdv!
Új vagyok itt... Alapvetően argentin-foci és philadelphia eagles fanatikus lennék, és igazából csak fórumaláírás-próba miatt vagyok itt, de ha már regisztráltam, lehet néha hozzászólok valami nem túl okosat...
Fly Eagles!
Nagggyon helyes.Omar Adona írta:Üdv!
Új vagyok itt... Alapvetően argentin-foci és philadelphia eagles fanatikus lennék, és igazából csak fórumaláírás-próba miatt vagyok itt, de ha már regisztráltam, lehet néha hozzászólok valami nem túl okosat...
Fly Eagles!
Már mondtam,Komám!Nincs min nézzem!Krojf írta: És most láttad az ismétlést???
K.
És most láttad az ismétlést???miihii írta:Az tuti,h pörgős meccs volt/lehetett.Szégyenszemre a nagyszünetben bealudtamKrojf írta:Szerintem egy gigantikusan jó meccs volt!
Aki az ESPN America-n 21:30-tól nem nézi meg az ismétlést, az lemarad valamiről!
Igazi vérbő futball az új Cowboys Stadiumból!!!
K.Épp a döntő pillanatokban ébredtem fel,4 mp-cel a vége előtt...Pont,amikor rúgta a győztes FG-t a Giants
![]()
Giants-Cowboys 34:31
Az eladott labdák aránya:
NY 0-DAL 4.![]()
Eli-25/38,330yd,2 TD
Romo-13/29,127 yd,1 TD,3 INT.(1 futott TD)
DAL-M. Barber 18futás,124 yd,1 TD
NY-Manningham 10 REC,150 yd,1 TD,
S. Smith 10 REC,134 yd,1 TD.
Az tuti,h pörgős meccs volt/lehetett.Szégyenszemre a nagyszünetben bealudtamKrojf írta:Szerintem egy gigantikusan jó meccs volt!
Aki az ESPN America-n 21:30-tól nem nézi meg az ismétlést, az lemarad valamiről!
Igazi vérbő futball az új Cowboys Stadiumból!!!
K.
Talán WR poszton nem ártana erősítés,mivel T.O. elment és igazán nincs olyan,aki rutinos,letett már vmit az asztalra.Roy Williams mellé még jöhetne vmi megbízható kezű kollega.Krojf írta: Te melyik dallasi csapatrészt tartod a csapatod erősségének?
Hova kéne még erősítenetek?
K.
Te melyik dallasi csapatrészt tartod a csapatod erősségének?miihii írta:Én sztem megpróbálkozom ezzel is,Krojf Koma!Krojf írta:A Dallas-NY Giantsot ki nézi élőben?
Azt hiszem hogy nem lesz egyszerű meccs!
Nagyon kíváncsi vagyok Romora, de az egész kékcsillagos alakulatra is.
Kár hogy Antiimperialista kománk apai "kötelességből" várhatóan kihagyja az élő közvetítést!
K.![]()
Talán nem alszom el a kedvencem meccsén!Főleg,h az egyik főellenségemmel tolják
![]()
GO DALLAS!
Én sztem megpróbálkozom ezzel is,Krojf Koma!Krojf írta:A Dallas-NY Giantsot ki nézi élőben?
Azt hiszem hogy nem lesz egyszerű meccs!
Nagyon kíváncsi vagyok Romora, de az egész kékcsillagos alakulatra is.
Kár hogy Antiimperialista kománk apai "kötelességből" várhatóan kihagyja az élő közvetítést!
K.