Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mostanában neccesek vagyunk a szoros meccseken, s ez a 4ik negyedbeli 5 kemény pont hát.....Majd jön egy megnyugtató Ray tripla, s végemessideco írta:4pont már csak
Az hatalmas jelenet volt!Kalap1988 írta: Ezt szeretem,amikor nem megy valakinek (PP) és helyébe lép egy olyan ember, akire nem is számítunk ( Wafer). Ez jelzi a védekezés mellett igazán a csapat erejét. Rondonak talán meg lesz a tripla dupla, asszem a lepattanón fog múlniAmikor időkérésnél odament hallgatózni és lökdösték el, az mekkora volt ?
Ha jól hallottam Doc is kiabált neki, hogy jöjjön el onnan
Ezt szeretem,amikor nem megy valakinek (PP) és helyébe lép egy olyan ember, akire nem is számítunk ( Wafer). Ez jelzi a védekezés mellett igazán a csapat erejét. Rondonak talán meg lesz a tripla dupla, asszem a lepattanón fog múlniBob_Marley írta:Von Wafer a padról mit játszik te jó ég????????????
Sülnek a triplák, jól védekezik, s ha még padozik akkor is zavarja a sarokban lévő embereket!
Lsd Millernek pofázott rendesen ki is hagyta az open threet![]()
Rondo tripla dupla gyanús a mai meccsen
Szerintem is sima flagrant foul volt, KG iszonyat nagyot blokkolt, Miller azt se tudta mi vanKalap1988 írta:Már jobbak vagyunk, eddig tetszik a meccs. Egyébként komolyan azon veszekszenek, hogy az flagrant volt-e? Wade csak ki akarta nyírni K.G-t, amiért szabályosan zárt... Szerintem egyértelmű flagrant volt.
19kor van a Celtics-HeatKalap1988 írta:Hánykor lesz a meccs magyar idő szerint? Az NBA természetesen. Ha tudtok adni majd linket azt megköszönöm.messideco írta:Újabb két meccs vár a detroiti keménylegényekre és a miami rakétákra.
Nhl:
Detroit Red Wings - Boston Bruins
Nba:
Miami Heat - Boston Celtics
Hánykor lesz a meccs magyar idő szerint? Az NBA természetesen. Ha tudtok adni majd linket azt megköszönöm.messideco írta:Újabb két meccs vár a detroiti keménylegényekre és a miami rakétákra.
Nhl:
Detroit Red Wings - Boston Bruins
Nba:
Miami Heat - Boston Celtics