USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
messideco
Presidente del Barça

2011.03.11. 14:45:23

WTF :shock: Megverte a Miami a Lakerst :D:D Yeye, feldobta egy kicsit a napomat...
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.10. 15:12:54

Ozsi egyszer kérdezted és írtam is vannak http://bt.davka.info/ oldalon klasszikus meccsek!
Én nem rég néztem meg a Bulls-Sonics nagydöntőből az első meccset mindenkinek ajánlom, Payton, KEMP!!!! (hatalmas kedvenc), Schrempf a túloldalon a klasszikus Harper-Jorda-Pippen-Rodman-Longley féle bikasereg!Aki teheti majd nézze meg, óriási élmény!Majd nemsokára a Magic-Bulls konferencia döntőnek esek neki, Shaq papával a fedélzeten!
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.03.10. 14:25:17

Engedjétek meg, hogy t...ön szúrjam magamat.
A Detroit a változatosság kedvéért kikapott, ezúttal az LA. Kingstől :roll:

A Miami Heat ma kikaphat a Lakerstől, míg a Detroit Red Wings holnap az Edmonton Oilerstől :(
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.10. 12:47:34

Na csak hogy teljes legyen a kép mi is kikaptunk, otthon a Clipperstől!Megmutatkozott, hogy a védekezésen bőven van mit javítani a 108 kapott pont sok!Támadásban nincsen gond, Kristic is bevállalt 20at, Rondo is 7 pati, 9 assist 13 pont, Allen, KG meg PP is termelt rendesen de a fiatalok átrohantak rajtunk!Arroyo bemutatkozott, lehetőségekhez képest nem volt rossz, s sokszor Rondoval 2en együtt votlak a pályán!
Ma 3 meccs, s mindegyik nagyon érdekes!LA-Miamit már „boncolgattuk”, Dallas kikapott a Hornetstől, mindenféleképpen javítaniuk kellene, ők a Knickset fogadják, a Phoenix meg még megpróbál bekerülni a rájátszásba, s a Melo trade óta szárnyaló Denver látogat hozzájuk!Úgyhogy jó kis meccsek várhatóak ma
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.09. 21:53:42

Pont erről beszéltem..... kapkodós,önző... stb. és ez a fele LBJ...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.03.09. 16:25:46

azért annyira nem rossz a Portland. Roy-Wallace-Aldrige, hm...de ciki most már amit a heat művel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.09. 14:55:07

Kalap1988 írta: New York mindig egy másik amerikai csapat. Lehetett bűn gyenge, akkor is rengeteg szurkolója volt és minden játékos szívesen játszott volna ott. Ez egy más dimenzió az NBA-ben. Matt Damonról pedig sejtettem, hogy bostoni, filmekben is sok ilyen szerepet játszott és azért ezek nem szoktak véletlenek lenni... Meg mintha máshonnét hallottam volna.
Az edző még azért fontos, hogy a figurák mellett egyfajta lelki tartást neveljen beléjük. Magabiztosságot, higgadtságot. Ehhez pedig olyan edző kell,aki nagy kaliberű és hisznek benne, felnéznek rá.
Teljesen igazad van, szerintem pl egy buzzer beater triplát a kötél idegekkel rendelkező Eddie House dobná a legjobban, ahogy ezt millió helyen ( így nálunk is) bizonyította. Neki ehhez kellenek a percek. És lehet,hogy lesz egy-két meccs, ahol 5-10-15 percig úgymond púpnak tűnik a csapat hátán, de aztán a jó időben dobott tripláival meccseket dönt el...
Szerintem sem nyernek gyűrűt az idén és ez alapvetően edzői kérdés. Egy Pat Riley-nál még James is sírva állna be a sorba :D
Tegnap a nagy kavalkádban nem reagáltam erre, pedig teljesen igazad van :lol:
NYK-t szemléltetésnek írtam, hogy sokan megint járnak meccsre, pedig eddig nem tették, lehet rosszul fogalmaztam :)
Tegnap volt szerencsém látni a Lakerst és a Miamit is, Lakers az elég sima volt, volt közte 20 is, a Miami meg végig nagyon szoros pár pont ide oda, aztán a 4ik negyedben Andre Miller, s Aldridge elintézte!És akit mindenféleképpen ki kell emelni G. Wallace!Pad megint 8 kemény pontot dobott a Miaminál a Portlandnél 41....
Heatnél meg a végén mondhatom a szokásos erőlködés, de hogy megnyugtassam a Miami szurkolókat a 11 meccses kemény túrából már csak 6 állomás van, utána azért könnyebb ellenfelek jönnek!Igaz eddig 5-ből 5 L :lol:
Kár hogy mostanában nekünk elég könnyű meccseink vannak, mert kénytelen vagyunk a Miamival foglalkozni, akik viszont adnak is témát!

És egy link, hogy mit művelnek a Heatnél utolsó támadásokra
Kép
Kép
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.03.09. 14:47:13

messideco írta:
Messithebest írta:Sajnos a nagy Barca örömben a Miami ismét kikapott..... A Trail Blazers 105-96ra nyert... Csütörtökön nem tudom mitfogunk csinálni a Lakers ellen,de h nyerni nem....
Edzőcsere nem merült fel? :roll:
szvsz ha új edző jönne, az Pat Riley lenne...
TP mondta az egyik közvetítésben, hogy addig nézegeti magát a tükörben, míg átveszi a padot :lol:
messideco
Presidente del Barça

2011.03.09. 14:37:11

Messithebest írta:Sajnos a nagy Barca örömben a Miami ismét kikapott..... A Trail Blazers 105-96ra nyert... Csütörtökön nem tudom mitfogunk csinálni a Lakers ellen,de h nyerni nem....
Edzőcsere nem merült fel? :roll:
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.09. 07:05:15

Sajnos a nagy Barca örömben a Miami ismét kikapott..... A Trail Blazers 105-96ra nyert... Csütörtökön nem tudom mitfogunk csinálni a Lakers ellen,de h nyerni nem....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
messideco
Presidente del Barça

2011.03.08. 20:40:01

Én speciel nem tartom magam divatdrukkernek, mivel ez az első csapat, amelyiket szeretem, első és egyetlen. Régebb csak a hírek által figyeltem az NBA-t, csak a nagy csapatokról és sztárokról tudtam.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.03.08. 20:16:51

Bob_Marley írta:NYK van most nagy "divatja", olyannyira, hogy eddig szinte csak Spike Lee ment ki a meccseikre, most már hirtelen a nagy filmszínészek Knicks meccsre járnak :lol:
Jó mondjuk Matt Damonról sem tudtam, hogy C's rajongó mígnem egyszer megjelent Celticses sapkában az egyik meccsen :lol:
Miami-t sokan szeretik, s legalább ezzel együtt a kosárlabdát is, Lakers, Celtics, Philly, Detroit klasszikus csapatok de még sorolhatnám!
Edző kérdés azért igenis sokat nyom a latba, ziccert dobni már nem fogja megtanítani a játékosait egy edző, de figurákat, illetve a legfontosabb a perceket ő kezeli!
Ezért is írtam Spoelstra nagyon nagy terhet kapott, s tényleg nem hiszem el, hogy az 1-1 sen kívül más nincs a tarsolyban, olykor olykor mutatnak valamit, de James-Wade show megy, mostanában 1 félidőig, aztán rájuk ál a fél csapat az ellenfélből, s megáll a tudomány!
És akkor a játékpercek sem elhanyagolható, Eddie House miért van jegelve, Mike Miller láthatóan mély gödörben s 30 perceket játszik....
Végre Chalmers belelendül, erre hoznak egy Bibbyt...
Nyilván a PO más, s tudom mi pl jobban össze vagyunk szokva, de ott van a Chicago sok új ember, új edző, s zongorázni lehet a különbséget, tökéletes védekezés s támadásban igen van egy extraklasszis Rose, de mellette a padról bármikor jöhet 10-20 pont akár Korver akár Brewertől, vagy Deng is szór, esetleg Boozer!
Sok minden változhat, de idén ez a Heat még nem az igazi, ahhoz hogy gyűrűt nyerjen, s ez nem csak a mostani formájuk mondatja
New York mindig egy másik amerikai csapat. Lehetett bűn gyenge, akkor is rengeteg szurkolója volt és minden játékos szívesen játszott volna ott. Ez egy más dimenzió az NBA-ben. Matt Damonról pedig sejtettem, hogy bostoni, filmekben is sok ilyen szerepet játszott és azért ezek nem szoktak véletlenek lenni... Meg mintha máshonnét hallottam volna.
Az edző még azért fontos, hogy a figurák mellett egyfajta lelki tartást neveljen beléjük. Magabiztosságot, higgadtságot. Ehhez pedig olyan edző kell,aki nagy kaliberű és hisznek benne, felnéznek rá.
Teljesen igazad van, szerintem pl egy buzzer beater triplát a kötél idegekkel rendelkező Eddie House dobná a legjobban, ahogy ezt millió helyen ( így nálunk is) bizonyította. Neki ehhez kellenek a percek. És lehet,hogy lesz egy-két meccs, ahol 5-10-15 percig úgymond púpnak tűnik a csapat hátán, de aztán a jó időben dobott tripláival meccseket dönt el...
Szerintem sem nyernek gyűrűt az idén és ez alapvetően edzői kérdés. Egy Pat Riley-nál még James is sírva állna be a sorba :D
messi1996
Barça B
Kapcsolat:

2011.03.08. 19:44:21

Messithebest írta:
messi1996 írta:Messithebest.-Te jólvagy ember?Lebront lehoznád az utolsó támadásra??Eleve hülyeség lenne mert ő is betudja dobni nemegy buzzert dobott már pályafutása során.A másik meg, hogy Lebront egy edző se tudná leparancsolni a páyáról a végjátékban, túl nagy az egója....
Jól vagyok,kössz a kérdést. Nem csak én hoztam szóba,és igen lehoznám a mostani formájában. Látszik h nem nézed mostanában a Heat meccseket,Magic ellen is elcseszte,Bulls ellen is... Leparancsolni meg ha nem tudná,akkor mehet Isten hírével,ennyi....
Nem arról van szó, hogy kihagyja, hanem arról hogy nem neki kell dobni hanem Wade-nek.Azért nem kell lemennie a pályáról, mert nem megy neki a végén a dobás.
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.08. 19:37:55

Mekkora meccs volt a tegnapi Knicks-Jazz!
Össze fog ez állni... :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.08. 19:32:08

messi1996 írta:Messithebest.-Te jólvagy ember?Lebront lehoznád az utolsó támadásra??Eleve hülyeség lenne mert ő is betudja dobni nemegy buzzert dobott már pályafutása során.A másik meg, hogy Lebront egy edző se tudná leparancsolni a páyáról a végjátékban, túl nagy az egója....
Ezt én írtam még a Bulls után ironikusan, Wade pályafutása altt több buzzert dobott mint LBJ, de itt is inkább Spoelstrát emelném ki!A nagy edzőknél hihetetlen fontosak ezek az utolsó mp-s szituációs figurák, illetve oldalbedobós, alapvonal bedobós figurák!
Mindent elmond, hogy Bosh dobott 2szer buzzert, majd James sokadikra 10 emberrel a nyakán!
Nem mondom, hogy Wade bedobta volna, de neki is kellene lehetőséget kapni, főleg ha a "királynak" láthatóan nem megy!
Példaképpen, hogy kell utolsó mp-s buzzert végrehajtani a'la celtics:
http://www.youtube.com/watch?v=-Q6vM-Pxll0
0.6 mp a vége előtt :lol:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.03.08. 19:30:53

MessiFan írta:
fcbarca0827 írta: Idén is Lakers - Celtics döntőt várok.
Én is. Vagy esetleg Boston-Bulls meccset.
Remélem itt nem a nagydöntőre írtad, csak úgy a PO-ra, mert a Bulls és a Boston is keleti csapat....
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.08. 19:23:19

fcbarca0827 írta: Idén is Lakers - Celtics döntőt várok. Keleten elég erős lett a mezőny, mostmár a Knicks-el is számolni kell. Nyugaton szerintem nagyon egyértelműen fog nagydöntőbe jutni a LAL. :wink: Abba biztos vagyok, hogy a Heat, nem megy végig.
Én is. Vagy esetleg Boston-Bulls meccset.
Bár az lenne a legjobb ha revansot tudnának venni (hülyén hangzik, tudom) a tavalyi döntőért. 2008-ban néztem az első NBA döntőmet és ott nyertek pazar játékkal.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.08. 19:21:46

Jól vagyok,kössz a kérdést. Nem csak én hoztam szóba,és igen lehoznám a mostani formájában. Látszik h nem nézed mostanában a Heat meccseket,Magic ellen is elcseszte,Bulls ellen is... Leparancsolni meg ha nem tudná,akkor mehet Isten hírével,ennyi....
Kép
messi1996
Barça B
Kapcsolat:

2011.03.08. 19:17:37

Messithebest.-Te jólvagy ember?Lebront lehoznád az utolsó támadásra??Eleve hülyeség lenne mert ő is betudja dobni nemegy buzzert dobott már pályafutása során.A másik meg, hogy Lebront egy edző se tudná leparancsolni a páyáról a végjátékban, túl nagy az egója....
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.03.08. 18:50:11

ozsimiki írta:Kanty!
Vagyunk még egy páran azért :wink:
GO LAKERS!
Még egy jelen. 8) '98 óta, mióta bátyámmal gyűjtöttük a kosaraskártyákat. :D (Van vagy 900 db...)
Idén is Lakers - Celtics döntőt várok. Keleten elég erős lett a mezőny, mostmár a Knicks-el is számolni kell. Nyugaton szerintem nagyon egyértelműen fog nagydöntőbe jutni a LAL. :wink: Abba biztos vagyok, hogy a Heat, nem megy végig.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.08. 18:43:28

Bob_Marley írta:Végre Chalmers belelendül, erre hoznak egy Bibbyt...
Én is óriási hülyeségnek tartottam,végre van egy Jó Chalmersünk,erre hoznak egy Bibbyt? .... meg a másik amit már ecsetelgettél hogy utolsó támadásra lekéne hozni LBJ-t. Chalmers most is hogy felhozta a Bulls ellen,erre LBJ-hez hozzá ragad a labda,megy mint a hülye előre,és persze h kihagyja.... meg most is ha nem faultol már nem is tudom ki,akkor megnyerjük a meccset..... Ez a Heat sajnos idén még nem állt össze,hiába van ott LBJ,Wade,Bosh és a jó kiegészítő emberek,így hogy pl LBJhez ragad a labda minden meccs végén,így a PO-ban nem látok sok esélyt arra hogy nagyonnagyon max a keleti finálénál tovább jussunk....
Tocy írta: Az utolsó mondattal egyetértek, én is Miamis vagyok, bár régebb óta, de ebben a szezonban hirtelen többen is írogatják a Heat meccseit, sőt aláíráskép, avatar...olyanok, akik eddig egyáltalán semmit nem írtak erről :)
Én régebben nagyon ritkán néztem NBA-t,de most kezdett komolyabban érdekelni. És uccu neki választottam egy csapatot csak úgy,paff a Heat lett az. És lehet divatdrukkerezni nyugodtan,de nem hiszem h ti nem így kezdtetek egy csapatnak szurkolni.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.08. 18:26:30

NYK van most nagy "divatja", olyannyira, hogy eddig szinte csak Spike Lee ment ki a meccseikre, most már hirtelen a nagy filmszínészek Knicks meccsre járnak :lol:
Jó mondjuk Matt Damonról sem tudtam, hogy C's rajongó mígnem egyszer megjelent Celticses sapkában az egyik meccsen :lol:
Miami-t sokan szeretik, s legalább ezzel együtt a kosárlabdát is, Lakers, Celtics, Philly, Detroit klasszikus csapatok de még sorolhatnám!
Edző kérdés azért igenis sokat nyom a latba, ziccert dobni már nem fogja megtanítani a játékosait egy edző, de figurákat, illetve a legfontosabb a perceket ő kezeli!
Ezért is írtam Spoelstra nagyon nagy terhet kapott, s tényleg nem hiszem el, hogy az 1-1 sen kívül más nincs a tarsolyban, olykor olykor mutatnak valamit, de James-Wade show megy, mostanában 1 félidőig, aztán rájuk ál a fél csapat az ellenfélből, s megáll a tudomány!
És akkor a játékpercek sem elhanyagolható, Eddie House miért van jegelve, Mike Miller láthatóan mély gödörben s 30 perceket játszik....
Végre Chalmers belelendül, erre hoznak egy Bibbyt...
Nyilván a PO más, s tudom mi pl jobban össze vagyunk szokva, de ott van a Chicago sok új ember, új edző, s zongorázni lehet a különbséget, tökéletes védekezés s támadásban igen van egy extraklasszis Rose, de mellette a padról bármikor jöhet 10-20 pont akár Korver akár Brewertől, vagy Deng is szór, esetleg Boozer!
Sok minden változhat, de idén ez a Heat még nem az igazi, ahhoz hogy gyűrűt nyerjen, s ez nem csak a mostani formájuk mondatja
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.08. 18:13:55

csababarca írta:
kanty írta:
Szerintem eléggé fontos az edző szerepe. Persze rossz csapatból egy jó edző sem csinál bajnokot, de az eredmények eléréséhez szükséges egy jó edző. Ott van Phil Jackson a Lakers edzője, 11szeres NBA bajnok, mint a sárgákkal. Bizony hatalmas szerepe volt/van abban, hogy a Lakers ott tart ahol.

Azért ebből hatot ('91,'92,'93,'96,'97,'98) a Jordan fémjelezte Bullsal nyert. :wink:
Azt hiszem '99-ben hagyta ott a Bulls, és ment a Lakershez, ahol egyből bajnok is lett.
2000-ben lett bajnok, aztán zsinórban még 2x :)
kanty
Llegenda del Barça

2011.03.08. 18:12:01

csababarca írta:
Azért ebből hatot ('91,'92,'93,'96,'97,'98) a Jordan fémjelezte Bullsal nyert. :wink:
Azt hiszem '99-ben hagyta ott a Bulls, és ment a Lakershez, ahol egyből bajnok is lett.
Igazad van. :wink:
Ezt rosszul tudtam. :oops:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.08. 18:08:47

ozsimiki írta:Kanty!

Vagyunk még egy páran azért :wink:

GO LAKERS!

messideco: jó kérdéseid vannak :roll: erre nem lehet %ban, se más mutatóban válaszolni. Mindkettőben van részük bőven.

a fújos cuccot meg hagyhatod, vagy átmehetünk oviba: fúj divatdrukkerek, hirtelen mennyi Miamis lett :D
Az utolsó mondattal egyetértek, én is Miamis vagyok, bár régebb óta, de ebben a szezonban hirtelen többen is írogatják a Heat meccseit, sőt aláíráskép, avatar...olyanok, akik eddig egyáltalán semmit nem írtak erről :)
Válasz küldése