Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont erről beszéltem..... kapkodós,önző... stb. és ez a fele LBJ...Bob_Marley írta:
És egy link, hogy mit művelnek a Heatnél utolsó támadásokra
Tegnap a nagy kavalkádban nem reagáltam erre, pedig teljesen igazad vanKalap1988 írta: New York mindig egy másik amerikai csapat. Lehetett bűn gyenge, akkor is rengeteg szurkolója volt és minden játékos szívesen játszott volna ott. Ez egy más dimenzió az NBA-ben. Matt Damonról pedig sejtettem, hogy bostoni, filmekben is sok ilyen szerepet játszott és azért ezek nem szoktak véletlenek lenni... Meg mintha máshonnét hallottam volna.
Az edző még azért fontos, hogy a figurák mellett egyfajta lelki tartást neveljen beléjük. Magabiztosságot, higgadtságot. Ehhez pedig olyan edző kell,aki nagy kaliberű és hisznek benne, felnéznek rá.
Teljesen igazad van, szerintem pl egy buzzer beater triplát a kötél idegekkel rendelkező Eddie House dobná a legjobban, ahogy ezt millió helyen ( így nálunk is) bizonyította. Neki ehhez kellenek a percek. És lehet,hogy lesz egy-két meccs, ahol 5-10-15 percig úgymond púpnak tűnik a csapat hátán, de aztán a jó időben dobott tripláival meccseket dönt el...
Szerintem sem nyernek gyűrűt az idén és ez alapvetően edzői kérdés. Egy Pat Riley-nál még James is sírva állna be a sorba
szvsz ha új edző jönne, az Pat Riley lenne...messideco írta:Edzőcsere nem merült fel?Messithebest írta:Sajnos a nagy Barca örömben a Miami ismét kikapott..... A Trail Blazers 105-96ra nyert... Csütörtökön nem tudom mitfogunk csinálni a Lakers ellen,de h nyerni nem....
New York mindig egy másik amerikai csapat. Lehetett bűn gyenge, akkor is rengeteg szurkolója volt és minden játékos szívesen játszott volna ott. Ez egy más dimenzió az NBA-ben. Matt Damonról pedig sejtettem, hogy bostoni, filmekben is sok ilyen szerepet játszott és azért ezek nem szoktak véletlenek lenni... Meg mintha máshonnét hallottam volna.Bob_Marley írta:NYK van most nagy "divatja", olyannyira, hogy eddig szinte csak Spike Lee ment ki a meccseikre, most már hirtelen a nagy filmszínészek Knicks meccsre járnak![]()
Jó mondjuk Matt Damonról sem tudtam, hogy C's rajongó mígnem egyszer megjelent Celticses sapkában az egyik meccsen![]()
Miami-t sokan szeretik, s legalább ezzel együtt a kosárlabdát is, Lakers, Celtics, Philly, Detroit klasszikus csapatok de még sorolhatnám!
Edző kérdés azért igenis sokat nyom a latba, ziccert dobni már nem fogja megtanítani a játékosait egy edző, de figurákat, illetve a legfontosabb a perceket ő kezeli!
Ezért is írtam Spoelstra nagyon nagy terhet kapott, s tényleg nem hiszem el, hogy az 1-1 sen kívül más nincs a tarsolyban, olykor olykor mutatnak valamit, de James-Wade show megy, mostanában 1 félidőig, aztán rájuk ál a fél csapat az ellenfélből, s megáll a tudomány!
És akkor a játékpercek sem elhanyagolható, Eddie House miért van jegelve, Mike Miller láthatóan mély gödörben s 30 perceket játszik....
Végre Chalmers belelendül, erre hoznak egy Bibbyt...
Nyilván a PO más, s tudom mi pl jobban össze vagyunk szokva, de ott van a Chicago sok új ember, új edző, s zongorázni lehet a különbséget, tökéletes védekezés s támadásban igen van egy extraklasszis Rose, de mellette a padról bármikor jöhet 10-20 pont akár Korver akár Brewertől, vagy Deng is szór, esetleg Boozer!
Sok minden változhat, de idén ez a Heat még nem az igazi, ahhoz hogy gyűrűt nyerjen, s ez nem csak a mostani formájuk mondatja
Nem arról van szó, hogy kihagyja, hanem arról hogy nem neki kell dobni hanem Wade-nek.Azért nem kell lemennie a pályáról, mert nem megy neki a végén a dobás.Messithebest írta:Jól vagyok,kössz a kérdést. Nem csak én hoztam szóba,és igen lehoznám a mostani formájában. Látszik h nem nézed mostanában a Heat meccseket,Magic ellen is elcseszte,Bulls ellen is... Leparancsolni meg ha nem tudná,akkor mehet Isten hírével,ennyi....messi1996 írta:Messithebest.-Te jólvagy ember?Lebront lehoznád az utolsó támadásra??Eleve hülyeség lenne mert ő is betudja dobni nemegy buzzert dobott már pályafutása során.A másik meg, hogy Lebront egy edző se tudná leparancsolni a páyáról a végjátékban, túl nagy az egója....
Ezt én írtam még a Bulls után ironikusan, Wade pályafutása altt több buzzert dobott mint LBJ, de itt is inkább Spoelstrát emelném ki!A nagy edzőknél hihetetlen fontosak ezek az utolsó mp-s szituációs figurák, illetve oldalbedobós, alapvonal bedobós figurák!messi1996 írta:Messithebest.-Te jólvagy ember?Lebront lehoznád az utolsó támadásra??Eleve hülyeség lenne mert ő is betudja dobni nemegy buzzert dobott már pályafutása során.A másik meg, hogy Lebront egy edző se tudná leparancsolni a páyáról a végjátékban, túl nagy az egója....
Remélem itt nem a nagydöntőre írtad, csak úgy a PO-ra, mert a Bulls és a Boston is keleti csapat....MessiFan írta:Én is. Vagy esetleg Boston-Bulls meccset.fcbarca0827 írta: Idén is Lakers - Celtics döntőt várok.
Én is. Vagy esetleg Boston-Bulls meccset.fcbarca0827 írta: Idén is Lakers - Celtics döntőt várok. Keleten elég erős lett a mezőny, mostmár a Knicks-el is számolni kell. Nyugaton szerintem nagyon egyértelműen fog nagydöntőbe jutni a LAL.Abba biztos vagyok, hogy a Heat, nem megy végig.
Jól vagyok,kössz a kérdést. Nem csak én hoztam szóba,és igen lehoznám a mostani formájában. Látszik h nem nézed mostanában a Heat meccseket,Magic ellen is elcseszte,Bulls ellen is... Leparancsolni meg ha nem tudná,akkor mehet Isten hírével,ennyi....messi1996 írta:Messithebest.-Te jólvagy ember?Lebront lehoznád az utolsó támadásra??Eleve hülyeség lenne mert ő is betudja dobni nemegy buzzert dobott már pályafutása során.A másik meg, hogy Lebront egy edző se tudná leparancsolni a páyáról a végjátékban, túl nagy az egója....
Még egy jelen.ozsimiki írta:Kanty!
Vagyunk még egy páran azért![]()
GO LAKERS!
Én is óriási hülyeségnek tartottam,végre van egy Jó Chalmersünk,erre hoznak egy Bibbyt? .... meg a másik amit már ecsetelgettél hogy utolsó támadásra lekéne hozni LBJ-t. Chalmers most is hogy felhozta a Bulls ellen,erre LBJ-hez hozzá ragad a labda,megy mint a hülye előre,és persze h kihagyja.... meg most is ha nem faultol már nem is tudom ki,akkor megnyerjük a meccset..... Ez a Heat sajnos idén még nem állt össze,hiába van ott LBJ,Wade,Bosh és a jó kiegészítő emberek,így hogy pl LBJhez ragad a labda minden meccs végén,így a PO-ban nem látok sok esélyt arra hogy nagyonnagyon max a keleti finálénál tovább jussunk....Bob_Marley írta:Végre Chalmers belelendül, erre hoznak egy Bibbyt...
Én régebben nagyon ritkán néztem NBA-t,de most kezdett komolyabban érdekelni. És uccu neki választottam egy csapatot csak úgy,paff a Heat lett az. És lehet divatdrukkerezni nyugodtan,de nem hiszem h ti nem így kezdtetek egy csapatnak szurkolni.Tocy írta: Az utolsó mondattal egyetértek, én is Miamis vagyok, bár régebb óta, de ebben a szezonban hirtelen többen is írogatják a Heat meccseit, sőt aláíráskép, avatar...olyanok, akik eddig egyáltalán semmit nem írtak erről
2000-ben lett bajnok, aztán zsinórban még 2xcsababarca írta:kanty írta:
Szerintem eléggé fontos az edző szerepe. Persze rossz csapatból egy jó edző sem csinál bajnokot, de az eredmények eléréséhez szükséges egy jó edző. Ott van Phil Jackson a Lakers edzője, 11szeres NBA bajnok, mint a sárgákkal. Bizony hatalmas szerepe volt/van abban, hogy a Lakers ott tart ahol.
Azért ebből hatot ('91,'92,'93,'96,'97,'98) a Jordan fémjelezte Bullsal nyert.![]()
Azt hiszem '99-ben hagyta ott a Bulls, és ment a Lakershez, ahol egyből bajnok is lett.
Igazad van.csababarca írta:
Azért ebből hatot ('91,'92,'93,'96,'97,'98) a Jordan fémjelezte Bullsal nyert.![]()
Azt hiszem '99-ben hagyta ott a Bulls, és ment a Lakershez, ahol egyből bajnok is lett.
Az utolsó mondattal egyetértek, én is Miamis vagyok, bár régebb óta, de ebben a szezonban hirtelen többen is írogatják a Heat meccseit, sőt aláíráskép, avatar...olyanok, akik eddig egyáltalán semmit nem írtak errőlozsimiki írta:Kanty!
Vagyunk még egy páran azért![]()
GO LAKERS!
messideco: jó kérdéseid vannakerre nem lehet %ban, se más mutatóban válaszolni. Mindkettőben van részük bőven.
a fújos cuccot meg hagyhatod, vagy átmehetünk oviba: fúj divatdrukkerek, hirtelen mennyi Miamis lett