NYK van most nagy "divatja", olyannyira, hogy eddig szinte csak Spike Lee ment ki a meccseikre, most már hirtelen a nagy filmszínészek Knicks meccsre járnak
Jó mondjuk Matt Damonról sem tudtam, hogy C's rajongó mígnem egyszer megjelent Celticses sapkában az egyik meccsen
Miami-t sokan szeretik, s legalább ezzel együtt a kosárlabdát is, Lakers, Celtics, Philly, Detroit klasszikus csapatok de még sorolhatnám!
Edző kérdés azért igenis sokat nyom a latba, ziccert dobni már nem fogja megtanítani a játékosait egy edző, de figurákat, illetve a legfontosabb a perceket ő kezeli!
Ezért is írtam Spoelstra nagyon nagy terhet kapott, s tényleg nem hiszem el, hogy az 1-1 sen kívül más nincs a tarsolyban, olykor olykor mutatnak valamit, de James-Wade show megy, mostanában 1 félidőig, aztán rájuk ál a fél csapat az ellenfélből, s megáll a tudomány!
És akkor a játékpercek sem elhanyagolható, Eddie House miért van jegelve, Mike Miller láthatóan mély gödörben s 30 perceket játszik....
Végre Chalmers belelendül, erre hoznak egy Bibbyt...
Nyilván a PO más, s tudom mi pl jobban össze vagyunk szokva, de ott van a Chicago sok új ember, új edző, s zongorázni lehet a különbséget, tökéletes védekezés s támadásban igen van egy extraklasszis Rose, de mellette a padról bármikor jöhet 10-20 pont akár Korver akár Brewertől, vagy Deng is szór, esetleg Boozer!
Sok minden változhat, de idén ez a Heat még nem az igazi, ahhoz hogy gyűrűt nyerjen, s ez nem csak a mostani formájuk mondatja