Miihiikém, lehet én sem értem,de hogy te biztosan, az tuti:) gyagyás ovis,mert sokadjára eljátssza ugyanezt. Schumi max azért volt rendszeresen elővéve,mert nem úgy megy neki,mint anno, Hami meg ugyanezekért mint amit most is csinált. Ha először csinálja (ahogy csinálta,nem írtam ilyen jelzőt) 10edjére már írtam. Nem nehéz dolog ez. Apuci rátette a terhet a 10VBje lesz a gyereknek szöveggel
roncsderbiben meg is lenne már :X Ozsi[/quote]
Persze,h nem értem,ezt mondom én is
Pont az a lényege a mondandómnak,h pölö Schumi cs annyiban van megemlítve,h nem megy neki úgy,mint régen.A schumákságok meg szépen a feledés homályába merülnek.Azért dobálózok pont vele,mivel nem sokkal Hami esete után produkált ő is egy hasonlót,mégis cs az egyikről beszéltek.Lehet,h 10edszer csinált hasonlót,de semmi extrém csúfságot nem csinált,h ennyire meg kelljen állandóan állapítanotok,h mekkora egy gyökér.Mert te sem most,a 10. eset után írtál rá hasonlót,de vannak még páran,akik minden apróbb-nagyobb esetben cizelláltan lebalfalloszozzák,cserépedényezik.De tényleg,ha már ekkora truváj amit művel,akkor a hasonló alattomos,gaz,szándékosan durva eseteket vegyük már észre másoknál is és hurrogjunk legalább egy kicsit,ha már ilyen komoly,közveszélyes gyökérkedést követ el vki,amiért érdemes azonnal billentyűt ragadnotok és az autocenzúra határain belül megállapítanotok,h mekkora előre megfontoltan ordas barom az illető aki ilyet követ el.Még ha esetleg nem is 10.szer csinál ilyet és nem Hamiltonnak hívják...
Asszem ugyanazokat a köröket futjuk,uh talán hagyjuk is...Így megkíméllek tőle,h 73.szor is elmondd mennyi minden oka van,h utáljátok a gyereket és mennyi van a számláján,uis értettem én azt elsőre is

Am sem védőbeszédet tartok neki,hanem cs azt kérem,h a hasonló kaliberű eseteket legalább részben kezeljétek egyformán.Akkor hitelesebbek lesznek a nagy lázongások Lewis eseteinél,ha legalább egy picit meg van állapítva másoknál is,h mekkora pofátlan,gusztustalan trógerságok ezek...Már ha valóban azok...
ozsimiki írta:
szerk: "a törte a gépet rendszeresen" (Schumi)nem egyenlő azzal,h mások gépét törte rendszeresen úgy,hogy jóval gyorsabb volt a sajátja, és csak várnia kellett volna 1-2percet, kört.
Lehet,h pont azért nem akar várogatni 1-2 perceket,köröket a másik mögött,ha annyival gyorsabb h simán lelépheti előbb és nyomhatja a következő után az újabb pozícióért,pontokért!?

Sokat hozhat,bár a kockázat miatt benne vannak ugye a hibák...
Sajnos nem értettél elsőre se semmit, mivel én nem utálom Hamit,és most először használtam rá keményebb jelzőket, ennyit a témáról, felőlem oldalakat is fordíthatsz arra,hogy ő semmivel sem kirívóbb idén,mint a többiek, pedig de. Ozsi
Egyetlen szóval sem mondtam,h nincs benne több bugiban,mint a többiek,ettől biztos nagyobb szálka a szemetekben.Én arról beszélek,h ha ő van benne,akkor nyomjátok,h mekkora agyatlan gyökérség amit csinált,ha más követ el ugyanolyat,akkor szóra sem érdemes ugyanaz az agyatlan gyökérség.Ha olyan kirívó az eset,h azonnal szóra érdemes nálatok és még utána nap is azon kell csámcsogni,h mit és hogyan kellett volna csinálnia a kis hülyének,akkor biztos van olyan volumenű,h másnál is teret kapjon. Ennyi...