Olyannyira nem volt 4/4 hogy sajnos nem szabad elmenni amellett, hiogy az alapszakasz végén mi még megelőzhettük volna a Miamit ha nyerünk ellenük idegenben, s kikaptunk ráadásul elég megalázóan!
PO-t már anno is ezerszer átbeszéltük de emlékeztetőül (mi szemszögünkből) Első meccs kiegyenlített, Wade show végén PP kiállítás vereség!
Második meccs végig fej-fej mellett de a végén összeesés 0-2
3ik meccs a félkarú Rondo vezetésével csodás győzelem, 4iken soha nem felejtem el végig vezettünk jól is ment a játék, de a 4ik negyedre teljesen erejét vesztette Garnett és midnen pattanó odaesett hozzájuk, majd egy LBJ lépéshibával egyenlítés, de nálunk az utolsó támadás, de még dobásig se jutottunk....OT-ben meg már a teljes szétesés!5ik meccsre még felszívták magukat az öregek, ami kb 40 percig tartott, majd a végén ha jól emlékszem 6 percig pontot sem tudtunk dobni, s kiesés.....
A szívem továbbra is azt mondja a Heatre mi vagyunk a legveszélyesebbek Keleten!
PP nem játszik, nagyon nehéz dolgunk lesz Melo is megszórt minket LBJ is megfog!
Bosh meg a Torontoban sztár volt, de ott ráépült a csapat, de igazán fontos meccseket nem játszott, viszont a Heatben rendre a nagy meccseken betlizik!
Fórumok meg:
nba1.hu
http://kezdo5.hu/index.php/nba
Illetve persze nba.com és twitteren is rengeteg infot meglehet tudni!
Jó hogy ha minél többen mesgszeretik, mert most tényleg hihetetlen erős s izgalmas a liga!
Este kimarad?
Game, Tocy, Kalap, Messifan?
fastbreak meg nem mp-hez van szerintem kötve, de statisztikaiklag mi számít annak pontosan nem tudom amíg nem áll fel a védelem addig fastbreak van!