LBJ rohadt jó volt és Bosh is jól játszott, néha már úgy tűnt, hogy vannak heréi is a srácnak

Kár, hogy ennyire álmos vagyok már, pedig a LAC - SAS és a NYK - GSW meccset még megnézném

Persze akar bizonyítani, ezzel semmi gond sincs. Ez általában minden nagy játékosra igaz, h néha túl vállalja magát. DE most ez totál értelmetlen volt. Az ilyen helyzeteket ki kellene használni és pihentetni kellene. plusz még Gasol is a pályán volt, pedig a meccs azon szakaszán kb. a közönségből kellett volna pár embert beküldeni, már rég eldőlt a meccs. Brown ezt egy kicsit benézte.Bob_Marley írta: Azt én is néztem, hogy visszahozták +20as előnynél, ráadásul mutatták, hogy mindenféle bandázs volt a csuklóján ujjain!Kobeban mindig is benne volt a bizonyítási vágy, lehet most érzi nem annyira jó a csapat és mminden pillanatban bizonyítani kell, de sokat akar a szarka effektus lesz ebből ha nem pihen!
Persze, hogy megtett mindent, de ez kevés, Pierce és főképp Pietrus ennél többet tud. Ők is csak imádkoznak, de az erejük, rutinjuk miatt azért többet ér ( mondjuk tegnap még 1-2 dobás kimaradt volna Jamestől, persze ez csak amolyan spekuláció,de érted miről beszélek).Bob_Marley írta:Ez igaz, hogy fizikailag gyenge Quisy Anthonyhoz meg Jameshez képest, de amit lehetett megtett 2 ember akin akármennyire jól védekezel eldobja, s imádkozhatsz, hogy ne menjen be!Ezt a 2embert (+ idevenném Durantot is 3as poszton) nem lehet levédekezni!
Megnéztem megint a meccset, s tényleg pozitívan állhatunk a történethez, mert a liga talán legerősebb csapata ellen, még ha volt -20 is partiban voltunk!
És amilyen állapotban van 1-2 nagycsapat ahhoz képest is előrébb tartunk!Heat most más dimenzió, ők tényleg olyan dinamikát mutatnak ami Karácsonyra már megszokott, de most elmaradt 2 hónap a szezonból, na ez rajtuk nem látszik!
Chalmers meg tényleg megint bajban lesz, aztán a padról lehet megint sokkal hasznosabb mint kezdőként, de ez a Cole gyerek félelmetes!Egy ilyen csapatban, s van benne tökösség és 28ik!!!! pcik....2 meccs alapján nehéz azért megítélni teljességében, de nagyot foghat vele a Heat, mert iszonyat robbanékony van szeme is a játékhoz, s nem fél a nagy feladattól!
James megint mikor éget a ház elvesztette a fonalat a 4ik negyedben, erre jön egy srác aki megkapja 1 leütés tempó!
É is úgy emlékeztem, hogy nem tér vissza Green,de akkor sajnos igaz. Igen, a center poszt valóban kevés, de más csapatnál sem érzem minden posztot erősnek. Pl a Heatnél még kérdés, hogy mi lesz ezzel a Cole gyerekkel és mi lesz Chalmerssal. Egyáltalán nem fix a teljesítményük és a helyük. Aztán itt van a center poszt, én szeretem Anthonyt ( mondjuk Curry még jöhet, tőle félek..), de ő se sokkal jobb, mint JO, csak nem annyira sérülékeny. Most csak a legerősebb riválisunk gyenge pontjait írtam le, másoknál is van mindenhol. Remélem tudjuk pótolni a kisebb hiányokat a többi poszton lévő erősségünkkel ( 1-es,3-as és 4-es posztok elsősorban,de a kettes is elég erős).Bob_Marley írta:Nagyon jó volt olvasni Kalap az írásodat!
Szóról szóra így látom, Green viszont nem fog visszatérni, s ez nagy baj!Én Wilcoxot is megemlíteném, bár most megsérült, de a preseasonban ígéretes volt, s a Knicks ellen is hasznos volt!
Tegnap is nyomtuk Bass 4es Garnett 5ös felállásban, s annyira nem volt rossz!
Pietrustől én is sokat várok, de ki tudja mennyire egészséges!
Ma akár a 3ik vereség is benne van Allen 40 percet Rondo 44et játszott tegnap, s b2b meccseket 80%ban veszítünk, de valóban vannak olyan jelek amik bizakodásra adnak okot!
A védekezés meg sok gyakorlással rendre tehető, s vannak a 2meccsen is jelek, hogy pislákol, de még nem az igazi!
Rondo viszont (igaz 2 meccsen), de burtális 26,5 pont 12,5 asist 6,5 pati 2,5 steal s tetszik, hogy végre elvállalja a tempóit, rendben van még rajta mit csiszolni bőven, de ha középtávolról meg a tripláról fejlődne, rengeteg hely lenne bent, mert ki kellene lépni rá!
szerk:
Az még eszembe jutott, hogy azért Center poszton akármennyire is meglehet variálni a dolgokat kevesek vagyunk!JO-ra azt mondják jó egészségnek örvend (nála ez órák kérdése), nagyon kellene ő védekezésben, mert igazi cseréje jelenleg nincs, s amíg ilyen 0 pont 1 pattanós meccseket hoz.....
Az a kemény, hogy tavaly 4szer kaptunk összesen 60 fölött egy félidőben maival együtt idén 2/2Game90 írta:Boston mikor kapott utoljára majdnem 70 pontot egy félidő alatt?
James és Wade idény eleji formát mutatnak...És Bosh is jól játszik!
Jones 3/3, Allen 4/5 tripla.
persze,én is ezt tartom lényegesnek. Főleg majd az alapszakasz végén,amikorra nagyjából kiderül hányadik hely körül végzünk,pihentetni tudjuk őket kicsit az éles meccsekre.Bob_Marley írta:
Szerintem idén nem "kell" ott lenünk az elején, ahogy Doc is mondta 3-6ig tök mindegy hányadikok vagyunk!A lényeg, hogy a Bullst Miamit el kell kerülni a PO első körében!Annyira sűrű a program és a BIG 3nek összesen ez már a 44ik!!! szezonja, így csak be kell esni, mert egész évben nem fogják bírni!