USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2011.12.29. 03:40:44

Heat - Bobcats: nem gondoltam volna, hogy ennyire izgalmas meccs lesz, le a kalappal a Charlotte előtt! Félidőben mentek 15-tel, 72-72-nél utolértük őket, majd vezettünk 2-vel, amikor Henderson dobott egy triplát 10 mp-cel a vége előtt, de végül Wade kosarával sikerült nyerni.

LBJ rohadt jó volt és Bosh is jól játszott, néha már úgy tűnt, hogy vannak heréi is a srácnak :)

Kár, hogy ennyire álmos vagyok már, pedig a LAC - SAS és a NYK - GSW meccset még megnézném :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.29. 02:25:40

Persze Kalap értettem miről beszéltél, ezt elfelejtettem mondani!

Most kezdtünk a Hornets ellen egész jól egy 9-0s futás után 9-2
Közben szünetben Charlotte-Miami 60-45, semmi jelentősége nincs de mint érdekesség :lol:
Spurs-Clippers jó lesz, de a GSW-NYK a nap meccse lehet!

Nyert a Heat de hogy :shock:
Köszönhetően a második félidei 16 eladott labdának a 4ik negyed szoros lett 95-94 Henderson kosarával, majd Wade 2 mp-vel a vége előtt eldöntötte!
Aki egész meccsen szenvedett...de amikor kellett betolta tábláról!
James 35, Bosh 25 Wade 10 pont
Chalmers érzi a bajt egy 15 pont 4 assist és csak 1 eladott labdával zárt!
Viszont ami figyelmeztető lehet:
Lepattanó Miami 30 Bobcats 53
Támadó 5 vs 15
Ezt mondjuk kompenzálta a 21 eladott Charlotte labda!
Megizzadtak, de 3:0 mi meg katasztrofális játékkal a szünetben 48-39re égünk a legjobbja Eric Gordon nélkül játszó Hornets ellen, s haladunk a 0-3 felé :? :lol: De majd a megszokott második félidőnk 8)

És megcsináltuk :lol: 0-3 de legalább 20on belül maradtunk 97-78 a vége!
Borzasztóan játszottunk Allen aki hozta magát meg Stiensma nagyon durva blokkparádét rendezett, ezek az említésre méltó dolgok! A festékből kaptunk 46 pontot, amit gyakorlatilag úgy kell elképzelni Jack kap egy elzárást fent, s be sétál a festékbe amit vagy bedobott vagy nem, de mi 5en néztük, hogy milyen ügyes egy fiú......21 pont Jacktől 4 pattanó 9 assist, ha meg nem ment be akkor Landry leszedte a lepattanót, s betette ő 20 pont 11 pattanó Landrytől.....
Garnett meg már Miamiban is gyengélkedett ma kifejezetten katasztrófa volt, meglátszik rajta, hogy ez a 15ik idénye!Pánikra nincs ok, 1 nap pihenő majd elkezdjük otthon az idényt és jön a Pistons elvileg már PP-vel és Pietrus-szal a fedélzeten!De figyelmeztetésnek jó, hogy már a szezon legelején komoly problémáink vannak a b2b meccsekkel....oké tegnap Allen 40 Rondo 44 percet játszott, de mivel borzasztó sűrű a program ez eléggé zavaró! :?

Az új Clippers simán kikapott Texasban a Spurs ellen, tavaly láthattuk a Miaminál milyen nehezen ment az összeérés, s mennyire szenvedtek az alapszakaszban, idén a Clippersnek is nagyon nehéz dolga lesz, ráadásul a padjuk elég vékony!A gondok ezen a meccsen hasonlóak mint tavaly a Miaminál, rengeteg pontot kaptak a festékből, s az ellenfél bőven 50% feletti mezőnymutatóval bír, s nem tudnak 2 egymás utánit kivédekezni,s rengeteg pontot kaptak, 115-90!
Nagyon nem állt még ott sem össze a csapat, s azért így hogy sűrűbb a program minden meccsnek nagyobb jelentősége van!PO-ban biztos ott lesznek de az Oklahoma, Spurs, Dallas, Lakers és idevenném a Portlandet is csapatok ellen nagyon nehéz dolguk lesz!De addig még van 4 hónapjuk összeszokni :lol:

Nyerta GSW a Knicks ellen Curry nélkül de egy Brandon Rush-sal és Monta Ellis-szel!Anthony 3/13as mutatója derék és a 78 dobott pont is (annyi mint a miénk), de ők "csak" 92 kaptak!
4/21 a tripla mögül ez mindent elmond D'Antoniékról!Van mit csiszolni NY-ban is!
Jackson nagyon szimpatikus edző, s drukkolok neki a Clippers ellen sem voltak rosszak ott a vége hiányzott a Bullst megfogták és most szeretett csapata ellen is nyertek!Azért az elég kényelmes szitu, hogy úgy kezdik az idényt, hogy 4 hazai meccs amiből már 3 lement! :lol:
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.12.29. 07:31:45-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.28. 21:16:03

Bob_Marley írta: Azt én is néztem, hogy visszahozták +20as előnynél, ráadásul mutatták, hogy mindenféle bandázs volt a csuklóján ujjain!Kobeban mindig is benne volt a bizonyítási vágy, lehet most érzi nem annyira jó a csapat és mminden pillanatban bizonyítani kell, de sokat akar a szarka effektus lesz ebből ha nem pihen!
Persze akar bizonyítani, ezzel semmi gond sincs. Ez általában minden nagy játékosra igaz, h néha túl vállalja magát. DE most ez totál értelmetlen volt. Az ilyen helyzeteket ki kellene használni és pihentetni kellene. plusz még Gasol is a pályán volt, pedig a meccs azon szakaszán kb. a közönségből kellett volna pár embert beküldeni, már rég eldőlt a meccs. Brown ezt egy kicsit benézte.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.28. 21:03:00

Bizony megvan az első Lakers győzelem, Harlanék végig oltották MWP-t :lol:
A Utah meg iszonyat gyenge lesz idén, teljesen szétestek Reggie is erről beszélt, hogy ha valaki azt mondta Utah Jazz egyből Jerry Sloan mint edző jut eszébe midnenki s egy remek irányító egy jó 4essel és folyamatos pick&roll Stockton-Malone majd Williams-Boozer ma már se Sloan se remek irányító és 4es nincs Utahban :roll:
Azt én is néztem, hogy visszahozták +20as előnynél, ráadásul mutatták, hogy mindenféle bandázs volt a csuklóján ujjain!Kobeban mindig is benne volt a bizonyítási vágy, lehet most érzi nem annyira jó a csapat és mminden pillanatban bizonyítani kell, de sokat akar a szarka effektus lesz ebből ha nem pihen!

http://www.nba.com/video/channels/tnt_o ... ide_1.nba/
Shaq papa ott van a szeren, bár nagyon "sunyi" embereket kérdeznek ki hol játszik! :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.28. 20:48:30

Megvan az első Lakers győzelem.
Nem volt gond a játékkal, védekezésben és támadásban is nagyjából rendben voltak a dolgok, igaz a Utah sem remekelt.

Kobe továbbra is sérülten tolja, dobott most is 26 pontot. Egy kis nyalánkság
A végén nem értem, h miért küldték be, mentünk 20al a Jazznek igaz vol egy jobb periódusa, de ha nem jön be Bryant, akkor sem történt volna semmi.

MWP ismét meglepően jó volt.Ilyenre is képes volt. Nem viccelt. :lol:
Egy nap pihi most és utána a Knicks.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.12.28. 18:33:00

Bob_Marley írta:Ez igaz, hogy fizikailag gyenge Quisy Anthonyhoz meg Jameshez képest, de amit lehetett megtett 2 ember akin akármennyire jól védekezel eldobja, s imádkozhatsz, hogy ne menjen be!Ezt a 2embert (+ idevenném Durantot is 3as poszton) nem lehet levédekezni!
Megnéztem megint a meccset, s tényleg pozitívan állhatunk a történethez, mert a liga talán legerősebb csapata ellen, még ha volt -20 is partiban voltunk!
És amilyen állapotban van 1-2 nagycsapat ahhoz képest is előrébb tartunk!Heat most más dimenzió, ők tényleg olyan dinamikát mutatnak ami Karácsonyra már megszokott, de most elmaradt 2 hónap a szezonból, na ez rajtuk nem látszik!
Chalmers meg tényleg megint bajban lesz, aztán a padról lehet megint sokkal hasznosabb mint kezdőként, de ez a Cole gyerek félelmetes!Egy ilyen csapatban, s van benne tökösség és 28ik!!!! pcik....2 meccs alapján nehéz azért megítélni teljességében, de nagyot foghat vele a Heat, mert iszonyat robbanékony van szeme is a játékhoz, s nem fél a nagy feladattól!
James megint mikor éget a ház elvesztette a fonalat a 4ik negyedben, erre jön egy srác aki megkapja 1 leütés tempó!
Persze, hogy megtett mindent, de ez kevés, Pierce és főképp Pietrus ennél többet tud. Ők is csak imádkoznak, de az erejük, rutinjuk miatt azért többet ér ( mondjuk tegnap még 1-2 dobás kimaradt volna Jamestől, persze ez csak amolyan spekuláció,de érted miről beszélek).
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.28. 17:51:14

Ez igaz, hogy fizikailag gyenge Quisy Anthonyhoz meg Jameshez képest, de amit lehetett megtett 2 ember akin akármennyire jól védekezel eldobja, s imádkozhatsz, hogy ne menjen be!Ezt a 2embert (+ idevenném Durantot is 3as poszton) nem lehet levédekezni!
Megnéztem megint a meccset, s tényleg pozitívan állhatunk a történethez, mert a liga talán legerősebb csapata ellen, még ha volt -20 is partiban voltunk!
És amilyen állapotban van 1-2 nagycsapat ahhoz képest is előrébb tartunk!Heat most más dimenzió, ők tényleg olyan dinamikát mutatnak ami Karácsonyra már megszokott, de most elmaradt 2 hónap a szezonból, na ez rajtuk nem látszik!
Chalmers meg tényleg megint bajban lesz, aztán a padról lehet megint sokkal hasznosabb mint kezdőként, de ez a Cole gyerek félelmetes!Egy ilyen csapatban, s van benne tökösség és 28ik!!!! pcik....2 meccs alapján nehéz azért megítélni teljességében, de nagyot foghat vele a Heat, mert iszonyat robbanékony van szeme is a játékhoz, s nem fél a nagy feladattól!
James megint mikor éget a ház elvesztette a fonalat a 4ik negyedben, erre jön egy srác aki megkapja 1 leütés tempó!
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.12.28. 17:01:41

Bob_Marley írta:Nagyon jó volt olvasni Kalap az írásodat!
Szóról szóra így látom, Green viszont nem fog visszatérni, s ez nagy baj!Én Wilcoxot is megemlíteném, bár most megsérült, de a preseasonban ígéretes volt, s a Knicks ellen is hasznos volt!
Tegnap is nyomtuk Bass 4es Garnett 5ös felállásban, s annyira nem volt rossz!
Pietrustől én is sokat várok, de ki tudja mennyire egészséges!
Ma akár a 3ik vereség is benne van Allen 40 percet Rondo 44et játszott tegnap, s b2b meccseket 80%ban veszítünk, de valóban vannak olyan jelek amik bizakodásra adnak okot!
A védekezés meg sok gyakorlással rendre tehető, s vannak a 2meccsen is jelek, hogy pislákol, de még nem az igazi!

Rondo viszont (igaz 2 meccsen), de burtális 26,5 pont 12,5 asist 6,5 pati 2,5 steal s tetszik, hogy végre elvállalja a tempóit, rendben van még rajta mit csiszolni bőven, de ha középtávolról meg a tripláról fejlődne, rengeteg hely lenne bent, mert ki kellene lépni rá!

szerk:
Az még eszembe jutott, hogy azért Center poszton akármennyire is meglehet variálni a dolgokat kevesek vagyunk!JO-ra azt mondják jó egészségnek örvend (nála ez órák kérdése), nagyon kellene ő védekezésben, mert igazi cseréje jelenleg nincs, s amíg ilyen 0 pont 1 pattanós meccseket hoz.....
É is úgy emlékeztem, hogy nem tér vissza Green,de akkor sajnos igaz. Igen, a center poszt valóban kevés, de más csapatnál sem érzem minden posztot erősnek. Pl a Heatnél még kérdés, hogy mi lesz ezzel a Cole gyerekkel és mi lesz Chalmerssal. Egyáltalán nem fix a teljesítményük és a helyük. Aztán itt van a center poszt, én szeretem Anthonyt ( mondjuk Curry még jöhet, tőle félek..), de ő se sokkal jobb, mint JO, csak nem annyira sérülékeny. Most csak a legerősebb riválisunk gyenge pontjait írtam le, másoknál is van mindenhol. Remélem tudjuk pótolni a kisebb hiányokat a többi poszton lévő erősségünkkel ( 1-es,3-as és 4-es posztok elsősorban,de a kettes is elég erős).
Szerk: Annyit módosítanék az előző hsz-emen, hogy Daniels nem önmagában gyenge védő, hanem a fizikai paraméterei egyszerűen nem elegek ilyen 2-esek és 3-asok ellen, mint Wade, James vagy Anthony. Pavlovic gyenge védő is emellett..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.28. 16:40:42

Nagyon jó volt olvasni Kalap az írásodat!
Szóról szóra így látom, Green viszont nem fog visszatérni, s ez nagy baj!Én Wilcoxot is megemlíteném, bár most megsérült, de a preseasonban ígéretes volt, s a Knicks ellen is hasznos volt!
Tegnap is nyomtuk Bass 4es Garnett 5ös felállásban, s annyira nem volt rossz!
Pietrustől én is sokat várok, de ki tudja mennyire egészséges!
Ma akár a 3ik vereség is benne van Allen 40 percet Rondo 44et játszott tegnap, s b2b meccseket 80%ban veszítünk, de valóban vannak olyan jelek amik bizakodásra adnak okot!
A védekezés meg sok gyakorlással rendre tehető, s vannak a 2meccsen is jelek, hogy pislákol, de még nem az igazi!

Rondo viszont (igaz 2 meccsen), de burtális 26,5 pont 12,5 asist 6,5 pati 2,5 steal s tetszik, hogy végre elvállalja a tempóit, rendben van még rajta mit csiszolni bőven, de ha középtávolról meg a tripláról fejlődne, rengeteg hely lenne bent, mert ki kellene lépni rá!

szerk:
Az még eszembe jutott, hogy azért Center poszton akármennyire is meglehet variálni a dolgokat kevesek vagyunk!JO-ra azt mondják jó egészségnek örvend (nála ez órák kérdése), nagyon kellene ő védekezésben, mert igazi cseréje jelenleg nincs, s amíg ilyen 0 pont 1 pattanós meccseket hoz.....
Kép
Kép
Kép
balinteer
Capitá del Barça

2011.12.28. 14:53:28

Ma GO CLIPPERS GO! Verni kell a Spurst mindenképpen. Paul és Jordan parádét várok,Billups vezérletével. Mi majd megállítjuk a Heatet... 8)

A tegnapi Boshos írás csak irónia volt ám....:D :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.12.28. 13:54:16

Néztem éjjel én is a meccset, de az ágyból ( 5-10 percekre bele is aludtam, na nem azért, mert unalmas volt :D ), így nem írtam. Röviden a véleményem, mind a meccsről, mind az idei Celticsről : Az elmúlt két meccsen valóban nem ment úgy a csapatnak a védekezés, ahogy talán megszokhattuk, de egy dolgot be kell látni: Két olyan csapat ellen játszottunk idegenben, akik szerintem idén a legeredményesebb és leglátványosabban támadó együttesek lesznek. Idevehetjük még a Clipperst is,de szerint a már jobban összeszokott Miami és NY duótól kevesebb pontot fognak átlagolni. Egyértelműen a Miami az erősebb csapat-e kettőből, mert ők hátramenetben is jók ( bár a tegnapi 107 kapott azért sok, talán csak Wade védekezett igazán jól- az állat 4 blokkjával :D ), mindenesetre, ha Anthony ép és jó formában van, akkor szép pontátlaga lesz a New Yorknak is. Nekünk kell az idő, kicsit összeszokni az újakkal, illetve régi újakkal ( Daniels), de egyértelműen erősebbek lettünk és Bass-el a védekezés is jobban kell alakuljon, mint Davissel. Ez azt hiszem, hogy vitán felül áll. Green nagyon hiányzik, mert azért valljuk be: PP hiányában egy Daniels, nem beszélve a még gyengébb védő Pavlovicról, nem sok sansszal indul (nak) egy Anthony vagy James kaliberű játékos ellen. Az várható volt és azt hiszem Doc bele is kalkulálja, hogy Allen hátramenetben kevés Wade ellen ( még fénykorában is az lett volna, teljesen más fizikális kategória), neki nem is ez a fő feladata ( bár amit tud, azt nagyon szépen és hatásosan hozzáteszi a védekezéshez is), hanem az, amit elől nyújtott tegnap is. Bravúros az újabb 6 db trojkája. Rondo talán a legjobb védő a mai irányító klasszisok közül, K.G. nem a régi, de még mindig domináns ( igazából keleten nincs is nagyon domináns 4-es a riválisoknál, mert Stou sem a védekezéséről híres), J. Oneill pedig a tegnapi borzasztó játéka ellenére, igazából csak a védekezésre képes, még ha nem is Perkins-i szinten. Green már nem emlékszem mennyi időre esett ki,de ha a látott teljesítményhez hozzávesszük PP-ét és a zseniális védőjátékos Pietrust ( aki a trojkákat is szépen szórja és 2-es, 3-asban is bevethető), akkor az összeálló C's védekezés a tegnapitól és a 25-itől sokkal jobb lesz. PP-vel pedig a támadás is, amivel mondjuk tegnap nem volt gond ( bár ehhez kellett szerintem Dooling jó játéka, amit én nem vennék fixnek, kell a fix PP 16-20 pont). Ergo, nekem az a véleményem, hogy, ha valóban tudunk pihentetni és nem az 1-2. hely a cél, hanem a 3-6. ( persze, ha megy, akkor robbanjunk rá az 1-2. valamelyikére is, de ne áldozatok árán), akkor komoly esélyesek lehetünk idén, mert Green kiesése ellenére erősödtünk. Igen komolyan. Ha Green lenne és egy jobb cserecenter ( akár kezdő, kb Dalembert szintű), úgy végképp izzadhatnának a riválisok,de így sem érzik majd jól magukat, amikor akár otthon fogadnak minket, akár a katlanba utaznak. Tavalyhoz képest nekem jobb reményeim vannak, ráadásul most nem ámítjuk magunkat olyan dolgokkal, amit pl a tavalyi álomkezdés ( majd fáradtság) okozott. Nem is baj, hogy PP nincs, legalább pihen addig is. Az el kell fogadni, hogy Anthonyval és Jamessel szemben Pavlovic és Daniels erőtlen, hatástalan ( a riválisok közül talán Deng is ilyen, persze ő nem az a kaliber, mégis fizikálisan nem tudja e két játékos felvenni vele a versenyt), ezzel szemben PP erőből és rutinból sokkal többet hozzá tud tenni a védekezéshez, míg Pietrusnek ez a specialitása. Persze nem fogják le őket,de ronthatják a tegnapi embertelen dobóstatisztikát, nem kicsit.. Így pedig egy tegnapihoz hasonló meccsen simán nyerhettünk volna. És akkor még hol van Green? Nyugodt vagyok, úgy tűnik Rondo idén is klasszis lesz és remélem a pontdobásban is ilyen szerepet vállal, emellett Allen újfent elkápráztat, Garnett hoz egy erős közepeset, míg Pierce szerintem megint a legjobb dobónk lesz ( bár én örülnék neki, ha Rondo többet átlagolna tőle, de nem hiszem. JO tegnap kevés, benne sajnos mindig benne van egy ilyen meccs, ezért sem lett jobb játékos, mint amilyen, ugyanis sosem volt kiegyensúlyozott. Mindenesetre egy 5-10 percekre én a Garnett-Bass párossal is nyugodt lennék a palánk alatt, sőt... Pavlovic szvsz visszaszorul a rotációban,de azért a tripláira szükség lesz, míg Daniels mondjuk megosztva fog Pietrussel 2-es és 3-as poszton is csereként szerepelni, attól függően milyen matchup van ( Miamira vetítve, azért, ha mondjuk az LBJ-Wade páros közül az egyik ül, akkor azonnal hoznám matchup Pietrust bármelyikkel szemben...). Számomra most úgy tűnik, hogy a Heat a legnagyobb favorit, amiben sok munkájuk van, megérdemlik, de én nagyon bizakodó vagyok és utolsóként meg kellene lepnünk őket ( Chicago és az OKC lehet még ilyen csendes gyilkos, Chicago eddig nem jó, szerintem rosszabb mint mi, OKC-éval pedig kivárok, amíg nem látjuk az egyik keleti óriás ellen jól játszani, mindenesetre igen erősek). A második vonal pedig nálam a Clippers, Lakers ( azért remélem, mert Kobe-t csípem), Dallas ( oda fogják ők ennél sokkal jobban tenni magukat), Portland ( Roy kiesett,de Crawforddal a liga egyik legjobb 6-ik emberét, nyerték) illetve, ha nem is favorit keleten, de a New Yorknak is lehet fricskái.
PCsabi
aka Game90

2011.12.28. 13:30:21

Az újonc Cole lehozta a meccset a Heat-nek... :D 8)

Lakers is nyert végre.

+ a 2 mixem is jött, szóval örömbódottáááá :)
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.28. 09:26:30

Meccset néztem én is, de nem kapcsoltam már be a gépet :D Hát rohadt módon boldog vagyok :D

A védekezésünk talán a legjobb a ligában, még a Boston ellen is. Támadásainkban van ötlet, LBJ futószalagon dobálgatja a tempóit, Cole meg szerintem pár meccs és kiszorítja Chalmerst. Wade óriásit védekezett végig, és azért a pontokat is szórta. Sőt...még Bosh sem volt annyira gyenge :D :D Ami idegesítő, az az, hogy a simán nyerhető meccseket ki tudjuk engedni a kezünkből pár perc zavarodottsággal, elkapkodjuk a támadásokat olyankor, és rendezetlenül védekezünk. Ezzel megint közel került a Boston, mint múltkor a Mavs is, de ott azért +30ról belefért, és most is sikerült szerencsére behúzni! Nagyképűség nélkül mondhatom, hogy Dallas-Boston duót simán vertünk eddig, nagyszerű játékkal csapatként, valamint a sztárjaink is remek formában játszanak.

Celticsről sok mindent nem akarok mondani, továbbra is a legerősebb ellenfélnek tartom őket, számomra ezek a legrangosabb meccsek!

Amúgy Lakers is nyert most már, 3 meccsből illett :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.28. 05:00:14

Büszke vagyok rá hogy ennek a csodálatos csapatnak szurkolhatok!
Minden körülmények között a legnagyobb tiszteletem a Bostoné!
Ezért érdemes volt ébren maradni! remek meccs volt!

Grat a Miaminak! Megérdemeltétek.
A bírók meg :lol: :lol: :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.28. 04:10:34

69.6% 83.3% 76.9%
Mezőnyszázalék, tripla, büntető!
Na ez a kemény, majdnem 70 százalékosak a mezőnyből....És dobtak már 26 büntetőt!
Nagy tanulmány a mai meccs, s egyben szörnyű :?

Kicsit megzavartuk őket a zónával, de ha rájönnek az ellenszerre megint lesz közte 10+, de legalább meccsbe jöttünk vissza!

szerk: le a kalappal a csapat előtt, simán -20nál lehozhatta volna Doc a csapatot és készülhetnénk a Hornets ellen a holnapi csörtére, erre a zónával megzavarjuk őket, s még ha borzasztó hibákat is vétünk elől, de a triplák sülnek!Dooling for president :lol:

Negatívumok:
védekezés
JO 0 pont 1 pattanó 4 fault
kapkodás támadásban
pozitívum:
szív
Dooling a padról
Allen triplaesője
Rondo

Miami:
Nagyon durvák voltak 70 %os mezőnymutató hengerlő játék, de aztán összezavarodtak, s ki segít rajtuk....1 rohadt rookie :lol:
Wade blokkjai durvák voltak, James meg mint egy gép dobálta a tempóit, de a 4ik negyed megint....
Chalmerst imádom, de ez a Cole gyerek ha így folytatja kifogja megint szorítani!
Jah és Bosh is összekapart 18 pontot, rohadjon meg :lol:

0-2vbel kezdtünk egy csoport rivális, s a legnagyobb esélyes ellen, de mindkétszer partiban voltunk!A Knicks ellen nyernünk kellett volna, ma meg hihetetlen comebacket hoztunk össze!Büszke vagyok így is!
LETS GO CELTICS
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.12.28. 05:03:41-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.12.28. 04:03:12

Chalmers 4 eladott labda 1,5 perc alatt :?

Wade - LBJ 19-19, Bosh 14 pont, mindhárman bőven 50% fölött dobálgatnak.

81-65, de azért 10-nél többel ne kapjanak ki (fogadás) :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.28. 03:39:51

Game90 írta:Boston mikor kapott utoljára majdnem 70 pontot egy félidő alatt?

James és Wade idény eleji formát mutatnak... :D És Bosh is jól játszik!

Jones 3/3, Allen 4/5 tripla.
Az a kemény, hogy tavaly 4szer kaptunk összesen 60 fölött egy félidőben maival együtt idén 2/2 :?
Védekezésünk nagyon hiányos, gyakorlatilag nem tudunk 2szer egymás után kivédekezni Heat támadást, elől még szerencse, hogy jön 1-2 bravúr kosár, s 7-9ek vagyunk a vonal mögül!
Második félidőre nagyon rendbe kell tenni a védekezést, mert amíg a legnagyobb fegyverünk nem működik nincs miről beszélni, felállt védelem ellen borzasztó nehéz folyamatosan támadni!
Plusz meg is fújtak minket rendesen,s sok az eladott labdánk is, [auto_cenzúra] vagyunk na :lol:

LETS GO CELTICS
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.28. 03:35:57

Sk, de ezzel a Miamival nem lehet mit kezdeni főleg ha ennyit hibázunk.
chonggy
Capitá del Barça

2011.12.28. 03:30:12

Ez a 70 pont nem sok egy félidő alatt? :D
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
PCsabi
aka Game90

2011.12.28. 03:29:18

Boston mikor kapott utoljára majdnem 70 pontot egy félidő alatt?

James és Wade idény eleji formát mutatnak... :D És Bosh is jól játszik!

Jones 3/3, Allen 4/5 tripla.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.12.28. 03:30:28-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.28. 03:13:50

Wade óriásit játszik, kiosztott már 3 blokkot!
Nagyon agresszív a Heat, sok a betörés s kapják a büntetőket rendesen, mi meg szenvedünk kőkeményen támadásban!NY-ban is ez volt 10 körülivel "meg kell úszni" szünetig!De persze ha közelebb jövünk nem lenne gond :lol:
Na James is visszajön...
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.12.28. 03:02:01

Rondo... :lol:

Cole egész jó pick volt!

Ezt az előnyt meg tartsuk már meg, ne úgy, mint az előzőt...

Jameeees Joooones, +12, LBJ nélkül.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.28. 02:50:57

Az első negyed nagyon pörgős és bostoni részről rengeteg hibával zárult.
Nem kéne ennyit faltolni mert 30 pontból 8at büntetőből szereztek.
GO CELTICS!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.28. 02:44:38

Jah így értem s igaz tudás alapján azért TOp3ban ott vagyunk!

Marv Albert Yes :lol:
Ezt ma remélem sokszor halljuk ha mi dobunk rá :lol:
Kerrt én szeretem okos dolgokat mond, de Fratellot ki nem állhatom, iszonyat idegesítő a pali :lol:
Nem olyan rossz eredeti kommentárral szerintem, bár persze ha magyar az mindent visz!
Ha meg külföldi akkor Mike Breen-JVG és az ESPN csapata :lol:
Na kezdünk kicsit éledezni védekezésben, s támadásban sem a kockázatos passzokat választjuk!
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.12.28. 02:39:35

Bob_Marley írta:
Szerintem idén nem "kell" ott lenünk az elején, ahogy Doc is mondta 3-6ig tök mindegy hányadikok vagyunk!A lényeg, hogy a Bullst Miamit el kell kerülni a PO első körében!Annyira sűrű a program és a BIG 3nek összesen ez már a 44ik!!! szezonja, így csak be kell esni, mert egész évben nem fogják bírni!
persze,én is ezt tartom lényegesnek. Főleg majd az alapszakasz végén,amikorra nagyjából kiderül hányadik hely körül végzünk,pihentetni tudjuk őket kicsit az éles meccsekre.
az első 3 hely valamelyikét úgy írtam,hogy tudás alapján ott kellene végezni, de ha hátrébb az sem tragédia, a lényeg,amit te is írtál.

megjegyzés: nem szeretem annyira ezt az eredeti kommentáros dolgot,főleg,hogy alig beszélnek, plusz szeretem hallgatni a hazai emberkéket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése