Na jó, de a Nuggets a po-ra hajtott! Akkor azt felejtsük el, engem csak ez zavar. A sportérték csökkent ezzelBob_Marley írta:Nené 13 millió 2016ig, McGee RFA lesz jövőre és kap 2,5 milliót elég nagy különbség! :dKalap1988 írta:Én a Denvert nem értem, elvesztették Nenét és kaptak egy McGee-t. Állítólag PO-ba akarnak kerülni, miért érte ez meg nekik? Terveznek valakit még igazolni és így maradt helyük a sapka miatt? Fura, na. A Washington még jobban járt, mert ő megszabadult két hülyétőlés kapott egy jó Nenet, de ők. Plusz itt a Clippers szerepét nem értem. Ők azonfelül, hogy kapták Youngot, mivel szálltak be a cserébe?
Szerk: Már látom: Valószínűleg pickkel és B. Cookkal.
Blazers meg ahogy nézem feladta és új csapatot építenek. Ezek a mostanában "elért eredményeik" sem voltak véletlenek, tudatosan készültek a bukásra és a változásra. Pedig sokat láttam ebben a keretben és szimpatikusak is voltak, szerintem Nyugaton jó gondolkodású edzővel és akarattal bárkit megszorongathattak volna. A tulajok másként gondolták ( vagy a játékosok is kevertek a háttérben), ez van...
Young is lejárós, s volt TPER-je a Clippersnek ha jól tudom!
USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
-
- Director del Fútbol
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nené 13 millió 2016ig, McGee RFA lesz jövőre és kap 2,5 milliót elég nagy különbség! :dKalap1988 írta:Én a Denvert nem értem, elvesztették Nenét és kaptak egy McGee-t. Állítólag PO-ba akarnak kerülni, miért érte ez meg nekik? Terveznek valakit még igazolni és így maradt helyük a sapka miatt? Fura, na. A Washington még jobban járt, mert ő megszabadult két hülyétőlés kapott egy jó Nenet, de ők. Plusz itt a Clippers szerepét nem értem. Ők azonfelül, hogy kapták Youngot, mivel szálltak be a cserébe?
Blazers meg ahogy nézem feladta és új csapatot építenek. Ezek a mostanában "elért eredményeik" sem voltak véletlenek, tudatosan készültek a bukásra és a változásra. Pedig sokat láttam ebben a keretben és szimpatikusak is voltak, szerintem Nyugaton jó gondolkodású edzővel és akarattal bárkit megszorongathattak volna. A tulajok másként gondolták ( vagy a játékosok is kevertek a háttérben), ez van...
Young is lejárós, s volt TPER-je a Clippersnek ha jól tudom!

Azt ugye jól tudom, hogy itteni idő szerint 8-kor volt a határidő? És ha igen, akkor mi van bíííííízlivel???? Az ő cseréjére várok 1 hete, folyamatosan szó volt róla, ma este már szinte tutira mondták, erre előránt a kalapból 2 a Lakers és egyik sem ő? Hát milyen világban élünk???
-
- Director del Fútbol
Én a Denvert nem értem, elvesztették Nenét és kaptak egy McGee-t. Állítólag PO-ba akarnak kerülni, miért érte ez meg nekik? Terveznek valakit még igazolni és így maradt helyük a sapka miatt? Fura, na. A Washington még jobban járt, mert ő megszabadult két hülyétől
és kapott egy jó Nenet, de ők. Plusz itt a Clippers szerepét nem értem. Ők azonfelül, hogy kapták Youngot, mivel szálltak be a cserébe?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
http://www.nba.com/news/transactions/20 ... index.htmlcsababarca írta:Valaki majd összegezné a transfereket? vagy valami magyar oldal ahol frissítik,és összegezve látni a dolgokat?

Azért a vén majom letett ezt-azt az asztalra, s ha nem is így lenne majmozni nem igazán kellene...MessiFan írta:Lakers bekaphatja. Egy vén majomért kaptak egy fiatal magast meg egy pickért egy Sessionst...
Mi meg... oké így is jó, de egy átkozott centert lehetett volna kunyerálni..
Clippers és Young kicsit meglepett.
szerk:
Csababarca!
kezdo5.hu-n tuti lesz hosszabb összefoglaló, elemzés.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Valaki majd összegezné a transfereket? vagy valami magyar oldal ahol frissítik,és összegezve látni a dolgokat?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Walton 32 lesz idén, gondolom rá gondoltEazzy írta:Nana, én nem vagyok Lékersz fan se, meg Fisher fan se, de azért jár neki annyi tisztelet, hogy ne vén majmozzuk mááán!MessiFan írta:Lakers bekaphatja. Egy vén majomért kaptak egy fiatal magast meg egy pickért egy Sessionst...

Fishert én nem szeretem, de sokat köszöntetünk neki, hogy van idén szezon, s valóbán jár neki a respect!

Nana, én nem vagyok Lékersz fan se, meg Fisher fan se, de azért jár neki annyi tisztelet, hogy ne vén majmozzuk mááán!MessiFan írta:Lakers bekaphatja. Egy vén majomért kaptak egy fiatal magast meg egy pickért egy Sessionst...
Na azért csak felbolydult a végtére a piac. Voltak elég váratlan húzások, viszont olyan iszonyat nagy durranás nem volt. A Nets-re és azon belül is Deron Williamsre leszek nyáron kíváncsi, mert úgy tűnik bíznak a maradásában. Pau úgy tűnik végül marad, a jobbik utat választották és a kisebb neveknél ügyeskedtek. Így szerintem egyébként jobban megerősödtek, mint bármilyen Gasol tradel tudtak volna. Azért nagyon remélem, hogy a Beasley tradet még átrugdossák, ha már hetek óta kb ez volt az egyik vezető pletyka. Fisher elpasszolása érdekes döntés, érzelmi oldalról necces, de reálisan nézve jogos.
Lakers bekaphatja. Egy vén majomért kaptak egy fiatal magast meg egy pickért egy Sessionst...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mennek az események, Cavset nem is értem, ennél nem hiszem, hogy nem volt jobb lehetőség....
Bár ezek szerint a sima pick for Sessions nem ment...Be kellett nyelni Luke kapitányt
Barbosa a Pacershez jó!
JO meg visszavágyik a Heatbe...
As part of the Ramon Sessions package, the Lakers sent Jason Kapono to Cleveland, league source tells Y! Sports.
És a másik fél természetesen nem azt jelenti nem kap semmit, hanem átíródik a következő draftra, de ott már nem top 10 védett, hanem ahogy a pick szól, tehát lehet következő évben már nem védett, vagy csak top 15 védett!
The Lakers have traded Derek Fisher to the Rockets for Jordan Hill and a first-round pick, league source tells Y! Sports.
wow Jackson körbeutazza a ligát
Spurs get:
• F/G Stephen Jackson
Warriors get:
• F Richard Jefferson
• Conditional first-round pick
As part of three-team deal, Nene goes to the Wizards, JaVale McGee to Denver and Nick Young to Clippers, sources tell Y! Sports.
Na nagyjából ennyi, nem örülök sőt elég bosszús vagyok
Los Angelesben mindkét csapat hihetetlen jól járt!
Lakers kidobta Wlatont-Fishert-kaponot és kapott 3 értelmeset helyettük....Clippers meg végre talált egy SG-t (normálist direkt nem írtam
) aki semmit nem fog csinálni csak dobni 15-20 pontot meccsenként! 
És Paulék lehet IQ-t csempésznek belé
Mi meg se nem tudtunk cetlit összeszedni, se nem erősítettünk, akkor egy utolsó nagy futás ezzel a kerettel!
De legalább fanatsy szempontból nem ért hátrány
Howard meg mint tudjuk lehívta az opcióját, meglátjuk lesz itt még úgyis folytatás a jövőben, s készülhetünk a Decision díszisön-nyére
Bár ezek szerint a sima pick for Sessions nem ment...Be kellett nyelni Luke kapitányt

Barbosa a Pacershez jó!

JO meg visszavágyik a Heatbe...
As part of the Ramon Sessions package, the Lakers sent Jason Kapono to Cleveland, league source tells Y! Sports.
Azt jelenti, hogy elcserélhetsz egy pl top 10 védett draft picket, de ha rosszul teljesítesz, s te választhatnál top10ben, akkor marad nálad!Ez azért van, hogy a gyenge csapatok ne csesszék el a pickjeiketdaffy írta: mit jelent,hogy védett?

The Lakers have traded Derek Fisher to the Rockets for Jordan Hill and a first-round pick, league source tells Y! Sports.
wow Jackson körbeutazza a ligát

Spurs get:
• F/G Stephen Jackson
Warriors get:
• F Richard Jefferson
• Conditional first-round pick
As part of three-team deal, Nene goes to the Wizards, JaVale McGee to Denver and Nick Young to Clippers, sources tell Y! Sports.
Na nagyjából ennyi, nem örülök sőt elég bosszús vagyok

Lakers kidobta Wlatont-Fishert-kaponot és kapott 3 értelmeset helyettük....Clippers meg végre talált egy SG-t (normálist direkt nem írtam

És Paulék lehet IQ-t csempésznek belé

Mi meg se nem tudtunk cetlit összeszedni, se nem erősítettünk, akkor egy utolsó nagy futás ezzel a kerettel!

De legalább fanatsy szempontból nem ért hátrány

Howard meg mint tudjuk lehívta az opcióját, meglátjuk lesz itt még úgyis folytatás a jövőben, s készülhetünk a Decision díszisön-nyére

g. wallace pedig a nets-be ment okur,s. williamsért és egy védett első körösért cserébe
mit jelent,hogy védett?
mit jelent,hogy védett?
- neobarca
- Director del Fútbol
Hát akkor Howard marad...
http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... an-2121755
http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... an-2121755
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
BREAKING NEWS: #Cavs trade Ramon Sessions, Christian Eyenga to Lakers for Luke Walton and Lakers' #1 pick (top 14 protected) in 2012 draft.
Hoppááá.
Sessionst lehetett sejteni, de h még Waltont is sikerül lepasszolni, azt nem igazán reméltem.
Hoppááá.

Sessionst lehetett sejteni, de h még Waltont is sikerül lepasszolni, azt nem igazán reméltem.

Talán így a legegyszerűbb:
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2936
Itt írják folyamatosan, hogy ki hova mennyiért ment.
Ezen kívül pár dolog:
Úgy néz ki, hogy Tulloch vagy hosszabbít a Lions-el, vagy pedig az Eagles lehet a célállomás. Hát ugye nyilván a nagy kérdés még Manning helyzete, hogy hol köt ki, de Miami tűnik egy lehetőségnek.
A Redskins RGIII-ért megy nagyon, a Rams-el egyezkednek, és ha jól emlékszem már meg is született a megállapodás, jó pár picket kellett áldozni az 1/2-ért. Egyébként is ha megnézitek a fél FA piac már a fővárosban tanyázik. Kicsit túlfizették eddig a WR-CB-ket...
Szintén érdekes lehet Asante Samuel helyzete, elég valószínű, hogy távozik, esetleg Detroitba valahogy Tullochal kombinálva, bár ez inkább csak szurkolói spekuláció, de tény, hogy mindkét fél jól járna. Drafton nem olyan túlzottan nagy a CB kínálat most.
A túlfizetésekről:
Elvileg azért ennyire "könnyedén" adogatják a nagy lét, mert pár év múlva új TV-s szerződéseket kötnek, ami miatt a cap megemelkedik.
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2936
Itt írják folyamatosan, hogy ki hova mennyiért ment.
Ezen kívül pár dolog:
Úgy néz ki, hogy Tulloch vagy hosszabbít a Lions-el, vagy pedig az Eagles lehet a célállomás. Hát ugye nyilván a nagy kérdés még Manning helyzete, hogy hol köt ki, de Miami tűnik egy lehetőségnek.
A Redskins RGIII-ért megy nagyon, a Rams-el egyezkednek, és ha jól emlékszem már meg is született a megállapodás, jó pár picket kellett áldozni az 1/2-ért. Egyébként is ha megnézitek a fél FA piac már a fővárosban tanyázik. Kicsit túlfizették eddig a WR-CB-ket...
Szintén érdekes lehet Asante Samuel helyzete, elég valószínű, hogy távozik, esetleg Detroitba valahogy Tullochal kombinálva, bár ez inkább csak szurkolói spekuláció, de tény, hogy mindkét fél jól járna. Drafton nem olyan túlzottan nagy a CB kínálat most.
A túlfizetésekről:
Elvileg azért ennyire "könnyedén" adogatják a nagy lét, mert pár év múlva új TV-s szerződéseket kötnek, ami miatt a cap megemelkedik.
Én igényelnémEazzy írta:Practice? U talkin bout practice, not the game, practice...we are talkin about practice man, not the game, i supposed to be the franchise player, and we're sittin here talkin about practice...not the game, that i go out and die for...we are talkin about practice...MessiFan írta: Eazzy: How the hell can i make my teammates better by practice?
Áhh priceless.![]()
Egyébként vicces, mert NFL-ben is brutál pörgés van, tegnap nyílt meg az FA piac, van rendesen mozgás. Megatron a Lionstól megkapta a valaha volt legbrutálisabb szerződést...valami 7 évre 132 milla körül...de majd megnézem pontosan.
Ha igénylitek akkor dobok egy rövid összefoglalást az érdekesebb mászkálásokról, és szerződésekről!

Practice? U talkin bout practice, not the game, practice...we are talkin about practice man, not the game, i supposed to be the franchise player, and we're sittin here talkin about practice...not the game, that i go out and die for...we are talkin about practice...MessiFan írta: Eazzy: How the hell can i make my teammates better by practice?
Áhh priceless.

Egyébként vicces, mert NFL-ben is brutál pörgés van, tegnap nyílt meg az FA piac, van rendesen mozgás. Megatron a Lionstól megkapta a valaha volt legbrutálisabb szerződést...valami 7 évre 132 milla körül...de majd megnézem pontosan.
Ha igénylitek akkor dobok egy rövid összefoglalást az érdekesebb mászkálásokról, és szerződésekről!
Persze.Sanama írta: Kanty is szerintem csak poénból dörgölte Bob orra alá a dolgokat, nem komolyan gondolta( ha igen bocs)

Vihar előtti csend van.

Úgy néz ki, h Pau marad, most már remélem is. Beasley és Sessions érkezhet, legalábbis erről szólnak a hírek.
Howard remélem megy valamerre, már én is beleéltem magam. Valahogy nem igazán tudom elképzelni, h ő és a Magic bajnok legyen vagy a gyűrű közelébe kerüljön, egyszerűen nem az a társaság.
Közbe azért zajlanak a meccsek, zsinórban második OT meccsünket hoztuk, ezuttan a Hornets volt a szenvedő fél.

- scott neal
- Barça B
Volt valaki aki fent marad a Bulls-Heat meccsre?Nagyszerű meccs volt.A Heat a tripla és a lepattanó statot is elbukta
(igaz az utolsó percekben jött pár tripla).Illetve be igazolódott az ismételten,hogy míg a Bulls nem az MVP-re,Rose-ra van építve hanem igazi csapatként nyeri a meccseket,addig a Heat a nagy hármasa nélkül
(első sorban a James-wade páros nélkül)nem sokra menne ez a Heat.De így is a Heat a Legfőbbesélyese a bajnokságnak,hát remek főcsoport döntő lesz az a Heat-Bulls! Am Gasol-ról,illetve Howard-ról lehet már valamit tudni?Előre is kösz.Go Bulls!
(igaz az utolsó percekben jött pár tripla).Illetve be igazolódott az ismételten,hogy míg a Bulls nem az MVP-re,Rose-ra van építve hanem igazi csapatként nyeri a meccseket,addig a Heat a nagy hármasa nélkül
(első sorban a James-wade páros nélkül)nem sokra menne ez a Heat.De így is a Heat a Legfőbbesélyese a bajnokságnak,hát remek főcsoport döntő lesz az a Heat-Bulls! Am Gasol-ról,illetve Howard-ról lehet már valamit tudni?Előre is kösz.Go Bulls!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
off:Kalap1988 írta:
De neked volt Boston játékosod, csak jó érzékkel továbbadtad Rajont![]()
Bocs, ez kihagyhatatlan volt ( egyébként szerintem más is megfordult a Celticsből nálad, de arra már úgy nem emlékszem, olyan kaotikus a te játékosáramlásod).
Próbálgatok pár dolgot már egy jó ideje, mióta elment a PO!
Most is kicsit bajban vagyok

De amúgy KG is volt nálam meg Rondo is, Pietrus 1-2 napot meg Wilcox 1-2 napot

De most jelenleg nincsen!

Rondot meg hagyjuk

kösziBob_Marley írta:Magyar idő szerint 20 óra!daffy írta:magyar idő szerint meddig lehet játékosokat cserélni?
köszönöm
hmm,remélem azért lesz még izgalom bőven,a howard ügy egy kicsit elszomorít. annyira felspanoltam magam,hogy megy. nagyon elszomorítana ezek után a maradása

-
- Director del Fútbol
De neked volt Boston játékosod, csak jó érzékkel továbbadtad RajontBob_Marley írta:Ezért "imádkozok", hogy jöjjön Kaman:
http://www.celticsblog.com/2012/3/14/28 ... ed-signals
Látva a schedulétKingset be kell gyűrni, Denverben kikapunk b2b szétfutnak minket
És utána Atlanta, Bucks, Philly ezek létfontosságú meccsek!
Danny van 8 órád valamit intézzMert egy jó centerrel contender csapat is lehetünk idén, persze Miami-Bulls ellen csoda kellene a PO-ban bármilyen felállásban, de Celtics PRIDE
Ainge szerintem mindenhol játszik az összes kártyánkkal Rondo-KG-Allen-PP és a perimeterek is, iszonyat érdekes lesz, aztán lehet nem történik semmi, de az se baj, akkor végiküldjük így a szezont, s szépen halunk meg
És nekem sincs Celtics játékosom, pedig egy ideje hajtom a dolgot legfőképpen Pierce ügyben

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Magyar idő szerint 20 óra!daffy írta:magyar idő szerint meddig lehet játékosokat cserélni?
köszönöm