Mennek az események, Cavset nem is értem, ennél nem hiszem, hogy nem volt jobb lehetőség....
Bár ezek szerint a sima pick for Sessions nem ment...Be kellett nyelni Luke kapitányt
Barbosa a Pacershez jó!
JO meg visszavágyik a Heatbe...
As part of the Ramon Sessions package, the Lakers sent Jason Kapono to Cleveland, league source tells Y! Sports.
daffy írta:
mit jelent,hogy védett?
Azt jelenti, hogy elcserélhetsz egy pl top 10 védett draft picket, de ha rosszul teljesítesz, s te választhatnál top10ben, akkor marad nálad!Ez azért van, hogy a gyenge csapatok ne csesszék el a pickjeiket

És a másik fél természetesen nem azt jelenti nem kap semmit, hanem átíródik a következő draftra, de ott már nem top 10 védett, hanem ahogy a pick szól, tehát lehet következő évben már nem védett, vagy csak top 15 védett!
The Lakers have traded Derek Fisher to the Rockets for Jordan Hill and a first-round pick, league source tells Y! Sports.
wow Jackson körbeutazza a ligát

Spurs get:
• F/G Stephen Jackson
Warriors get:
• F Richard Jefferson
• Conditional first-round pick
As part of three-team deal, Nene goes to the Wizards, JaVale McGee to Denver and Nick Young to Clippers, sources tell Y! Sports.
Na nagyjából ennyi, nem örülök sőt elég bosszús vagyok

Los Angelesben mindkét csapat hihetetlen jól járt!
Lakers kidobta Wlatont-Fishert-kaponot és kapott 3 értelmeset helyettük....Clippers meg végre talált egy SG-t (normálist direkt nem írtam

) aki semmit nem fog csinálni csak dobni 15-20 pontot meccsenként!

És Paulék lehet IQ-t csempésznek belé

Mi meg se nem tudtunk cetlit összeszedni, se nem erősítettünk, akkor egy utolsó nagy futás ezzel a kerettel!
De legalább fanatsy szempontból nem ért hátrány
Howard meg mint tudjuk lehívta az opcióját, meglátjuk lesz itt még úgyis folytatás a jövőben, s készülhetünk a Decision díszisön-nyére