Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Igazából nagyon el vagyok keseredve, mert amikor 3.-nak fordult, és tartotta a többieket, mondom magamban végre, Mesternek van egy csomagja ami úgy ahogy ütőképes. Messzemenő következtetést ne vonjunk le 1 versenyből, de tény, hogy inkább csalódás a versenyhelyzetük, mint az időmérő, utóbbiban gyökereset fejlődtek, előbbiben úgy néz ki egy helyben toporognak, mondom úgy, hogy kb. 20. körig bírtam és vissza mentem aludni, annyira csalódott voltam, pedig rég vártam már így futamot, mint a mait. Viszont azt ne felejtsétek el, hogy azért Schumi versenytempója sokkal jobb szokott lenni mint Rosbergé, persze Schuminak leginkább a gumik kopása jelentette mindig is a problémát. És kitudja, hogy ha nem esik ki, mire lett volna ő képes.ozsimiki írta:Schumi elmúlt 2évben nem igen volt szerencséje....
Mercedes pedig édes kevés lesz úgy néz ki, ez a versenytempó 5.helyekért való harcért lesz elég.
Ronaldinho&Barca!
Sajnos váltó hiba nélkül se lett volna semmi esélye a dobogóra, látva a versenytempójukat
Én is így látom. Nagyon szomorú voltam Schumi kiesése végett, de még szomorúbb vagyok amiatt, h gyenge a Mercedes. Kb. ugyanott vannak, mint tavaly. Remélem, h ez változik még, de igy valóban nem nagyon lesz reális esélye dobogót szereznie Schuminak. Időmérőn jók a Mercik, ehhez még hozzá jönnek Schumi általában kiváló rajtjai is, de ezek már tavaly is megvoltak. Viszont versenytempóban csak a középmezőny szintjét tudja hozni a Mercedes, szóval így nagyon jó helyekben nem lehet reménykedni, max esős futamokon, ahol nagy jó szokott lenni Schumi.ozsimiki írta:Schumi elmúlt 2évben nem igen volt szerencséje....
Mercedes pedig édes kevés lesz úgy néz ki, ez a versenytempó 5.helyekért való harcért lesz elég.
Ronaldinho&Barca!
Sajnos váltó hiba nélkül se lett volna semmi esélye a dobogóra, látva a versenytempójukat
Én személy szerint azt sajnálom, hogy az ilyen legendás, nagy múltú csapatokból, értem itt pl. a Jordan, Minardi istállót, lett ez. Sajnálatos és elszomorító. Évente más név, semmi javulás, csak a szenvedés, versenyenként kb. 3 körös hátrány, megéri?ozsimiki írta:Hál Istennek megtagadták a HRT-ék indulását.
Csak fennakadásokat okoznának, de még van pár ügyes pilóta hátul,aki fog majd a versenyen.
Teljesen felesleges volt már egyáltalán F1es csapatot indítaniuk, de még van pár ilyen csapat. Óriási média figyelem ide,meg oda, egyszerűen nem hiszem el,hogy ez megéri nekik anyagilag.
Én is nagyon nem bírom Vettelt, de azt be kell látni, nem csak a kocsinak köszönhetően nyerte a vb-címeit. Szerintem azon felesleges vitatkozni, hogy forgalomban mit tud, mert láthattuk már és ott is kitűnően teljesít, csak tavaly annyival gyorsabb volt az RB, hogy ezt nem tudta bizonyítani vagy csak ritkán. Azért nem nagy a hátrányuk, pálya is számít, Webber 7 tizeddel kapott ki, ha Vettel hozta volna a tavalyit és 7-8 tizeddel veri csapattársát már is az élen van (ebből látszik viszont, hogy tavaly nem Vettel volt ennyire gyors, hanem Webber ennyire lassú). Nálam még mindig Vettel az első számú esélyes.balinteer írta:Mint írtam,én nagyon nem csípem a srácot,ezért vagyok vele ennyire kritikus.
El kell ismerni,bármennyire nehezemre is esik,hogy a Vettel-Adrien páros 2 évig legyőzhetetlen volt. Szerintem 2 év után az első időmérőn mindenki kicsit fellélegzett,hogy na most talán végre ennek a Vörös Bika uralomnak.
Azért azt csendben hozzátenném,hogy Vettel nem 7 tizedeket dobált a mezőnyre,hanem 1-1.2 másodpercet.
Tvaly sokat vitatkoztunk azon,hogy a kis német mit tud forgalomban. Hát holnap választ kapunk,bár egy versenyről nem sok következtetést érdemes levonni.
Már meg is támadta az időmérő után a rb és a lotus.Bob_Marley írta: Illetve akkor most mi is van ezzel a Mercedes féle megoldással, amit ha jól értettem a közvetítés alatt, valószínűleg megfognak támadni a többiek!
Általában mindig következetes vagyok, biztos megesett hogy félreérthetően írtam, vagy kétértelműen, de alapból a következetességet vallom.Bob_Marley írta:Teljesen rendben volt a hsz-d s egyet is értek mindennel, amit kiemeltem azt azért tettem, mert ezek a szavak visszacsengenek!ozsimiki írta:
Mondom az mindenkinek szíve joga,hogy kit szeret, kit nem, de akkor szoktam felszólalni, ha ki emiatt, ki amiatt teljesen valótlan dolgokat kezd írogatni.
Remélem a következetességed mindenben megmarad más sportágakban is, illetve más emberek felé is, akiket mondjuk te nem szeretsz, más meg esetleg igen!
Teljesen rendben volt a hsz-d s egyet is értek mindennel, amit kiemeltem azt azért tettem, mert ezek a szavak visszacsengenek!ozsimiki írta:
Mondom az mindenkinek szíve joga,hogy kit szeret, kit nem, de akkor szoktam felszólalni, ha ki emiatt, ki amiatt teljesen valótlan dolgokat kezd írogatni.
De te még is meg fogod tenni, ez a baj.balinteer írta:Mint írtam,én nagyon nem csípem a srácot,ezért vagyok vele ennyire kritikus.
El kell ismerni,bármennyire nehezemre is esik,hogy a Vettel-Adrien páros 2 évig legyőzhetetlen volt. Szerintem 2 év után az első időmérőn mindenki kicsit fellélegzett,hogy na most talán végre ennek a Vörös Bika uralomnak.
Azért azt csendben hozzátenném,hogy Vettel nem 7 tizedeket dobált a mezőnyre,hanem 1-1.2 másodpercet.
Tvaly sokat vitatkoztunk azon,hogy a kis német mit tud forgalomban. Hát holnap választ kapunk,bár egy versenyről nem sok következtetést érdemes levonni.
Főleg amióta Domenicalli a csapatfőnök.samy85 írta:Hát én ugye ferrari szurker vok a formula 1 világában, de ennyi erővel ki is szálhatna az olasz istálló... évek óta 1 nagy 0 a eljesítményük