USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.06. 19:53:51

Ez teljesen így van (s jó hogy kiegészítetted), hogy a bajnoki címért jöttek össze (és nem voltak fiatalok), de azért pl KG nem ilyen lábakon mozgott mint most (bár lekopogjuk most egészségesnek tűnik) ha NY-ban viszont nem ezért csak a lóvéért akkor nincs miről beszélni :D
De maga a karakterek, pont odailletek a helyükre!Stat azért eléggé vezér volt, Melo előtt, csak rá meg nem lehet szerintem hosszútávon építeni, ahhoz "lusta" szerintem!A 2008as Celtics nagyon rendben volt, s ott a csapategység, ubuntu szellem pluszban segített!Posey, Powe vagy jó öreg Eddie House olyanokat művelt abban a csapatban, amit azóta sem (ok nem maiak, s sérülés is volt)!Pont odailletek!
Vagy ahogy pl a Lakersnél Odom, aki ha kellett kezdő volt, ha kellett centert játszott, ha kellett csak adogatta tovább a labdát stb...És most Dallasban meg sehol sincs!
Egyszerűen nincsen meg az összhang (chemistry?)!Lsd Dallas tavaly, mivel nyert?Csapattal, s mindenki hozzátett, amikor kellett!
NY-ban is meglehetne erre az esély, de én speciel ezt nem látom!Chandler viszont tényleg csapatösszetartás terén is jót tett nekik!Meg én sem ismerem Melot, de ment az "ígérgetés", hogy ha majd visszajön mekkora király lesz ez a csapat, meg, hogy minden klappol, Lin-t imádja nézni stb stb!Az eredmények nem ezt mutatják!Ok olyan hullámzóak mint a Hudson folyó, de amivel te is egyet értettél :D meg ez jön le folyamatosan, hogy nincs meg az igazi csapat NY-ban, s nem csak Anthony a "bűnbak", de egyszerűen vele nem megy, ennek csak van valami köze hozzá :D
Most mondjuk nincs STAT neki kell vinni a csapatot érthető, hogy megy a pumpálás, csak mégis az embernek hiányérzete van ha a Knicks játékát nézi!És persze túlzás, hogy Anthony lenne a felelős, de hányszor van olyan nem megy neki, kijönnek a dobások, cseszik rá kéri legközelebb is és elküld mindenkit a túloldalra :D

Woodsonnal most nagyjából jönnek az eredmények, de annyira pokoli a sorsolásuk, ráadásul ha jól rémli lesz még egy Bucks meccs is, hogy hihetetlen!
Viszont ez akár jót is tehet, hogy úgy mennek be a PO-ba, hogy már előtte 1 hónappal minden meccs nagy döntő 7ik meccsel ér fel!És érdekes párosítás is lenne, akár egy Miami-Knicks akár egy Bulls-Knicks, de az említett 2 csapat annyira egyben van, hogy ott nem lesz esély (szerintem)!

PO ezért szép mert bármi megtörténhet, s azért annyira mély a NY kerete, hogy bárki ellen nagyon veszélyesek lehetnek!

És az is benne van, én elfogult vagyok Meloval szemben negatív irányban, s pl tudom PP-ről is hogy elkapja a gépszíj, s egyedül akarja megoldani, aminek 90%-a a bíró felé reklamálás, hogy miért nem fújtak faultot, csak szerencsére nálunk Doc kezeli ezeket általában, ez is egy probléma, hogy nincs edző :D D'Antoni pl előttem van, hogy legutóbb mikor a Gardenben volt az a bizonyos OT-s meccs PP triplájával a végén,a 3ik negyedben sorra kérte az időket, de vagy 3at eldurrantott 4-5 percen belül, s semmit nem segített!Persze van ilyen, hogy nem megy,de én akárhányszor láttam a Knickset ellenünk, D'Antoni azt se tudta melyik bolygón van :D
Persze most Woodson van, s nem idevág, de én benne sem látom az áttörést!

És a Miaminál is a kis piszkot Spoelstrában látom a tükörsima szélvédőn, amin keresztül látni a bajnoki címet!

Vagy lehet csak mindenkit "utálok", kivéve aki kelta :P :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.06. 17:54:39

Bob_Marley írta: Egy kis Celtics példa, mert mégiscsak mi kezdtük ezt az összeállunk gittegylet akciót :D
Jött 2 FP játékos, mindegyik a saját csapatának korszakos alakja volt, s első számú opciók!S az volt az első dolguk, hogy kijelentették, ez nem Kevin Garnett vagy Ray Allen csapata, ez a Boston Celtics, aminek a FP játékosa Paul Pierce, ő a kapitány pont!És beálltak a sorba, KG gyakorlatilag az egész védelmünket gatyába rázta, Allen meg tudta, itt nem fog 30-40 pontokat dobálni, de a mai napig az a játékos, aki alázattal csinál mindent!Bemondja ha kell jövök a padról, ha így jobb a CSAPATNAK!Anthonyról ezt én nem tudom elképzelni!Ezer összetevő van, hogy sikeres legyél, de az alapvető, hogy olyan emberek kellenek, akik megérik ez csapatjáték, együtt lehetünk sikeresek!JR Smithnek ezt próbáld elmagyarázni :D Yo man yo man, i understa , pff rádob 3 triplát úgyhogy 5 mp sem telt le a támadóidőből....
Egyetértek azzal amit írtál.
Csak az idézet részhez szólnék hozzá:
Azért KG és RA is bajnoki címért ment Bostonba és már nem voltak fiatalok. Tudták, h arra talán már nem képesek, h ők legyenek a nr.1 opció és úgy nyerjen a csapat. A másik dolog: Boston-Pierce, Heat-Wade, a a New Yorknál ilyen szintű játékos nem volt Melo érkezésekor. Talán, ha lenne mellette egy James, Wade, Bryant stb. könnyebben beállna ő is a sorba. Még abszolút a karrierje csúcsán van, legjobb korát éli, valamilyen szinten érthető, h úgy érzi, egyedülszétszedem a világot.

Amíg a Heatnál James és Wade remekül megérti egymást, addig a New Yorkban ez Amareról és Meloról nem igazán mondható el.
Úgy gondolom, h Stou mellé egy rossz embert hoztak, egyszerűen nem fekszik egymás játéka, nem tudják egyszerre kihozni magukból a legjobbat. Persze, ha előre Anthony ment volna a csapathoz, akkor azt mondanám, h Amare megszerzése volt a cél, de így az a véleményem, Melot nem feltétlen kellett volna a csapathoz vinni.
:)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.06. 16:45:44

Én nem vagyok szakértő, de leírom a véleményemet :D
Voltak szerethető csapatok NY-ban Vin Baker-Marbury-Crawford, vagy nem olyan rég a Felton-Chandler-Fields vonulat!
Azért az ne felejtsük el, hogy a nagy piac, óriási reklámnak van hátránya is, nem egy ember megkapta a nagy lóvét NY-ban, mert volt rá pénz, s nem érdekelte őket, hogy mi van a csapattal :D
Szerintem a vezetők a ludasak, ahogy pl oké szerezzük meg Anthony-t, de abba nem gondoltak bele, 1; mennyit adnak érte 2; valóban beleillik-e a dologba!
Múltkor volt 1 felvetés, hogy pl milyen lenne Nash a Heatben, ott is én speciel azt mondtam, kiváló játékos, remek irányító, csak nem illik bele a Heat játékába!
Anthony dettó szerintem!D'Antoni is ludas volt sok mindenben, de pl ha jól emlékszem ő se nagyon örült, hogy Melot megszerezték, s főleg, hogy odaadtak érte egy félcsapatot.....
Chandler leigazolása jót tett, s mondjuk a sérülések idén eléggé sújtják a Knickset, Davis, majd Anthony, Stoudamire, majd Lin stb....Chandlerrel rendbe kerül a védekezés, viszont nem szabad elfelejteni Stoudamire ebben a struktúrában elég halovány!Feltonnal folyamatosan ment a pick&roll, minden meccsen dobott kisujjból 25öt, lelkes volt, tőle szokatlan módon harcolt a pattanókért, küzdött!
Megjött Melo akin át kell menjen midnen támadás, s pl ott van a legutóbb Indiana ellen, mikor 15el ment a Knicks a 4ik negyed kezdetekor, s semmi más nem volt a játék csak adjuk oda Anthonynak majd megoldja....Erre azért a védelem is felkészül :D
Eredmény Melo iso "orrba-szájba" és nem emlékszem talán 40-17es Pacers 4ik negyed...És azt mondjuk wow Anthony 39 pont 10 pattanó, s mit ér ha kikap a csapat, s nem normális, hogy valaki 31szer dobjon rá....
Mellette én azt látom Fields aki egy roppant intelligens, s szimpatikus figura gyakorlatilag idén eltűnt a süllyesztőben, rendben benne van hogy másodévesként gyakran visszaesnek a teljesítmények, de az embernek 0 az önbizalma, kóvályog a pályán!
Lin többek között ezért volt iszonyat hasznos, mert visszatért a Feltonnal anno megszűnt játék, mindenki odatette magát, küzdöttek, lelkesek voltak, hajtottak meg volt a kellő önbizalom!
Fields szórta a jobbnál jobb meccseket, visszatért Anthony megint apátia!
És én nem Melot akarom savazni, mert többször leírtam kiváló játékos, igazi scorer, ráadásul ő tényleg clutch :D Viszont ebbe a fiatal társaságba nem illik bele!
Most a NY olyan, hogy tele van nagyon ígéretes jó játékosokkal, de amit poénból szoktunk írni az itt tényleg valóság, hogy nincs annyi labda....JR Smith is panaszkodott, hogy többet tudna tenni, STAT gyakorlatilag vegetál a meccseken, Shumpert rookie így érthető a hullámzó játéka, de ő se tud kellően érvényesülni!Fields-zel megvan a kezdő ötös, s kb ennyi tegnap is azt mondjuk 10 pont na valami elindult 1 steal mellette és 2 eladott labda, s más semmi, a büntető 0/6 meg kritikán aluli egy guardtól :D Még Rondonak is becsorogna 6ból 1 :lol:

Szóval összegezve a csapategység hiányzik a Knicksből úgy érzem, hogy igazán bajnokesélyes csapat legyen!
Azért az, hogy mióta megjött Anthony a Knicksbe gyakorlatilag 50% körül van a nyerési mutatójuk, mindent elmond, hogy egyszerűen nincs meg az összhang!
Egy kis Celtics példa, mert mégiscsak mi kezdtük ezt az összeállunk gittegylet akciót :D
Jött 2 FP játékos, mindegyik a saját csapatának korszakos alakja volt, s első számú opciók!S az volt az első dolguk, hogy kijelentették, ez nem Kevin Garnett vagy Ray Allen csapata, ez a Boston Celtics, aminek a FP játékosa Paul Pierce, ő a kapitány pont!És beálltak a sorba, KG gyakorlatilag az egész védelmünket gatyába rázta, Allen meg tudta, itt nem fog 30-40 pontokat dobálni, de a mai napig az a játékos, aki alázattal csinál mindent!Bemondja ha kell jövök a padról, ha így jobb a CSAPATNAK!Anthonyról ezt én nem tudom elképzelni!Ezer összetevő van, hogy sikeres legyél, de az alapvető, hogy olyan emberek kellenek, akik megérik ez csapatjáték, együtt lehetünk sikeresek!JR Smithnek ezt próbáld elmagyarázni :D Yo man yo man, i understa , pff rádob 3 triplát úgyhogy 5 mp sem telt le a támadóidőből....

S nyáron megint biztos lesz téma NY-ban, mert Smith játékos opciós, lehívja vagy nem, Lin lejárós, Davis lejárós ahogy Jeffries, s Novak is!Woodson sem megoldás, azért az hogy gyakorlatilag anno a Magic úgy söpörte ki őket, hogy ha mi 5en összeállunk nem kapunk akkora zakókat 4 meccsen, majd szinte semmi nem változott a Hawks és a Magic keretében és a Hawks elintézte a Magicet már Woodson nélkül!Ha esetleg meggyőznék Phil Jacksont a nyáron hogy jöjjön a Knicsbe, akkor ő tudna rendet tenni, talán!
De pont amiről múltkor beszéltünk, hogy mennyi mindennek klappolnia kell, hogy bajnok lehess, vagy legalábbis ott legyél a tűznél!Itt a Knicksben van sok jó játékos, de azonkívül nem lehet csapatról beszélni, s sok a probléma a csapat körül, amire rájön a NY-i médiahajhászás is....

Hosszú lett, ez az én véleményem, de pl Game ha jól tudom NY-s volt, vagy most is az :D
Ő többet tud erről mesélni!
És még egy gondolat, hogy pl James láthatóan a Miamiban szintén tudja, hogy ez nem az ő kis rezidenciája, s Wade az úr!Ez is benne van a 4ik negyedes "chokerkedésben", hogy láthatóan ő háttérbe szorul!És általában ha ketten együtt a pályán vannak, Wade szokta elindítani a nagy futásokat!James meg osztogat, pattanózik labdát szerez, ahogy Wade is mondjuk, de mégis úgy gondolom látható, hogy Wade az első számú opció ha baj van!Ilyen beállok a sorba metódust nem látok a Knicks játékán, játékosain!

szerk:
Howard and Chandler Mic'd Up in Orlando!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.06. 12:03:46

NBA Szakértők! Szeretném a véleményeteket kikérni! Tudom, hogy itt sokakat megoszt a Knicks és Melo személye, de most mégis erről kérdeznék.

Mivel én nem olyan rég óta lettem Knicks Fan, így nem igazán értek 1-2 dolgot. Tudni kell rólam, hogy én annó gyerekként mindenkivel ellentétben nem Bulls hanem Lakers szurkoló voltam, illetve volt 1-2 kölök akikért szorítottam. Aztán sajnos jópár év kimaradt, és ez a 2. év, hogy komolyabban foglalkozom az NBA-val ismét. Meló nekem nagy kedvencem volt a Denverben, nem titok, most ezért is szorítok a Knicks-nek. Mellesleg a csapatot is megszerettem és imádom a hazai pálya hangulatát.

Na és most akkor a fekete leves. Miért van az, hogy a Knicks évek óta nem képesek felmutatni valamit. Tudtommal az egyik legnagyobb márkanév az USA-ban. Van pénzük, tekintélyük, történelmük és hagyományuk is. Továbbá egy igen komoly szurkoló tábor buzdítja őket meccsről meccsre. Mégis ha be is jutnak a PO-ba, rendre az első körben kihullanak.

Olvastam lentebb, hogy más is megjegyezte a játékoskeret erősségét. Én sem tartom egy gyenge csapatnak, sőt... Mégis erős 50%-nál többet nem tudnak kihozni magukból...

Mi lehet a gond? Miért van az, hogy egy ilyen nagymultú klubb, csak a középmezőnyben pattogtat? Évről évre nagy reményekkel vágnak a szezonnak, aztán sosem lesz semmi...

Valakinek van valamilyen véleménye ezzel kapcsolatban? Kíváncsi lennék... 8)

Szerk: Nem titok, hogy kiktől várom a leghosszabb elemzéseket, ha idejük majd engedi... :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.05. 19:17:29

Több szem többet lát :D
És valóban a büntetők eléggé ellenünk voltak!
Szintén azt mondom nem tudtunk átesni a holtponton, volt olyan a 3ik negyedben, hogy - pár pontnál Bass két büntető hibázott, pedig nagy futásban voltunk 8-0 körül, s meg is tört a lendület!Vannak ilyen meccsek sajnos, a Spurs nagy lendületben van, s nem is érdemtelen a győzelmük mi nem tudtuk a kritikus szituációkat megfogni, s a végére a PP kihagyott kettes jellemezte is a meccset, hogy pont egy hajszállal kevesebbek voltunk!Ez van :D

Büntetőzés jól szokott menni a csapatnak Bass a Heat ellen 10/10 tegnap 3/6 ez kevés :D

Amúgy azon gondolkoztam, hogy az idei szezon eleve speciális, de amit mi csinálunk az is nagyon érdekes!Sokan leírták a Celticset, s most is azt mondom 2ik kör a realitás, de ezek a fiúk annyiszor megmutatták már, hogy utolsó utáni alkalommal is odateszik magukat, s talán idén még benne lehet egy nagy futás a PO-ban! Védekezés tényleg a második félidőben is nagyon jó volt, s nem estek a bravúr kosarak a Spursnél, s a jó védekezésre lehet alapozni!Azzal van nagy gond, hogy a második sorban nincs ember aki pontot dobna sajnos!
Bradley nagyon nagy kedvenc, védekezni 1on1 eddig is ligaszinten kiemelkedő, de bátortalan volt, nem merte megcsinálni, nem tört be, elkapkodta, most meg felszabadultan odamegy mindenkinek, s megfigyelhető nagyon jó az indulósebessége a srácnak, s cselekből jól vált ritmust, ha a PO-ra nem esik össze nagy erősség lehet!Sajnos rajta kívül viszont most nem látom senkiben a padról az erőt!Mindig visszaköszön a probléma, s nem is lehet egész szezonban ezen keseregni, de az hogy gyakorlatilag 3 out of season játékosunk van, akik közül Green-Wilcox óriási lökést jelentenek egyébként, s jelenthettek volna, Wilcox helyett meg most ugye Hollins van, de hát valaki kellett mert gyakorlatilag Russell volt az egyetlen épkézláb centerünk, csak őt már nem lehet berakni :P :D
Szóval előretekintve bízom a fiúkban, s a kezdő ötös teljesen rendben van a padon az egyik legjobb edző, s van miben bízni, de a padról kellenek majd az extrák a PO-ban, s itt nagyon vékonynak érzem a csapatot!Dooling rutint meg 1-2 hármast tud hozni, Stiemsma "rombolásra" jó lesz, illetve rajta is látható nagyot fejlődött csak még tele van rookie faultokkal, PIETRUS kelle majd nagyon!Tőle 10 pontok és lock D kell, ha meg fújkálják rá a faultokat ott van Sasha arra a pár percre amíg fent van pár faultot tud ütni a sztárokon!nba1.hu-n viszont többször értetlenül állunk az előtt Daniels hogy el lett felejtve, pedig én az ő játékában is látok fantáziát, de ő is egy csendes kis lelkis emberke, s abszolút nincs játékban, PO-ra nem tudjuk így bevetni sajnos, mert ha elmegy az önbizalma (ami már talán el is ment) csak lézeng, sajnos!
Meglátjuk, ezt a maradék 5 meccset kell túlélni, s szerencsére a Sixers is segít nekünk az összeomlásával, de már kezdődhetne a PO igazán, mert jelenleg megint lehet bizakodni, s nagyon jó jelek mutatkoznak!Allen még összekapná magát egy kicsit (sérülése után várható volt ez a "lagymatag" játék) megint jó lesz ez, legalábbis én remélem :D
LETS GO CELTICS

ITS ALL ABOUT 18th :D

Ez a Bulls meccs ](*,)
Ugyanaz mint legutóbb ami volt a United Centerben, első félidő remek, vezettünk 13al, működött minden, 3ik negyedben a szokásos pattanózás kinyírt minket, egyenlő, 4ikben meg jött Deng és beütötte a szögeket a koporsónkba...
Megint egy hajszál kellett, de a Bulls nagyot tekert a Defensive skáláján, s nagyon lezárták az utakat!
Allen padról jött, ő mondta, hogy akár onnan is jönne szívesen, ahogy nem derogált neki anno, hogy első számú játékosként érkezett a Sonicsból, s a Celticsben más lett a szerepe, így ez sem!Végén vágott egy óriási trííít, amit elvettek tőle, egy negyed körömnyivel érintette a vonalat :D
Megint voltak olyan periódusok, s jelenetek, hogy Lucas majdnem a félpályáról bevágta iszonyat szoros eredménynél, a támadó lejártakor, ide-oda pattog a labda, épphogy megtudják fogni Hamilton bedobja!
Igazi PO csata volt minden labdáért ment az óriási harc, nagy kár ezért a két vereségért, mind a kettőben ott voltunk végig!
Rondo megint 10+ assist, ez ha jól számolom a zsinór 14ik meccs első félidőben ahogy az egész csapat Rajon is parádés volt, másodikban meg voltunk zavarodva főleg a 3ik negyedben, amiben Rondo is "benne volt", PP (aki amúgy március hónap játékosa volt, KD35-el egyetemben)második félidőre nagyon eltűnt, ráadásul az embere meg szórta a pontokat a negyedikben, KG nagyot küzdött, de a Spurs meg most is rövidek voltak a dobások, kicsit elfogytak a lábak!Bradley jó volt megint, csak kár hogy fújták állandóan rá a faultokat, Allen teljesen rendben volt, lehet csak ideiglenes ez a bench szerep, de Docnak az előző nagy húzása is nagyon bejött azzal, hogy KG-t betette centerbe, remélem ez is bejön :D
Összességében fájó 2 vereség megyünk a Pacershez és jön a Sixers, ez a 2meccs élet-halál a 4ik hely szempontjából!

Howard ismét alkotott :D Állítólag azt szerette volna SVG-t rúgják ki, vagy szeretné!Otis Smith meg szépen tereli a témát :D Csak a szokásos Howard saga, csak most SVG is bele került....
Howard szimpátia indexe ezzel megint csökkent....azért kicsit elgondolkozhatna, hogy ki is ő valójában, mert oké bajnokságot szeretne nyerni, de végig sírja ezt a szezont, hogy cseréljék el, majd minden kérővel az a baja, hogy nem lenne első számú opció...most meg úgy gondolja ő egymaga az Orlando Magic, s ki akarja rúgatni az edzőt...Nem csodálom, hogy pár embernek a csapatból már nagyon elege van belőle!Remek adottságokkal rendelkezik, de a tipikus az az eset, mikor a tehetség nem minden, hogy nagy játékos legyél!Úgy viselkedik sokszor mint aki 12 éves :D Ráadásul én nem szeretem azokat akik nem mondják meg mi a frankó, álljon ki mondja meg az igazat, nem fogja érte senki leharapni a fejét, de nem ez lenne, hogy hülyét csinál magából!
Az ominózus videó:
http://www.youtube.com/watch?v=ZxVwkSE1 ... re=related

Komolyan felbosszantott, ez a viselkedés megint tőle :D

ui: többször nem írok duplát, de remélem ez így nem gond, mégiscsak eltelt 1 nap, s most 1,5 óra alvás, s hál Istennek Péntek rövid nap :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.06. 06:50:49-kor.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.05. 18:29:52

Bob_Marley írta:Tegnap azért nem kis meccsek voltak :D
OKC-Miami volt egy Battle for LA és Celtics-Spurs!
Láttam a meccsünket, idegesítő volt :D
Második soruk várható volt, nagyon élt, -17 is volt közte, de feljöttünk, s ott voltunk végig a 3ik negyed közepétől a nyakukon!
Ráadásul úgy, hogy irgalmatlanul jól dobtak, főleg a második negyedben :D Úgy menetek 11el, hogy nem is játszottunk rosszul, csak minden dobás bement :D Kb 60% mezőnyből meg 50 tripláról így dobáltak a texasi fiúk :D!
De egyszerűen nem tudtunk átesni a holtponton miután feljöttünk!Volt hogy egyenlőnél 3szor eladtuk zsinórban a labdát, s nagyon buta módon!Vagy Bass ráhúzta a gyűrű tövére, vagy Bradley hagyott ki tiszta ziccert!Ők meg főleg a végén 2szer lehetetlen helyzetből előbb Green dobott egy támadólejártakor egy triplát, majd volt egy Bonner kettes, ami alá Benny Hill zene mehetett volna :D
Azt a támadást 3szor kivédekeztük ide-oda pöciztük a labdát, a Spursnek fogalma sem volt merre a gyűrű :D Erre odapattan Bonnerhez van hátra kb 1-2 mp rádobja, becsorog ](*,) És még erre jött Allen tripla, s a végén nálunk volt az utolsó labda, de PP sajnos kihagyta!Kár ezért a meccsért, ma tuti vereség Chicagoban, viszont legalább a Philly is kikapott a Toronto-tól :D
Azért grat a Spursnek tovább dagasztották a győzelmi sorozatukat, s a padjuk nagyon rendben van, gyakorlatilag bárki képes azonnal 10 pontot berámolni a padról!Erős csapat, szép csendben játszanak, ahogy szoktak, s egy SA mindig jó lehet a Po-ban!Rondo jó volt, PP amikor kellett hozta magát, viszont a végét megint el erölködte, Allen dobott egy fontos tríít, de elég halvány volt!KG sokat vállalkozott, de rendre kijöttek a középtávoli dobásai sajnos!

KG mix:
http://www.youtube.com/watch?v=YTHtkCFC ... r_embedded
Nem láttam a meccset, jó kis elemzés róla, annyit fűznék hozzá, hogy azért összességében működnie kellett a bostoni d-nek, mert nem jók a végére a dobó statjaik( te a második negyedet emelted ki, hogy akkor dobtak jól), illetve meglepődtem, hogy nem vettél észre egy adatot, ami lehet, hogy statisztika, de ez esetben 100%-osan helytálló, hogy emiatt kaptunk ki: 13-szor kísérleteztünk a büntetővonalról, amiből 6 ment be... 50% alatt. Gyalázatos.. És mivel egy pont a difi így nem is kell mélyebben elemezni a meccset, ebből 9-et vagy 10-et be kellett volna dobnunk és nyerünk.
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.05. 15:53:47

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... hnn9kbqQUA
Saints-drukkerként nem tartom olyan durvának, mint sokan, sztem ez totál a játék része, másnál ugyanúgy. Kép nélkül még csak nem is annyira hiteles, bárki csinálhat egy ilyen videót, összevághat akármit, egy pro kocka Greg hangját is tudja "hamisítani". Mindegy, remélem a játékosokat nem büntetik, és akkor lehet egy jó szezonunk...
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.05. 14:57:40

NFL: Lényegében a Redskinsre is rábizonyították a bountyt, de ott nem történik semmi...fellebbezett a Saints, remélem enyhítenek...illetve legalább a játékosokat nem tiltják el.
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.05. 14:51:45

Nem volt könnyű meccse Paunak. Ezen a két eseten kívül is volt még olyan szitu, amikor Griffinnel összekeveredtek.
Kobe szerencsére most jobb meccseket produkál, amikor megy neki, akkor élvezet nézni.
Piros pont még Bynumnak 36 pont, okosan játszott végig, most is volt egy triplakísérlete, de most el KELLETT dobnia. :P
Kellett nagyon ez a győzelem így magabiztosan vagyunk a 3. helyen. PO-ban úgy néz ki, h vagy Dallas vagy Memphis. Nem könnyű egyik sem, de a maciknak jobban örülnék. :)

Szerk:
Így már érlelődik egy ideje bennem: az OKC-ben miért dob többet Westbrook, mint Durant. Szerintem a rájátszásban RW kamikaze akciói sokba fognak majd kerülni a Thundernek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.05. 14:49:53

Tegnap azért nem kis meccsek voltak :D
OKC-Miami volt egy Battle for LA és Celtics-Spurs!
Láttam a meccsünket, idegesítő volt :D
Második soruk várható volt, nagyon élt, -17 is volt közte, de feljöttünk, s ott voltunk végig a 3ik negyed közepétől a nyakukon!
Ráadásul úgy, hogy irgalmatlanul jól dobtak, főleg a második negyedben :D Úgy menetek 11el, hogy nem is játszottunk rosszul, csak minden dobás bement :D Kb 60% mezőnyből meg 50 tripláról így dobáltak a texasi fiúk :D!
De egyszerűen nem tudtunk átesni a holtponton miután feljöttünk!Volt hogy egyenlőnél 3szor eladtuk zsinórban a labdát, s nagyon buta módon!Vagy Bass ráhúzta a gyűrű tövére, vagy Bradley hagyott ki tiszta ziccert!Ők meg főleg a végén 2szer lehetetlen helyzetből előbb Green dobott egy támadólejártakor egy triplát, majd volt egy Bonner kettes, ami alá Benny Hill zene mehetett volna :D
Azt a támadást 3szor kivédekeztük ide-oda pöciztük a labdát, a Spursnek fogalma sem volt merre a gyűrű :D Erre odapattan Bonnerhez van hátra kb 1-2 mp rádobja, becsorog ](*,) És még erre jött Allen tripla, s a végén nálunk volt az utolsó labda, de PP sajnos kihagyta!Kár ezért a meccsért, ma tuti vereség Chicagoban, viszont legalább a Philly is kikapott a Toronto-tól :D
Azért grat a Spursnek tovább dagasztották a győzelmi sorozatukat, s a padjuk nagyon rendben van, gyakorlatilag bárki képes azonnal 10 pontot berámolni a padról!Erős csapat, szép csendben játszanak, ahogy szoktak, s egy SA mindig jó lehet a Po-ban!Rondo jó volt, PP amikor kellett hozta magát, viszont a végét megint el erölködte, Allen dobott egy fontos tríít, de elég halvány volt!KG sokat vállalkozott, de rendre kijöttek a középtávoli dobásai sajnos!

KG mix:
http://www.youtube.com/watch?v=YTHtkCFC ... r_embedded
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.05. 14:51:47-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.04.05. 14:41:04

Westbrook fault azért nem volt a legszebb :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=RBkxTd83RAs
James milyen nyugodt maradt...

+ azt nem igazán értem, hogy Durant miért dobta el olyan gyorsan azt a triplát a végén.

Egy Miami - OKC döntőt még mindig szívesen megnéznék, hatalmas csaták lennének, szerintem az utóbbi évek legnézettebb döntőjét produkálnák. Bár most Nyugaton nagyon jön fel a Spurs, 9W, és nem szakadnak meg a kezdők, mert nagyon mély cserepadjuk van, velük is számolni kell majd.

Kobe meg nagyon összekapta magát a 3/21 után, 16/28, 10/16, 13/19!

Griffin vs. Gasol:
http://www.youtube.com/watch?v=ECUtMhLJLOA
http://www.youtube.com/watch?v=KEWCPpjdmjI

ESPN is reporting that 27 year old Mohammad El Akkari, who is only averaging 7.6ppg, scored 113 in a Lebanese league game Tuesday. That included hitting 40 of 69 shots, 32 of 59 3 pointers and only 1 free throw.

“Thank God for this performance. I think it’s all a result of my practice,” Akkari said, according to fibaasia.net. “I also want to thank my coach for letting me play that long and all my teammates for helping.”

Bob_Marley írta:In 14 games since Lowry's injury, the stats for @Goran_Dragic have been All-Star caliber: 18.0 pts on 53.2% FG, 44.3% 3P, 8.6 asts, 1.93 stl
Wait, What??? :lol:

Viszont így könnyű ha ilyen csapattársak vannak:
http://www.youtube.com/watch?v=PgGhvEA3 ... AAAAAAACAA
A fehér Rondo :D micsoda labdakezelés :D
komment:
brian scalabrine does this every practice. :mrgreen:
Dragic az NBA csapatok felénél simán kezdő lehetne, kár, hogy a Rockets-ben egy Lowry van előtte, bár valamelyiket úgyis cserélni fogják.

Ha Sessions-t nem tudják megtartani, akkor legalább már tudják, hogy ki lesz az irányító...McRoberts :lol: Komment: L1, ∆, ∆, R2, O, O, L2, O, X :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.04.05. 09:15:18

Tocy írta:No, hát visszavágtunk az OKC-nek :) Ha nem is vertük meg őket annyira, mint múltkor ők minket, de mindenképp jó, hogy James is letudta a gyenge periódusát, 34 pont, 7 pattanó, 10 assziszt, 4 steal, és mindössze 2 TO, védekezésben perfect volt, klappolt minden. Turiaf megint kezdő volt, de most csak 4 faultig jutott, mást nagyon nem tudott felmutatni :D Pedig pattanózásban eddig jó volt, ez a meccs most nem sikerült :D Nekem nagyon hiányzik már Miller, bár ezen a meccsen éppen a 3asokkal se volt baj, viszont eddig sorozatosan alig dobtunk, azt is pocsék %-kal. Durant 9 TO-t csinált a 30 pontja mellé, Westbrook is gyengén dobott, jól működött a védekezés :)

Amúgy...év elején írtam, hogy a NY 50%-os csapat lesz, és ugyanezt írtam, mikor Lin feltűnt. Egész szezonban azért is küzdenek. Persze oké, azért volt sérülése Melonak ( akkor épp nyert a csapat... ), Amarenak, és most most Lin is kidőlt, de ez akkor is a Keleti 3. helyre simán alkalmas keret lenne.
Azt hiszem Duranték, megtanulták most, h James-t nem jó dolog felidegesíteni, szembe kapásokkal és alattomos faultokkal.Kb, amint elkezdett erőből játszani, jött fel a Miami és átvette a vezetést.Érdekes minden esetre.A végén simán döntőzhet ez a 2 csapat. :wink:
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.05. 08:59:31

No, hát visszavágtunk az OKC-nek :) Ha nem is vertük meg őket annyira, mint múltkor ők minket, de mindenképp jó, hogy James is letudta a gyenge periódusát, 34 pont, 7 pattanó, 10 assziszt, 4 steal, és mindössze 2 TO, védekezésben perfect volt, klappolt minden. Turiaf megint kezdő volt, de most csak 4 faultig jutott, mást nagyon nem tudott felmutatni :D Pedig pattanózásban eddig jó volt, ez a meccs most nem sikerült :D Nekem nagyon hiányzik már Miller, bár ezen a meccsen éppen a 3asokkal se volt baj, viszont eddig sorozatosan alig dobtunk, azt is pocsék %-kal. Durant 9 TO-t csinált a 30 pontja mellé, Westbrook is gyengén dobott, jól működött a védekezés :)

Amúgy...év elején írtam, hogy a NY 50%-os csapat lesz, és ugyanezt írtam, mikor Lin feltűnt. Egész szezonban azért is küzdenek. Persze oké, azért volt sérülése Melonak ( akkor épp nyert a csapat... ), Amarenak, és most most Lin is kidőlt, de ez akkor is a Keleti 3. helyre simán alkalmas keret lenne.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.04. 20:30:52

Barcaádám írta:Üdv NBA fanok!!

Úgy látom hogy itt a fórumon sokan vágjátok az NBA csínját bínját ezért lenne pár (valszeg elégéé amatőr :D ) kérdésem.

1. Kommentátorok meccs közbe mindig úgy mondják a csapatokat hogy franchise. Miért?? Nem egyszerűbb csapatnak,egyesületnek hívni?

2. Ugyebár úgy van ez az egész draftolás az egyetemekről hogy a kis csapatok kapják a jobb játékosokat. Ehhez képest mégis nagy különbségek vannak az NBA-ben is a csapatok között. Ennek mi az oka? A kis csapatok elszórják a draft jogaikat?

3. A közvetítések során a csapatok neve alatt mindig van egy sárga csík. Olykor több részből áll. Ez mit jelöl?

Előre is köszönöm a válaszokat.
Teljesen jók a kérdések :D

1;Franchise mert amerikában franchise rendszer van, ami azt jelenti, hogy
különálló kis cégeket kell elképzelni, akik a nagy anyacég (NBA) alá tartoznak!
És használják az NBA logót stb, fociban ilyenről nem tudunk beszélni, mert Uefa pl nem szól bele, hogy mennyi legyen a fizetés stb!Itt meg az anyacég által megadott megkötésekhez kell igazodni, de azonkívül szabad keze van a tulajdonosnak!
Pl a nevet veszed meg, ha csapatot választasz s akárhova el is viheted!Hogy focis példát hozzak olyan mintha azt mondod megveszem az ágyúsokat (Arsenal :D) de ha úgy alakul elviszem őket mondjuk Manchesterbe, de ugyanúgy ágyúsok maradnak!Tehát nem városhoz hanem ún franchisehoz, márkához,névhez vannak kötve a csapatok!
Mintha különálló kis cégek lennének, s így is működnek!

2;Ez attól is függ, hogy hülye a vezetés vagy nem :D Ezt egyszer kiveséztük, ez egy vezető, tulajdonos számára üzlet!És úgy kell csinálni, hogy játékosaid is jók legyenek, s természetesen minél kevesebb pénzből old ezt meg!
Drafton előrébb választás nem jelenti azt, hogy 2 év múlva mondjuk egy no3 pick jobb lesz mint egy no 24!
Sok mindentől függ, mégiscsak emberekről beszélünk, s maga a csapatépítés sem olyan, hogy veszek 5 sztárt berakom őket a kezdőbe pár embert meg aki életében fogott labdát odarakok a padra és miénk a bajnoki cím :D Van egy fizetési sapka ebbe bele kell férni!Minél régebb óta van egy játékos az NBA-ben annál nagyobb a fizetése, tehát keveréket kell összehoz fiatal és rutin vegyítve! :D
Meg az egyetemet sem úgy kell elképzelni, minden évben jön 3 Wade 2 Rose 4 KG, vannak erősebb meg gyengébb "évjáratok" !Illetve a kis csapatoknak fontos, hogy hol van lyuk, hova kell "igazolni"!Szóval sok mindentől függ!illetve amit már egyszer írtam, hogy persze nagyjából egyenlőség van, de azért a franchiseok piaca miatti különbségek időjárás, régebbi sikerek miatt vannak bőven különbségek!
Pl anno Kobe megmondta nem fog a Horbnetsben játszani, pedig odadraftolták :D Rubio se nagyon akaródzott átjönni a 30 fokos spanyol tengerpartról a -20 Minneapolisba :D Szóval vannak ilyen különbségek is!Egy Lakers-Celtics-Knicks mindig középpontban lesz, de lehet kisebb piaccal, nagyon jó vezetéssel sokáig sikeresnek lenni lsd Spurs!
Szóval a draft nem minden, pl Oden betonbiztos 1/1 volt és hány meccset játszott az NBA-ben!1/2 Kevin Durant volt, csak megjegyezném :D
Ja és a lotteryről sem beszéltünk, mert kis lottóhúzás van ki kapja meg az 1/1 draft jogot, szóval ez is benne van, hogy van csúnyán lemaradsz az 1/1ről, de az valami bonyolult számítás, meg én speciel nem ismerem, a végeredményt szoktam nézni, de volt oylan, hogy 25% esély volt az 1/1re és lett belőle 1/6 :D Szóval kell a mákfaktor is, de legfőképpen okos, s türelmes vezetés!
OKC erre a legjobb példa, ők szisztematikusan gyűjtötték a pickekket, s szerencséjük is volt, most ott vannak nagyon a tűz közelében!

3;Az az időkérések számát mutatja! :D Hogy mennyi van még, ez az ESPN jelölése, ha meg a csapatszemélyi meg van akkor megjelenik a kis BONUS felirat :D

szerk: Eazzy leírta sokkal rövidebben :D
Én nem tudok csak hosszan elkalandozva megfogalmazni mindent :D
És tényleg nem csak a drafton múlik, lsd Miami tudta lesz 3 ember akit összelehet boronálni, erre tettek fel mindent, összejött!
De pl itt van a Nets aki ha nem tudja megtartani Deront (mert ők meg Howardra takarítottak a sapka alól ) s elmegy, akkor maradnak egy cetli nélküli teljesen összevissza franchise-zal!Szóval ilyeneken is múlik!Könnyen "tönkre lehet tenni" évekre egy franchise-t ha nem jó döntéseket hozol vezetőként!És sokszor a mi jó döntéshez szerencse is kell (ahogy az üzletben is :D)

És tényleg sokat számít kit mennyire tartanak fejlődőképesnek, valaki azért csúszik a drafton mert mondjuk rossz magaviselete volt, nehezen kezelhető, de aztán "megjavul"!Vannak nagy stealek meg hatalmas bustok is a drafton!Ott a Spurs, akik a legnagyobb lopók :D
Parker 1/28 Ginobili 2/27 ami azt jelenti hogy pl az argentinnél 56 jobb játékost találtak elvileg azon a drafton :D Aztán nem így lett!Vagy pl NFL-ben Tom Bradyről azt sem tudta senki létezik, ahogy pl most Jeremy Lin a Knicks padjára sem fért fel!Szóval sok minden benne van, hogy a draftról is megfelelő embert találj!És nem is minden, cserélni és a jövőre gondolni is kell!
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.04. 20:25:39

Barcaádám írta:Üdv NBA fanok!!

Úgy látom hogy itt a fórumon sokan vágjátok az NBA csínját bínját ezért lenne pár (valszeg elégéé amatőr :D ) kérdésem.

1. Kommentátorok meccs közbe mindig úgy mondják a csapatokat hogy franchise. Miért?? Nem egyszerűbb csapatnak,egyesületnek hívni?

2. Ugyebár úgy van ez az egész draftolás az egyetemekről hogy a kis csapatok kapják a jobb játékosokat. Ehhez képest mégis nagy különbségek vannak az NBA-ben is a csapatok között. Ennek mi az oka? A kis csapatok elszórják a draft jogaikat?

3. A közvetítések során a csapatok neve alatt mindig van egy sárga csík. Olykor több részből áll. Ez mit jelöl?

1. Erre a legegyszerűbb válasz, hogy mert így hívják őket kinn. De ez sokkal bonyolultabb. Gyakorlatilag ezek üzleti vállalkozások, mint pl hogy van egy étteremlánc, ami franchiseként működik. A klasszikus értelemben vett csapatokat Európában városokhoz kötjük, Amcsiban ez nem egészen így van, ott a franchise-ok mozoghatnak városok között, nyilván ahol a legjobban megéri üzemeltetni oda mennek.

2. Az NBA nem csak draftból áll, ahhoz, hogy jó csapatot építs sokmindenre szükség van. Van szabadügynök piac is, illetve cserelehetőségek. Vannak ebben jobb vezetőségek, meg rosszabbak is. Ellenben azt érdemes megnézni, hogy az erőviszonyok mennyit változnak, ugye időbe is telik jó csapatot összerázni. Lásd Bulls. Jordan óta egészen mostanáig kellett várni az ütős csapatra. De még rengeteg dolgot sorolhatnék ami befolyásolja ezeket. Az általában állandó top csapatok meg eléggé vonzóak a sztároknak, így félig-meddg könnyebb dolguk van. Érted, most inkább megy valaki LA-be, mint Salt Lake Citybe.

3. Most hirtelen nem vágom mire gondolsz, de első blikkre az időkérések számát jelzi, hogy mennyi van még a csapatnak.
Barcaádám
Capitá del Barça

2012.04.04. 19:54:03

Üdv NBA fanok!!

Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.04. 11:21:43

In 14 games since Lowry's injury, the stats for @Goran_Dragic have been All-Star caliber: 18.0 pts on 53.2% FG, 44.3% 3P, 8.6 asts, 1.93 stl
Wait, What??? :lol:

Azért volt tegnap pár érdekesség!
James 41 pontja Wade nélkül annyira nem meglepő, ahogy így a Sixers kapitulált megint a Heat ellen, viszont a Pacers megverte a Knickset egy elég fontos meccsen és ezzel beelőzte a Magciet :D
Tiszta örültek háza mi? :D az egész konferencia!
Magic tartalékolt a Pistons ellen, nem játszottak a húzóemberek, így Big-Baby vágott is kezdőként egy 31-10t :D
DMC karriercsúcs 41 pont, Kobe meg 24-7-3 és 10/16 mezőnyből great :D
Viszont így könnyű ha ilyen csapattársak vannak:
http://www.youtube.com/watch?v=PgGhvEA3 ... AAAAAAACAA
A fehér Rondo :D micsoda labdakezelés :D
komment:
brian scalabrine does this every practice. :mrgreen:
De kellett Kobe buzzerje is:
http://www.youtube.com/watch?v=Ojnz08uV ... AAAAAAAEAA

NBA 2012 March Highlights
Picit erős videó lett :D

Ma Celtics-Spurs nagy menetben vagyunk, de látva mekkora felfordulás van, ez elkövetkezendő 6 meccsből minimum 3at hozni kellene
De remélem ez lesz :D
Spurs:W
Bulls:L
Pacers:W
Sixers:W
Miami:L
Hawks:W :P
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.03. 17:10:23

Én is fent maradtam, de csak 1 félidőt :D Volt már majdnem 20 is közte, de láttam a végén azért feljött a Kansas!
Kidd-Gilchrist jó volt, meg Davis tényleg a védőoldalon zseniális dolgokat művelt, támadásban meg ott volt Jones meg Lamb akik megoldották :D
Jó meccs volt, azért a Kentucky, hogy minden labdaszerzésből úgy indult meg mint a Heat szebb napjain :D az azért elég demoralizáló volt :D
Whithey a fehér cenya nagyon tetszett a Kansasban :D

Új NBA reklámok:
KB24:
http://www.youtube.com/watch?v=6Vz2-Qph ... AAAAAAAAAA
LBJ23:
http://www.youtube.com/watch?v=kFWg-29z ... AAAAAAABAA

Még hogy fehér ember nem tud magasra ugrani :D
http://www.youtube.com/watch?v=JvDgMlQI ... AAAAAAAJAA
Ellenfelet tessék nézni, talán a liga legjobb festékpárosa volt a poszteren :D

Ezt meg még múltkor találtam, hihetetlen milyen jó reklámot csináltak promonak a TNT-n :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=exZuVO3PEbM

Rose-ról meg ellentétes hírek jönnek, van aki szerint már ellenünk csütörtökön játszhat (optimistic :D) viszont vannak olyan vélemények nagy a baj, s csak a PO-ra lesz bevethető (pessimistic :D)!Szerintem valahol a kettő között van a megoldás, felesleges erőltetni a játékát, idén nagyon porcelán lett, s nem ér az egész annyit Chicago szempontból, hogy egy 60-70%os Rose fusson ki a rájátszásban, viszont azért játékba is kellene lendülni!
Szerintem az alapszakasz vége előtt 4-5 meccsel visszahozzák, addig mint a hímes tojás kezelik!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.04.03. 16:23:50

Az igen, hogy bedobta a srác. Nem.
Bob_Marley írta: http://www.youtube.com/watch?v=lNPtjjTX ... r_embedded#!
Ezen sírok, Boozer azért nagy forma, mint egy kislány, aztán a NY-i "akcentus" elég kemény hogy tolja Noahnak :D Westbrook meg énekel :D
Inkább ne énekelne :D Mintha kiherélték volna.

Szerencsére fent tudtam maradni éjjel a Kentucky - Kansas meccsre, mert előtte valamelyik csatornán a Csontdaráló ment :D Teljesen megérdemelt volt a Kentucky győzelme, ez az Anthony Davis kegyetlen, bár támadó oldalon van még mit fejlődnie. Illetve valamit csinálhatna a szemöldökével :P

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
scott neal
Barça B

2012.04.03. 09:12:50

Most már szerintem ideje lenne visszaküldeni rose-t a bullsba,mert C.J.Watsonnal nem lesz liga 1. a Bulls!Álítólag már jó pár napja visszatérhetett volna csak Thibodeau jegeli őt a Play-offra.Most már tényleg vissza kell jönnie,mert játszunk még a Celtics-el,a Dallas-al,aKnicks-el(2x is)
és a heat-el is(velük is 2x),tehát ideje lenne már Rose-t beküldeni,de ha már irányító poszt nekem az utóbbi hetekben Lucas megbízhatóbbnak tűnik mint C.J.W.
Deus
Boixos Nois

2012.04.02. 23:48:44

KépKép
szajko
Director del Fútbol

2012.04.02. 17:01:55

Tocy
Director del Fútbol

2012.04.02. 15:57:19

Siralmasan, lélektelenül játszottunk ismét, félelmetes ez a nemtörődömség most már. Bosh csípőre tett kézzel álldogál, nézi a többieket, sokszor fel sem ugrunk a pattanóért, James+Wade még csinálja, de LeBron is csak a többiekhez képest tűnik ki. Szánalmas sajnos az utóbbi kb másfél hét...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.02. 15:53:32

NCAA döntő, de elvileg 8kor kelnem kell :D De megnézem, bár val. elalszok rajta :D
Kép

Hajrá UK :D

Rajon Rondo records his fifth triple-double this season. Over the last 25 seasons, only two other Celtics recorded five or more triple-doubles in a single season - Antoine Walker (5) and Larry Bird (10).

http://www.youtube.com/watch?v=lNPtjjTX ... r_embedded#!
Ezen sírok, Boozer azért nagy forma, mint egy kislány, aztán a NY-i "akcentus" elég kemény hogy tolja Noahnak :D Westbrook meg énekel :D

Kobe előtt le a kalappal ez igen :D

Tegnap C's meccs jelenete nálam:
http://www.youtube.com/watch?v=KJ1xz-7O ... AAAAAAAEAA
Bradley hihetetlen mit fejlődött!És kaptunk belőle egy 3ast, de akkor is ez volt a legszebb jelenet! :D
Érdekességképpen tegnap James nem adott gólpasszt, ami másodjára fordult elő a karrierje során :shock:
Bradley-ről még annyit, hogy régen is mondtam, nagyon örülnék ha egy Tony Allent tudnánk belőle csinálni, ráadásul annyira nem "fakéz" betudja dobni a tempókat!Szépet fejlődött, kíváncsi vagyok a Po-ban, remélem nem fog összecsuklani!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.02. 17:48:46-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.02. 14:40:33

Bob_Marley írta:Mai teljesítményünk:
http://assets0.ordienetworks.com/images ... n_cane.gif
Részemről:
Kép
Valami kegyetlen meccs volt. A végén még megnyerjük a PO-t :lol: :lol: :lol:
Válasz küldése