Én nem vagyok szakértő, de leírom a véleményemet

Voltak szerethető csapatok NY-ban Vin Baker-Marbury-Crawford, vagy nem olyan rég a Felton-Chandler-Fields vonulat!
Azért az ne felejtsük el, hogy a nagy piac, óriási reklámnak van hátránya is, nem egy ember megkapta a nagy lóvét NY-ban, mert volt rá pénz, s nem érdekelte őket, hogy mi van a csapattal

Szerintem a vezetők a ludasak, ahogy pl oké szerezzük meg Anthony-t, de abba nem gondoltak bele, 1; mennyit adnak érte 2; valóban beleillik-e a dologba!
Múltkor volt 1 felvetés, hogy pl milyen lenne Nash a Heatben, ott is én speciel azt mondtam, kiváló játékos, remek irányító, csak nem illik bele a Heat játékába!
Anthony dettó szerintem!D'Antoni is ludas volt sok mindenben, de pl ha jól emlékszem ő se nagyon örült, hogy Melot megszerezték, s főleg, hogy odaadtak érte egy félcsapatot.....
Chandler leigazolása jót tett, s mondjuk a sérülések idén eléggé sújtják a Knickset, Davis, majd Anthony, Stoudamire, majd Lin stb....Chandlerrel rendbe kerül a védekezés, viszont nem szabad elfelejteni Stoudamire ebben a struktúrában elég halovány!Feltonnal folyamatosan ment a pick&roll, minden meccsen dobott kisujjból 25öt, lelkes volt, tőle szokatlan módon harcolt a pattanókért, küzdött!
Megjött Melo akin át kell menjen midnen támadás, s pl ott van a legutóbb Indiana ellen, mikor 15el ment a Knicks a 4ik negyed kezdetekor, s semmi más nem volt a játék csak adjuk oda Anthonynak majd megoldja....Erre azért a védelem is felkészül
Eredmény Melo iso "orrba-szájba" és nem emlékszem talán 40-17es Pacers 4ik negyed...És azt mondjuk wow Anthony 39 pont 10 pattanó, s mit ér ha kikap a csapat, s nem normális, hogy valaki 31szer dobjon rá....
Mellette én azt látom Fields aki egy roppant intelligens, s szimpatikus figura gyakorlatilag idén eltűnt a süllyesztőben, rendben benne van hogy másodévesként gyakran visszaesnek a teljesítmények, de az embernek 0 az önbizalma, kóvályog a pályán!
Lin többek között ezért volt iszonyat hasznos, mert visszatért a Feltonnal anno megszűnt játék, mindenki odatette magát, küzdöttek, lelkesek voltak, hajtottak meg volt a kellő önbizalom!
Fields szórta a jobbnál jobb meccseket, visszatért Anthony megint apátia!
És én nem Melot akarom savazni, mert többször leírtam kiváló játékos, igazi scorer, ráadásul ő tényleg clutch

Viszont ebbe a fiatal társaságba nem illik bele!
Most a NY olyan, hogy tele van nagyon ígéretes jó játékosokkal, de amit poénból szoktunk írni az itt tényleg valóság, hogy nincs annyi labda....JR Smith is panaszkodott, hogy többet tudna tenni, STAT gyakorlatilag vegetál a meccseken, Shumpert rookie így érthető a hullámzó játéka, de ő se tud kellően érvényesülni!Fields-zel megvan a kezdő ötös, s kb ennyi tegnap is azt mondjuk 10 pont na valami elindult 1 steal mellette és 2 eladott labda, s más semmi, a büntető 0/6 meg kritikán aluli egy guardtól

Még Rondonak is becsorogna 6ból 1
Szóval összegezve a csapategység hiányzik a Knicksből úgy érzem, hogy igazán bajnokesélyes csapat legyen!
Azért az, hogy mióta megjött Anthony a Knicksbe gyakorlatilag 50% körül van a nyerési mutatójuk, mindent elmond, hogy egyszerűen nincs meg az összhang!
Egy kis Celtics példa, mert mégiscsak mi kezdtük ezt az összeállunk gittegylet akciót

Jött 2 FP játékos, mindegyik a saját csapatának korszakos alakja volt, s első számú opciók!S az volt az első dolguk, hogy kijelentették, ez nem Kevin Garnett vagy Ray Allen csapata, ez a Boston Celtics, aminek a FP játékosa Paul Pierce, ő a kapitány pont!És beálltak a sorba, KG gyakorlatilag az egész védelmünket gatyába rázta, Allen meg tudta, itt nem fog 30-40 pontokat dobálni, de a mai napig az a játékos, aki alázattal csinál mindent!Bemondja ha kell jövök a padról, ha így jobb a CSAPATNAK!Anthonyról ezt én nem tudom elképzelni!Ezer összetevő van, hogy sikeres legyél, de az alapvető, hogy olyan emberek kellenek, akik megérik ez csapatjáték, együtt lehetünk sikeresek!JR Smithnek ezt próbáld elmagyarázni

Yo man yo man, i understa , pff rádob 3 triplát úgyhogy 5 mp sem telt le a támadóidőből....
S nyáron megint biztos lesz téma NY-ban, mert Smith játékos opciós, lehívja vagy nem, Lin lejárós, Davis lejárós ahogy Jeffries, s Novak is!Woodson sem megoldás, azért az hogy gyakorlatilag anno a Magic úgy söpörte ki őket, hogy ha mi 5en összeállunk nem kapunk akkora zakókat 4 meccsen, majd szinte semmi nem változott a Hawks és a Magic keretében és a Hawks elintézte a Magicet már Woodson nélkül!Ha esetleg meggyőznék Phil Jacksont a nyáron hogy jöjjön a Knicsbe, akkor ő tudna rendet tenni, talán!
De pont amiről múltkor beszéltünk, hogy mennyi mindennek klappolnia kell, hogy bajnok lehess, vagy legalábbis ott legyél a tűznél!Itt a Knicksben van sok jó játékos, de azonkívül nem lehet csapatról beszélni, s sok a probléma a csapat körül, amire rájön a NY-i médiahajhászás is....
Hosszú lett, ez az én véleményem, de pl Game ha jól tudom NY-s volt, vagy most is az

Ő többet tud erről mesélni!
És még egy gondolat, hogy pl James láthatóan a Miamiban szintén tudja, hogy ez nem az ő kis rezidenciája, s Wade az úr!Ez is benne van a 4ik negyedes "chokerkedésben", hogy láthatóan ő háttérbe szorul!És általában ha ketten együtt a pályán vannak, Wade szokta elindítani a nagy futásokat!James meg osztogat, pattanózik labdát szerez, ahogy Wade is mondjuk, de mégis úgy gondolom látható, hogy Wade az első számú opció ha baj van!Ilyen beállok a sorba metódust nem látok a Knicks játékán, játékosain!
szerk:
Howard and Chandler Mic'd Up in Orlando!