Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az égvilágon senki sem akarta rásütni hogy jók a harmadik helyek. Ezzel kapcsolatban egyetlen egy nyilatkozatrészletAzért ha picit megvizsgálod,hogy miképp alakultak a versenyek, az lehet,h szuper,h még nem hibázott nagyot,és stabil pontszerző,de ettől még az látszik a leginkább,hogy Button jóval esélyesebb a VB-re. Hamilton meg a teamje próbálja most rásütni,hogy jók ezek a 3.helyek, hiszen így is vezet, de ő pont nem az a figura,aki ezt hosszú távon hitelesen elő fogja tudni adni, miközben majd a csapattársa 3ból 2szer nyer/előtte végez...
Persze, hogy korai sok minden történhet, de az látszik, hogy a McLaren nagyon egyben van, Buttonban mindig lehet bízni, és Hamilton is ott lesz. Ráadásul jól szoktak fejleszteni, szerintem az előny így marad végig. A Red Bullnak most idő kell, a szabálymódosításokkal ők vesztettek a legtöbbet, a többiek meg kb. csak az izgalmas fuatmokért felelnek, a VB címbe nem igazán szólnak bele.Scooby Bent Bwoy írta:Azért ez még nagyon korai kijelentés, habár én is Buttont látom a legesélyesebbnek, de nem nagy a McLaren előnye, sőt ezen a futamon nem ők voltak a legjobbak.
Most tényleg peches periódusban van, de azért jutott neki bőven a szerencséből karrierje során, az pedig szép tőle és igaza van, hogy nem haragszik a szerelőre, nem csak a pilóta hibázhat egy csapaton belül.Ronaldinho&Barca írta:Nincs jelenleg az autósportban még egy ember, aki ennyire balszerencsés legyen.. versenyképesnek mutatkozik az autó, nem kopik el a gumi mint a fene, erre megint műszaki hiba..
Azért ez még nagyon korai kijelentés, habár én is Buttont látom a legesélyesebbnek, de nem nagy a McLaren előnye, sőt ezen a futamon nem ők voltak a legjobbak.barca99 írta:Túl sok kérdés nem maradt a szezonra, McLaren viszi majd az egyéni és világbajnoki címet is.
Szerintem is sajna, viszont számomra az is egyértelmű,hogy az nem Hamilton lesz. Melegebb időjárásnál ennyi esélye sem lesz Button ellen, ilyen gumikon.barca99 írta:Túl sok kérdés nem maradt a szezonra, McLaren viszi majd az egyéni és világbajnoki címet is.
A futamok legalább izgalmasak, bár szerintem ezzel tavaly sem volt probléma.
Azért ha picit megvizsgálod,hogy miképp alakultak a versenyek, az lehet,h szuper,h még nem hibázott nagyot,és stabil pontszerző,de ettől még az látszik a leginkább,hogy Button jóval esélyesebb a VB-re. Hamilton meg a teamje próbálja most rásütni,hogy jók ezek a 3.helyek, hiszen így is vezet, de ő pont nem az a figura,aki ezt hosszú távon hitelesen elő fogja tudni adni, miközben majd a csapattársa 3ból 2szer nyer/előtte végez...Sanama írta:
Na de Hamilton 3.helye szuper, ezzel 45ponttal vezet is![]()
Hát Red Bull. Nomen est omen. Ő csak próbálja bizonyítaniJó kis verseny volt,vonatozás,előzések,meleg pillanatok.Webber megint "szárnyalt" egyet,minden évben megpróbálja elemelni a gépet a talajtól
Igen.Sanama írta: (vagy a Button esetre gondolsz?)
Ennyi meg egy bambi, hell yeahBob_Marley írta: És remélem a futamot követően Hamilton veszi át a vezetést!
GO LEWIS
Mi volt, csak az utolsó 12kört láttam. (vagy a Button esetre gondolsz?)miihii írta:A Mekinél is köszönjük szépen az újabb kiváló teljesítményt![]()
Ez már komolyan mondom fákinánbelívöból
Most olvastam, hogy az egyik shanghai-i üzletben áll a bál, mert egy néni a pénztárnál betolta a bevásárlókocsiját Vettel elé:D
De Vettel kocsijának a hátulja más, pontosabban a kipufogóknál van különbség, ő vmi régebbi elrendezéssel megy, míg Webber az újjal. Ezért írtam, h az ő kocsijában nem nagyon volt több. 3x ment tizedre azonos kört, szóval nem tudom mit hibázhatott, max azt lehet mondani h nincs formában.gergo9 írta:Nagyon együtt van az élmezőny, ez kicsit meglepő, főleg h már Vettel se tud bekerülni a Q3-ba, abba kocsiba nem hiszem, h sokkal több lett volna most egy körön.
Webber azért vhogy beizzadta magát az első helyre Q2-ben. Sebaj legalább bejárathatja az ujjperceit nem lesz reumás míg előrébb jön.
Közben ő is elismerte hogy ő szabta el.
Nagyon együtt van az élmezőny, ez kicsit meglepő, főleg h már Vettel se tud bekerülni a Q3-ba, abba kocsiba nem hiszem, h sokkal több lett volna most egy körön.
Annak ellenére, hogy egyet értek MR. TROMORT777 hozzászólásával, engem is megdöbbentene, ha utaznék x kilométert, hogy láthassam, akinek rég óta szurkolok, és így kezelne. Bizonyos szinten meg lehet érteni Kimit. Kiváló pilóta, ezt tudjuk róla, hogy nehezen kezeli a médiát maga körül, nem szeret nyilatkozni. Ez a szurkolókkal való törődés picit meglepett.Hát két évvel ezelőtt volt szerencsém kimenni a Finn Rally-ra.