South Beach vs Bean Town
Na akkor Lets Go
link:
http://www.lshunter.tv/streams/1/lsh1.html
Ez továbbra is remek, el kell menteni könyvjelzőnek, jó öreg spanyolok bezzeg mindennap felkelnek a stúdióhoz
Rondo fejpántban rettegjen mindenki (így nagyon szokott menni

)
Vezetünk, már most jobb mint az előző meccs ott egy mpig sem voltunk előnyben.
Ma se lesz 100 pont, azért James szépen kihagyta az üres zsákot

Welcome Back Paul Pierce

Stiemsma 3 perc 4 fault

Rondo meg van őrülve

Soha rosszabb negyedet 28% alatt dobnak, fú de pörgünk, így felkelve 2:30kor azért ez még engem is meglepett, de hamar kitöröltem a csipákat, végre CELTICS BASKETBALL van a pályán.
Hopp egy tízessel megyünk a 2ik negyedben

Mekkora védekezés van Wade-re küldjük a csapdákat s tereljük a sarokba, ez eddig remek.
Nem tudom meddig bírjuk ezt, de valami iszonyat amit játszunk, támadásban 11 zsinórban a védekezés meg mi???Doc ezzel kicsit megfogta Wade-t (egyenlőre vagy ki tudja)

Wade 0/4 és James 1/6 így tovább uraim

Hoppá-hoppá Ray Allen 3/3 és egész jó az emelkedés.
Chalmers nagyot játszik, ő "tartja a Miamit"
6ra olvadtunk, Chalmers dobáljon már mellé is a tripláról...

53-46 a szünet, azért a második negyedben +13 körülnél megakadt kicsit a tudomány, persze nem dobálhatunk végig így (vagyis miért ne, volt már rá példa idén a Heat ellen

)
Védekezés kicsit elcsúszott, illetve Chalmers vezette Heat bedobálta kintről, de remek félidő volt, van még szerintem ezen felül is a tarsolyban, s bízom benne hozunk egy hasonló félidőt nagyon kellene ez a második meccse.Rondo másik meccsen van, dobálja a tempóit (sikeresen) dobálja a büntetőit (sikeresen) agresszív, betör jól osztogat pattog, rohan, hihetetlen jó.PP is jól kezdett majd megint kell az öregektől egy kis segítség, mert lassan azért a Miami is komolyan fogja venni Rondot, s nem hagynak neki helyet.
3ik
Én is ettől félek, hogy all in vagyunk, s a végére elfáradunk, tavaly is ez volt nem 1 meccsen a Miami ellen,Chalmers meg egészen elképesztő

Az a baj, hogy Wade se fogja val. végig aludni a meccset

Meg is érkezett tempókkal, meg nagy blokkal, nagyszerű

1 pont már "csak" az előny.
Nagy kakiban vagyunk, ez megint az előző meccs 3ik negyede -7 s jelenleg a Heat védekezése nagyon jó, óriási a baj

81-75 pfff nem nekünk áll a zászló, 35öt kaptunk ebben a negyedben, más sebességre kapcsolt a Heat, támadásban és védekezésben is.Illetve a pattanózás kinyír minket.
S a mi a legszörnyűbb, Rondo egy mp-t sem ült, KG is már 29 percnél, PP 31 nem fogjuk ezt bírni
4ik
James pihen megyünk 3al

Mekkora hustle play volt PP-től, Rondo sajnos ahogy Mike Breen is mondta kezd fáradni, már nem olyan agresszív, s gyors mint a meccs elején, de továbbra is végig fent van.
Rondo nagyon ki van, de így is +5nél 3 perccel a vége előtt rohadt fontos üres tripla maradt ki Raytől

És persze lepattanó túloldalt meg Jamesre PP beütötte az ötödiket.
MEG KELL NYERNI!!!!!!!!!!!!!!!!
1:08 és megint -4 ...9:0s futásban a Heat, sírok

KG oop talán visszatudunk jönni
Allen bevágta a triplát hell yeah 99-99 és 34.3 hátra