http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/06/01/alleyoop9a
Végre.

Ez most meghallgatom, holnap délelőtt a 2. részét, aztán 12:45-től Boston-Miami 3. meccs a Sport1-en.

Szaniszló Csaba @szcsaba
Alley-oop update: 2x40 perc felvéve. Az egyik rész ma, a másik holnap kerül ki.
NYET! Arra gondoltam, hogy a Cavs-nek szurkoltam, de így sem rossz, hogy a Hornets nyerte, mert a csapattal sincs bajom, Gordon meg kifejezetten szimpatikus, ha megtartják akkor valamilyen szinten szurkolni is fogok nekik, míg a Wizards, vagy a Blazers pl full semleges nekem.(Magyarán nekik kevésbé örültem volna.) Egyébként twitteren nézem, hogy nem aratott túl nagy sikert ez a húzás, Davist húzó névnek várják a jövőben és paráznak a kis piac miatt.Game90 írta:FixedCumbee írta:A Hornets-nek szurkoltam, de ez sem rossz annyira, ha megtartják Gordont, akkor ők is szimpik valamilyen szinten. Cavs csak negyedik, lehetett volna jobb is, de azért csak találnak valakit, akit tudnak használni.![]()
Cavs meg a 4. hellyel is rohadt jó játékost választhat.
Nem a legjobb kezdés, 3/13 FG, James kihagyja a zsákolást, Chalmers üres hármas mellé, Wade-nek nincs még pontja.
Rondo megtanult dobni?
Ez is érdekes fújás volt, Stiemsma 3 perc alatt 4 PF.
FixedCumbee írta:A Hornets-nek szurkoltam, de ez sem rossz annyira, ha megtartják Gordont, akkor ők is szimpik valamilyen szinten. Cavs csak negyedik, lehetett volna jobb is, de azért csak találnak valakit, akit tudnak használni.
Amúgy asszem tegnap azt olvastam, hogy nem a bokájával van a gond, ha azzal lenne, akkor nem lenne jó az emelkedése(figyeltem is az előző meccsen, hogy nem voltak konstans rövidek a dobásai, szimplán csak pontatlanul dobott) és csupán csak meg kellene változtatnia a dobómozdulatát. A gond szimplán annyi, hogy egyszerűen nem találja a ritmust."So many people call" with shooting advice. "I’m like, 'Thank you ... I’ve only been doing this 20 years.'"