USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.06.01. 22:47:12

Alley-oop 9/Kelet:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/06/01/alleyoop9a

Végre. 8)
Ez most meghallgatom, holnap délelőtt a 2. részét, aztán 12:45-től Boston-Miami 3. meccs a Sport1-en. 8)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.01. 22:43:52

No hát ma Game3, ha a Bostonon múlik most sztem minden, ha képesek lesznek hasonló szívvel játszani, mint a 2.-on, akk sima hazai, ha nem, akkor nyerünk, és eldöntjük a párharcot. Nem tudok tippelni se, fogalmam sincs, milyen lesz a Boston hozzáállása, mi játszódik le a fejekben, ha egy picit is meg vannak törve, akkor behúzzuk, és szinte véget vetünk a sorozatnak. Ha inkább felszívják magukat, akkor viszont ki fogunk kapni, még egy ilyen meccset nem fogunk megnyerni.

Amúgy elvileg Bosh az 5. meccsre harcképes lesz, ma már elutazott a csapattal, edzegetett is részben, a köv. otthonin pályára is léphet akár.

Leccgó Hít!

szerk.: erről jut eszembe, a múltkori első félidő végén az AAA közönsége a Let's go Eat! rigmust skandálta :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.01. 19:04:46

Jó hír:
Szaniszló Csaba ‏@szcsaba

Alley-oop update: 2x40 perc felvéve. Az egyik rész ma, a másik holnap kerül ki.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.01. 16:37:31

Most nincs kedvem sokat írni, meg az esti meccs is még képlékeny, de a második félidőre szerintem látóközelben leszek.
Szóval grat a Thundernek megszakadt a 20as sorozat :D Lehet kezdeni egy újabb 20ast :mrgreen:

Tocy te meg szerintem félre értettél, direkt írtam is, magunkat okolhatjuk, mert ezen a meccsen lett volna lehetőség nyerni, s nyilván a szoros eredmény miatt, illetve hogy nem mindennap lát az ember 44 pontot Rondotól (sőt eddig soha :P) s csalódottságból előjött a játékvezetés, de írtam is +5nél 3perccel a vége előtt Allen triplája a vélhető koporsószög lett volna a Miaminak, az kimaradt, ráadásul abból kaptunk egy gyors kettest.A kellő hazai pálya megvolt, de ez mindenhol meg van.

Na de ma úgyis elkenjük a Miami száját :P :mrgreen:

Game linkjét meglesem, szeretem ezeket az elemzős videókat amiket linkkel, nagyon sokat lehet belőlük tanulni.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.01. 15:49:26

Thunder, végre \:D/ Erre a Spurs-re ráfért már egy verés :P

De igazából Sefolosha kivételével senki sem hozott extrát, az a 4 tripla, 6 steal és a brutálisan jó védekezés nagyon rendben volt tőle. KD és Harden erős közepes, RW extázisban volt egész meccsen, de nem tudom, hogy mikor dobott utoljára ilyen kevés pontot, Ibaka-t meg végre használták támadásban is. Másik oldalról meg csak S-Jax-et tudnám kiemelni.

Scott Brooks a 3. meccsre végre rájött, hogy mit is kéne játszatnia, az pedig jó ötlet volt, hogy Sefolosha védekezett Parker-en (bár ezt én is mondtam a 2. meccs után :mrgreen: ). Festékben jól védekezett az OKC + pár stat: steal 14-2, TO 7-21. Ilyen játékkal hozni lehet a következőt is, de Popovich úgyis kitalál majd valamit :)

Bob, ezt főleg neked, Rondo-ról van benne szó:
http://www.youtube.com/watch?v=jO3z3ix-hfo

LBJ után Wade, KG ezt nem fogja sokáig bírni, a 3. meccsen szerintem le fog ütni valaki :P :D

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.01. 10:24:54

SAS-OKC 82-102.

Végre jobban eloszlottak a pontok,ezt próbáltam magyarázni múltkor,3 kiemelkedő teljesítménnyel ezt a Spurs szinte lehetetlen megverni.
Most támadásban is megoszlott a pontszórás,így védekezésre is több erő maradt. Azért nem semmi,hogy egy két napja még 120 pontot kapott a Thunder,most meg majdnem 40el kevesebbet! persze ettől lehet,hogy a köv. meccsen megint beindul a Spurs,de remélem nem.
fontos lenne egyenlíteni,3-1 az már az eldőlt kategória ez ellen a Spurs ellen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.01. 09:11:50

Az a Wade-Rondo egy olyan szituból lett, amikor legalább két faultot elfelejtettek befújni ellenetek, és feldobást ítéltek. Majd utána Haslem visszatette szintén fault-tal együtt, azt se fújták. Csak ezeket ti nem veszitek észre...

Amúgy OKC wtf? Jó védekezés, szép támadások, +20. Azta mindenit :shock:
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.01. 08:51:55

Na végre. Nyert az OKC. Meccset nem láttam, csak a 4 perces összefogalót az nba.com-on, de az látszik, h védekezésben most nagyon rendben volt a Thunder, egy rakás steal, a blokkok is jöttek. Westbrook passzolt is párat, valaki biztos szólt neki, h az sem ciki.

Most jön az igazán fontos meccs, ha ezt behúzza a Thunder, akkor még minden függőben marad, de ha a Spurs 3-1-el tér haza, akkor szerintem eldőlt a párharc.
Az a Durant zsák nem volt semmi. 8)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.31. 14:21:32

Megmondom őszintén olyan hú de nagy játékvezetői nyomás nem volt, meg alapból nehéz a zebrák dolga, gyakorlatilag ezer eset van, amikor fault/belemenés között gyakorlatilag nem lehet dönteni.
Illetve ha szőrös szívűek vagyunk minden támadásban van minimum 1 lépéshiba.
Egészségesen megkapta a Miami az előnyt (csak nyilván rosszul esik pl Celtics topikban is az embereknek, meg nekem is hogy kritikus szitukban ítéltek ellenünk clear path faultot vagy amikor James-Rondo egyszerre ugrott a labdára s Rajonra fújtak személyit s James dobhatott 2szer s persze a végén a fontos Rondo betörés amikor Wade leütötte a fejét, s ment tvoább majd kaptunk belőle egy lerohanás 2et s a rengeteg fault amit befújtak), de volt hasonlóra példa a Gardenben is, +5nél Allen triplája a fájóbb.És nem a sporikon múlt, az első meccs 4 teknikain én is felszisszentem, mert azok viccesek voltak, s amikor futásban voltunk dobálták a tekókat.Ráadásul Doc egy "come on Eddie" kifejezésre kapott T-t :D Oké előtte dumált szokásához híven folyamatosan de azért ez nem egy égbekiáltó dolog volt.Sokat hibáztak most inkább a mi kárunkra, remélhetőleg Bostonban fordítva lesz :D

Amit írtál Tocy legyen így, hogy hozunk 2 meccset otthon :D csak sajnos inkább az a valószínű 1et biztosan hoz a Miami, de remélem a másikat meg hasonló küzdelemben de mi hozzuk el, mert megérdemelnék a srácok.Jobb csapat a Miami ezt el kell ismerni, s amit pl az OKCről írtam a második meccs kapcsán, hogy ennél többet nem várhatnak Durantéktől és a padtól, ez igaz sajnos a Celticsre is.Allen teljesen jó volt, Rondot persze szeretnénk, de egyhamar nem hoz ilyen meccset, KG óriásit küzdött, PP is agresszív volt támadta a gyűrűt, s végre nem 3 emberen akarta átpréselni, hanem okosan passzolta tovább és a biztos helyzeteknél tört be.De ennél többet nem fogunk tudni teljesíteni védekezésben sem.
Amit főleg az első félidőben produkáltunk emberfeletti volt, aki valaha játszott akár kispályás focit akár kosárlabdát tudja, hogy mekkora meló kell ha valakit folyamatosan kettőzől, s ne csússzon el annyira a védekezés, hogy odaérjél az üres emberre, s visszarendeződj, s ezt 1 támadáson belül többször.Nem is bírtuk sokáig lábbal, de amíg ment, KG-t parádé volt nézni, extázisban rendezgette kinek hova kell helyezkedni.

És akkor még odateszem, hogy max perceken játszott mindenki, s tényleg a meccsen is érződött teljes puskaport előttük.Ezért nagyon fájó a vereség, mert tényleg ahogy a végén is még Rondo bedobott 2 triplát és még az utolsó mpig is volt némi sansz, s mentünk előre.

Persze mi vagyunk akik soha nem adják fel, s minden meccs gyakorlatilag egy mini kis szenvedős dráma a mi részünkről, s minden nap meghal a főszereplő hosszú heroikus küzdelemben vagy éppen győzelmeskedik, de most ez akkora mélyütés volt, hogy nem hiába Spoelstra is mosolyogva érkezett a sajtótájékoztatóra(ha már meccsen volt 1-2 elég komoly ledöbbent arca :D Doc meglepte, s jó darabig Spoelstra nem tudta mi folyik a pályán.).Van 2 nap az "újjászületésre" s bízok benne, hogy valamelyest összekaparják magukat a fiúk, de mind lelkileg mind fizikailag ez most rotty volt.

ui: Jamesék addig emberkednek Garnetten míg megfogják ütni a bokájukat :D első meccsen emlékszünk James KG arcába röhögött, most Wade (igen egy csúnya Garnett fault után) állt fel és eléggé lenézően nézett az öregre.Már azért motoszkál valami KG-ben Haslemet majdnem lecsapta, de sokáig folytatják ezt, egy betörés után Wadenek nem biztos, hogy lesz ereje felállni és lenézően nézegetni......

Na előre nézve Game 3 holnap elvileg adja a Sport TV (????) borzasztó nehéz lesz, de a Gardenben kijöhet még egy extázis este, mert az biztos, hogy Bostonban ezek után felállva fogják fogadni a csapatot, s pokol vár a Miamira.

Rondo's big night
http://www.youtube.com/watch?v=HUJ9BXjP ... =g-all-lik
Mondtam, hogy fejpántban félelmetes :D És tényleg valami fejlődés látszik a dobásain miután Allennel már dolgoznak egy ideje ezen, már nem annyira maga mögül dobja, jobb szögben viszi fel a labdát, s dobja el.És a büntetőzése is emelkedett hál Istennek.
Óriási meccse volt =D>

Hornetsnek meg személy szerint én is örülök, azért nem rossz, hogy CP3 csere után gyakorlatilag 1 évvel az 1/1 az övék.Gordon mellé Anthony Davis meg egy 1/10 nagyon rendben van.S vannak még ott hasznos emberek.Ha okosan csinálják most szépen tudnak építkezni.Bobcats tulajdonosának nem volt őszinte a mosolya, amikor kiderült "csak" 1/2. :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.31. 10:16:07

Nem láttam a hajnali meccset sajnos,de látom heroikus küzdelem lehetett.
111 dobott pont a Bostontól,és így se tudtunk nyerni :( de majd a gardenben húzunk 2-t szépen 8)

Egyébként miért nincs alleyup podcast már régóta? május 10én volt talán az utolsó,3 hete. pedig eredetileg is 2hetente tervezték,de azt mondták,hogy PO-ban majd többször fognak jelentkezni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.31. 09:15:44

Hát rengeteg dolgot tudnék írni, de inkább nem :D Lényeg, hogy a Boston emberfelettit küzdött, ez tény és való, csak sajnos ( és tényleg sajnálom őket nagyon... ) ugyanazt érték el vele eredményben, mintha nem csináltak volna semmit. Rondo áh...

Nálunk James a 34-10-7 ellenére gyenge volt, nem dobott jól, szokásos choker dobások is megvoltak a rendes játékidő végén. A büntetőzései ( meg Wade-nek is ) már tényleg vicc! Amúgy igen 24-t dobhatott, de azért most nem voltak olyan fújások szerintem, mint múltkor, ezek most fújhatók voltak. Oké, a Gardenben nem 24-t dobhat rá, hanem mjuk 18-at kb, ennyi.
Chalmersnek nagy pacsi, hatalmasat játszott, valamint Haslem is, honnan küldte be azt a középtávolit :shock: A védekezésünk nem volt a helyzet magaslatán, kivéve a 3. negyedet, az jó volt.

Kíváncsi vagyok, ezek után mi lesz Bostonban, a Celtics ellőtte-e a puskaporát, vagy ott hoznak még egy ilyen monster night-ot? Ez nem tartható forma, de egyszer otthon még fel tudják magukat szívni. Én úgy gondolom, hogy most benne van, hogy mindkettő otthonit hozzák, meg az is, hogy sima 4-0 lesz. Most lelkileg picit biztos meg vannak törve, fejben nem ugyanaz a dolog...nem hiszem, hogy feladnák, ez nem olyan csapat, nem olyan edzővel, főleg nem otthon, de azért csak ott lesz a fejekben. És ha mi tudunk magunkhoz képest jól játszani, akkor meg lehet a 3. meccs, és akkor...akkor meg van.

Ja és Rivers előnyét Spo-val szemben leírni sem lehet.
PCsabi
aka Game90

2012.05.31. 06:08:31

Epic match, nehézkes Heat győzelemmel.

Kezdeném a Boston-nal, hatalmas grat nekik, 1. félidő után azt hittem, hogy kipukkadnak, de nem, végig hatalmasat küzdöttek. Játékosok közül főleg Rondo-t emelném ki, elképesztő, hogy mit játszott ma. Előző meccs után szidtam őt, hogy nem tud dobni, hát, most rám cáfolt, 44 pont, karriercsúcs :) És végigtolta az 53 percet :shock: De ez a vereség már csak azért is fájó lehet a Celtics-nek, mert rengeteg energiát felemészthetett a játékosokban. RESPECT!

James-ék majdnem elchokerkedték a meccset, Allen üres tripla, LBJ 2 kihagyott dobás a rendes játékidő végén, TO-t is kihagyott büntetőkkel kezdték. Boxscore jól néz ki, de igazából nem játszott olyan jól a James - Wade kettős. Azt meg nem értem, hogy ők ketten miért csak 70% körül tudják dobni a büntetőket, kezd idegesítő lenni :roll: Chalmers-től és Haslem-től pedig nagyon kellett ma az extra, Mario nélkül ma nem győztek volna.

Játékvezetők megint érdekes döntéseket hoztak, kicsit hazai pálya volt.

:mrgreen:
Miami fans chanting "lets go eat" apparently they're more interested in food than the game.

Westbrook-nak és a Thunder-nek:
http://www.youtube.com/watch?v=4zJlzkUpjTo
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.31. 05:25:40

s itt is OT :D

Allen azért Isten vagy, de előtt ahogy Game is írta +5nél open maradt ki :?

És itt a végén majdnem a szezonunk játszódott le 34 mp-ben kivédekezett támadás, s lepttanó elvesztése.
Mondanom sem kell PP nélkül (szerintem sem volt fault a 6ik de már mindegy) hullafáradtan...de LETS GO CELTICS

Szívből küldi a csapat, s abszolút all in vagyunk.
Must WIN GAME

Erre nem tudok mit mondani, nem erre adják, de ezt megérdemeltük volna.Iszonyat szomorú vagyok s egyben büszke a srácokra, szó szerint all in voltunk ma.Rondo megállás nélkül fent volt (karriercsúcs pontokban) Allen jó volt fontos labdákkal, PP az elején meg amikor kellett odatette, volt egy időszak amikor nagyon el dobálgatta potnatlanul, KG is nagyot küzdött, de egyszerűen NEM HISZEM EL, hogy kikaptunk.
Oké kellett a Miami gyenge bütnetőzése s már eldőlhetett volna hamarabb, de tényleg elmondani nem tudom mennyire akarták a srácok Rondo még 2 triplát is bedobott itt a végén utolsó leheletünkig küzdöttünk, szó szerint utolsókig.Sajnálom mérges vagyok ideges bírók is persze azért kicsit hazai pályát megadták a Heatnek, de ez benne van, csak iszonyat idegesítő volt, fontos szitukban fújtak.

LETS GO CELTICS

Félek a továbbiaktól, de maximálisan minden tiszteletet megérdemel a csapat de gyakorlatilag ezzel az utolsó tartalékunkat is kaidtuk. :?

Doc könnyeivel küszködve a sajtótájékoztatón én is hasonlóan érzem, oylan közel volt s annyira akartuk :cry:

Doc: "LeBron took 24 FTs and our team took 29. We've just gotta keep playing. We can't get distracted in this series."

Rajon Rondo becomes first player in @Celtics NBA playoff history with 40+ points & 10+ assists with tonight's 44/10.

na de legyen egy kis móka kacagás a sírás mellett:
Az őrült szurkolók :D
http://www.youtube.com/watch?v=1AdNk3wpyWE
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.31. 08:27:41-kor.
Kép
Kép
Kép
maki
Jugador del Barça

2012.05.31. 05:16:55

Kopitar 8)

Necces volt ez az OT, az első ziccerből meglett a gól. Már csak 3 győzelem.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
PCsabi
aka Game90

2012.05.31. 04:05:14

1. Kész csoda, hogy csak -7 a félidő.
2. Rivers >>> Spoelstra.
3. Rondo-t valaki lője már le, elmebeteg. Ő is gyakorolta a dobásokat Allen-nel?
4. Allen előtt le a kalappal.
5. Bass is nagyon küzd.
6. James eddig csak erőlködik.
7. Wade katasztrófa, 2 pont, remélem magára talál, mint a Pacers elleni 4. meccsen.
8. Chalmers eddig extra, ő tartja életben a Miami-t.
9. 3. negyed elejét meg kell nyomni, Celtics játékosok alig pihentek, Rondo például végigjátszotta ezt a félidőt.

Wade végre beindult, 12 pont a 3. negyedben.

És meg is fordította a Heat a meccset, +6.

És most a triplák is jönnek, 9/20.

Rondo-nak nem megy olyan jól, mint az 1. félidőben, PP is sok dobást vállal, de minek... Miami +4.

Most volt is egy jó bejátszás, hogy LBJ mennyivel közelebb védekezik Rondo-n, mint Chalmers és Wade.

Időkérés után Celtics tripla és Rondo ziccer, Boston +1.

Allen kihagyta a meccslabdát. 3 perc, 94-91 a Celtics-nek.

PP ezt onnan nem gondolta komolyan. 98-96 a Miami-nak, 1 perc van.

PP off, mondjuk ez nem tűnt fault-nak. 99-96.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.05.31. 05:21:45-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.31. 03:11:27

Rondo fejpántjában mi idegesít? :D
Ugyanolyan mint másnak :D
Amúgy ritkán hordja, mert fordítva szereti hordani babonából, csak nem engedi a liga, mert hogy a logó látszódjon stb
Viszont ha felveszi általában állatkodik, ahogy ma is :D
Stiemsma-n meg se lepődök, őt akarva akaratlanul mindig befújják, vannak rookie faultjai, de egész évben a fújások amiket kapott elég nevetségesek...
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.31. 03:07:57

Game90 írta:
Cumbee írta:A Hornets-nek szurkoltam, de ez sem rossz annyira, ha megtartják Gordont, akkor ők is szimpik valamilyen szinten. Cavs csak negyedik, lehetett volna jobb is, de azért csak találnak valakit, akit tudnak használni.
Fixed :P

Cavs meg a 4. hellyel is rohadt jó játékost választhat.

Nem a legjobb kezdés, 3/13 FG, James kihagyja a zsákolást, Chalmers üres hármas mellé, Wade-nek nincs még pontja.

Rondo megtanult dobni?

Ez is érdekes fújás volt, Stiemsma 3 perc alatt 4 PF.
NYET! Arra gondoltam, hogy a Cavs-nek szurkoltam, de így sem rossz, hogy a Hornets nyerte, mert a csapattal sincs bajom, Gordon meg kifejezetten szimpatikus, ha megtartják akkor valamilyen szinten szurkolni is fogok nekik, míg a Wizards, vagy a Blazers pl full semleges nekem.(Magyarán nekik kevésbé örültem volna.) Egyébként twitteren nézem, hogy nem aratott túl nagy sikert ez a húzás, Davist húzó névnek várják a jövőben és paráznak a kis piac miatt.

Meccs: Alszik a Miami. Támadásban semmi, ad-hoc megoldások, nem pörögnek. A védekezés sem túl kemény, a Celtics pedig eddig elég jó. Támadásban ülnek a dobások, a védő oldalon meg csak a szokásos. Stiesma viszont villantott.:D Jól nézett ki az a kiírás, hogy 3 perc, 2 pont, 4 fault. James meg mekkorát tömött ... mellé.:D Rondo-nak amúgy eddig is ilyen fejpántja volt? Mert ez valahogy nagyon idegesít most.
PCsabi
aka Game90

2012.05.31. 02:54:03

Cumbee írta:A Hornets-nek szurkoltam, de ez sem rossz annyira, ha megtartják Gordont, akkor ők is szimpik valamilyen szinten. Cavs csak negyedik, lehetett volna jobb is, de azért csak találnak valakit, akit tudnak használni.
Fixed :P

Cavs meg a 4. hellyel is rohadt jó játékost választhat.

Nem a legjobb kezdés, 3/13 FG, James kihagyja a zsákolást, Chalmers üres hármas mellé, Wade-nek nincs még pontja.

Rondo megtanult dobni?

Ez is érdekes fújás volt, Stiemsma 3 perc alatt 4 PF.

LBJ be van lőve.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.31. 02:34:39

South Beach vs Bean Town
Na akkor Lets Go :D

link:
http://www.lshunter.tv/streams/1/lsh1.html
Ez továbbra is remek, el kell menteni könyvjelzőnek, jó öreg spanyolok bezzeg mindennap felkelnek a stúdióhoz :D

Rondo fejpántban rettegjen mindenki (így nagyon szokott menni :D)
Vezetünk, már most jobb mint az előző meccs ott egy mpig sem voltunk előnyben.
Ma se lesz 100 pont, azért James szépen kihagyta az üres zsákot :D
Welcome Back Paul Pierce :wink:
Stiemsma 3 perc 4 fault :?
Rondo meg van őrülve :D
Soha rosszabb negyedet 28% alatt dobnak, fú de pörgünk, így felkelve 2:30kor azért ez még engem is meglepett, de hamar kitöröltem a csipákat, végre CELTICS BASKETBALL van a pályán.

Hopp egy tízessel megyünk a 2ik negyedben 8)
Mekkora védekezés van Wade-re küldjük a csapdákat s tereljük a sarokba, ez eddig remek.
Nem tudom meddig bírjuk ezt, de valami iszonyat amit játszunk, támadásban 11 zsinórban a védekezés meg mi???Doc ezzel kicsit megfogta Wade-t (egyenlőre vagy ki tudja) :lol:
Wade 0/4 és James 1/6 így tovább uraim :D
Hoppá-hoppá Ray Allen 3/3 és egész jó az emelkedés.
Chalmers nagyot játszik, ő "tartja a Miamit"
6ra olvadtunk, Chalmers dobáljon már mellé is a tripláról...:D
53-46 a szünet, azért a második negyedben +13 körülnél megakadt kicsit a tudomány, persze nem dobálhatunk végig így (vagyis miért ne, volt már rá példa idén a Heat ellen :D)
Védekezés kicsit elcsúszott, illetve Chalmers vezette Heat bedobálta kintről, de remek félidő volt, van még szerintem ezen felül is a tarsolyban, s bízom benne hozunk egy hasonló félidőt nagyon kellene ez a második meccse.Rondo másik meccsen van, dobálja a tempóit (sikeresen) dobálja a büntetőit (sikeresen) agresszív, betör jól osztogat pattog, rohan, hihetetlen jó.PP is jól kezdett majd megint kell az öregektől egy kis segítség, mert lassan azért a Miami is komolyan fogja venni Rondot, s nem hagynak neki helyet.

3ik
Én is ettől félek, hogy all in vagyunk, s a végére elfáradunk, tavaly is ez volt nem 1 meccsen a Miami ellen,Chalmers meg egészen elképesztő :shock:
Az a baj, hogy Wade se fogja val. végig aludni a meccset :?
Meg is érkezett tempókkal, meg nagy blokkal, nagyszerű :? 1 pont már "csak" az előny.
Nagy kakiban vagyunk, ez megint az előző meccs 3ik negyede -7 s jelenleg a Heat védekezése nagyon jó, óriási a baj :?
81-75 pfff nem nekünk áll a zászló, 35öt kaptunk ebben a negyedben, más sebességre kapcsolt a Heat, támadásban és védekezésben is.Illetve a pattanózás kinyír minket.
S a mi a legszörnyűbb, Rondo egy mp-t sem ült, KG is már 29 percnél, PP 31 nem fogjuk ezt bírni :?

4ik
James pihen megyünk 3al :D Mekkora hustle play volt PP-től, Rondo sajnos ahogy Mike Breen is mondta kezd fáradni, már nem olyan agresszív, s gyors mint a meccs elején, de továbbra is végig fent van.
Rondo nagyon ki van, de így is +5nél 3 perccel a vége előtt rohadt fontos üres tripla maradt ki Raytől :? És persze lepattanó túloldalt meg Jamesre PP beütötte az ötödiket.
MEG KELL NYERNI!!!!!!!!!!!!!!!!
1:08 és megint -4 ...9:0s futásban a Heat, sírok :(
KG oop talán visszatudunk jönni
Allen bevágta a triplát hell yeah 99-99 és 34.3 hátra
A hozzászólást 22 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.31. 05:22:31-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.31. 02:23:43

Na megvan a nyertes! A New Orleans Hornets-é az első pick. A Nets-nek nem jött össze, bukták az idei első körösüket. Nem tudom, hogy most éppen mit akarnak New Orleans-ban a 2 fontosabb lejárósukkal kezdeni, de most van esélyük egy elég jó csapatot építeni. Övék az 1/1 és van egy 1/10-es pick-jük is, ha tényleg annyira mély az idei osztály, akkor 10.-ként is még találhatnak valaki hasznosat.

A végső sorrend egyébként:
1. New Orleans Hornets
2. Charlotte Bobcats
3. Washington Wizards
4. Cleveland Cavaliers
5. Sacramento Kings
6. Portland Trail Blazers (via Brooklyn Nets)
7. Golden State Warriors
8. Toronto Raptors
9. Detroit Pistons
10. New Orleans Hornets
11. Portland Trail Blazers
12. Milwaukee Bucks
13. Phoenix Suns
14. Houston Rockets
Ezek dőltek el most.

A többit már lehetett tudni, de a teljesség kedvéért:
15. Philadelphia
16. New York (To Houston)
17. Dallas
18. Utah (To Minnesota)
19. Orlando
20. Denver
21. Boston
22. LA Clippers (To Boston via OKC)
23. Atlanta
24. LA Lakers (To Cleveland)
25. Memphis
26. Indiana
27. Miami
28. Oklahoma City
29. Chicago
30. San Antonio (To Golden State)

A Nets-nek nem jött össze (sajnos). Mondjuk egy ilyen full amatőr húzás után nem is nagyon érdemelték volna meg, hogy megtarthassák a pick-üket. A Cavs-nek szurkoltam, de ez sem rossz annyira, ha megtartják Gordont, akkor ők is szimpik valamilyen szinten. Cavs csak negyedik, lehetett volna jobb is, de azért csak találnak valakit, akit tudnak használni.:D:D

Egyébként szerintem a 2 Van Gundy közül az egyiket tuti örökbe fogadták, mert hogy ezek nem testvérek, az egyszer biztos.:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.05.31. 02:43:02-kor.
PCsabi
aka Game90

2012.05.31. 02:03:03

Vagyok, lottery-t is nézem, hipszter szemüveg invázióra számítok. Raps mákolhatna egyet, és mibe, hogy a Nets az első 3-ban lesz.

Szerintem Kidd-Gilchrist nagy kedvencem lesz.

1. Hornets
2. Bobcats
3. Wizards
4. Cavs
5. Kings
6. Blazers
7. Warriors
8. Raptors

Nem jött be a tippem, a Nets pickje végül a Portland-é lett és ők húzhatnak a 6. helyen.

Boston is -96 in the playoffs in the 164 minute KG has sat. That is staggering. Equivalent of -29 over 48-minute game.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.05.31. 02:25:12-kor.
Zolee23
Capitá del Barça

2012.05.30. 21:47:16

A lottery lesz ma, a draft június 28.-ikán.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.30. 21:32:21

Egyébként ha már draft, akkor mi lett végül a végső sorrend?
Kíváncsi vagyok hogy hanyadik pickeket kaptuk, mert ugyebár nekünk 2 első körösünk van, amit remélem hasznosan cserélünk vagy draftolunk.
Csak annyira ismerem az állományt hogy nba1-en olvastam az előrejelzést, és abban reménykedem, hogy sikerül hozni egy magast akinek nem idegen a védekezés, és nem olyan alkata van mint JJJ-nek akit így utólag lehet mégsem kellett volna elcserélni, de nem tudom..
Szóval én már nagyon várom a következő szezont, nagyon kíváncsi vagyok Anthony 'Eyebrow' Davis-re és a többi magasra meg persze Riversre. Apa a fiú ellen lehet majd :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.30. 21:09:47

Ha már draft eszembe jutott:
http://www.nydailynews.com/sports/baske ... ry-1.60176
Érdemes rászánni egy kis időt nagyon "vicces".

Azért néha hogy mellé lehet lőni, s a kedvencem mikor mi adtunk 1/1et (később "noname" )Parrishért meg a későbbi draftolt Mchale-ért talán a Warriorsnak, utólag is pacsi nekik :lol: 3 bajnoki címet ért ez a csere :D

De pl Jordan se 1/1 volt vagy legutóbbi is pl mennyin múlik ha pl Thudneré az 1/1 tuti Odent viszik s nem Durantet.

Csapatokkal én is így vagyok hogy szeretem a tudatos csapatokat és szimpatizálok velük.Idén megszerettem a Phillyt a Pacerst nekem a Nuggets nagyon szimpi volt egész évben, örültem, hogy a Jazz csak beverekedte magát a rájátszásba igaz Nahért megszakadt az ember szíve, szóval van több csapat is mindig akiknek lehet szorítani, Wolves is milyen jó volt de pl tényleg a Cavs jövőre lehet megint "divatgárda" ott pl Gee-t én nagyon szeretem, nem egy labdazsonglőr de amit képes melózni meg néha húzni az kellemes :D Azt mondom én is legyen övék megint az 1/1 :D

Allennek meg ha jól tudom ez régi probléma neki ún csontkinövések vannak a bokáján és ezzel már műtötték még Seattleben is.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.30. 20:29:37

Bob ez egyszerű: Nagyon szépen, nagyon odaadóan és nagyon jól játszanak, ez mellett iszonyatosan profik és fegyelmezettek és mint említettem elég sok mindent beáldoztak azért, hogy ott lehessenek.(És nem csak a BIG3-ról beszélek, a kiegészítők között is van 1-2 olyan játékos, aki máshol esetleg a meghatározó játékosok egyike lehetne, de mégis bevállalta, hogy lemond erről és lesz vízhordó a nagyok mögött.) Ehhez képest a szinte mindenki utálja őket, pedig szvsz nincs miért. Nekem meg van 1 ilyen perverzióm, hogy mindig annak kezdek el szurkolni, akit a többség utál.:D Mondom én nemrég "tértem vissza" az NBA-hez, szal nekem a botrányok kimaradtak Miami részről én csak a az előző PO-t és az idei évet láttam belőlük, ez alatt pedig nem tudtam felfedezni olyat, ami miatt ne kedvelném őket. De mondom mellettük van vagy 5-6 csapat, akiket még szintén kedvelek, csak kicsit kevésbé drukkolok nekik, mint a Miami-nak. Ilyen pl a Boston és a Spurs is, róluk azért nem is nehezemre "szépeket írni", mert a régi időkből őket hoztam magammal mint fav. csapatokat.

A Tony Allen-es szúrkálásom tudtam, hogy célba ér majd, rá emlékeztem, hogy nagy kedvenced volt.:D

A Bulls akkor adjon hálát a szerencséjének, mert ekkora sanszal későbbi MVP-t draftolni azért nem gyenge. Ettől függetlenül a 7,5 még mindig elég kevés. Mondjuk belegondoltam, hogy - 1 Lopez és +1 Howard mellett még mindig szimpatikus kis csapat lesz-e nekem a Nets és a válaszom tán az, hogy nem.:D Szal Dvájt barátunk lehet maradhatna inkább Orlando-ban.:D
Egyébként a lottery-vel kapcsolatban még az jutott eszembe, hogy mennyire pikáns lenne még egy Cavs 1/1. Az előzőjük sem volt mellényúlás, sőt! És ha most is megkapnák és Davis tényleg annyira jó lesz mint azt várják, akkor a rookie szerződésüknek köszönhetően a Cavs hosszú évekre megalapozhatja a szerencséjét.(A végén James még tényleg visszamegy oda bajnokságot nyerni. :twisted: )

Jah és ha már Ray Allen.
"So many people call" with shooting advice. "I’m like, 'Thank you ... I’ve only been doing this 20 years.'"
Amúgy asszem tegnap azt olvastam, hogy nem a bokájával van a gond, ha azzal lenne, akkor nem lenne jó az emelkedése(figyeltem is az előző meccsen, hogy nem voltak konstans rövidek a dobásai, szimplán csak pontatlanul dobott) és csupán csak meg kellene változtatnia a dobómozdulatát. A gond szimplán annyi, hogy egyszerűen nem találja a ritmust.

MessiFan: szerintem egyébként semmi gond nincs az ilyen "divatdrukkerkedéssel", mivel általában minden így kezdődik és ebből alakul ki később a mélyebb szimpátia.
Válasz küldése