2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ha jól tudom 1 óra csúsztatással adják, lecsekkoltam az eredményt, mennyi is most valójában az állásCowboys-Giants
Na akkor win-win csereSlither írta:Megvan Beardman!!! (Fantasyban is meg kell most már szereznem).
Jó kis csapatunk lesz így, nyáron megszerezzük J-Smoove-t és megvan a bajnok csapatunk.
nem gondoltam volna,hogy elmegy. az okc nem adhatta meg a 60at vagy nem akarták?Game90 írta:...
Gyorsan el is cserélték őt, nekem még fel kell dolgoznom ezt.Bob_Marley írta:James Harden turned down a four-year, $52 million contract extension offer from the Oklahoma City Thunder.
Tavaly is elit védekezése volt a Heat-nek, most sem lesznek sokkal rosszabbak.Tocy írta:Nálunk a védekezéssel azért nem ártana kezdeni valamit
Azért ez így fantasy szempontból örömteliGame90 írta:
Amúgy már most szezon elején hihetetlenül sok sérülés van...
Frank Isola @FisolaNYDN
Amar'e is getting a second opinion on his injured left knee. Knicks saying 2 to 3 weeks but he could miss first month of season.
kedden kezdenek a miami-boston meccsel, egy órakor.maxilopez írta:Nem tud valaki egy hivatalos rajtot az nba-re a sport tv-nél?
Mióta elkezdtem NFL-t nézni, és beleszerettem a Saintsbe, a Hornetset is követem, de hát tavaly nem sok mindent lehetett róluk írniBob_Marley írta:Tocy NO kióta lett kedvenc?
Riversnek tényleg nem megy, Vásquez fog kezdeni.Én is kíváncsi vagyok rájuk szerintem sem lesznek utolsók Nyugaton.
Thunderes részre meg majd térjünk vissza év végénAkkor majd lehet gyökeresen megváltozik a véleményem, tartom hiába remek csapat ha mentálisan gyengébbek mint a többiek.
Davis most éjjel is éppen 13 pont, 8 pattanó, 3 blokk, jó lesz ez. Anderson meg...5/7 tripla, 23 pont, állatGame90 írta:Jó dolgokat írogattok, én úgy vagyok vele, hogy egy esetleges döntőben Miami > Oklahoma, viszont Boston < Oklahoma. Lakers-ről még nem nyilatkoznék, velük kapcsolatban azért várjunk még legalább 20-30 meccset, de ha összeállnak és Kobe visszavesz, akkor ez a Nash - Gasol - Howard hármas gyilkolni fog.
Azt, hogy nem lesznek utolsók NyugatonTocy írta:ki mit vár a Hornetstől?![]()
Na, de komolyan, offseason szerintem jó volt, A. Davis alap, Rivers is jó pick, pre-season alapján elég inkonzisztens, de szerintem belejön majd, R. Anderson megszerzése ötös, Gordon-t is visszaigazolták, rajta sok fog múlni, mondjuk ki tudja, hogy mennyit fog bírni. Szerintem más cél nem lehet, mint hogy Davis és Rivers felvegye a ritmust/normálisan fejlődjön. Nyugaton szerintem van 2-3 gyengébb csapat, következő drafton még meg kéne csípni 1 jó játékost ill. FA-ról normálisan igazolgatni, aztán jó esetben a PO közelében lehet a Hornets.
Mindenesetre én kíváncsi leszek rájuk, követni is fogom őket, Davis és Rivers nagy kedvenc és Gordon-t is bírom