Mihu!
Az,h nagyot ment Vettel, nem cáfolja azt,h szerencséje volt az SC-vel, annyiban,h Buttont tudta támadni. Ezt leírtam, nincs itt következetlenség, kevesebb smileyval is lehetsz amúgy hiteles, már ha nem épp butaságot írsz.
Alonsonak is az volt Valenciában, ott mégse igen jegyezték meg a fanjai, csak a nagy versenyzése maradt meg bennetek, most mi van Vettelnél?
5-6-an továbbra sem estek ki előle, elején Rosbergék az 2, a többiek mögüle estek már ki, kivétel Hamilton. Aki Alonso előtt is volt.
Persze ha szerinted a csúcs szuper Mercedes mögé beragadt volna akárcsak 2 körig is, akkor rád hagyom
SC-vel volt szerencséje, de SC nélkül 4.-5. hely ugyanúgy. Számolj utána, az pedig boxból több mint emberes.
Továbbá Alonsonál is leírtam,hogy nagyot ment és szerencséje is volt Valenciában, igen. Itt meg Vettel ment nagyot, és az SC-vel szerencséje volt. Hm, hol a kettős mérce? Itt én örültem,h nagyot ment, ott az Alonsosok. Csak itt az Alonsosok nem ismerik el Vettelt.
+ Valenciában azért azt a mákot főleg a győzelmére értettem, mert Vettel tükörsimán vezetett előtte, és esett ki később. De ferdítheted tovább. Csak legyél majd következetesebb picit, és nem lesz félreértés. Mert jelenleg nem az van,h mindenki más hülye, hanem mindenki másnak könnyebb szidni, mint elismerni

és kollega, Te is közéjük tartozol.
szerk: ha megengedik, azért nem csak pitonnak, meg nekem tűnik fel, mit "művel" az ellentábor itt, hanem Tocynak, Bobnak, immáron dekornak, és Barca10nek is.