Game90 írta:
Ma Go Ravens!
Na ebben legalább egyet értünk, nincs az az Isten hogy ha már megint bejutott az egyik kedvenc csapatom a döntőbe akkor kikapjon mint anno a Bears.
Piszok nehéz lesz, s öröm az ürömben, hogy a Friscot is nagyon szeretem, s nem éreznék akkora fájdalmat, ha ők nyernének, de ezt be kell húzni, hajrá RAVENS
Game90 írta:
Még egy fogadást nem merek megkockáztatni
Csak a szád nagy állandóan, mindenkivel fogadsz következmények nélkül
Game90 írta:
Nekem ebből az jött le, hogy csak Paul-t tartod egyértelműen jobbnak...
Nem ez következik belőle, inkább úgy mondanám nekünk Rondo a legideálisabb jelenleg, hosszabb távon valószínűleg nem, de ezt nem tudni, de ebbe a rendszerbe Ronod kell.
Most megváltozik a helyzet, s kötetlenebb a játékunk, amiből jó is kisülhet, de én annak a híve vagyok, hogy szisztematikus szervezett játékkal lehet sikert elérni.Most felszabadultan tolja 1-2 ember, kevesebb a figura is, "ösztönből" toljuk, meglátjuk mi lesz, biztató a dolog, de PO-ra ez kevés.
Ma viszont Clippers otthon, közel sem olyan félelmetes a Clipps mint mikor legutoljára találkoztunk velük (Paul hiányát rendesen megérzik), otthon a Gardenben jó lenne ezt behúzni

De hogy akkor válaszoljak, van még Paulon kívül is aki zseniálisan lát a pályán, azért őt mondanám most csak egyedül mert ha cserélnék csak is olyanra, aki passzoló típusú inkább.
De ha cserélném Rondot akkor tuti nem PG-re, az annyira telített NBA szinten, hogy valami összelehetne "kukázni" de jó magasból egyre kevesebb van, sajnos
Kings nálam érdekes téma, vitatkoznék pár külföldi szakíróval ha Thomast olyan jónak titulálják, mert tehetséges, meg minden, de ki kell sajnos mondani ilyen magassággal megélni az NBA-ben nagyon keveseknek sikerül.
Ahhoz irdatlan nagy tehetség meg gyorsaság kell, Thornton dettó, egyszerűen a SAC rohadt alacsony csapat, nem lehet játszatni a Thomas-Marcus-Tyrekee hármast, mert gyenge védők.
Ez továbbra is zseniális szám
Game90 írta:
Thunder vs. Cavaliers: Kyrie Irving highlights - 35 points:
http://youtu.be/G5RT3gXX2gc
Imádom ezt az embert. És még csak 20 éves, miközben úgy játszik, mintha már 6-7 szezont lenyomott volna az NBA-ben. 1:41 és 3:17
Jó hát Westbrook ellen nem nehéz

(direkt írtam, tudom hogy minket is megszórt)
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, nagyon ígéretes, gyilkos a végén, ezek a felcsoszogások, 2-3 pattogtatás majd 9 méteres triplák

Jó ha betudja dobni csinálja, de ha nem megy be, 3 pofon meg szobafogság

Le a kalappal előtte, ha így folytatja akkor MIP lehet bőven.
Ez meg zseniális:
MKG-t meg rossz volt nézni

Jobbulást neki, nagy-nagy kedvencem, erre most ő is lesérül....