2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A kulcsszó a volna. Az lehet Ainge későn cserélt, talán Decemberben jobban lehetett volna sáfárkodni vele, de most már ez így remek volt. Ma elvileg Rondo játszik a Lakers ellen, Bayless is jól teljesít nálunk, Crawford innentől a kutyának nem kellett volna. Ez is döntő ok, amiért azt mondom ez jó csere volt. Megtartani nem tartottuk volna meg, kifutni luxus lett volna, sikerült belőle értéket csinálni. Jól fog még jönni nekünk, hogy halmozzuk a cetliket, ebben biztos vagyok. Anthony is jövőre azért a szép kis lejártójával sok csapatot érdekelhet majd.Game90 írta:
@Bob! De az idei Jordan Crawford-ért szerintem simán kaphattatok volna x picket úgy is, hogy nem kell benyelnetek Joel Anthony-t.
Na csak emlegetnem kellett, hajnalban pályára is lépett:neobarca írta:Egyébként Odennel mi a tök van? Tud róla valaki, valamit? A felkészülési meccseken játszott és "ódákat" zengtek róla. Azóta se látta senki.
Azért én nem lennék ennyire elájulva ettől a cserétőlBob_Marley írta:Ainge egy ATYAÚRISTEN!!!!!!!!!!!!!
De komolyan mondom, a csávó olyan cseréket hajt végre, hogy hihetetlen.
Pedig most kedvezett neked a Pats, sok futás volt,több mint passzBob_Marley írta:Ezért sajnáltam nagyon, hogy kiesett a Kansas, sokkal jobb védelmük van, mint a Coltsnak, akiken szó szerint végigrohangált a NE.....
ferninho írta:Kemény meccs lett ebből a Saints- Seahawks találkozóból, de a Seattle jobban megérdemelte, ez egyértelmű, de azért itt a végén kemény volt, hogy még volt esélyük visszahozni![]()
Colston mi a fenét csinált itt a végén,magyarázza már el valaki...........![]()
![]()
![]()
![]()
ilyet még nem is láttam....![]()
szépen kilép és még Brees felpasszolhatta volna, erre....![]()
most jön a Pats - Colts.
Én az idei teljesítményével a Patriotsnak teljesen elégedett vagyok, túlszárnyalták minden elképzelésemet, szóval bármi lesz nem fogok szomorkodni.
Persze jó lenne, ha behúzná a Patriots, meg elméletileg ők az esélyesek, de itt már bármi megtörténhet
Ez alapGareth Tello írta:Jófej gyerek ez a Giannis.
Ez a kép mindent elmond Smith-ről:csababarca írta: Szerinted miért ennyire gyenge a Pistons?