Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://scholar.google.hu/scholar?q=nba+ ... 5&as_vis=1" target="_blankCumbee írta:Ilyesmi nekem is jól jönne, szakdolgozati témának valami NBA-val kapcsolatos dolgot szeretnék választani, de nagyon nincs ihletem. Neked is hasonló terveid vannak?MichaaBee írta:NBA-vel kapcsolatos szakirodalmat tudna valaki ajánlani?Elsősorban a liga üzleti oldalával kapcsolatban. Angolul vagy magyarul egyaránt tökéletes. Ha bárki tud valamilyen neten elérhető irományra asszociálni ennyiből, ne habozzon, ossza meg!
Örök hálám.
Ilyesmi nekem is jól jönne, szakdolgozati témának valami NBA-val kapcsolatos dolgot szeretnék választani, de nagyon nincs ihletem. Neked is hasonló terveid vannak?MichaaBee írta:NBA-vel kapcsolatos szakirodalmat tudna valaki ajánlani?Elsősorban a liga üzleti oldalával kapcsolatban. Angolul vagy magyarul egyaránt tökéletes. Ha bárki tud valamilyen neten elérhető irományra asszociálni ennyiből, ne habozzon, ossza meg!
Örök hálám.
OKC kisebb piac, mint LA vagy NY, korlátozva vannak a lehetőségek, asszem most is a luxusadó alatt vannak. Ezen kívül három játékosuk alapból elvisz 48 milliót + Perkins szerződésével is kellett volna valamit csinálniuk + valamiért a veteránok sem ide igazolnak.csababarca írta:az miért van,hogy az OKC nem igazol évek óta normálisan?
elment Harden,jött Martin,de ő is elment, meg Sefolosha is mostmár...
Beszűkültek pénzügyileg vagy mi?
Azért kezd kijönni rajtuk, hogy öregszenek és az eddigi években szét lettek hajtva. Mindkettőjüket kb vasembernek tartották évekig, játszatták őket orba-szájba, mert ugye ha ők ketten nincsenek, akkor a Thunder nem egy túl jó csapat (finom voltam) most meg szépen sorban dőlnek ki. Remelem azért normálisan fel tud majd épülni ebből a sérülésből. Bár nem egy Yao, de nem is úgy játszik ahogy Yao.PCsabi írta:The Thunder has announced that Kevin Durant has been diagnosed with a Jones fracture in his foot. He'll need surgery and miss 6-8 weeks.
This is Durant's first major injury as a pro. The Thunder star had only missed 16 games total in his previous seven seasons, including playoffs.
Zach Lowe @ZachLowe_NBA
Chris Singleton missed almost exactly 2 months with a Jones fracture last season, but other recoveries have taken far longer.
Yao is the most famous sufferer of a Jones fracture, but I'd be hesitant comparing KD with a 7-6 giant.
Westbrook played only 41 minutes without Durant last season: Attempted 35 (!) shots in those 41 minutes.
Privátba válaszolok akkor!varnagykrisztian írta:Hali, én is tolom a karriert...
neobarca írta:Tudom, hogy nem ide való, de meg akartam osztani veletek!![]()
![]()
Hali, én is tolom a karriert de nem tudok pontot dobni, minden mellé megy, állítható ez valahol?Billentyűzettel játszom, az előző részben simán szórtam a kosarakat.Valami ötlet?KÖSZIneobarca írta:Nemtudom tolja e már valaki itt az NBA 2K15-öt PC-n de aki még nem annak csak ajánlani tudom. Egyszerűen fantasztikus lett. Megkapta a konzolok motorját ha jól tudom. Reggel kezdtem el nyomni és abba se tudom hagyni. Tudom, hogy nem ide való, de meg akartam osztani veletek!![]()
![]()
Attól, hogy más csapatok kiosztják a brutális szerződéseket, a Suns-nak még nem volt muszáj.Bob_Marley írta:1;Bledsoenak volt egy komolyabb sérülése és mindenki temeti. Sok ez a pénz én sem adtam volna meg, de Parsons-Hayward és lehetne sorolni emberek is horror pénzeket kaptak. Pár év múlva lehet egy parádés szerződésről beszélünk. Idén abban a fél évben All-Star szinten volt Bledsoe. Hangsúlyozom én sem adtam volna ennyit, de ha Hayward kap 4 évre 63 milliót akkor Bledsoe röhögve megér 5 év 70-et. Ő meg nyilván mindent megtesz, illetve tett, hogy minél több pénzt kapjon. Első nagy szerződése, meg amúgy is pénzből él.
5; Ez megint az hogy az árat a piac határozza meg. Ha elfognak gurulni a gyógyszerek, akkor bizony mindkettő maxos lesz. És mindenki annyit ér, amennyit kiadnak érte. Én is fogok mosolyogni, meg remélem nem mi adunk Rondonak maxot (Ainge nem akar), de ahogy egy cipő nem ér 40 ezret és boldog boldogtalan abban járkál, így kénytelen azt mondani az ember ennyit ér. Ennyiért ellehet adni. Attól még persze józanul gondolkozva nem veszi meg az ember. Tehát érted.Rondo és Rubio is fog maxot kapni, de ahhoz legalábbis nagyon közeli szerződést.
1. Bledsoe-nak a sérülékenysége miatt nem adtam volna ekkora szerződést. És gyakorlatilag egy jó fél szezonra kapta ezt az 5 év/70 millát.Bob_Marley írta:+neobarca írta:Bledsoe Suns 5év 70millaAz úgy elég kemény...
One source familiar w/deal says Zoran Dragic gets two-year pact worth $3.5 million from Suns.
Marcus Morris, Markieff Morris, Goran Dragic, Zoran Dragic
Valakinek van kosaras tesója? Azonnal üljön repülőre és irány Arizona.
The Boston Celtics and the Cleveland Cavaliers are helping each other out once again this offseason, as they will be exchanging a number of non-guaranteed contracts, including shooting guard Keith Bogans. According to Jeff Goodman, the Celtics will receive Dwight Powell, Erik Murphy, John Lucas III, Malcolm Thomas, and Cleveland's 2016 and 2017 second round draft picks. Boston will also get a trade exception worth $5.3 million.
Ráadásul Powell nem egy elveszett gyerek.
Ainge megint szépet húzott. Bledsoe szerződése viszont Rubiot meg Rondot is val. maxra fogja sarkalni, nyáron nagy tárgyalások lesznek még. Viszont tele vagyunk lehetőséggel, én már azt várom igazán nem is ezt a szezont.
+neobarca írta:Bledsoe Suns 5év 70millaAz úgy elég kemény...