2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jó, így már tiszta. Nem követem az F1-et, de így már minden értve. Köszi, OzsiNem tudom még mennyi helyen olvasom ezt
A zászlójelzések attól a ponttól érvényesek, attól a bírói poszttól. Szóval onnantól igenis Zöld zászlót kell lengetni,mert a pálya utána lévő részén szabad volt a versenyzés, nem volt baleset. Viszont Sutil becsapódása miatt annak a szakasznak a kezdetén DUPLA SÁRGÁS ZÁSZLÓ VOLT LENGETVE. Ahogy kell.
leegyszerűsítve: DUPLA SÁRGÁS ZÁSZLÓ-->Sutil balesetének helyszíne-->Zöld zászló--> a pálya további szakasza. Szóval ahogy elhagyták a veszélyes zónát, nyugodtan lehet lengetni a zöld zászlót,mert az jelzi,h túl vannak azon a szakaszon ahol FOKOZOTTAN LASSÍTANI és figyelni kell,kellett volna.
Ha másra nem is erre jó volt az rfactorozásozsimiki írta:
Nem tudom még mennyi helyen olvasom ezt![]()
A zászlójelzések attól a ponttól érvényesek, attól a bírói poszttól. Szóval onnantól igenis Zöld zászlót kell lengetni,mert a pálya utána lévő részén szabad volt a versenyzés, nem volt baleset. Viszont Sutil becsapódása miatt annak a szakasznak a kezdetén DUPLA SÁRGÁS ZÁSZLÓ VOLT LENGETVE. Ahogy kell.
leegyszerűsítve: DUPLA SÁRGÁS ZÁSZLÓ-->Sutil balesetének helyszíne-->Zöld zászló--> a pálya további szakasza. Szóval ahogy elhagyták a veszélyes zónát, nyugodtan lehet lengetni a zöld zászlót,mert az jelzi,h túl vannak azon a szakaszon ahol FOKOZOTTAN LASSÍTANI és figyelni kell,kellett volna.
Nem tudom még mennyi helyen olvasom eztMQuC írta:
Amugy zöld szászlót lengettek, mielőtt becsapódott. NSO-s videóban is látszott...
igen... lényegében most írtam le h agyhalott...messideco írta:A videót megtekintve tényleg nagyon brutális volt. Remélem túléli, és megkezdheti a rehabilitációt
visca el barca írta:hú bakker hálát adhat a sorsnak ha életben marad.Ronaldinho&Barca írta:Horrorisztikus, mielőbbi jobbulást Jules!
Akit érdekel, egy szurkoló felvétele az esetről:
http://www.marca.com/2014/10/06/motor/f ... 03831.html" target="_blank
hú bakker hálát adhat a sorsnak ha életben marad.Ronaldinho&Barca írta:Horrorisztikus, mielőbbi jobbulást Jules!
Akit érdekel, egy szurkoló felvétele az esetről:
http://www.marca.com/2014/10/06/motor/f ... 03831.html" target="_blank
Én is így vagyok, tudtuk, hogy meg fog történni, húú de vártam már.ozsimiki írta:Vettel--->Ferrarivisszatérhet a maximális szurkolásom a vörösök felé, vártam már. Kell valszeg 1-2év legalább amikor kialakulhat egy nyerő team a vörösöknél,de kivárjuk.
Nagyon nagy butaság mindenki részéről: a Ferrari nevelhetne bajnokot, Bottasból, Hülkenbergből, Sutil és Perez négyesből. Fiatal ütőképes csapat.. és előbb versenyképes autó kellozsimiki írta:Vettel--->FerrariAlo koccol végre.
Visszatérhet a maximális szurkolásom a vörösök felé, vártam már. (konstruktőri szinten azért ki tartott az Alos évek alatt is,de nem volt az igazi.) Kell valszeg 1-2év legalább amikor kialakulhat egy nyerő team a vörösöknél,de kivárjuk.
RedBullnál Ricciardo-Kvyat felállás lesz, ha eltűnik a Merci moci fölénye,akkor Ricciardo komoly bajnokesélyes lesz jövőre.
Alo meg valszeg Meki hondás lesz,az teljesen mind1,h ki lesz mellette, Button vagy Magnussen, tényező nem lesz, am is full beleszürkültek az egészbe.