Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Picit átgondolva és lehiggadva érthető a csere. Tényleg rendesen ki lett takarítva. Bár nem értem, hogy akkor Chandlert miért passzoltuk el és miért vállaltuk be Calderont. Egyébként vele még csak csak lehet valamit kezdeni. De pigit biztosan takarítanám. Azért így, hogy végre valahára pickünk is lesz, talán el lehet indulni valamerre. Na de ki fogja feltölteni azt a rengeteg helyet? Lesznek nyáron nagy nevek a piacon?Bob_Marley írta:JR Smith majdnem 6,5 milliója miatt éri meg a NY-nak. Jövőre több helyük lesz (gyorsan ránézve 5 embernek van garantált szerződése jövőre, Melo-Calderón-Prigioni-Hardaway-Early). Nyilván hogy Smith amúgy senki nem vette volna át ekkora fizetéssel 1-1ben ezért muszáj volt adják az egyetlen csereértéknek számító Shumpertet. Tipikus esete annak, hogy lehet megoldani hogy robogjon a tank.Phillyt nehéz lesz legyűrni, de NY ha csak valami oltári nagy pechjük nincs a lottóval akkor tuti top 5 a következő drafton, annyira le lett "butítva" a csapat.
Gondolom Hámesz is rábólintott a cserére. Bár valószínűleg fog pár facepalm-ot nyomni JR dobásai miattBob_Marley írta:Mindenki eméssze, James biztos örülni fog Smithnek.![]()
JR Smith majdnem 6,5 milliója miatt éri meg a NY-nak. Jövőre több helyük lesz (gyorsan ránézve 5 embernek van garantált szerződése jövőre, Melo-Calderón-Prigioni-Hardaway-Early). Nyilván hogy Smith amúgy senki nem vette volna át ekkora fizetéssel 1-1ben ezért muszáj volt adják az egyetlen csereértéknek számító Shumpertet. Tipikus esete annak, hogy lehet megoldani hogy robogjon a tank.neobarca írta:Na akkor most magyarázza el nekem valaki, hogy miért érte ez meg nekünk...![]()
Shumpot sajnálom. Ő igazi Knicks volt...![]()
Ezek után borítékolható, hogy Melo kiüli a szezont...
Nem vagyok Cowboy, de utóbbi években mindig drukkoltam,hogy lépjenek már át magukon...miihii írta:
Az egész idény, ahogy a korábbiak is azon álltak vagy buktak, h ezt a Benny Hill showt elnőjük már végre, vagy továbbra is hozzuk a képtelenebbnél is képtelenebb hibákat. Nos, eddig idén szinte teljesen sikerült koncentráltan játszani, meg is látszott az eredményeken és h a végén sem rúgtunk öngólt, ahogy az megszokott lett az évek során. Most viszont a tét miatti lámpaláz vagy mert ennyire szokatlan volt, h januárban még játszani kell (), eléggé dadogott minden, főleg az első negyedben.
SZÉP VOLT FIÚK![]()
Véletlenül nem Andrew Bynum haverja?PCsabi írta:Larry Sanders told the Bucks he doesn't want to play basketball anymore, according to Gery Woelfel of the Racine Journal Times.
Nincs kedve kosarazni. Évi 11 millióért.
Ezt én iszonyatosan megéreztem. Szeretem Gasolt és tudtam, hogy illeni fog a Bullsba.Bob_Marley írta:Gasol meg tényleg újraéledt Chicagoban ma is kiosztott 5 blokkot a 29-16 mellé.
Ok, hogy bizonyítási vágy, de az a 4/4 tripla csak kicsit indokolatlan...Bob_Marley írta:De viccet félre téve, ahogy az várható volt hatalmas bizonyítási vágy Rondoban, s gyilkos amit művel....
Előző Dallas elleni meccsen is -30-ról jöttünk vissza a negyedik negyedre -2-re.PCsabi írta:Rondo 4/4 tripla. Én a Celtics helyében már most feladnám a meccset.
Tényleg:Bob_Marley írta:A Rondo-s dologról szerintem a link lemaradt.
Cousins nagydarab, szóval KG nem emberkedett volna.Bob_Marley írta:Mákja van Cousinsnak, hogy KG-ék már nincsenek, kapott volna ezért pár kokit.![]()
Chalmers nem hiába Top5 PG.Bob_Marley írta:Amúgy múltkor olvastam és bele se gondol az ember mikor ennyire telített az irányító poszt, de 3 bajnok van a ligában. Parker 4 gyűrű, Chalmers 2 és Rondo 1....
Hol kell aláírni?fcbarca0827 írta:
Super Bowl XLIX:
Indianapolis Colts - Dallas Cowboys