Öcsém, szerinted nem tudom, hogy a Giants az NFC-ben van?

Jó hogy szólsz, eddig azt hittem az Eagles is AFC
Arra értettem, hogy nem értem, hogy szerinted a Giants nagyon jó az NFC-ben, de az AFC-ben mindenki fail NE-en kívül. Holott szerintem sokan sokkal jobbak a NYG-nél, tehát ha a NY nagyon jó, hogy lehetne ott mindenki fail? Nah érted he more
Most meg azt mondod, hogy a csoportján belül sima a PO...akkor a Chargerst mért nem említetted meg? Nekik is sima még ha töketlenednek is, akárcsak az NFC Westben a Frisconak.
Amúgy meg most tényleg nem azt mondom, hogy a Giants rossz lenne, csak nem láttam következetességet abban amit írtál. Jelenleg nekik van a legjobb helyzetük az NFC Eastben, ez tény, bár megjegyzem, hogy kikaptak a Redskinstől, az Eagles ellen sem voltak hejde jók, ott inkább mi voltunk hulladékok, Cardinals ellen szoros volt nagyon, és még vissza van két Dallas elleni meccs, meg Philly és Was visszavágó, nem látom miért ne előzhetné be őket akárki a csoportból, pontosabban azt nem látom, hogy miért egyértelmű, hogy sima a PO nekik. Potenciált tekintve a Cowgirls és az Eagles is előrébb van nálam.