Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.25. 16:31:52

Salems írta:elég érdekes hogy a legtöbben arra az alkoholista finnre szavaztatok, nem
az volt a kérdés kit szeretnétek hanem ki nyeri!!! :oops:
Na, egy fél óra alatt csak rátaláltam erre a gyöngyszemre. :twisted:

Szeretnék visszatérni a témára. O:)
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.25. 16:18:32

Lassan ki lehetne venni a szavazást... :)

A helyesen tippelők kapnak vmit? :D
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.25. 16:07:50

Nagyon izgalmas álláspont. Kifejtenéd bövebben?
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.25. 16:05:52

Szerintem erre válaszolni kellene!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.25. 15:56:29

Úgy gondolod Scorpio, hogy lesz válasz kérdöjel
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.25. 15:44:03

Los Banditos írta:http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15970

Ez mekkora! :twisted: :lol: És még igaza is van :lol:
Teljes mértékben igaza van! Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a válasz!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.25. 13:00:19

ozsimiki írta:Hm...5ből 3ban igazam van,maradék kettőre meg írhatom,h elfogult vagy ,azért nem stimmel :wink: :twisted: Szal nézőpont kérdése....
Hehe. Szerintem meg te vagy elfogult azokban a pontokban, de azzal egyet értek h nétőpont kérdése :lol: :lol:

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Raziel
Entrenador del Barça

2007.10.25. 11:38:19

2008-ban lesz éjszakai verseny :!: méghozzá Singaporeban...

KATT
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.25. 11:37:22

http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15970

Ez mekkora! :twisted: :lol: És még igaza is van :lol:
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.25. 08:21:02

G-Jay írta:
ozsimiki írta:
Nah,h ne csak Alonso fanok írjanak.... :lol:

Szóval erről a véleményem:

1. Alonso rühelli már az egész csapatot,Hamiltonostól...
2.Alonso épp ezért nagyon nem szeretné ha bíróságon megkapná a Vb-címet (amúgy maga Hamilton sem)
3.Ezért lenyilatkozza,h Kimi maxra megérdemelte,és megdolgozott érte,(így is van,de más esetben erre magasról tenne a spanyol)
4.Montezemolo ennek persze,h örül
5.Montezemolo ezt nyilatkozza....
The END :D

Szal ez az egész azért van,mert McLaren kontra Alonso utálják egymást mint a szhart....
Bocs de ez megint nagyon elfogult lett.
1. igazad van
2. igazad van
3. nem ezért nyilatkozza le ezt, hiszen még mit sem tudott erröl a megóvásrol az interjú szobában amikor is szintén azt mondta h Kimi megérdemelte és megdolgozott érte, ráadásul Kimi az egyetlen akit igazán elismer ebben a mezőnyben Alo, ezt már korábban is mondta.
4. igen
5. sokan megdicsérték Kimit, mégsem nyilatkozta mindenkivel kapcsolatban ezt...

G.
Hm...5ből 3ban igazam van,maradék kettőre meg írhatom,h elfogult vagy ,azért nem stimmel :wink: :twisted: Szal nézőpont kérdése....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.25. 06:23:35

Monacóban vagy Kínában a Marlboro felirat miatt, de nem hinném, hogy sír, csak úgy néz ki a kép. Nem szokása :)
in to exile
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.25. 00:05:09

Kép

:D

A utolsó kép vajon mikor készült? :-k
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.24. 21:46:07

ozsimiki írta:

2.Alonso épp ezért nagyon nem szeretné ha bíróságon megkapná a Vb-címet (amúgy maga Hamilton sem)
3.Ezért lenyilatkozza,h Kimi maxra megérdemelte,és megdolgozott érte,(így is van,de más esetben erre magasról tenne a spanyol)

Szal ez az egész azért van,mert McLaren kontra Alonso utálják egymást mint a szhart....
Bocs de ez megint nagyon elfogult lett.
1. igazad van
2. igazad van
3. nem ezért nyilatkozza le ezt, hiszen még mit sem tudott erröl a megóvásrol az interjú szobában amikor is szintén azt mondta h Kimi megérdemelte és megdolgozott érte, ráadásul Kimi az egyetlen akit igazán elismer ebben a mezőnyben Alo, ezt már korábban is mondta.
4. igen
5. sokan megdicsérték Kimit, mégsem nyilatkozta mindenkivel kapcsolatban ezt...

G.
California Love
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.24. 21:35:50

Kralo írta:A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo egy interjúban a McLaren-Mercedes pilótáját Fernando Alonsót dicsérte, mert szerinte elismerésre méltó az, ahogyan a spanyol tudomásul vette, hogy kikapott a világbajnokságban Kimi Räikkönentől. Az elnök úgy vélte, nem kizárólag Alonso hibája az, hogy végül nem lett harmadszor is ő a legjobb.

"Alonos egy igazi bajnok, minden tekintetben egy rendkívüli pilóta. Én valóban nagyra értékelem, mint sportolót"- idézte di Montezemolót a La Gazzetta dello Sport. "Egy ponttal elveszítette a világbajnokságot, és nem hiszem, hogy mindez az ő hibája volt, hanem sokkal inkább csapatának rossz belső vezetése okolható a kudarcért. Azzal, hogy már a sajtótájékoztató alatt gratulált Räikkönennek, Alonso bebizonyította, hogy a pályán kívül is bajnok. Ez egy olyan gesztus volt, amit mi igazán nagyra értékelünk."

:-k

Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.24. 20:18:00

Kralo írta:Nah most lebuktam? :lol: Mondjuk elég gyanús volt, hogy van még egy rendszeresen író Alo drukker. :)
OK. Mostmár valljuk be hogy egy és ugyanazon sizofrén személy vagyunk...de hol lehet a drááágaszáágunk??? :lol: :lol: mockosz kisz hobitok elvitték

G.
California Love
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.24. 20:14:30

G-Jay írta: Te figyelj már! Te nem én vagy véletlenül? Mert pont szórol szóra ugyan ezt gondolom. Még a japó autósat is. Konkrétan én a Hondában látnám szivesen, ha mondjuk szétvernék a mezőnyt, nem ugy mint idén...

G.
Nah most lebuktam? :lol: Mondjuk elég gyanús volt, hogy van még egy rendszeresen író Alo drukker. :)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.24. 20:06:17

Kralo írta:
Nekem is nagyon gyanús. Főként, hogy Alonso is azt nyilatkozta, ha lép a McLarentől nem a Renault az első számú lehetősége. :roll: Azt meg tudjuk, hogy a Ferrari már kétszer is bepróbálkozott nála.
Nem tudom.. szerintem ez csak 2-3 év múlva történne meg, hogy a Ferrariba kössön ki. Viszont egy ilyen év után, hogy marad addig a McLarennél? Sejtelmes az egész ügy. Kíváncsian várom már mi lesz.

Én még mindig egy japó autóba látnám szívesen. :lol: Gondolom az ellendrukkerei is, csak ők rosszindulatból. :)
Te figyelj már! Te nem én vagy véletlenül? Mert pont szórol szóra ugyan ezt gondolom. Még a japó autósat is. Konkrétan én a Hondában látnám szivesen, ha mondjuk szétvernék a mezőnyt, nem ugy mint idén...

G.
California Love
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.24. 20:03:58

Kralo írta:Kép
Nemtom hogy vagytok vele, de nekem ezek a régi kocsik nagyon tetszenek. Olyan kis kompaktak, picik...

G.
California Love
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.24. 20:02:25

G-Jay írta:Kralo!
Ezt én is olvastam. Egyre több jel utal a Ferrari Alonso szimpátiára....lehet mégis odaszerződik??
Na jó ez csak poén volt, Nyilván nincs most ott hely

G.
Nekem is nagyon gyanús. Főként, hogy Alonso is azt nyilatkozta, ha lép a McLarentől nem a Renault az első számú lehetősége. :roll: Azt meg tudjuk, hogy a Ferrari már kétszer is bepróbálkozott nála.
Nem tudom.. szerintem ez csak 2-3 év múlva történne meg, hogy a Ferrariba kössön ki. Viszont egy ilyen év után, hogy marad addig a McLarennél? Sejtelmes az egész ügy. Kíváncsian várom már mi lesz.

Én még mindig egy japó autóba látnám szívesen. :lol: Gondolom az ellendrukkerei is, csak ők rosszindulatból. :)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.24. 19:54:01

Kralo!
Ezt én is olvastam. Egyre több jel utal a Ferrari Alonso szimpátiára....lehet mégis odaszerződik??
Na jó ez csak poén volt, Nyilván nincs most ott hely

G.
California Love
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.24. 19:50:06

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo egy interjúban a McLaren-Mercedes pilótáját Fernando Alonsót dicsérte, mert szerinte elismerésre méltó az, ahogyan a spanyol tudomásul vette, hogy kikapott a világbajnokságban Kimi Räikkönentől. Az elnök úgy vélte, nem kizárólag Alonso hibája az, hogy végül nem lett harmadszor is ő a legjobb.

"Alonos egy igazi bajnok, minden tekintetben egy rendkívüli pilóta. Én valóban nagyra értékelem, mint sportolót"- idézte di Montezemolót a La Gazzetta dello Sport. "Egy ponttal elveszítette a világbajnokságot, és nem hiszem, hogy mindez az ő hibája volt, hanem sokkal inkább csapatának rossz belső vezetése okolható a kudarcért. Azzal, hogy már a sajtótájékoztató alatt gratulált Räikkönennek, Alonso bebizonyította, hogy a pályán kívül is bajnok. Ez egy olyan gesztus volt, amit mi igazán nagyra értékelünk."

:-k
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.24. 19:33:05

Kép

Tetszetős. :shock:

Még midnig kérdezem, hogy nem tud-e vki felvételeket régebbi f1 futamokról? :P
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.24. 19:07:10

ozsimiki írta:
Hú most ha nagy khetseg lennék azt írnám,h olvasgasdd át nyugodtan,amíg teljesen képbe leszel,mivel azt írtam,h ne is írj :D :D
De ha már a sírásnál tartasz,akkor ki nem lett Vébé idén? Alonso :lol:

Nah de ne legyünk gyerekesek, csak értelmezzük egymás hszét normálisan a jövőben ok?
Hehe. Nem tudok olvasni :lol:

Ok megegyeztünk.

G.
California Love
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.24. 18:33:38

G-Jay írta:
ozsimiki írta:Csak az a bibi ezzel,h ha tökéletes lett volna,akkor nem megy szét a mocija a Japán nagydíjon,ami az utcsó előtti meccs volt,és teljesen más lett volna a végeredmény,tehát pont,h nem a tökéletes Ferrari eredményezte a 2.helyét 2006ban :wink:

Gondolkodás inkább Rád férne rá :wink: :?
Pont hogy gondolkodtam mikor irtam a választ, mert én arra reagáltam hogy szerintem Alonso is esett ki, sőt többször is teljesen önhibáján kivül, szóval hagyjuk már azt hogy Schumi csak a Ferrari hibája miat nem nyert! Nem a ti vitátokhoz szóltam hozzá!

Másrészt meg nem sírok, hanem véleményt osztok meg! Jó lenne ha nem igy irnál, hogy ha nem BIROK értelmezni akkor ne SIRJAK! Mindenki másként értelmez dolgokat mert rávetiti a saját előitéleteit. És mégegyszer hangsulyozom nem sirok, maximum te, hisz neked van okod Schumi elvesztett cime miatt. Ha valmai nem világos akkor meg privibe ird meg. Szefo....

G.
Hú most ha nagy khetseg lennék azt írnám,h olvasgasdd át nyugodtan,amíg teljesen képbe leszel,mivel azt írtam,h ne is írj :D :D
De ha már a sírásnál tartasz,akkor ki nem lett Vébé idén? Alonso :lol:

Nah de ne legyünk gyerekesek, csak értelmezzük egymás hszét normálisan a jövőben ok?
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.24. 17:45:11

Scorpio írta:Azt meg, hogy? Max úgy, ha nem indul Alonso! Hiszen Alonsonak azt mondani, hogy bocsi de Hamilton lesz a VB győztes!
Értem én hogy mit mondasz, mindösszesen arra akartam rávilágitani, hogy Briatore mit mondott valójában, és nem elferditve, ahogy tette az a cikk amit linkeltél.

G.
California Love
Válasz küldése