Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már ne is haragudjon a világ, de ezt nem hiszem el! Én nem értek hozzá, de kizárt, hogy nincs megolva, hogy valaki verseny közben egy egy másodperces gombnyomással újraindítsa a rendszert. Még a legprimitívabb műszaki berendezésen is több másodpercig kell nyomva tartni a gombot az újraprogramozáshoz. Vagy két gombot kell nyomni egyszerre.... Mondjuk én biztos nem raknám a kormányra, a többi mellé ezt a gombot. De ha ez így műszakilag nem megoldott, akkor sem hiszem el, hogy ilyent megtesz egy VB-i címre pályázó versenyző. Mással még soha nem fordult elő ilyen? Vagy ti már hallottatok hasonló esetről? Maradok a saját összeesküvés elméletemnél. Az lagalább annyira hihető, mint ez...
En birom alonsot annak ellenere hogy feltunt h a forumon szinte senki se kedveli...es igen..ha megkapta volna a megfelelo segitseget a csapattol sztem lazan hozta volna a vb-t..Ennek ellenere egyetertek azokkal akik Raikkonent dicserik..mar nagyon megerdemelte a jegember a vb cimet ehhez sem fer ketseg...Hamilton meg..hat inkabb ne is beszeljunk rola...remelem a renault jovore egy verseny kepes autot ossze rak es akkor lesz igazan eros a mezony...haze71 írta:Kimmi tényleg megérdemelte! Alonso tehetségéhez pedig nem férhet kétség. Aki kétszer (!) legyőz egy hérszeres (?) világbajnokot, az tud valamit. Ehhez képest nem kapta meg azt a segítséget csapatánál, amit Sumi a Ferrarinál. Arról tudtok valamit, hogy mitől nem működött Hami járgánya vagy fél percen keresztül? Aztán meg mintha misem történt volna, 100%-os volt? Van egy-két összeesküvés elméletem...
Félreértelmeztem a hsz-ed. Srry!barca99 írta:És ki mondta, hogy nem sírt?![]()
Ez a videó nem törli el azokat a dolgait...
Túl sok az stb mind a két állításban. Minden stb-t külön pontokba szedve fejtsél ki. Köszi.ozsimiki írta:Sok más meg törli,elég alapítványa van,elég életet mentett meg a rahedli zséje,stb,stb,stb....és Ő a saját csapatát egyszer sem árúlta el,és nem piszkitott a saját házába,stb,stb,stb....Alonso is veszélyeztette már a pályán a versenyző társait,Schumi is,de Alonsoról még azt is el lehet mondani,amit fentebb Schumiról nem....barca99 írta:És ki mondta, hogy nem sírt?![]()
Sok más meg törli,elég alapítványa van,elég életet mentett meg a rahedli zséje,stb,stb,stb....és Ő a saját csapatát egyszer sem árúlta el,és nem piszkitott a saját házába,stb,stb,stb....Alonso is veszélyeztette már a pályán a versenyző társait,Schumi is,de Alonsoról még azt is el lehet mondani,amit fentebb Schumiról nem....barca99 írta:És ki mondta, hogy nem sírt?![]()
Civilben szerintem nem sokan ismerik Alonsot. Az, amiket csinál a pályán kívül, az még az F1hez tartozik.Los Banditos írta:A pályán lehet, de civilben elég rendes ember.Zsolti írta:Jajj jólvan..azét Sumitól sem kell összevizelni a gatyánkat,hogy milyen emberséges......semmivel sem volt külömb Alonsónál....![]()
A pályán lehet, de civilben elég rendes ember.Zsolti írta:Jajj jólvan..azét Sumitól sem kell összevizelni a gatyánkat,hogy milyen emberséges......semmivel sem volt külömb Alonsónál....