Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.23. 14:00:11

Alonso büntetése a Hungaroringen igazságtalan? :lol: Há' me' má' mé'? :D Ott Hamilton kezdte, de Alonso szabályellenesen vágott vissza. Hamilton egy íratlan szabályt szegett meg.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.10.23. 13:58:22

Ilyet tényleg nem kellett volna mondania...akár hogyan is van,akkor sem... :roll:
Nekem Sumi light nyilatkozata tetszett a legjobban..... :lol: :lol: :lol: :lol:
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.23. 13:57:11

Partick Head: "Együtt érzek a McLarennel, mert remekül mentek idén és igazságtalan büntetést kaptak. Ez rossz Lewisnak. Alonsot viszont nem sajnálom. Nem ismerem őt személyesen, de úgy érzem nem kár érte."

Hát szinte minden eggyes szavával nem értek egyet! Méghogy igazságtalan büntetés...igazságtalan büntetést Alonso kapott a hungaroringen nem a Meki! Lewist meg sajnálni kell persze, Alonsot nem...Meg hogy mer ilyet mondani hogy nem kár érte...ez egy népművészeti cserépedény!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.23. 13:13:53

Újabb dicséretek Räikkönennek

Head nagyon okosakat tudsz mondani! :twisted:
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.23. 12:30:54

Kralo!

Mi más pozítívat írjak le a spanyolról,minthogy a mezőnyben benne van a 3legjobb pilóta között,és kumma gyors is tud lenni,továbbá,h amit tisztelek benne,azt az egyet,h küzd,mindig. Evvel kifújt....rosszat annál többet tudok írni,és még szép,h a rossz jön elő,ha megint előveszik Schumit,és nem a jó dolgai miatt....

Amúgy Schumi évekkel ezelőtt megmondta,h akkor visszavonúl,ahogy jön egy fiatalabb,aki legyőzi,és 2006ban úgy érezte,h mindent megtett (Ferrari motor nem :? ),és nem sikerült,visszavonult....ha Kimi ül a Renaultban,akkor valszínű miatta vonul vissza. De azt hozzá teszem,h idén azért elég biztosra veszem,h simán ott lett volna még az elején,h vébé tudott volna lenni,azt nem írom,de arra is jó sansz van,mert nem lettek volna olyan kihagyásai mint Kiminek,ami kitartott 3-4 versenyen is....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.23. 11:09:18

Hát remélem ezek után Alonso ott hagyja ezt a szánalmas csapatot! Nekem a Mclarennel semmi bajom nincs, Ron Dennis az igazán nagy [auto_cenzúra]! Prost is megmondta, Montoya is meg még egy páran, hogy nincs ott minden rendben az agyával! Egy kétszeres világbajnok hozza hozzájuk a tapasztalatát, a kemény tizedeket, erre a FIA-val karöltve Hamiltont nyomják! Ez vicc.
(Halkan jegyezem meg, amennyire szidják itt a Mekit amugy jogosan, annyira lehetett a Ferrarit is tavaly! Emlékezzünk amikor Alonsot megbüntették mer "feltarotta Massát"...ott se válogattak az eszközökben...tavaly is és idén is igazságot szolgáltatott a sors!)

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
farkasn
Jugador del Barça

2007.10.23. 10:41:38

SZiasztok!

Valaki nem tud betenni egy videot, arról hogy nyomkod valamit a kormányán a Hamilton? Jútubon nem találtam meg...
Hát ha ez tényleg így van, akkor ekkora balf@szt nem hordott a hátán a föld...
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.23. 10:15:00

Már ne is haragudjon a világ, de ezt nem hiszem el! Én nem értek hozzá, de kizárt, hogy nincs megolva, hogy valaki verseny közben egy egy másodperces gombnyomással újraindítsa a rendszert. Még a legprimitívabb műszaki berendezésen is több másodpercig kell nyomva tartni a gombot az újraprogramozáshoz. Vagy két gombot kell nyomni egyszerre.... Mondjuk én biztos nem raknám a kormányra, a többi mellé ezt a gombot. De ha ez így műszakilag nem megoldott, akkor sem hiszem el, hogy ilyent megtesz egy VB-i címre pályázó versenyző. Mással még soha nem fordult elő ilyen? Vagy ti már hallottatok hasonló esetről? Maradok a saját összeesküvés elméletemnél. Az lagalább annyira hihető, mint ez...
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.23. 09:45:38

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.22. 23:06:28

haze71 írta:Kimmi tényleg megérdemelte! Alonso tehetségéhez pedig nem férhet kétség. Aki kétszer (!) legyőz egy hérszeres (?) világbajnokot, az tud valamit. Ehhez képest nem kapta meg azt a segítséget csapatánál, amit Sumi a Ferrarinál. Arról tudtok valamit, hogy mitől nem működött Hami járgánya vagy fél percen keresztül? Aztán meg mintha misem történt volna, 100%-os volt? Van egy-két összeesküvés elméletem...
En birom alonsot annak ellenere hogy feltunt h a forumon szinte senki se kedveli...es igen..ha megkapta volna a megfelelo segitseget a csapattol sztem lazan hozta volna a vb-t..Ennek ellenere egyetertek azokkal akik Raikkonent dicserik..mar nagyon megerdemelte a jegember a vb cimet ehhez sem fer ketseg...Hamilton meg..hat inkabb ne is beszeljunk rola...remelem a renault jovore egy verseny kepes autot ossze rak es akkor lesz igazan eros a mezony...
Tiziano Crudeli fan :!:
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.22. 23:05:12

Bebizonyosodott, hogy csaltak és most jönnek a sportszerűséggel! Vicc a Merci!
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.10.22. 23:01:14

Abszolut megérdemelt volt Raikönen, győzelme, örülök neki. :wink:
Azt hiszem ez a sport is megmutatta, ami az életre is igaz,h lehetetlen nem létezik. :wink: 8)

Amit meg a Mclaren most művel ez vmi undorító.Azok után, amit csináltak, nem is engedném nekik, h bármilyen óvást igényelhessenek.
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.22. 22:54:33

Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.22. 22:40:49

A Formula One Management miért tilt le minden videót a tegnapi versennyel kapcsolatban a Youtuberól?

Mondjuk ami nekem speciel kéne, a tegnapi kupaátadás és a himnuszok az nics rajta amúgy se. :? Szóval ha valakinek megvan az linkelje bátran!
in to exile
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.22. 21:53:21

Kimmi tényleg megérdemelte! Alonso tehetségéhez pedig nem férhet kétség. Aki kétszer (!) legyőz egy hérszeres (?) világbajnokot, az tud valamit. Ehhez képest nem kapta meg azt a segítséget csapatánál, amit Sumi a Ferrarinál. Arról tudtok valamit, hogy mitől nem működött Hami járgánya vagy fél percen keresztül? Aztán meg mintha misem történt volna, 100%-os volt? Van egy-két összeesküvés elméletem...
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.22. 21:13:33

barca99 írta:És ki mondta, hogy nem sírt? :roll:

Ez a videó nem törli el azokat a dolgait...
Félreértelmeztem a hsz-ed. Srry!
in to exile
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.22. 21:12:26

ozsimiki írta:

Sok más meg törli,elég alapítványa van,elég életet mentett meg a rahedli zséje,stb,stb,stb....és Ő a saját csapatát egyszer sem árúlta el,és nem piszkitott a saját házába,stb,stb,stb....Alonso is veszélyeztette már a pályán a versenyző társait,Schumi is,de Alonsoról még azt is el lehet mondani,amit fentebb Schumiról nem....
Túl sok az stb mind a két állításban. Minden stb-t külön pontokba szedve fejtsél ki. Köszi.
Alonso már szobatiszta. :) Emellett Ront vonom felelősség alá, ő nem tudott rendet tenni, és jelzem egy 2-szeres VB-ot igazoltak és az újoncot favorizálták! Schuminak ilyen problémája nem volt 2szeres vbként, neki más volt a gondja akkor tájt, amelyet remekül megoldott.
Az alapítványokról annyit, hogy szép. De Alonso még töredékét nem kereste meg Schuminak. Ebben az évben volt már fizetése rendesen. de az előző években elég alulfizetett volt ahhoz képest, hogy egy legendát küldött nyugdíjba. Alonso pályájának nem vége felé van, hanem még mindig az elején. Még mindig csak 26 éves, nem 38-40 (szégyellem de nem tudom pontosan a legenda életkorát.)

Megjegyzem nem én hoztam fel a Schumi témát, de lehet őt anélkül is dícsérni, hogy Alonsoval hasonlítgatod össze. Bár jobban belegondolva vehetném megtisztelőnek is, ha nem minden tekintetben csak a negatívumait húznád elő.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.10.22. 20:33:48

Szánalmas luzer mekláren :!: A pályán nem tudtak nyerni, igy nevetséges vádakkal diplomáciával brobálnak...pont ők...akik végig csalták az évet :evil: Kém-ügy :arrow: Nevetséges büntetés, Monaco :arrow: semilyen büntetés, Kina, a kis takony balesetet csinál :arrow: nincs büntetés...Inkább rakják össze a két kezüket, és adjanak hálát a jézuskának, h nem zárták ki őket :!:
Grat Kiminek :arrow: eleinte nehezen ment neki :arrow: Hiába, a Mclaren luzersége még hatott rá :lol: , aztán viszont zseniálisan, higadtan versenyzett, és jöttek az eremények is, és most, hatalmas nyomás alatt, meg csinálta, amit kellett. Igaz, szerencséje is volt, de ez pont neki ne rojjuk má föl, akinek annyi pechje volt mér, 2 elvesztett VB után ennyi már járt neki :wink:
Massa :arrow: szintén hatalmas grat :!: Nélküle nem sikrülhetett volna :!: Jövőre me, bánnám, ha ő nyerne
Alonso :arrow: No comment
Hamiltan :arrow: Ő az, akire év elején azt mondtam, nem bánnám, ha VB lenne, mégha meklárenes is...mert nagyon tehetséges, és szimpatikus gyerek tartottam....Aztán kimutatta a foga fehérjét, és kiderült, h egy aljas patkány :!: Akkorát röhögtem, mikor belasult az utoja, öröm volt szenvedése a kis szivemnek :twisted: Remélem soha nem lex VB, miattam mindig 1 pontal lehet második, de VB ne legyen soha az a takony :!:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.22. 20:13:45

Sok más meg törli,elég alapítványa van,elég életet mentett meg a rahedli zséje,stb,stb,stb....és Ő a saját csapatát egyszer sem árúlta el,és nem piszkitott a saját házába,stb,stb,stb....Alonso is veszélyeztette már a pályán a versenyző társait,Schumi is,de Alonsoról még azt is el lehet mondani,amit fentebb Schumiról nem....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.22. 19:39:27

És ki mondta, hogy nem sírt? :roll:

Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.22. 18:59:46

Én Schuimiról mondtam, hogy rendes alak.

Schumacher nem sírt? Hát.: http://www.youtube.com/watch?v=-gHtXnhLip4
in to exile
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.22. 18:43:27

Los Banditos írta:
Zsolti írta:Jajj jólvan..azét Sumitól sem kell összevizelni a gatyánkat,hogy milyen emberséges......semmivel sem volt külömb Alonsónál.... :roll:
A pályán lehet, de civilben elég rendes ember. :roll:
Civilben szerintem nem sokan ismerik Alonsot. Az, amiket csinál a pályán kívül, az még az F1hez tartozik.

Az viszont igaz, hogy nem emlékszem, hogy Schumi sírt volna valaha is. Igaz, oka nem volt, Rubenst is "beáldozták" miatta.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.22. 18:23:51

A Bajnokok Ligája-győztes AC Milan futballcsapata szintén méltatta az új bajnokot. "Európa legjobbjai büszkén üdvözlik az új 'vörös' világbajnokot. A Ferrari sokadik címe bizonyítja, hogy ők a legjobbak. Olaszországnak ismét van becsülete a sportban" - utal a gárda közleménye a maranellóiak 17. egyéni elsőségére. a5.hu
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.22. 18:22:18

Zsolti írta:Jajj jólvan..azét Sumitól sem kell összevizelni a gatyánkat,hogy milyen emberséges......semmivel sem volt külömb Alonsónál.... :roll:
A pályán lehet, de civilben elég rendes ember. :roll:
in to exile
Válasz küldése