USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.12. 19:50:51

Eazzy írta:Annyira szomorú ez a video, még mindig nehezen tudom feldolgozni.

http://www.youtube.com/watch?v=r9MiqUHx4_g

Ilyen jáékos még egy már soha nem lesz :cry:
Picit visszanéztem és megláttam ezt a videót.
Sajnos rettentően keveset láttam játszani, de a jobb meccseit letöltöttem mert nem lehet kihagyni. Egy 75 kilogramm súlyú, 183 centi magas 4x pontkirályról van szó aki 5 napja volt 36 éves és még mindig játszana az NBA-ben.
Ő tényleg egy élő legenda.

Van valakinek valami statisztikája a Besiktasban való szerepléséről? Pontátlag érdekelne.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.07.12. 11:01:02

Scooby Bent Bwoy írta:Az meg mekkora lenne, ha James itt érne fel a csúcsra egy esetleges Euroliga-győzelemmel. :)
Jah, de előbb megvárja, hogy Wade hova igazol, hogy mehessen oda, így amikor igazán fontos, majd DW megcsinálja helyette :lol:

Mondjuk azért egy Deron Williams, Allen Iverson, Kobe Bryant féle Besiktas kicsit beteg lenne :lol:
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.12. 08:40:18

Szegény Yao.. Szép karrierje volt. Biztosan visszavonultatják a mezszámát.
Hol vannak az ilyen centerek?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.12. 08:39:37

PP eljutott a második napig a WSOP-n =D>

Találtam egy game90-nek való videót :lol:
Wiz Khalifa feat Delonte mothafucka West freestyle
:lol: Ő is néha begyújt 1-2 cigit, lehet ő is a lockout adta "lehetőségek" közepette fakadt dalra :lol: (röviden valószínű picit be volt tépve a videó alatt)
És egy régebbi West :http://www.youtube.com/watch?v=JVA00Fngvmg
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.07.11. 16:49:57

Yaotól ez már várható volt sajnos, így is kevés a jó center, de nem mehetett tovább már ennyi sérüléssel.

Már egyre többen kacsingatnak Európa felé, ha nem kezdődne el a szezon, Wade is azt nyilatkozta, hogy jönne. Habár nem tesz jót a kosárlabdának ez a lockout, de ha nem lenne szezon, akkor legalább láthatnák játszani azok az európai szurkolók is a kedvenceiket, akik nem tudnak kimenni egy NBA-meccsre. Ugyanakkor én is kiváncsi lennék mire lennének képesek kontinensünk legjobbjai között. Az meg mekkora lenne, ha James itt érne fel a csúcsra egy esetleges Euroliga-győzelemmel. :)
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.11. 08:15:42

Yaoért nagyon nagy kár, de ekkora testet nem csoda, hogy nem bírtak a térdei!
Kissé a rendszer is hibás, ahonnan jött. Két alkalommal sem tudta magát kipihenni válogatott kötelezettségek miatt, ahol nem hiányozhatott, hiszen ő volt a példakép, a húzóember. Nem tudni, mennyire akarta ő ezt, és mennyire lett belekényszerítve a szerepbe, de egyszerűen nem tehette meg azt, amit például Dirk Nowitzki, aki egyszerűen lemondta a válogatottságot, de a népszerűsége emiatt nem hogy csökkent Németországban, hanem még nőtt is. Kína ilyen szempontból is más világ.

Jeff Van Gundy még tovább ment, szerinte kérdés nélkül a Hírességek Csarnokába kell választani Yao-t. A tréner négy évig edzette a két napja visszavonuló kosarast és nyilatkozatában elmondta, nem érdekli, hogy mi alapján, játékosként vagy esetleg az NBA nagyköveteként, de mindenképpen ott szeretné látni a legnagyobbak között. Azt is hozzátette, hogy lehet, hogy a legnagyobb hatása a kínai piac megnyitásában érződött, de az emberek nagyon gyakran elfelejtik, mennyire jó játékos volt. Erre Dwight Howardot hozta fel példának, aki mindössze 12.2 pontot és 9.8 lepattanót átlagolt 45.1%-kos dobóteljesítménnyel a kínai ellen JVG időszakában, míg a túloldalról 23.6 pont, 10.4 pattanó és 56.1%-os pontosság érkezett és ekkor a Rockets-Magic mérleg 7-2 volt. Az edző szerint Howard a liga legjobb centere, de Ming, amikor egészséges volt, abszolút dominálta ezt a párharcot.

James meg mekkora állat volt, szegény gyerek eltűnt :lol: De alapszabály, hogy nem kóricálunk közvetlenül a gyűrű alatt! :lol:

Report: Shaq Joins TNT Broadcast Team
Már mikor visszavonult, ezért szurkoltam :lol: Barkley SHaq, s néha Webberrel is olthatják egymást :lol:

A Sixers az elkövetkezendő pár napban eladásra kerülhet. A Joshua Harris vezette befektetői csoport nagyjából 280 millió dollárért veheti át a Phillyt.

Austin Rivers (Doc fia) is bontogatja szárnyait:
http://www.youtube.com/watch?v=olmJkUMJ ... r_embedded

James Decision remix :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.07.08. 21:19:38

Rockets' Yao Ming has decided to retire from the NBA, league sources tell Y! Sports. He informed the league office within past 48 hours.

Remek ember és kosaras volt, de hát a sérülések...

LeBron rendesen letarolta a gyereket :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=j3bUb72KzFA
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.07.08. 12:32:27

Kicsit gonosz lesz amit mondok, de az NFL-eseknek ha van egy kis eszük mindenképp megegyeznek, mert ha elmarad az NBA, akkor mégnagyobb lenne az NFL felé az érdeklődés, mert sokan NBA fanok jobban ráállhatnak a focira...

Persze legyen NBA szezon is, de engem kicsit most jobban izgat, hogy NFL legyen.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.08. 12:26:22

Na akkor remélhetőleg az NFL-ben minél hamarabb megegyeznek, s példát vesznek a kosarasok is!
Addig amíg "speciális" uborkaszezon van egy hír:

After agreeing with New Jersey Nets guard Deron Williams on a contract to join his Turkish team during the NBA lockout, Besiktas coach Ergin Ataman declared his next target: Los Angeles Lakers superstar Kobe Bryant.

Ataman will travel to the United States with Besiktas management officials next week to trumpet the signing of Williams, and wants to arrange a meeting with Bryant and Bryant’s agent, Rob Pelinka, he told Yahoo! Sports on Thursday afternoon.

“After we signed Deron, we started to look around and find a friend of his, find other NBA stars, who want to come over and play with us,” Ataman told Yahoo! Sports. “If Kobe wants to play with Deron in Istanbul, we can discuss this.”

Via Adrian Wojnarowski/Yahoo! Sports

A Besiktas edzője mindezek mellett azt a hírt is megerősítette, miszerint a Hawks centerével, Zaza Pachuliával is szerződést kötöttek.

Williams elszegődése természetesen nem jelenti azt, hogy az NBA szezon esetleges indulásakor hiányolnia kellene őt a Nets vezetőségének, ugyanis a Besiktassal kötött szerződéséből azonnal kiléphet, amint véget ér a lockout.

Zajlik az élet, a játékosok úgy néz ki nagyon nem várakoznak, próbálnak elszerződni, meglátjuk mi sül ki.....Hozzánk a Palauba is jöhetne valaki :lol: (Mondjuk Rubio helyén CP3 8) )

Korábbi hírünkben beszámoltunk róla, hogy Michael Beasley-nél ganját találtak egy igazoltatás során. A büntetést (mármint az NBA részéről) akár borítékolhattuk volna, azonban Tim Frank, NBA szóvivő gyorsan helyre rakott minket. Természetesen a lockout alatt nem érvényesek a liga által megszabott kábítószer-ellenes szabályok, hiszen jelen pillanatban egy játékos sem áll szerződésben az NBA-vel, így B-Easy akár Minnesota főutcáján is sorban gyújthatja a bongokat, büntetésre (legalábbis az NBA-től) nem kell számítania.

Van pozitív oldala is a Lockoutnak :lol:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.07.08. 10:52:33

NFL-el kapcsolatosan kicsit tájékoztatom a társaságot röviden:

Szóval. Úgy néz ki, hogy közeledik a megegyezés, bár még nem a napokban, de jövőhét környékén akár lehet is, bár ez még mindig kicsit optimista vélemény.
Azt nyilatkozták GM-ek, meg egy két kompetensebb emberke, hogy a Red Zone-ban van a dolog, olyan 5 yardra az End ZOne-tól :lol:
Most éppen Jerome Bettis oldalán a labda, róla annyit mondtak, hogy hajlamos egy yardnál fumble-t csinálni, de remélhetőleg nem most :lol:
(Persze itt most végig a tárgyalásokról van szó, nem valami meccsről, mielőtt valaki félreértené.)
Egyébként természetesen minél hamarabb kéne döntést hozni, mert még a draftolt játékosok szerződtetését, a FA piacot is végig kellene csinálni, nem beszélve a legfontosabb Training Campről.

A lényeg, hogy márciushoz képest jóval közelebb vannak, de illik óvatosan kezelni a sajtó híreit, mert voltak már erről olyan cáfolatok is, hogy még mindig messze a vége.
Ami tényleg bíztató, hogy felyamatosan tárgyalnak, multkor pl valami 15 órán keresztül. Úgyhogy van mindkét oldalról affinitás a megegyezésre.

Ha van kérdés, akkor próbálok rá válaszolni, nyugodtan tegyétek fel.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.07. 18:54:03

:shock:
Iversonnal nem tudom mi van arrafelé, de ha maradna, picit erős lenne a török csapat hátvéd poszton, ha valóban odamegy D-Will :lol:
Nem vagyok biztos, hogy lavinát indít el, de arról lehet hallani, hogy akik a rotációban hátul vannak, szemezgetnek Európával!Ez viszont mtuatja, hogy a jegyzett játékosoknak is kell egy kis pattogtatás!De a sztárok nem hiszem, hogy megmozdulnak, bár ki tudja, ez a hír mindenesetre :shock: :lol:
Azért az meg komoly, hogy Rudy Fernandez meg nem akar menni a Realhoz, állandóan "sírt", hogy hazaakar jönni, s 2szer annyit fizetne a Real, mint amennyit most keres!
(Bár lehet culé, Rudy barátunk :lol: )
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.07.07. 18:48:37

Xzibit25
Jugador d'estrella

2011.07.07. 18:20:56

Ha mixek akkor itt az egyik kedvenc játékosom:
http://www.youtube.com/watch?v=PHKQDjfEnqs&NR=1
lehet hogy már kiraktam régebben de sztem nagyon kemény. 8)

És egy másik denveri állat (pontosabban madárember) :D :
http://www.youtube.com/watch?v=aE9dKN6lAKg

És a végére ez is:
http://www.youtube.com/watch?v=vgyPhuHaaBU
http://www.youtube.com/watch?v=8NDHTfHG ... re=related
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.07. 18:03:41

Odent én is nagyon sajnálom, s még így is, hogy szinte állandóan sérült megreszkíroztam volna MLE-ért (bár még lehet majd, ha lesz FA piac)!Ez a Portland simán olyan magasra eljuthatott volna akár már idén is mint a Thunder, de így, hogy állandóan sérült valaki....Most még Feltonnal is húztak egy nagyot, a kezdő elég combos Felton-Roy-G.Wall-Aldridge-Oden, s a padon Matthews, Batum, Camby....

Ha már "mixnap" van :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=veJH4zb_IyQ
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.07.07. 17:00:27

Bob_Marley írta: Michael Beasley megint bizonyított! Nem okozott ezúttal sem csalódást a Minnesota rosszfiúja, ugyanis egy 65 mérföld/órás szakaszon 84-gyel ment, ezért a rendőrök félreállították. Ha ez nem lenne elég, az igazoltatás során 16.2 gramm marihuánát is találtak nála, úgyhogy súlyosabb büntetésre számíthat, minden bizonnyal pénzbírságot és meccseltiltást is kap, amint elindul a szezon.
Azért az kemény :)

Elég a fejére ránézni és simán megállapítható, hogy ő nem füvezik :D :
Kép

Az előbb Greg Oden-es videókat néztem:
http://www.youtube.com/watch?v=IE2G4E16L3Y
Mekkora monster lenne belőle, ha elkerülnék a sérülések. De sajnos nem olyan vasember, mint Howard, 4 év alatt csak 82 alapszakasz és 6 playoff meccset játszott.

Stephen Curry Top10:
http://www.youtube.com/watch?v=qT1lG8iAj_c
3. tetszik a legjobban.

DeRozan Mix:
http://www.youtube.com/watch?v=XRdvbZKo_2M
fcbarca0827 írta: Más: Megkésve bár, de rátaláltam Szaniszló Csaba blogjára. ( www.kommentatorallas.hu ) Ajánlom a Tőrös Balázzsal készített podcasteket. Meg úgy az egészet. :D Bár egy "kisebb" időt igénybe vesz a meghallgatásuk, de érdemes.
Tényleg jók szoktak lenni :) Utoljára Dávid Kornéllal volt podcast, azt is érdemes meghallgatni, főleg Hangáról beszéltek:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.07.07. 13:55:58

Ugyan Bob! Ebbe belekötni való? Tökéletes, mint mindig. :D

Lokáutról jut eszembe. Enefellel mi a helyzet? Ott legalább lesz szezon? Emlékszem február végén azt mondták, kábé két hét és eldől, hogy lesz-e. Aztán folyamatosan azt mondták, hogy két hét, még két hét, már csak két hét... :lol: Ehhez képest még most se tudni semmit. :D Vagy csak én maradtam le. :D

Más: Megkésve bár, de rátaláltam Szaniszló Csaba blogjára. ( www.kommentatorallas.hu ) Ajánlom a Tőrös Balázzsal készített podcasteket. Meg úgy az egészet. :D Bár egy "kisebb" időt igénybe vesz a meghallgatásuk, de érdemes.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.07. 13:42:15

NBA egy vállalkozás beletartoznak a játékosok, s franchise tulajdonosok együtt, s mivel kettejük között lejárt a szerződés, amely az egész működés alapja, így alakult ki a helyzet!Olyan mint egy cég vannak a tulajok, s vannak a dolgozó szakszervezet, most a dolgozók "sztrájkolnak", mert nem akarnak kevesebb pénzt!
Konkrétan David Stern, aki az egésznek a feje mondja azt, hogy a liga veszteséges, s ez így nem mehet tovább, s a tulajdonosok szerint is, túl nagyok a kiadásaik (főleg a játékos fizetések), s mint írva is vagyon :lol: a cikkben a játékosoknak nem esik ínyükre kevesebbért játszani, illetve falsnak érzik, hogy akkora bajban lenne az NBA!
De javítson ki valaki ha tévednék! :lol:
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.07.07. 13:35:16

Bob_Marley írta:
Sanama írta: ezt az egész lockoutot elmagyarázná valaki? annyit tudok,hogy vita van meg,hogy lehet nem lesz idény... ennyit :D
http://nba.blog.nepsport.hu/archives/20 ... -_Az_okok/
És Július 1-vel lejárt az előző kollektív szerződés, s nem tudták megújítani, ilyenkor a liga "kizárja" a játékosokat, s nem használhatják a csapat termeit, szolgáltatásait, ruháit stb!Ginobilivel nem lesz semmi, ahogy Hibberttel sem, aki nem rég szintén twitteren üzent az új-régi edzőjének, fordított esetben jár bünti!
de most akkor az NBAmint liga vitatkozik a játékosokkal?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.07. 13:25:55

Sanama írta: ezt az egész lockoutot elmagyarázná valaki? annyit tudok,hogy vita van meg,hogy lehet nem lesz idény... ennyit :D
http://nba.blog.nepsport.hu/archives/20 ... -_Az_okok/
És Július 1-vel lejárt az előző kollektív szerződés, s nem tudták megújítani, ilyenkor a liga "kizárja" a játékosokat, s nem használhatják a csapat termeit, szolgáltatásait, ruháit stb!Ginobilivel nem lesz semmi, ahogy Hibberttel sem, aki nem rég szintén twitteren üzent az új-régi edzőjének, fordított esetben jár bünti!
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.07.07. 13:20:55

Fecooo írta:http://nba.blog.nepsport.hu/archives/20 ... 011-07-04/

wattafakk? :shock: :shock: :shock:

1 millió egy köszöntésért? és még mi tartottuk abszurdnak Messi esetleges megbüntetését... :roll:

no comment...
ezt az egész lockoutot elmagyarázná valaki? annyit tudok,hogy vita van meg,hogy lehet nem lesz idény... ennyit :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.07. 13:06:41

Valóban nagyon gyerekes amit művelnek az USA-ban. De emellett teljesen meghülyültek. 1 millió dollár egy köszönésért? Nem akarják felakasztani és bombát dobni a Spurs épületére majd végleg kizárni őket?
Idióták. Nem értem minek ez a balhé. Eddig minden jól ment. A PO nagyszerű volt, az alapszakasz se volt kutya és én úgy gondolom hogy egy csapat se panaszkodhat a kerete miatt.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.07. 11:54:56

Bob_Marley írta:
Messithebest írta:
Lockoutról nincs különösebb újság, állítólag még sincs akkora pénzügyi válságban a liga, de mindenki mást mond.Játékosok tárgyalnak elmennek Kínába, vagy Kanadába játszani!

Érdekessé vált a topik, de jó :lol:
A baloldali csaj az egy tízes skálán gyök2 :lol: A középső azt néztem néztem, s nem tudtam kire hasonlít, de rájöttem Val Kilmer :lol: :lol: :lol:
3ik mellesleg rendben van!Jó nők csak vagy kevesebb ruha lehetne rajtuk, vagy valami normálisabb :P :lol:

Ez a király :mrgreen:
Baloldali nekem se nagyon jön be, másik 2 miatt linkeltem :D A képed meg.... :lol:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.07. 11:46:38

[quote="Messithebest"][/quote]
Lockoutról nincs különösebb újság, állítólag még sincs akkora pénzügyi válságban a liga, de mindenki mást mond.Játékosok tárgyalnak elmennek Kínába, vagy Kanadába játszani!

Érdekessé vált a topik, de jó :lol:
A baloldali csaj az egy tízes skálán gyök2 :lol: A középső azt néztem néztem, s nem tudtam kire hasonlít, de rájöttem Val Kilmer :lol: :lol: :lol:
3ik mellesleg rendben van!Jó nők csak vagy kevesebb ruha lehetne rajtuk, vagy valami normálisabb :P :lol:

Kép
Ez a király :mrgreen:

szerk: lol nekem pont a baloldali jön be ha már a 3 közül választani lehet ki főz reggel kávét :P 8) :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.07.07. 11:58:45-kor.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.07. 10:40:08

Bob_Marley írta:

Michael Beasley megint bizonyított! Nem okozott ezúttal sem csalódást a Minnesota rosszfiúja, ugyanis egy 65 mérföld/órás szakaszon 84-gyel ment, ezért a rendőrök félreállították. Ha ez nem lenne elég, az igazoltatás során 16.2 gramm marihuánát is találtak nála, úgyhogy súlyosabb büntetésre számíthat, minden bizonnyal pénzbírságot és meccseltiltást is kap, amint elindul a szezon.Idióta egy ember, pedig nagy ígéret még mindig, de esze mint a tyúknak....
Istenem, de jó hogy elment tőlünk..... Egyébként a lockoutról van valami újság(hogy állnak a felek, stb.)??

És végül Bobnak még egy kevés csaj :D :
Kép
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.07. 10:33:28

Egy kis C's mix

A tegnapi nap az odamondásoké is volt, főleg a Dallas játékosai osztogatták szeretetcsomagjaikat. Ian Mahinmit kérdezték meg arról, szerinte ki a legarrogánsabb kosaras jelenleg a ligában. Mahinmi szerint nagyon sokan LeBront tartják ennek a kategória győztesének, de nála az abszolút befutó Kobe Bryant attól függetlenül, hogy a legtöbben szeretik őt. Dirk Nowitzki egy teljesen másik interjú keretében kapta azt a kérdést, hogy szerinte mit jelent Dwyane Wade és LeBron James a ligának. A német szupersztár szerint az amerikai kosárlabdának szüksége van az ilyen játékosokra, mint Wade vagy James, de az olyanokra is, akik a földön járnak, mint ő. Mind egy show-nak a részei, ami akkor jó, ha nagyok a különbségek és mindenki tud magának választani olyan játékost, akivel tud azonosulni. :mrgreen:

Michael Beasley megint bizonyított! Nem okozott ezúttal sem csalódást a Minnesota rosszfiúja, ugyanis egy 65 mérföld/órás szakaszon 84-gyel ment, ezért a rendőrök félreállították. Ha ez nem lenne elég, az igazoltatás során 16.2 gramm marihuánát is találtak nála, úgyhogy súlyosabb büntetésre számíthat, minden bizonnyal pénzbírságot és meccseltiltást is kap, amint elindul a szezon.Idióta egy ember, pedig nagy ígéret még mindig, de esze mint a tyúknak....

Kemba Walker lett az Under Armour új arca, habár a kosaras mindössze tavaly jött rá, hogy létezik ilyen márka egyáltalán, ugyanis a campuson sok lány viselt ilyen ruhát. Kérdezték arról is, szerinte Jordannel lesz-e összetűzése azért, mert a Jordan brand egyik riválisával szerződött le, de Walker azt mondta, hogy biztosan nem. Matt Mirchin elnök szerint egyelőre nem készítenek külön cipőket Kembának, de amint itt az idő, azonnal lépni fognak. Érdekesség, hogy Brandon Jennings is az Under Armourral van szerződésben.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése