USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.01. 07:36:47

Messithebest írta:
Zolee23 írta:99-ben volt csonka szezon.
Értem, köszi. Hát akkor marad az NBA 2K12..... vagy az sem jelenik majd meg?

Egyébként hogy ne full off: Mit is takar az hogy lockout?
Annyit tudok hogy, minden játékos, edző, takarító stb. "munkanélküli", nem beszélhet a csapatával, és nem látogathat semmilyen olyan helyet, amit xy csapat birtokol.
A csapatvezetők semmilyen kapcsolatban nem lehetnek majd a kosarasokkal, azok ügynökeivel, családjaikkal vagy bárkivel a közvetlen környezetükből, míg a játékosok nem használhatják a klubok létesítményeit, nem kapnak fizetést és innentől magukra vannak utalva addig, amíg ez az állapot tart.S mindenki "munkanélküli" lesz!

NFl-lel hogy állunk, ott végülis lesz szezon vagy nem?

Az NBA játékot, meg szerintem ki fogják adni, a keretek maradnak, picit fejlesztenek, s ennyi!
Zolee23 írta:Ne temessük még azért a dolgokat, bármikor megegyezhetnek a vezetők.
Ebben lehet bízni, de jelenleg nagyon messze vannak az álláspontok!De amiről múltkor beszéltünk, s "vitáztunk", arra jó gondolat hogy be kell rakni a közösbe a pénzt, s szétosztani a csapatok között!Mert egyenlő esélyekről beszélünk, de akkor is vannak jóval gazdagabb csapatok hatalmas reklám piaccal, s vannak kicsinyke csapatok!Mikor fog egy Bobcats bajnokságot nyerni???Ez csak egy kicsinyke szelet, s nem is ez a legfontosabb, de ezt jó lenne megoldani, hogy valóban egyenlőbbek legyenek az esélyek!S a reklmábevételt szétosztani!

szerk: Megfogalmazódott bennem egy elvi kérdés, tegyük fel elmarad a szezon, hogy fog működni a következő évi draft?Hogy lesz felállítva a sorrend, kik mehetnek majd lotteryért, stb stb….
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.01. 07:08:42

Zolee23 írta:99-ben volt csonka szezon.
Értem, köszi. Hát akkor marad az NBA 2K12..... vagy az sem jelenik majd meg?

Egyébként hogy ne full off: Mit is takar az hogy lockout?
Annyit tudok hogy, minden játékos, edző, takarító stb. "munkanélküli", nem beszélhet a csapatával, és nem látogathat semmilyen olyan helyet, amit xy csapat birtokol.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Zolee23
Capitá del Barça

2011.06.30. 23:10:15

99-ben volt csonka szezon.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.30. 22:57:28

öcsém nem hiszem el..... remélem nem vándorol ki a fél Miami EU-ba.... Amúgy volt már ilyen valaha az NBA vagy a BAA történetében?
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Zolee23
Capitá del Barça

2011.06.30. 22:31:17

Ne temessük még azért a dolgokat, bármikor megegyezhetnek a vezetők.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.06.30. 22:19:36

Artest legalább megtisztulhat az új idényre :lol: :lol:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.30. 22:14:16

Robcsyy írta:na így azért érdekes lesz. kíváncsi leszek kik lesznek azok, akik átruccannak egy kis mókára Európába :D A gazdag klubbok biztos megmozgatnak pár követ ennek érdekében, mintha Bareát mondták volna, hogy ebben az esetben a Barca szívesen látná...
Bányász ötlete sem rossz :lol: , de a spanyolok szinte biztos, akkor jönnek vissza, Nowitzki is, s, így remélem hozzánk is jön pár ember!Mondjuk Calderón jöhet irányítóba, vagy vissza Rubió, magas poszton meg a 2 Gasol takarítana!
Amúgy annyira távol vannak az álláspontok, hogy még csonka szezonra is kevés az esély.....Végre rengeteg jó játékos, nagyon magas színvonal, izgalmas PO, s mehet az egész a kukába, 2 év múlva megint a kutya se lesz kíváncsi Amerikában az NBA-re....
Kép
Kép
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.06.30. 22:05:34

Pont amikor már egy kicsit én is kezdtem újra "beszopódni"...pompás.
Most akkor mi lesz a játékosokkal?!
James beadta az önéletrajzát a komáromi Nokiába,Yao Ming meg a vízilabdával akart próbálkozni de nem engedték meg,h játszon mert leért a lába. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.06.30. 22:03:30

na így azért érdekes lesz. kíváncsi leszek kik lesznek azok, akik átruccannak egy kis mókára Európába :D A gazdag klubbok biztos megmozgatnak pár követ ennek érdekében, mintha Bareát mondták volna, hogy ebben az esetben a Barca szívesen látná...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.30. 22:01:27

Pompás.. Ez annyira irritáló hogy hihetetlen..
Most akkor mi lesz a játékosokkal?!
Zolee23
Capitá del Barça

2011.06.30. 21:57:56

Nincs megegyezés. Hivatalosan is lockout lesz éjféltől.
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.30. 18:51:12

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.30. 17:53:55

Az én kezdőm azért ennyire nem durva :D
Úgy képzeltem el, hogy Rondo irányít és néha betör, Wade és Durant szórja a pontokat és Garnett meg Perkins takarít :lol:
Bár Durant helyett bárkit el tudnék képzelni pl Deng vagy ha már régiek is lehetnek akkor Larry Bird és akkor a Celtics gárda össze is állt :D
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.06.30. 17:36:55

Bob_Marley írta:Na ez nálam is kb így néz ki, mondjuk 2esbe beraknám Jordant!Pad is nagyjából ez, de ide meg Shaq-et toldanám be, a többi ember megegyezik!De ahogy írtad is rengeteg ember van, s akkor Chamberlain, vagy Havlicek, Russell, Kareem, vagy Jerry West a nagy klasszikusok közül!
No igen. Sajnos nem lehet olyan listát írni, amiből ne maradna ki valaki, de azért igyekeztem nem túl sok nevet írni... :D

Azért remélem valahogy dűlőre jutnak. Nagyon rossz lenne (legalább) 1 év NBA nélkül... :(
PCsabi
aka Game90

2011.06.30. 13:55:22

Én bajban vagyok az ilyen 5-ösökkel, mert főleg a kisembereket kedvelem, nagyok közül kevés kedvencem van, de azért összeállítottam egy ilyet:

Kezdő:
Iverson - Jordan - LBJ - Rodman - Howard
Cserék:
Paul - Wade - McGrady - Amare - Shaq

Eazzy-vel kicsit megegyezik az ízlésünk :)

Hanga interjú 3:29-től, Vadon Jani mekkora hülye :D :
http://soundcloud.com/peticsi/classfm-h ... am-interju

Ezek hülyék :D :
http://eye-on-basketball.blogs.cbssport ... 4/30318324
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.06.30. 17:43:50-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.30. 12:36:28

P.U.Y.O.L. írta:Kezdő:

Chris Paul - Ricky Davis - LeBron James - SHAWN KEMP - Hakeem Olajuwon

Pad:

Tracy McGrady, Jason Kidd, Gary Payton, Patrick Ewing, Larry Johnson, Glen Rice, Kobe Bryant, Arvydas Sabonis, Kevin Garnett (nagyjából 8) , bár biztos tudnék még írni bőven, de hirtelen ennyi)
Na ez nálam is kb így néz ki, mondjuk 2esbe beraknám Jordant!Pad is nagyjából ez, de ide meg Shaq-et toldanám be, a többi ember megegyezik!De ahogy írtad is rengeteg ember van, s akkor Chamberlain, vagy Havlicek, Russell, Kareem, vagy Jerry West a nagy klasszikusok közül!
Kép
Artest meg nem megy Finnországba :lol: , majd jön az Albacomphoz :lol:

Rondo bemutatta a Nike új termékét a Zoom Hyperfuse 2011-t, elmegy :lol: 8) http://www.freshnessmag.com/2011/06/22/ ... jon-rando/

Kezd eldurvulni a helyzet lockout témában. A tűz közelében lévő NBA elöljárók szerint amennyiben kihirdetik a lockoutot, a tulajdonosok azonnal bekeményítenek és leveszik az asztalról a 62 milliós flex cap ötletét, ragaszkodni fognak a 45 milliós hard caphez és ahhoz, hogy a kosarasok elfogadják a 33%-os fizetés visszavonást. Ezekkel a feltételekkel nagyon valószínű, hogy az egész 2011-2012-es szezon elmarad, de a vezetők elhatározták magukat és azt gondolják, hogy ez a lépés szükséges rossz a liga jövőjének megszilárdításához. ](*,)
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2011.06.29. 21:19:09

Paul - Eric Gordon - Deng - Amare - Howard
Sessions - Mayo - Crawford - Hickson - Jason Thompson
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.29. 20:42:47

Igen, ezt én is láttam tőle. A haveromnak a kedvence. Jó oka van rá :)

Egyébként az enyém...
Rondo-Wade-Durant-Garnett-Perkins
Nash-Bryant-Anthony-Nowitzki-Howard

A csere már elég necces :lol: :lol:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.29. 20:28:48

Game90 írta: Ezt meg szerintem mindenki ismeri tőle, én is megnéztem már egy csomószor:
http://www.youtube.com/watch?v=nfurCV1FDpM
Vége a legjobb, hogy nem hosszabbításra akarta menteni a meccset, hanem meg akarta nyerni :)
Ez a kedvencem tőle. Állat.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.29. 20:27:24

Akkor én is: Magic Johnson-Ray Allen-Michael Jordan-Kevin Garnett- Shaquille O'neal
Cserék ( 2 sor is): Rondo ( Kidd)- Kobe ( D-Wade)-Paul Pierce ( T-Mac)-Kemp ( Duncan)-Alonzo Mourning ( D-12)
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.06.29. 20:17:43

Kezdő:

Chris Paul - Ricky Davis - LeBron James - SHAWN KEMP - Hakeem Olajuwon

Pad:

Tracy McGrady, Jason Kidd, Gary Payton, Patrick Ewing, Larry Johnson, Glen Rice, Kobe Bryant, Arvydas Sabonis, Kevin Garnett (nagyjából 8) , bár biztos tudnék még írni bőven, de hirtelen ennyi)
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.29. 20:07:27

Game90 írta:
Artestnél valami nagyon elszakadt... :lol:

VC zsákja azért egy kicsivel komolyabb volt, mint JR Smith-é :) Nagyon nagy zsákolás volt az, kár, hogy utána nem vágta pofán KG-t... :lol: Carternek is nagyobb pályafutást jósoltak, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, kár érte.
Bob_Marley írta: Akiket "utálok" Varejao+Noah

Mekkora gyöngyszemre találtam te jó ég:
http://www.youtube.com/watch?v=9gFpo0hT ... re=related
2 ember egyszerre akit ahogy game fogalmaz péklapáttal fejbe kellene csapni, Usher fekete létére picit atletikusabb is lehetne :lol:
Varejao-t és Noah-t én is utálom, mellettük K. Love, Garnett, PP, Nate és Dirk nem szimpatikus.

Ponttyal! Nem péklapáttal, ponttyal! :D De csak Biebert, Usher nem érdemli meg, bár ha továbbra is így folytatja a zenei pályafutását...
Biebernek egy ilyet kéne adni :twisted: :D :
http://www.youtube.com/watch?v=AQgd_vYPgPk
fcbarca0827 írta:McGrady
Kalap1988 írta:Mcgrady
Nem hittem volna, hogy ennyi T-Mac fan van itt a fórumon :) :
http://www.youtube.com/watch?v=nUvGIYJeurg

Ezt meg szerintem mindenki ismeri tőle, én is megnéztem már egy csomószor:
http://www.youtube.com/watch?v=nfurCV1FDpM
Vége a legjobb, hogy nem hosszabbításra akarta menteni a meccset, hanem meg akarta nyerni :)
Mondjuk elég véletlenszerűen lettem T-Mac fan :D Ez nem fog bekerülni a szurkolói kézikönyvekbe :D Úgy 2004 tájékán ( ismertem már őt, de nem sok NBA-ét láttam) fekete mezben készültünk egy helyi kupára, de nem volt elég nagyobb méretű mez az én akkori 190 cm-re és 110 kilómra :D Ezért mondták, hogy szerezzek egy fekete ujjatlan felsőt, engedni fogják egy ilyen helyi, városi kupán, hogy játsszam. Elmentem egy közeli boltba és vettem egy '-es számú jó kis felsőt, ami T-Mac-es és azóta is meg van :D Aztán mondom, ha már ilyen felsőm van, akkor kicsit jobban odafigyelek rá és e során megkedveltem :)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.29. 19:53:55

Eazzy írta:Ha olyat kellene összeraknotok, hogy kezdő ötös, plusz mondjuk mindenkinek egy csere, tehát még öt, akkor szívetek szerint kiket raknátok be? Nem a tudás most itt a lényeg, hanem az, hogy ti kiket szeretnétek látni mondjuk?

Kezdem én:

Kezdő:
Allen Iverson - Vince Carter - Michael Jordan - Kevin Garnett - Dikembe Mutombo

Cserék:
Chris Paul - Dwyane Wade - Tracy McGrady - Dennis Rodman - Shaquille O'neal

Rajtuk kívül szimpatikus játékosok (voltak): Karl Malone, Stephon Marbury, Kobe Bryant, Ben Wallace, Chris Webber, Andre Igoudala, Carmelo Anthony, Scotty Pippen, Magic Johnson.

Itt mindenki olyan, akiket láttam játszani. De elég sokáig lehetne még sorolni, meg biztosan kihagytam valakit.

Akikkel pedig nagyon nem szimpatizálok: Steve Nash (róla Shaq beszólása jut eszembe mindig, hogy az NBA szégyene, hogy kétszer is ő volt az MVP), Tim Duncan (oké ő amúgy jó arc, aláírom, de a stílusa, meg a csapata is unszimpatikus nekem), Paul Pierce. Mással nincs igazán bajom, legalábbis most így nem jut eszembe.

Ez fogós.....

Kezdő: Magic Johnson - Dwyane Wade - Michael Jordan - Dirk Nowitzki - Shaquille O'Neal

Cserék: Chris Paul - Tracy McGrady - LeBron James - Blake Griffin - Dwight Howard

Nowo tudom furcsa lehet tőlem, de ahogy a döntőt végig tolta, meg fő szereplő volt a Lakers ellen, nálam az nagyot dobott rajta a szimpátialistámon. Wade -t gondolom nem kell indokolni, Jordant sem, Shaq-ket sem, Magic Johnsont csak felvételről láttam játszani, de azt a 4-5 meccset amit láttam, engem meggyőzőtt.

Akiket nem csípek: Jason Terry, Kobe Bryant, Tim Duncan, Paul Pierce és nagyjából ennyi...
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.29. 19:27:05

Ha olyat kellene összeraknotok, hogy kezdő ötös, plusz mondjuk mindenkinek egy csere, tehát még öt, akkor szívetek szerint kiket raknátok be? Nem a tudás most itt a lényeg, hanem az, hogy ti kiket szeretnétek látni mondjuk?

Kezdem én:

Kezdő:
Allen Iverson - Vince Carter - Michael Jordan - Kevin Garnett - Dikembe Mutombo

Cserék:
Chris Paul - Dwyane Wade - Tracy McGrady - Dennis Rodman - Shaquille O'neal

Rajtuk kívül szimpatikus játékosok (voltak): Karl Malone, Stephon Marbury, Kobe Bryant, Ben Wallace, Chris Webber, Andre Igoudala, Carmelo Anthony, Scotty Pippen, Magic Johnson.

Itt mindenki olyan, akiket láttam játszani. De elég sokáig lehetne még sorolni, meg biztosan kihagytam valakit.

Akikkel pedig nagyon nem szimpatizálok: Steve Nash (róla Shaq beszólása jut eszembe mindig, hogy az NBA szégyene, hogy kétszer is ő volt az MVP), Tim Duncan (oké ő amúgy jó arc, aláírom, de a stílusa, meg a csapata is unszimpatikus nekem), Paul Pierce. Mással nincs igazán bajom, legalábbis most így nem jut eszembe.
maki
Jugador del Barça

2011.06.29. 19:06:26

Az én kedvenceim: Bryant, Durant, Arenas, CP3, Deron Williams, Nash, Jason Terry, Wade, Roy, Nowitzki.

A magasembereket én sem nagyon kedvelem, azok közül akiket láthattam játszani, Shaq, Malone és Nowitzki a kivétel.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Válasz küldése