Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is Kimi nyerte meg,és nem Hami vesztette el,de azért legalább 3 futam volt,amikor Tőle független körülmények miatt nem szerezte meg a (2esetben) győzelmet,1esetben pedig a 2.helyet aszhem...az pedig pech.barca99 írta:Kinek van több futamgyőzelme? Még ha a mait nem számoljuk, akkor is Kiminek. Ló[auto_cenzúra] vesztett el Hamilton, nem a VB-t. Amikor szétment a Ferka, Alonso törte a technikát, kinek volt mákja? Hamiltonnak. Akkor meg miről beszélünk
mivel nem kő, papír, ollóval ért oda a ferrari, ezért felesleges indulatoskodnod és fikáznod a finnt és a brazilt, bármennyire rosszul is esik, h nem a kiskedvenced nyerte meg a cuccot. hamilton akkor nyert, ha ő volt az első, ha melózni kellett az 1. helyért akkor már sehol sem volt. ezenkívűl a csapata végigmocskoskodta az idényt, ott szemétkedtek, ahol tudtak (a versenyzőik sem lógtak ki a sorból), bőven elfért rajtuk, h megégjenek a végén.Raziel írta:Boixos írta:az igazán nagy zsugások akkor tudnak virítani, amikor szükség van rá. hamilton még nagyon-nagyon messze van ettől a szinttől.
szép volt raikkönen!!!![]()
![]()
mégis ő vesztette el,sehol nem volt egész évben Raikonen,de főlleg Massa sem,senki nem hiszi el h megnyerte,olyan mázlija van,ez nem zsuga,ez MÁZLI
Hamilton meg egész évben lopott alkatrészekkel ment,amiért meg kellett volna büntetni...Raziel írta:Boixos írta:az igazán nagy zsugások akkor tudnak virítani, amikor szükség van rá. hamilton még nagyon-nagyon messze van ettől a szinttől.
szép volt raikkönen!!!![]()
![]()
mégis ő vesztette el,sehol nem volt egész évben Raikonen,de főlleg Massa sem,senki nem hiszi el h megnyerte,olyan mázlija van,ez nem zsuga,ez MÁZLI
igy van,ezt Hamilton rontotta el...ez tény.Zsolti írta:én inkább csak annyit mondanék,hogy Hamilton béna volt..a Ferrari meg hibátlant ment...varga tamás írta:Erős Isten, halhatatlan Isten - újra megmutattad, hogy Te vagy a világ igazgatója, rendezője, Ki kezedben tartod az élet folyását. A Sors, az Isten igazságot szolgáltatott Kimi Räikkonnek! Megérdemelte ő is és a Ferrari is. Felipe, neked is gracias.
én inkább csak annyit mondanék,hogy Hamilton béna volt..a Ferrari meg hibátlant ment...varga tamás írta:Erős Isten, halhatatlan Isten - újra megmutattad, hogy Te vagy a világ igazgatója, rendezője, Ki kezedben tartod az élet folyását. A Sors, az Isten igazságot szolgáltatott Kimi Räikkonnek! Megérdemelte ő is és a Ferrari is. Felipe, neked is gracias.
Boixos írta:az igazán nagy zsugások akkor tudnak virítani, amikor szükség van rá. hamilton még nagyon-nagyon messze van ettől a szinttől.
szép volt raikkönen!!!