Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na pontosan. Nekem is ez a véleményem, milyen összevásárlás? James+Bosh már összevásárlás??Zolee23 írta:Akármennyire jól esik ezt az összevásárlást hangoztatni, az NBA-ben ilyen nem létezik. Ez nem soccer hogy 600 milliárdokért vesszünk játékosokat, minden korlát nélkül, akinek több pénze van alapon.
Nem azért valóban, de az első körnél mindenképpen tovább léptünk. No meg nem ám mindig igazad vanfcbarca0827 írta:Hát, azért nem hiszem, hogy egy 2. helyért lett kidobva annyi mihály az ablakon... Azért lettek összevásárolva a srácok, hogy megnyerjék az NBA-t.Messithebest írta: Hát... Ahhoz képest hogy:
2010: Első kör, Boston...
2009: Első kör, Atlanta...
2008: Utolsó hely keleten az alapszakaszban...
2007: Első kör, Chicago...
ehhez képest mindenképp hatalmas előre lépés...... szóval szerintem nincs igazad most.
Amúgy az az utolsó szó nagyon tetszik.![]()
Jövőre, ha lesz szezon, akkor a tippem a nagydöntőre: Miami - Oklahoma.
Bár, ez még egy kicsit korai.
Amíg James a pályán volt, addig 24-gyel kevesebb pontot szerzett a Heat, mint amennyit kapott.Dotn93 írta:Ezt a mutatót elmagyaráznád?Game90 írta: +/- mutatóban is ő volt a legrosszabb, -24...
Hát, azért nem hiszem, hogy egy 2. helyért lett kidobva annyi mihály az ablakon... Azért lettek összevásárolva a srácok, hogy megnyerjék az NBA-t.Messithebest írta: Hát... Ahhoz képest hogy:
2010: Első kör, Boston...
2009: Első kör, Atlanta...
2008: Utolsó hely keleten az alapszakaszban...
2007: Első kör, Chicago...
ehhez képest mindenképp hatalmas előre lépés...... szóval szerintem nincs igazad most.
Hát... Ahhoz képest hogy:fcbarca0827 írta:Van egy olyan érzésem, hogy ez nem így van.messideco írta:Ez az eredmény maximálisan kielégítette mindenki elvárásait.Véleményem szerint a bajnoki cím volt az elvárás...
Van egy olyan érzésem, hogy ez nem így van.messideco írta:Ez az eredmény maximálisan kielégítette mindenki elvárásait.
Valaha biztos.Game90 írta:Wade - Brontosaurus - Bosh tengely valaha is felbomlik? Wade szerintem Miamiból fog visszavonulni, de a másik kettő?
Egyetértek, hatalmas arc, főleg, ha Szaniszló Csabával vannak.Game90 írta: Tőrös Balázs a legjobb szakkommentátorok között van, mostani sztori is: "Yo, King, King James."
Ezt a mutatót elmagyaráznád?Game90 írta: +/- mutatóban is ő volt a legrosszabb, -24...
6 lábujj befigyelGame90 írta:
Keresd a hibát:
ÖsszefoglaltadGame90 írta:.....