Dirknek és Kiddnek hatalmas grat, a többieknek annyira nem tudok szívből gratulálni... A szezon, sőt, a rájátszás elején szerintem 10-15 szakíróból egy sem tippelte a Mavs-t bajnoknak, de Carlisle nagyon összerakta ezt a csapatot.
Ez a Miami ma katasztrófa volt, kilátástalan támadás, védelem pedig átjáróház. Nem hittem volna, hogy 2-1 után sorozatban hármat tud nyerni a Dallas, le a kalappal. De nem is ez fáj a legjobban, hanem a két leadott meccs...
Dirk 1. félidő: 1/12, 2. félidő:
8/15.
Terry 1. félidő:
8/10, 2. félidő: 3/6.
Barea és Stevenson is gyilkolt, azt pedig ki gondolta volna, hogy Cardinal és Mahinmi 12 ill. 11 percet játszik
Bosh 1. félidő: 6/7, 2. félidő:
1/2.
Wade 1. félidő: 3/8, 2. félidő: 3/8, dobásai nem jöttek össze, de mint mindig, a szívét-lelkét kitette a pályára.
James 1. félidő: 5/9, 3. negyed:
1/1, 4. negyed: 3/5, 6 TO ill. +/- mutatóban is ő volt a legrosszabb, -24...
Chalmers és Haslem jó volt, Anthony és Miller alig játszott, Jones és Bibby pedig pályára sem léptek.
33 büntetőből csak 20 ment be, Jamesnek is csak 4 büntetője volt, amiből 1 ment be.
Dirk az MVP.
James már 2 elbukott döntőnél tart, remélem elgondolkodik néhány dolgon meg elmegy egy pszichológushoz, mert amit a mostani döntő után (is) fog kapni... Bulls és a Celtics párharc után úgy gondoltam, hogy végre jó lesz a fontos szituációkban is, de sajnos megint csődöt mondott. Amúgy ha jól láttam csak Kiddnek gratulált, aztán húzott be az öltözőbe és mintha sírt is volna.
Miaminak gyakorlatilag ez egy "tanulóév" volt, összeszokott a Nagy "Hármas", következő 6-7 évben még simán bajnokesélyesek lesznek, az alap már megvan + MLE-ből hozhatnak normális játékosokat.
Amúgy ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy a
Wade - Brontosaurus - Bosh tengely valaha is felbomlik? Wade szerintem Miamiból fog visszavonulni, de a másik kettő?
Most pedig annak szurkoljunk, hogy jövőre ne legyen lockout...
(Kicsit hosszúra sikeredett, de azért remélem, hogy elolvastátok

)