Na akkor ma Game 6

A mavs még soha nem nyert bajnoki címet, s ilyen közel még nem voltak!Elsőt "könnyebb" lesz elhozni, esetleges gam7 Miamiban, nem tudom....
Viszont:
Messithebest írta:
Ezt a Dalembert gyereket nem is ismerem, még a nevét sem hallottam.
Ezt Eazzy leírta, kiváló védő, nekünk nagyon kellene zöld mezbe a palánk alá!És a Philly meg is szívta, hogy elcserélte Nocioni for Dalembert üzlet hát....azért elfért volna bőven a palánk alatt Philadelphiában is, főleg látva Hawes hullámzását...
És a TV-ben is nem egyszer feltűnt Dalembert a Haiti katasztrófa miatt, mivel Haitin született!Nem hiába akarja a több csapat is a FA-ről!
Messithebest írta:
Bosh jövőre egész jó lehet(bár ezt kihasználva én inkább elcserélném Stoudemire-re, mert kitudja, lehet megint ilyen Fosh lesz....)
Na ez is egy megvalósíthatatlan trade, értem, hogy ilyet szeretnél, de ezek még gondolati síkon se működnek!
Messithebest írta:
PP-t utálom
Hogy lehet valakit utálni

Magas volt a laszti
Ez az ember még akkor is kitartott a csapata mellett, mikor örültünk ha 30 meccset tudunk hozni az alapszakaszban....
A többire meg Marc Gasolt sem tudjátok elhozni, mivel nincs másotok mint egy MLE, s Gasol most keres 3,5 milliót, s vagy a Grizzlies, vagy a Knicks elé rak egy jó 8-10 közötti szerződést!
Jövőre nektek sincs túl sok embernek szerződése, így Bibbyért sem kell aggódni, mert idén lejárós, de azért a 450 ezerért amennyiért pattogtat, annyiért érdemes megtartani, bár Chalmerst én is régóta mondogatom, bár ahogy elnézem egyáltalán nem mérgelődik Mario, s a padról jól teljesít!Lehet kezdőként nem jönnének így a félpályás kosarak
Ilgauskas meg szerintem befejezi!
Itt megnézhető a cap:
http://hoopshype.com/salaries/miami.htm
Azért írtam le ezeket, hogy tegyük tisztába a dolgokat!!!