Az engem nem zavar, hogy nem bírod őket, csak ez a p. betűs dolog kicsit kiszúrta a szemem. James tényleg nem volt a legfairebb a Cavsal szemben, de ő ezt akarta, és most úgyis jön Irving+ még egy 4ik pick is van, megint jók lesznek úgyhogy ennyi, nem kell évekig sírniuk Jamesért.Bob_Marley írta:Lerágott csont...
Messithebest, szerintem semmi sértő nem volt amit írtam, én általában azért próbálok objektívan hozzáállni a dolgokhoz, megjegyzem rólad ez nem mindig mondható el!Ha megsértettelek akkor elnézést, nem ez volt a célom, szimplán irónia volt, amire te arrogánsan válaszoltál!
Rose, Howard stb....picit más, ezt leírtam, a tengerentúli felfogás az egyenlőséget teszi előtérbe (számomra mondanom sem kell a sok negatívumok mellett, ez iszonyat szimpatikus)!Rose, Howard draftolt játékosok voltak...évekig sehol sem volt ez a 2csapat!Wade megnyerte a 2006os döntőt, le a kalappal előtte, ő a franchise játékos, én is tisztelem, s nagyon jó játékosnak tartom, de Tocy a példád azért nem volt talán a legkézenfekvőbb, mert a Miami a szó szoros semmiből bevásárolt!
Fociban sem mindenkinek szimpatikus pl a Manchester City, s ez a Miami féle felfogás pedig teljesen az NBA alapelvével ellentétes!
James sztorit már kielemeztük, számomra az mindennek a legalja!!!Kiszúrták a Cavs szemét holmi draft cetlivel...Ódákat zengünk az OKC-ről nekik 4 évükbe tellett míg a mostani eredményeiket felépítették!
Már írtam lehet írni savanyú a szőlő, de a nagy Decision olyan dolgokat mozgatott meg az NBA-ben ami eddig korántsem volt divat!!!!!!Lsd NYK vásárlások, Nets is nagy dolgokra tör, mindenhol az az elv legyen 2-3 szupersztárod és a maradék....
Tényleg ezerszer megbeszéltük a dolgokat a korszakos csapatok nem egyik évről a másikra jöttek létre!!!!!!!Jordan évekig várt míg gyűrűt kapjon, Kobe szenvedett az elején!
S6zámomra ez a felfogás nagyon nem szimpatikus, nyerjék meg nem veszi el tőlük senki, s nem is érdemtelen lenne egy esetleges Miami győzelem, de Jordan pl sose mondott olyat, hogy nem egy 2-3-4 stb gyűrűt nyerünk, persze show volt, meg hype, de mint írtam a tengerentúlon tényleg figyelnek arra, hogy tiszteljük az ellenfelet!
Ennyi, lehet velem nem egyet érteni, mindenkinek szíve-joga, én azt mondom akik régebb óta követik az NBA-t azoknak ez a Miami sosem lesz szimpatikus!
És a fent említett sorok hangsúlyozom nem a játékuk milyenségét "kritizálja"!!!!!!!
USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
- Messithebest
- Director del Fútbol
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.05.27. 15:25:04-kor.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Lerágott csont...
Messithebest, szerintem semmi sértő nem volt amit írtam, én általában azért próbálok objektívan hozzáállni a dolgokhoz, megjegyzem rólad ez nem mindig mondható el!Ha megsértettelek akkor elnézést, nem ez volt a célom, szimplán irónia volt, amire te arrogánsan válaszoltál!
Rose, Howard stb....picit más, ezt leírtam, a tengerentúli felfogás az egyenlőséget teszi előtérbe (számomra mondanom sem kell a sok negatívumok mellett, ez iszonyat szimpatikus)!Rose, Howard draftolt játékosok voltak...évekig sehol sem volt ez a 2csapat!Wade megnyerte a 2006os döntőt, le a kalappal előtte, ő a franchise játékos, én is tisztelem, s nagyon jó játékosnak tartom, de Tocy a példád azért nem volt talán a legkézenfekvőbb, mert a Miami a szó szoros semmiből bevásárolt!
Fociban sem mindenkinek szimpatikus pl a Manchester City, s ez a Miami féle felfogás pedig teljesen az NBA alapelvével ellentétes!
James sztorit már kielemeztük, számomra az mindennek a legalja!!!Kiszúrták a Cavs szemét holmi draft cetlivel...Ódákat zengünk az OKC-ről nekik 4 évükbe tellett míg a mostani eredményeiket felépítették!
Már írtam lehet írni savanyú a szőlő, de a nagy Decision olyan dolgokat mozgatott meg az NBA-ben ami eddig korántsem volt divat!!!!!!Lsd NYK vásárlások, Nets is nagy dolgokra tör, mindenhol az az elv legyen 2-3 szupersztárod és a maradék....
Tényleg ezerszer megbeszéltük a dolgokat a korszakos csapatok nem egyik évről a másikra jöttek létre!!!!!!!Jordan évekig várt míg gyűrűt kapjon, Kobe szenvedett az elején!
S6zámomra ez a felfogás nagyon nem szimpatikus, nyerjék meg nem veszi el tőlük senki, s nem is érdemtelen lenne egy esetleges Miami győzelem, de Jordan pl sose mondott olyat, hogy nem egy 2-3-4 stb gyűrűt nyerünk, persze show volt, meg hype, de mint írtam a tengerentúlon tényleg figyelnek arra, hogy tiszteljük az ellenfelet!
Ennyi, lehet velem nem egyet érteni, mindenkinek szíve-joga, én azt mondom akik régebb óta követik az NBA-t azoknak ez a Miami sosem lesz szimpatikus!
És a fent említett sorok hangsúlyozom nem a játékuk milyenségét "kritizálja"!!!!!!!

Amúgy szerintem ez az összevásárolgatás meg csak ők játszanak stb szöveg nagyon gagyi. Talán egyedül a Boston az, ahol nincs megmondva hogy te meg te, ti csináljátok meg. Orlandoban Howard, Chicagoban Rose, Lakersben Kobe és Gasol, Dallasban Nowitzki az, akire ki vannak játszva a figurák. Miamiban ugyanúgy, csak nem 2 hanem 3 ember van, akikre ezeket meg lehet oldani, és ez mellett Chalmers, Miller, Anthony ugyanúgy fontos tagja a csapatnak. Ebbe csak az ellendrukkerek kapaszkodnak bele...Messithebest írta:Pff.... szeretnél te csak fele olyan p.... lenni mint ott akármelyik.Bob_Marley írta:
Továbbra is szeretném, hogy ne a Miami legyen a bajnok, borzasztó üzenet lenne, amit el is kezdtek páran, hogy összehozunk 2-3 játékost 0 csapatjáték, csak a 3 ember próbálja megoldani!És ha valaki lemeri írni, hogy bezzeg a Boston, mi öregeket hoztunk alapból, ráadásul kb 10 embert adtunk Allenért,s Garnettért!Ezek a puncik meg összeharácsolták a szabadügynök piacot!!!!!![]()
- Messithebest
- Director del Fútbol
Pff.... szeretnél te csak fele olyan p.... lenni mint ott akármelyik.Bob_Marley írta:
Továbbra is szeretném, hogy ne a Miami legyen a bajnok, borzasztó üzenet lenne, amit el is kezdtek páran, hogy összehozunk 2-3 játékost 0 csapatjáték, csak a 3 ember próbálja megoldani!És ha valaki lemeri írni, hogy bezzeg a Boston, mi öregeket hoztunk alapból, ráadásul kb 10 embert adtunk Allenért,s Garnettért!Ezek a puncik meg összeharácsolták a szabadügynök piacot!!!!!![]()

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Messithebest
- Director del Fútbol
Persze belenézek, utolsó 2 meccset szerintem teljesen, mert akkor már nem lesz suli, de az első 5be is bele bele nézek(ha csak nem nyeri meg valaki 4-5 meccsből az NBA-t!(nem vagyok egy nagy bagoly, lehet h bealszomGame90 írta:
Döntőbe azért belenézel a suli mellett?Messithebest írta:Dallas vs. Miami a döntőben! Piszok jó lesz, már várom! Kedden 3tól lesz az első meccs! GO MIAMI legyen meg ISMÉT 2006 UTÁN!
Game 1 -- Tue May 31, Dallas at /Miami 9 p.m. ET, ABC
Game 2 -- Thu June 2, Dallas at Miami 9 p.m. ET, ABC
Game 3 -- Sun June 5, Miami at Dallas 8 p.m. ET, ABC
Game 4 -- Tue June 7, Miami at Dallas 9 p.m. ET, ABC
Game 5* -- Thu June 9, Miami at Dallas 9 p.m. ET, ABC
Game 6* -- Sun June 12, Dallas at Miami 8 p.m. ET, ABC
Game 7* -- Tue June 14, Dallas at Miami 9 p.m. ET, ABC

-
- aka Game90
Miért alszok el a 3. negyed végén?
Ezek ketten...NEM EMBEREK BAKKEEEEER...3 perccel a vége előtt úgy gondolták, hogy megnyerik a meccset
3:14 65-77 CHI Ronnie Brewer made 1st of 2 Free Throws
30.0 81-79 MIA LeBron James made Jump Shot
DW-t amúgy megint sokat szidtam, a 3. negyed közepéig 9 TO-ja volt, de látom utána nem volt 1 se...az a 3+1-es akciója is...
James meg csak James
Bosh is gurított egy 20/10-et meg 4 blokk, szerintem életében nem volt ennyi neki
Bulls-nak grat, jó meccseket játszottak, egy jó SG-vel meg egy MVP (nem Westbrook-féle) formában játszó Rose-zal még meg is lehetett volna a döntő.
Miami - Dallas, lesznek érdekes matchup-ok, egyelőre nem is merek tippelni...
Az oldalon az utolsó hsz-t olvassátok el, ott le van írva minden
:
http://www.nba1.hu/_forum/index.php/topic,1010.585.html

Ezek ketten...NEM EMBEREK BAKKEEEEER...3 perccel a vége előtt úgy gondolták, hogy megnyerik a meccset

3:14 65-77 CHI Ronnie Brewer made 1st of 2 Free Throws
30.0 81-79 MIA LeBron James made Jump Shot
DW-t amúgy megint sokat szidtam, a 3. negyed közepéig 9 TO-ja volt, de látom utána nem volt 1 se...az a 3+1-es akciója is...

Miami - Dallas, lesznek érdekes matchup-ok, egyelőre nem is merek tippelni...

Az oldalon az utolsó hsz-t olvassátok el, ott le van írva minden

http://www.nba1.hu/_forum/index.php/topic,1010.585.html
Döntőbe azért belenézel a suli mellett?Messithebest írta:Dallas vs. Miami a döntőben! Piszok jó lesz, már várom! Kedden 3tól lesz az első meccs! GO MIAMI legyen meg ISMÉT 2006 UTÁN!

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Hát ez valami hihetetlen volt...3 perccel a vége előtt is még mentek 12vel, mondom ennyi belefér, következőt behúzzuk. Erre elindul James, meg Wade...félelmetes
Rose mellédobja, James ebből egyenlít, Rose elhagyja, Wade ebből is kosarat dob, aztán egyenlíthetne a Bulls, de Rose kihagyja a büntit...az MVP szép zsákolásai, és néha bemutatott félelmetes gyorsasága mellett nem sok jót csinált ebben a párharcban. Hihetetlen! 4-1 ez is!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Természetesen gratulálunk a Miaminak, szépen lerendezték keletet a 4-1kel!
A párharc során sokszor el lett mondva, hogy a Bullsnak van keresnivalója a Miami ellen, hiszen minden meccs nagyon szorosra sikerült. Itt az újabb példa arra, hogy ez mennyire nem számít. ---Mennyei játszótér.
Ez a lényeg, mi is a Bulls is nem egy meccsen végig partiban volt, most is 12-vel mentek a 4ik negyedben, de vereség lett!
Sok minden vezetett idáig, Rose pocsék dobóformája (el is fáradt, meg talán az egész Bulls is, azért nem semmi alapszakaszuk volt, gyakorlatilag megállás nélkül szép csendben hoztak minden meccset), Korver téglagyára, s a kellő koncentráció!
Előreláthatólag a Dallas ellen is ez várható, 2 sztárral végig partiban vannak az ellenféllel, majd a végén valamelyik robbant, vagy mindkettő!
Nagyon bízok Nowoban, s a padjukban!
Továbbra is szeretném, hogy ne a Miami legyen a bajnok, borzasztó üzenet lenne, amit el is kezdtek páran, hogy összehozunk 2-3 játékost 0 csapatjáték, csak a 3 ember próbálja megoldani!És ha valaki lemeri írni, hogy bezzeg a Boston, mi öregeket hoztunk alapból, ráadásul kb 10 embert adtunk Allenért,s Garnettért!Ezek a puncik meg összeharácsolták a szabadügynök piacot!!!!!
És gyönyörű lesz ha MLE-ből hoznak egy normális centert is…..
Szóval hajrá DALLAS, s persze LETS GO CELTICS
szerk:Messifan mez vagy póló, végül is mindegy, majd viseld büszkeséggel!
Kedvet kaptam, hogy körülnézzek az NBA oldalán

Ez mondjuk baromi drága, de iszonyat, ahogy kinéz

Na következő idényre már kinéztem a Barca, Celtics felszereléseket
A párharc során sokszor el lett mondva, hogy a Bullsnak van keresnivalója a Miami ellen, hiszen minden meccs nagyon szorosra sikerült. Itt az újabb példa arra, hogy ez mennyire nem számít. ---Mennyei játszótér.
Ez a lényeg, mi is a Bulls is nem egy meccsen végig partiban volt, most is 12-vel mentek a 4ik negyedben, de vereség lett!
Sok minden vezetett idáig, Rose pocsék dobóformája (el is fáradt, meg talán az egész Bulls is, azért nem semmi alapszakaszuk volt, gyakorlatilag megállás nélkül szép csendben hoztak minden meccset), Korver téglagyára, s a kellő koncentráció!
Előreláthatólag a Dallas ellen is ez várható, 2 sztárral végig partiban vannak az ellenféllel, majd a végén valamelyik robbant, vagy mindkettő!
Nagyon bízok Nowoban, s a padjukban!
Továbbra is szeretném, hogy ne a Miami legyen a bajnok, borzasztó üzenet lenne, amit el is kezdtek páran, hogy összehozunk 2-3 játékost 0 csapatjáték, csak a 3 ember próbálja megoldani!És ha valaki lemeri írni, hogy bezzeg a Boston, mi öregeket hoztunk alapból, ráadásul kb 10 embert adtunk Allenért,s Garnettért!Ezek a puncik meg összeharácsolták a szabadügynök piacot!!!!!

És gyönyörű lesz ha MLE-ből hoznak egy normális centert is…..
Szóval hajrá DALLAS, s persze LETS GO CELTICS
szerk:Messifan mez vagy póló, végül is mindegy, majd viseld büszkeséggel!

Kedvet kaptam, hogy körülnézzek az NBA oldalán

Na következő idényre már kinéztem a Barca, Celtics felszereléseket

Óriási grat a Miaminak! Mivel csak idén kezdtem el letöltögetni a meccseket és nem csak akkor néztem mikor a sporton ment így azt kell mondjam hogy ilyen jól védekező csapatot még nem láttam. Hihetetlenek. 12-3-al a döntőbe menni az valami elképesztő.
Meg is érdemlik a trófeát de hát ehhez a a Dallasnak is lesz 1-2 szava
A Dallas már 100x nagyobb falat lesz mint a Bulls vagy a Boston.
GO CELTICS!
Egyébkéééént. Fater hoz nekem Garnettes pólót! Fogalmam sincs hogy néz ki de a hátuljára rá van írva hogy Garnett 5. Volt még Lakers és Rockets mez... Kérdeztem hogy van-e még más és mondta hogy hát ilyen zöld színű Garnettes...
Meg is érdemlik a trófeát de hát ehhez a a Dallasnak is lesz 1-2 szava

A Dallas már 100x nagyobb falat lesz mint a Bulls vagy a Boston.
GO CELTICS!

Egyébkéééént. Fater hoz nekem Garnettes pólót! Fogalmam sincs hogy néz ki de a hátuljára rá van írva hogy Garnett 5. Volt még Lakers és Rockets mez... Kérdeztem hogy van-e még más és mondta hogy hát ilyen zöld színű Garnettes...

- Messithebest
- Director del Fútbol
YEAAAAAAHHH!!!!!
Miami Wins Series 4-1!!!!
Amúgy LBJ és Wade honnan hozták azt vissza?
Mondtam már, Wade megmutatta a gyűrűjét LBJnek, azóta GOD MODE ON! Dallas vs. Miami a döntőben! Piszok jó lesz, már várom! Kedden 3tól lesz az első meccs! GO MIAMI legyen meg ISMÉT 2006 UTÁN!

- Scooby Bent Bwoy
- Capitá del Barça
A meccset nem néztem, de látom az első 3-at az OKC nyerte, és megint a negyedikben villant a Mavs. Nekem is szimpatikus a Thunder. Nem emlékszem olyan csapatra ami főcsoportdöntőig jutott és a meghatározó játékosai ilyen fiatalok lettek volna.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Bizony nagyon fiatal egy csapat, s szimpatikusak is, pár éven belül Philly-OKC döntő lesz, 2 rendkívül fiatal ambiciózus csapat, Durant kiváló scorer, Westbrook meg majd idővel olvasni is megtanulGame90 írta: Sajnálom az OKC-t, megint vezettek 85-77-re 8 perccel a vége előtt, fiatalság... De nem lennék meglepődve, ha jövőre döntőt játszanának, aztán később nyernének 2-3 bajnokságot, Durant 22, Westbrook 22, Ibaka 21, Harden 21 éves...

Persze James azt mondta, hogy 998745 bajnokságot nyer a Miami

És csabával egyetértve én is valamelyest szimpatizálok velük, pedig a nyugati dobjunk több pontot mint az ellenfél csapatokat nem bírom, de Perk érkezése szimpivé tette őket, bár védekezni még mindig nem tudnak

szerk:Érdekes kis statokra leltem, nálunk Green ha többet játszott mint 20 perc akkor 8-10 a mérlegünk, ha kevesebbet, akkor 7-1

A másik meg, hogy Perkins a Dallas elleni szériában ha pályán volt 32 ponttal volt jobb a Dallas, ha viszont csücsült, akkor a Thunder volt jobb 24 ponttal…..Beszéltük már, hogy nem igazán sikerült a beilleszkedése, de ez megdöbbentő adat!
A fáma ugyanaz, mi lett volna HA nincsen a csere….

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Reméljük együtt is maradnak.Game90 írta:... De nem lennék meglepődve, ha jövőre döntőt játszanának, aztán később nyernének 2-3 bajnokságot, Durant 22, Westbrook 22, Ibaka 21, Harden 21 éves...

Az első nyugati csapat,amelyikkel tudok szimpatizálni,egyébként totál keletes vagyok(Bulls,Detroit,Boston).
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- aka Game90
Szegény Lakers, Mike Brown-nál rosszabbat nem is lehetett volna választani. Na mindegy, játékos-edző még úgysem volt az NBA-ben...
Messinát már a Torontoval is összehozták, szerintem nagyot tudna alkotni az NBA-ben is.
Sajnálom az OKC-t, megint vezettek 85-77-re 8 perccel a vége előtt, fiatalság... De nem lennék meglepődve, ha jövőre döntőt játszanának, aztán később nyernének 2-3 bajnokságot, Durant 22, Westbrook 22, Ibaka 21, Harden 21 éves...

Messinát már a Torontoval is összehozták, szerintem nagyot tudna alkotni az NBA-ben is.
Sajnálom az OKC-t, megint vezettek 85-77-re 8 perccel a vége előtt, fiatalság... De nem lennék meglepődve, ha jövőre döntőt játszanának, aztán később nyernének 2-3 bajnokságot, Durant 22, Westbrook 22, Ibaka 21, Harden 21 éves...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
Roset is inkább James fogta, és nem is nagyon tudott rajta átmenni...ha igen, akkor meg két pattintásból már a gyűrű alatt volt. Szóval szerintem is Jamesnek kell Nowitzkit fogni, íg Wadenek és Boshnak többet kell mutatnia támadásban, meg Bibbyt el kéne már felejteni könyörgöm...de persze még messze van az, előbb a Bullson jussunk túl...az se baj ha 4-1-gyelKalap1988 írta:Grat a Dallasnak, innentől legyenek is bajnokok, bár a Miaminak egy picivel nagyobb esélyt adok. Dallas kerete sokkal bővebb,de a Miami szupersztárjaival nem lesz könnyű harcolni. Kíváncsi vagyok ki fogja Nowitzkit. Bosh kevés rá, a meccs egy-egy szakaszában szerintem a 7-8 centivel alacsonyabb James fogja majd, akit Nowitzki legalább lábbal nem tud megverni. Jamesnek pedig vannak olyan rúgói, hogy a plusz centik ide-oda átdobni sem fogja olyan könnyen. Persze nem 40 percig fogja majd egy meccsen, de azt érzem, hogy rá fogják küldeni. ( persze még életben van a Bulls, de kb 5%-ot adok nekik). Mike BrownSzerintem eldőlt, hogy a Lakers edzőjét innentől Kobe Bryantnek hívják és kész. Ezért igazoltak ilyen jelentéktelen edzőt... Eddig is elég nagy szava volt Kobe-nak, de innentől szinte csak neki lesz. mondjuk szerintem ez nem jelent sok jót a Lakers fanok számára....

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
De most jelenleg úgy tudom a Madrid edzője, de volt ő pár helyen, s a CZKA meg kifejezetten félemetes volt az irányításával!Fecooo írta:
nem ő (volt) a Real edzője?

szerk: látszik, hogy el vagyok maradva az EU kosárlabdában

nem ő (volt) a Real edzője?Bob_Marley írta:Viszont állítólag Messina lesz az egyik segédedző!Ő igaz NBA szinten teljesen rutintalan, de ismert nagyon jó szakember 4szer nyert Euroligát, s elég keménykezű!Szóval ő azért jó lenne a kaliforniai gárdának, mert Brown tényleg végigfogja mozizni a meccseket, olykor megtörölgeti a szemüvegét, s nyilatkozik a negyedek között egy 10 mp-t a confidence-ről és good defenseről……
Nem tudom mennyire lehet idézni máshonnan, ide ezt belinkelem oldal első 2 hsz-e valami félemetes poén:
http://www.nba1.hu/_forum/index.php/topic,1024.600.html
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Viszont állítólag Messina lesz az egyik segédedző!Ő igaz NBA szinten teljesen rutintalan, de ismert nagyon jó szakember 4szer nyert Euroligát, s elég keménykezű!Szóval ő azért jó lenne a kaliforniai gárdának, mert Brown tényleg végigfogja mozizni a meccseket, olykor megtörölgeti a szemüvegét, s nyilatkozik a negyedek között egy 10 mp-t a confidence-ről és good defenseről……
Nem tudom mennyire lehet idézni máshonnan, ide ezt belinkelem oldal első 2 hsz-e valami félemetes poén:

-
- Director del Fútbol
Grat a Dallasnak, innentől legyenek is bajnokok, bár a Miaminak egy picivel nagyobb esélyt adok. Dallas kerete sokkal bővebb,de a Miami szupersztárjaival nem lesz könnyű harcolni. Kíváncsi vagyok ki fogja Nowitzkit. Bosh kevés rá, a meccs egy-egy szakaszában szerintem a 7-8 centivel alacsonyabb James fogja majd, akit Nowitzki legalább lábbal nem tud megverni. Jamesnek pedig vannak olyan rúgói, hogy a plusz centik ide-oda átdobni sem fogja olyan könnyen. Persze nem 40 percig fogja majd egy meccsen, de azt érzem, hogy rá fogják küldeni. ( persze még életben van a Bulls, de kb 5%-ot adok nekik). Mike Brown
Szerintem eldőlt, hogy a Lakers edzőjét innentől Kobe Bryantnek hívják és kész. Ezért igazoltak ilyen jelentéktelen edzőt... Eddig is elég nagy szava volt Kobe-nak, de innentől szinte csak neki lesz. mondjuk szerintem ez nem jelent sok jót a Lakers fanok számára....

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pár napig nem nagyon szóltam hozzá, jó sok ideig eltartott, hogy visszaolvassak minden topikban
Na de a lényeg, grat a Dallasnak a továbbjutáshoz, s a Miami is nagyon közel hozzá, egyszerűen egy pillanatra sem lehet kiengedni ellenük, s hiába szorosak a meccsek véghajrája, nagyon összeszedettek, s borzasztó nehéz megfogni a Miamit, de azért hajrá Bulls
Mike Brown kinevezéséhez, túl sokat nem fűznék hozzá, szerintem ballépés, James-t nem tudta kezelni, Kobe meg még nála is problémásabb, kirakatnak lesz ott, igaz PJ helyét alapból nem könnyű átvenni, de a Lakers se fiatal csapat, s idén Jackson se bírta már az öltözőt kezelni, pont Brown lesz képes rá?????

http://3.bp.blogspot.com/-oBjpEaJX3TU/T ... jonR.2.png
gyilkos wall
Hogy rólunk is legyen szó!
Találtam még egy vicceset:

Mike Brown kinevezéséhez, túl sokat nem fűznék hozzá, szerintem ballépés, James-t nem tudta kezelni, Kobe meg még nála is problémásabb, kirakatnak lesz ott, igaz PJ helyét alapból nem könnyű átvenni, de a Lakers se fiatal csapat, s idén Jackson se bírta már az öltözőt kezelni, pont Brown lesz képes rá?????

http://3.bp.blogspot.com/-oBjpEaJX3TU/T ... jonR.2.png
gyilkos wall
Hogy rólunk is legyen szó!
Találtam még egy vicceset:

Gratula a Dallasnak. Nem gondoltam hogy 1-1 után ez lesz.Tapasztalat szerzésnek nagyon jó volt.
Most már győzzön a jobb csapat, de legyen szoros.
Most már győzzön a jobb csapat, de legyen szoros.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Csak mondom, hogy az NHL nyugati csoportjának megvan a bajnoka!
Vancouver Canuksnak hívják és így harmadszor jutott be a Stanley Kupa döntőjébe!
A San Jose Sharks-szal vívott főcsoportdöntőt 4-1-re nyerte, az ötödik meccsen kétszeri hosszabbítás után sikerült Bieksa góljával nyugat királyává válnia.
A döntőbéli ellenfele még nincs meg, a Boston Bruins és a Tampa Bay Lightning közti keleti finálé győztese lesz az.
Egyelőre 3-2-re megy a Boston, holnap hajnali 02:00-tól következik a hatodik meccs Tampában.
Csak hogy kicsit a hokipalánk is zörögjön és a pakk is csússzon!
K.
Vancouver Canuksnak hívják és így harmadszor jutott be a Stanley Kupa döntőjébe!
A San Jose Sharks-szal vívott főcsoportdöntőt 4-1-re nyerte, az ötödik meccsen kétszeri hosszabbítás után sikerült Bieksa góljával nyugat királyává válnia.
A döntőbéli ellenfele még nincs meg, a Boston Bruins és a Tampa Bay Lightning közti keleti finálé győztese lesz az.
Egyelőre 3-2-re megy a Boston, holnap hajnali 02:00-tól következik a hatodik meccs Tampában.
Csak hogy kicsit a hokipalánk is zörögjön és a pakk is csússzon!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- Messithebest
- Director del Fútbol
Szerintem Wade amúgy a Bostoni párharc előtt megmutatta LeBronnak a gyűrűjét, mert kb azóta GOD mode ON és piszkosul akar!