Innen már tuti megnyeri a Miami. Meg is érdemlik. Nagyon jó csapat.
Jaa összekevertem a game 3-alkanty írta:Szerintem ez sántít.MessiFan írta: A német hihetetlen miket művelt.. Első félidőben összesen 4 pontot dobott...
GO CELTICS!

Jaa összekevertem a game 3-alkanty írta:Szerintem ez sántít.MessiFan írta: A német hihetetlen miket művelt.. Első félidőben összesen 4 pontot dobott...
GO CELTICS!
Döntő kivételével mindig eredeti kommentár van...ozsimiki írta: Ma nézem én is, eredeti kommentár lesz? Azért felkelhetnének a pénzükért igazán...NFL végig magyarul ment...
Kár volt megnéznem az ismétlést, csak jobban feldühített.Game90 írta:Az igenBob_Marley írta:Na a végét elkaptam, Harden kiszállt, de ment 15el 5-6 perccel a vége előtt a Thunder, de aztán jött a német tank, s egy 17-2es blitzkrieggel OT-re mentette a meccset a Mavs!Dallas 99%, hogy döntős. OKC mindkét hazai meccsét elbukta...
Durant - Westbrook kettősnek több TO-ja volt, mint a Mavsnek összesen.
Amúgy most kezdődött a meccs ismétlése a Sport1-en.
Ma szerintem leszek! Miami - Chicago 2:30, Sport1!
Szerintem ez sántít.MessiFan írta: A német hihetetlen miket művelt.. Első félidőben összesen 4 pontot dobott...
GO CELTICS!
Az igenBob_Marley írta:Na a végét elkaptam, Harden kiszállt, de ment 15el 5-6 perccel a vége előtt a Thunder, de aztán jött a német tank, s egy 17-2es blitzkrieggel OT-re mentette a meccset a Mavs!
Ez csak is a rutintalanság számlájára lehet írni a PO-ban.Bob_Marley írta:Na a végét elkaptam, Harden kiszállt, de ment 15el 5-6 perccel a vége előtt a Thunder, de aztán jött a német tank, s egy 17-2es blitzkrieggel OT-re mentette a meccset a Mavs!és
Elfogult vagyok, de azért Kidd 6-7 évvel ezelőtt vagy 10 gólpasszal többet adott volnaBob_Marley írta:Na a végét elkaptam, Harden kiszállt, de ment 15el 5-6 perccel a vége előtt a Thunder, de aztán jött a német tank, s egy 17-2es blitzkrieggel OT-re mentette a meccset a Mavs!és Kidd papa is előkapta 10 évvel ezelőtti zsenialitását!Fontos labdalopások, s dagger tríík!
Nowitzki 40 pont, Kidd 17 és 4 Steal!A végén a Thunder szinte csak Durantre játszott, ez így kevés, Westbrook megint nem tudott fellépni, míg a túloldalon Nowo okosan összehúzta a védelmet, folyamatosan kettőzték, ő meg tüzelt kifelé a triplásoknak!Zsinór 3ik idegenbeli meccsét hozta a Dallas, s látva őket, innen csodával határos lenne a Thunder feltámadása!A német meg nem is god modeban, csak Nowo módban kosarazik a PO-ban,![]()
Dallast bajnoknak, ez a jelszavam, kijár a gyűrű a 2öregnek!![]()
Már jöhetne egy hasonló kaliberű játékos, mint AI, messze az ő játéka tetszett legjobban, de addig is maradnak a régi videók.Eazzy írta: Ez a LBJ-s átlépés kicsit emlékeztet erre:
http://www.youtube.com/watch?v=grXws5m11SA
Mondjuk ez kicsit komolyabb helyzetben, kicsit komolyabb teljesítmény...
Amikor elolvastam azt a szót, hogy "átlépés", már tudtam, hogy erről a videóról van szóEazzy írta:Game!
Ez a LBJ-s átlépés kicsit emlékeztet erre:
http://www.youtube.com/watch?v=grXws5m11SA
Mondjuk ez kicsit komolyabb helyzetben, kicsit komolyabb teljesítmény...
Wade biztos mutagatta a gyűrűjét a rájátszás előtt LBJ-nek és Bosh-nakMessiFan írta:Ez a Miami megérdemelné hogy a döntőbe kerüljön és meg is nyerje. De nem csak megérdemli, hanem meg is csinálják. Elképesztően jól védekeznek és dobálgatnak. Ebbe a csapatba nem kell nagy irányító mert megoldják 3-an
Haslem elképesztő. Big Z mehet a levesbe
Hiába a Bullsnak szurkolok, egyre esélyesebb a Dallas-Miami PO döntő.
A Dallas legnagyobb erőssége a félelmetes mezőnymutató, hihetetlen pontosan dobnak. Szép csendben úgy néz ki, hogy a Nagydöntőig menetelnek, és akár bajnokok is lehetnek, miközben mindenki arról beszélt, hogy vajon elvéreznek-e az első körben.Bob_Marley írta:Nem is fél3ra rakták hanem 3radaffy írta: és mit tippeltek mára,okc vagy dallas?![]()
Szerintem az OKC-ben nincs annyi erő, hogy megfogja a Dallast!Hiába az egyéni felvillanások, egyszerűen csapatban, padban erősebb a texasi gárda!Szoros meccset várok (akár OT is lehet, 1-2-3
)De Mavs diadalt!Oklahomában nem lesz egyszerű, de ez a Dallas eddig félelmetes a PO-ban!És lassan jön Butler is
Nem is fél3ra rakták hanem 3radaffy írta: és mit tippeltek mára,okc vagy dallas?