USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.05.25. 17:30:05

Dallas - Miami döntő lesz.
Innen már tuti megnyeri a Miami. Meg is érdemlik. Nagyon jó csapat.
kanty írta:
MessiFan írta: A német hihetetlen miket művelt.. Első félidőben összesen 4 pontot dobott...

GO CELTICS!
Szerintem ez sántít.
:wink:
Jaa összekevertem a game 3-al :lol:
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.05.25. 16:47:13

Sajnos a végét nem láttam, mert mennem kellett, de majd az ismétlést megnézem. Látom ez is OT. Rose meg tényleg pocsékul dob ebben a párharcban (FG 36.3%, 3p 22.7%). Ezen a meccsen is 1-9 a tripla...
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.25. 09:45:13

Miután kiörültem magam ( mert szerintem innen már megvan ) azért írnék egy-két dolgot.

Először is Bibby. Én nem értem, ez az ember mit keres itt. Chalmers úgy ahogy van, lejátssza, jobb támadásban is, de védekezésben össze sem lehet hasonlítani őket. De Spoelstra persze még Bibbynek szavaz bizalmat...őt sürgősen el kell passzolni.

Wadenek a nagydöntőre ( remélem hogy lesz ) össze kell magát kapnia, ebben a párharcban még nem nagyot csinált semmit.

James parádés, Boston ellen is az volt, és itt is, nélküle nem is tudom hol lennénk. Vadállat :D

Viszon a Bullsnál...Rose katasztrófa, ez az 50% alatti dobószázalék mezőnyből bűnrossz. És ő MVP? Hát tökyo a 30 pontos átlag vagy nemtom mennyi, de így?...

Nagyon küzdöttünk és megérdemelten nyertünk, remélem innen már nem rontjuk el. Bár ha kikapunk a következőn, akkor 3-2 és az utána lévő meccs parás lehet.
messideco
Presidente del Barça

2011.05.25. 08:54:24

Még egy meccs és nagydöntő :) Hajrá Heat!
Kép
"And my heart will leave you never."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.25. 06:15:23

ANNNNDDDD LEBRROOOONNNN JAMMEEESSSSSSSSSSS 8) 8) 8) 8) 8) 8) MIA LEADS SERIES 3-1!!! 8) 8) 8) irány a DÖNTŐ! :D Holnap kiütjük őket az 5ik meccsen! GO Miami!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
PCsabi
aka Game90

2011.05.25. 02:37:43

ozsimiki írta: Ma nézem én is, eredeti kommentár lesz? Azért felkelhetnének a pénzükért igazán...NFL végig magyarul ment...
Döntő kivételével mindig eredeti kommentár van... :?

Jaja, a 3 kommentátorból ill. a 4 szakkomentátorból csak tudnának szerezni 1-1-et...

Közben kezdődött a meccs! :)

Katasztrófális 1. negyed eddig, Wade meg Bibby dobálgat (2/8 ), LBJ és Bosh összesen 1 dobás...Remélem Bron és CB átveszi az irányítást.

Na, LeBron csak elkezdett állatkodni.

Noah feje kezd idegesítő lenni...

Amúgy tök jó így magamban beszélni :D

Félidőben 46-44 a Bullsnak, James és Wade közepesnél gyengébb, Bosh-nak csak 3 mezőnykísérlete van, Chalmers X-Faktor. Rose szerintem túl sokat nézte Westbrook játékát mostanában, 4/14 mezőnyből.

-7, Deng megszórja magát, már 16 pontos. Bibby meg takarodjon.

Wade miért veszi ki magát a játékból? 3. negyed = Miami Cavaliers...19-ből 10-et LBJ dobott ebben a negyedben.

Jön az utolsó negyed, -5, Wade életre kelhetne már...helyette James és Miller! 7-1-es rohanással átvette a vezetést a Heat!

Bron annyira akar, hogy semmi sem jön össze neki :?

Boozer flagrant foul...

3 perccel a vége előtt 80-80, kis izgalmak vannak :)

LBJ 1 jó döntés után 1 rossz, kb. ez jellemzi őt egész meccsen.

Chris Bosh! 85-84, 1:14 már csak. Be kell húzni!

85-85, 0:24, Miami labda. James vagy James? James támadó... :roll:

Rose nem volt clutch, még gyűrűt sem talált a dobása... :) Hosszabbítás!

Wade mint egy zombi...na, pont jókor írom: levédekezte Rose-t, aztán egy lepattanó.

4 Bosh pont, Bulls tripla, majd Wadeeee! Kb. az 1. negyedben dobott utoljára pontot :)

James, te állat! És pofátlanul mosolyog :D +4!

Bulls játékosok nem bírják idegekkel, 2 TO... Wade pedig felébredt a hosszabbításban 8)

DW mit védekezik itt a végén, OMG!

Hosszabbítás után 101-93! Mekkorát küzdött a Heat!

Miami: LBJ nagyon akart, jól is játszott, Wade 3,5 negyeden keresztül bűnrossz volt, de a végén feltámadt, főleg védekezésben, Bosh is jó volt, a hosszabbításban az ő 4 pontjával sikerült ellépni ill. Haslem 9 lepattanó, Chalmers 3/3, 9 pont, 4 steal. És Miller! Végre jól játszott, 5/8, 12 pont, 9 lepattanó, +36!

Chicago: Noah szokásos, Deng és Boozer jó volt, 15/30, 40 pont, 19 lepattanó. Rose...megint katasztrófa volt, már-már szokásos 30% mezőnyből (8/26), 7 TO és 4x blokkolták. Egy MVP-től azért jóval többet lehetne várni.

3-1!

Ha jön a papírforma (Dallas - Miami), akkor óriási döntő lesz 8)

Na, jó éjszakát... :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.25. 01:46:19

Game90 írta:
Bob_Marley írta:Na a végét elkaptam, Harden kiszállt, de ment 15el 5-6 perccel a vége előtt a Thunder, de aztán jött a német tank, s egy 17-2es blitzkrieggel OT-re mentette a meccset a Mavs!
Az igen :shock: Dallas 99%, hogy döntős. OKC mindkét hazai meccsét elbukta...

Durant - Westbrook kettősnek több TO-ja volt, mint a Mavsnek összesen.

Amúgy most kezdődött a meccs ismétlése a Sport1-en.

Ma szerintem leszek! Miami - Chicago 2:30, Sport1!
Kár volt megnéznem az ismétlést, csak jobban feldühített.

Ma nézem én is, eredeti kommentár lesz? Azért felkelhetnének a pénzükért igazán...NFL végig magyarul ment...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2011.05.24. 21:35:40

MessiFan írta: A német hihetetlen miket művelt.. Első félidőben összesen 4 pontot dobott...

GO CELTICS!
Szerintem ez sántít.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.05.24. 21:32:17

Most fejeztem be a meccset úgy, hogy nem tudtam az eredményt.
Hát emberek én konkrétan vért izzadtam a Thunderért a végén... Erre kikaptak. Nem tudom feldolgozni, hogy hogy az istenbe tudták elcseszni ennyire ezt a hatalmas lehetőséget!
Látszik még hogy rutintalanok.
A német hihetetlen miket művelt.. Első félidőben összesen 4 pontot dobott...

Ma ha tud mit kezdeni a Bulls a Miami védekezésével akkor van keresnivalójuk, ha nem akkor nem is mondom...

GO CELTICS!
kanty
Llegenda del Barça

2011.05.24. 21:28:34

Sajnálom a Thundert, bírom őket, de ezt nagyon elrontották. Amikor a vége előtt pár perccel volt kb. 10 pont az előny, akkor kellett volna még egy kicsit koncentrálni. A Dallasnak grat., de ezt inkább a Thunder veszítette el.

A Westbrookos részel egyetértek Bob. Ügyes meg minden, de néha nagyon pontatlan és túl kreatívnak sem mondható.

Kár a Thunderért, innen szerintem már simán döntős a Dallas. Egy ilyen vereséget nem könnyű feldolgozni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2011.05.24. 20:17:32

Bob_Marley írta:Na a végét elkaptam, Harden kiszállt, de ment 15el 5-6 perccel a vége előtt a Thunder, de aztán jött a német tank, s egy 17-2es blitzkrieggel OT-re mentette a meccset a Mavs!
Az igen :shock: Dallas 99%, hogy döntős. OKC mindkét hazai meccsét elbukta...

Durant - Westbrook kettősnek több TO-ja volt, mint a Mavsnek összesen.

Amúgy most kezdődött a meccs ismétlése a Sport1-en.

Ma szerintem leszek! Miami - Chicago 2:30, Sport1!
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.05.24. 17:01:12

Kár volt tényleg ezért a meccsért a Thundernek, de szereztek tapasztalatot, és legközelebb már talán jobban odafigyelnek az ilyen helyzetekben. Dallas meg már az alapszakaszban is a legjobb volt idegenben a Heattel karöltve, ezt most is bizonyítják. Bár nem tartozik a kedvenc játékosaim közé, de el kell ismerni, hogy ismét fantasztikusan játszott Nowitzki. Innen már nagy csoda kellene a továbbjutáshoz az OKC-nek.
Keleten meg most a Bullsnak szurkolok a köv. meccsen, hogy egyenlítsen. 7. meccset szeretnék látni...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.24. 14:46:15

Nagyon halkan jegyzem meg ehhez, hogy voltak vitatható ítéletek, amik rendszerint a Dallast segítették!39-25 lett végül a büntető (99-84 után 4.49 alatt, 10-2 volt a büntetőarány a Mavsnek, az OT-ben pedig 6-0.), amúgy abszolút adom, amit írtál, előjött, hogy hihetetlen labdavesztések voltak, főleg Duranttől!Sajnálom a Thundert, de azért az NBA-ben ritkán vannak nagy csodák, s ez a csapat 2 éve a béka feneke alatt volt, tavaly nagyon megszorította a későbbi bajnokot, s most már konferencia döntős!Dallas meg öreg rókákból áll, s ahogy a Lakers ellen is megmutatták lecsapnak, ha összesik az ellenfél!
És a közönségük se piskóta, megmondom őszintén megérdemelnének még egy meccset Oklahomában, de ez nagyon 4-1 szagú!

Szerk: s ahogy Game szokta mondani Westbrook ész kellene, s akkor máris jobban működne az egész!Bár mondjuk én meg az ő játékát nem szeretem, mármint jó csak nem irányítónak!Nálam egy irányító elsődlegesen passzoljon, s ne zsákoljon, meg folyamatosan törögessen be!Russell szerintem 2 figurát se tudna mondani a playbookból, mert nem tudja megjegyezni :P :lol:
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.24. 14:34:14

Bob_Marley írta:Na a végét elkaptam, Harden kiszállt, de ment 15el 5-6 perccel a vége előtt a Thunder, de aztán jött a német tank, s egy 17-2es blitzkrieggel OT-re mentette a meccset a Mavs!és
Ez csak is a rutintalanság számlájára lehet írni a PO-ban.

Ezt nem a Dallas mentette meg,hanem az OKC rontotta el, de nagyon csúnyán. Ha ezt pl a Lakers csinálja meg,hogy 5-6perccel a vége előtt +15ről kikap végül, hát szétverek valamit.

Thundert is bírom, és nagyon szimpatikusak,de ez most hatalmas ajándék volt tőlük, persze Nov brilliáns, és a Dallas sem gyenge,de még egyszer írom, ilyet ilyen szinten nem szabad engedni. Nagy kár érte...

én is jobban örültem volna egy OKC-Miami döntőnek, de a látottak alapján a Dallas-Miami kiélezettebb lesz.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lijacska
Jugador del Barça

2011.05.24. 10:11:29

Elhalt az utolsó szikrája a reményemnek.Azért jó szurkolni.
Előre Okc!
Jövőre nehezebb lesz, fejben sokat kell erősödni.De meg kell majd hogy legyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.05.24. 08:11:13

Bob_Marley írta:Na a végét elkaptam, Harden kiszállt, de ment 15el 5-6 perccel a vége előtt a Thunder, de aztán jött a német tank, s egy 17-2es blitzkrieggel OT-re mentette a meccset a Mavs!és Kidd papa is előkapta 10 évvel ezelőtti zsenialitását!Fontos labdalopások, s dagger tríík!
Nowitzki 40 pont, Kidd 17 és 4 Steal!A végén a Thunder szinte csak Durantre játszott, ez így kevés, Westbrook megint nem tudott fellépni, míg a túloldalon Nowo okosan összehúzta a védelmet, folyamatosan kettőzték, ő meg tüzelt kifelé a triplásoknak!Zsinór 3ik idegenbeli meccsét hozta a Dallas, s látva őket, innen csodával határos lenne a Thunder feltámadása!A német meg nem is god modeban, csak Nowo módban kosarazik a PO-ban, :lol:
Dallast bajnoknak, ez a jelszavam, kijár a gyűrű a 2öregnek! :wink: :lol:
Elfogult vagyok, de azért Kidd 6-7 évvel ezelőtt vagy 10 gólpasszal többet adott volna :) Elképesztő a fazon, nálam minden idők legnagyobb irányítója, már csak azért is, mert a másik ilyen kategóriás játékost ( Stockton) nem láttam játszani, Magicet sem sosem, na meg ő nem is klasszikus irányító. Nagyon megérdemelné a Mavs ezt a címet, de a Heat ellen ( valószínűleg) borzasztó nehéz dolguk lesz. Nowitzki meg csak Nowitzki, én sosem szerettem igazán ezt a típusú játékot, de korszakos zseni ez biztos. Westbrook azért majdnem összehozott egy tripla-duplát, még ész kellene a játékába és óriási irányító lehet. Durant 29 pont, de ez a 9 eladott labda szerintem sok. Beszédes adat, hogy Nowitzkinek a 40 pontja mellett csak 4 van....
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.24. 07:41:36

Na a végét elkaptam, Harden kiszállt, de ment 15el 5-6 perccel a vége előtt a Thunder, de aztán jött a német tank, s egy 17-2es blitzkrieggel OT-re mentette a meccset a Mavs!és Kidd papa is előkapta 10 évvel ezelőtti zsenialitását!Fontos labdalopások, s dagger tríík!
Nowitzki 40 pont, Kidd 17 és 4 Steal!A végén a Thunder szinte csak Durantre játszott, ez így kevés, Westbrook megint nem tudott fellépni, míg a túloldalon Nowo okosan összehúzta a védelmet, folyamatosan kettőzték, ő meg tüzelt kifelé a triplásoknak!Zsinór 3ik idegenbeli meccsét hozta a Dallas, s látva őket, innen csodával határos lenne a Thunder feltámadása!A német meg nem is god modeban, csak Nowo módban kosarazik a PO-ban, :lol:
Dallast bajnoknak, ez a jelszavam, kijár a gyűrű a 2öregnek! :wink: :lol:
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.05.23. 16:52:15

Eazzy írta: Ez a LBJ-s átlépés kicsit emlékeztet erre:
http://www.youtube.com/watch?v=grXws5m11SA
Mondjuk ez kicsit komolyabb helyzetben, kicsit komolyabb teljesítmény...
Már jöhetne egy hasonló kaliberű játékos, mint AI, messze az ő játéka tetszett legjobban, de addig is maradnak a régi videók.
PCsabi
aka Game90

2011.05.23. 16:19:39

Eazzy írta:Game!
Ez a LBJ-s átlépés kicsit emlékeztet erre:
Amikor elolvastam azt a szót, hogy "átlépés", már tudtam, hogy erről a videóról van szó :) Hát igen, AI 8)
MessiFan írta:Ez a Miami megérdemelné hogy a döntőbe kerüljön és meg is nyerje. De nem csak megérdemli, hanem meg is csinálják. Elképesztően jól védekeznek és dobálgatnak. Ebbe a csapatba nem kell nagy irányító mert megoldják 3-an :D
Haslem elképesztő. Big Z mehet a levesbe :D

Hiába a Bullsnak szurkolok, egyre esélyesebb a Dallas-Miami PO döntő.
Wade biztos mutagatta a gyűrűjét a rájátszás előtt LBJ-nek és Bosh-nak :D Amúgy a védekezésük tényleg nagyon jó, szerintem jobb, mint a Chicago-é. És ha belegondolunk, hogy jövőre (már ha lesz szezon) még jobbak lehetnek, ha az MLE-ből szereznek egy normális centert.

Én egy MIA - OKC döntőnek jobban örülnék, de egy MIA - DAL miatt sem szomorkodnék, legalább megismétlődhetne a 2006-os döntő. De először jusson a Heat a döntőbe... :)
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.05.23. 15:42:28

Ez a Miami megérdemelné hogy a döntőbe kerüljön és meg is nyerje. De nem csak megérdemli, hanem meg is csinálják. Elképesztően jól védekeznek és dobálgatnak. Ebbe a csapatba nem kell nagy irányító mert megoldják 3-an :D
Haslem elképesztő. Big Z mehet a levesbe :D

Hiába a Bullsnak szurkolok, egyre esélyesebb a Dallas-Miami PO döntő.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.05.23. 14:57:27

Game!
Ez a LBJ-s átlépés kicsit emlékeztet erre:
PCsabi
aka Game90

2011.05.23. 13:14:00

Következő meccs lesz a legfontosabb, ha az megvan, akkor 3-1-ről már nem fog visszajönni a Bulls.

Bosh-sal mi történt? Mióta Haslem visszatért Pussy-módból God-módba kapcsolt. Wade nem volt túl jó, Joel MVP Anthony 5 blokk, LBJ most nem volt nagyon kimagasló, de így is jól játszott és ami a legfontosabb: 0 TO!

Rose ellen nagyon jól védekeznek Wade-ék, most Noah sem volt állat, csak 1 pont, 5 lepattanó.

És a legnagyobb jelenet, LBJ alázza Ashton Kutchert :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=0ymWeSe-TgY
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.23. 10:42:56

Bob_Marley írta:
daffy írta: és mit tippeltek mára,okc vagy dallas?
Nem is fél3ra rakták hanem 3ra :? :evil: Szerintem az OKC-ben nincs annyi erő, hogy megfogja a Dallast!Hiába az egyéni felvillanások, egyszerűen csapatban, padban erősebb a texasi gárda!Szoros meccset várok (akár OT is lehet, 1-2-3 :lol: )De Mavs diadalt!Oklahomában nem lesz egyszerű, de ez a Dallas eddig félelmetes a PO-ban!És lassan jön Butler is :wink:
A Dallas legnagyobb erőssége a félelmetes mezőnymutató, hihetetlen pontosan dobnak. Szép csendben úgy néz ki, hogy a Nagydöntőig menetelnek, és akár bajnokok is lehetnek, miközben mindenki arról beszélt, hogy vajon elvéreznek-e az első körben.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.23. 10:16:25

daffy írta: és mit tippeltek mára,okc vagy dallas?
Nem is fél3ra rakták hanem 3ra :? :evil: Szerintem az OKC-ben nincs annyi erő, hogy megfogja a Dallast!Hiába az egyéni felvillanások, egyszerűen csapatban, padban erősebb a texasi gárda!Szoros meccset várok (akár OT is lehet, 1-2-3 :lol: )De Mavs diadalt!Oklahomában nem lesz egyszerű, de ez a Dallas eddig félelmetes a PO-ban!És lassan jön Butler is :wink:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.23. 09:03:37

Bosh nem tudom mit csinál :D Egész évben összesen nem volt ennyi értékelhető perce, mint a Bulls ellen :D Továbbra is azt mondom, hogy Rose mutatói nagyon szépek, hogy sok pontot dob, csak éppen most is 50% alatt dobott mezőnyből...ez sokba kerül nekik. Mi meg játszottunk egy normálisat és behúztuk :) Ha szerdán meglesz a másik hazai meccs is, akkor nagy az esély arra, hogy továbbmenjünk, viszont ha kikapunk, akkor meg már megint a Bulls van kisebb előnyben. Let's go Heat!
Válasz küldése