Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem semmi szégyen nincs a vereségben. Ezek a fiúk, férfiak az utolsó csepp vérükig küzdenek a pályán minden egyes mérkőzésen. Ezek után ki lehet kapni, ha az ellenfél jobb. Persze vannak hibák, hogy ne lennének, de ez nem elkeserítő csak szomorú, az elkeserítő az lenne, ha azt csinálnánk, mint a Lakers ( ne haragudjatok LAL fanok, de én a nagy küzdelmet sem láttam a fiaitokon). Hiszek benne, hogy 6-ik meccs még biztosan lesz, Másképp nincs is értelme hozzáállni. Büszke vagyok rájuk, mert ez nem egy húszaséveiben járó világverő társaság. Mert kétségetek ne legyen. Ez a társaság, ha a legjobb korban kerül össze, akkor még a 2008-asnál is simább NBA sikereket arathattak volna... Mindenki öregszik és mindenkinek meg vannak a maga fizikai korlátai. Ebből a maximumot kihozzák a srácok minden mérkőzésen a PO-ban és ezért vagyok Celtics szurkoló!!MessiFan írta:Miamiban? Azért vagyok pesszimista mert amit láttam az utolsó negyedben meg a hosszabbításban az a béka segge alatt van.Bob_Marley írta:![]()
![]()
![]()
Ezt majd hajnali 4körül, addig még van 1 meccs minimumNem kell optimistának lenni, de ne igyunk előre a medve bőrére főleg ne negatív gondolkodással!Izzadjanak csak még egy meccset ha tovább akarnak jutni!
Allent úgy kivették a játékból mint a sz.rt, betörések alig voltak, amikor meg a centert vagy pf-et játszatták volna akkor meg elcseszték kivéve JO.
Voltak pozitívumok a védelemben meg a támadásban is..
Rendben, korrekt amit leírtál, de akkor is van még minimum 1 meccsMessiFan írta:
Miamiban? Azért vagyok pesszimista mert amit láttam az utolsó negyedben meg a hosszabbításban az a béka segge alatt van.
Allent úgy kivették a játékból mint a sz.rt, betörések alig voltak, amikor meg a centert vagy pf-et játszatták volna akkor meg elcseszték kivéve JO.
Voltak pozitívumok a védelemben meg a támadásban is..
Miamiban? Azért vagyok pesszimista mert amit láttam az utolsó negyedben meg a hosszabbításban az a béka segge alatt van.Bob_Marley írta:MessiFan írta:Grat a továbbjutáshoz.![]()
![]()
![]()
Ezt majd hajnali 4körül, addig még van 1 meccs minimumNem kell optimistának lenni, de ne igyunk előre a medve bőrére főleg ne negatív gondolkodással!Izzadjanak csak még egy meccset ha tovább akarnak jutni!
MessiFan írta:Grat a továbbjutáshoz.
én nem láttam ezt a mecset, csak a utube videót amit belinkeltél, de sokkal izgalmasabbnak nézett ki,mint a Mem-Okc.Bob_Marley írta: tudom ajánlani a 2 évvel ezelőtti első körös Boston-Chicago párharc valamennyi meccsétFőleg a 6ik 3OT-s
http://www.youtube.com/watch?v=aMyrvwC3sVk
A 2. Wade. De, most a Miaminak nem szurkolok, mert ott van LeBron is és nem szeretném, hogy egyhamar gyűrűhöz jusson.Bob_Marley írta: Ki az a 2 előtte lévő kedvenc, 1;gondolom Bryant , de ki a második?
Én még nem láttam a meccset, majd az esti ismétlést (jó hülye időpontra tették…)!fcbarca0827 írta:Memphis - OklahomaÉn ekkora meccset még a büdös életbe nem láttam.
Vasquez hármasa az első hosszabbítás végén?
Mondjuk volt még egy pár csoda a meccsen.
Westbrook nem ember. A 3. kedvenc játékosommá nőtte ki magát. Remélem örül neki.
![]()
A Lakers kiesésével egyértelműen hajrá Thunder.Hátha, valami csoda folytán megnyerik.
Közben 3ik OT van Memphisben most nézem!Messithebest írta: Úgy már biztos nem
Bob_Marley írta:ha ki is esünk remélem nem úgy mint a Lakers!
Ezt most kérdezed, vgay mondod?Bob_Marley írta:Pat Riley és kedves nejére gondolsz?PEEtör írta:Nagy jelenet volt Wade hármasa után.
Mutatják a bostoni tábort, vagy 20 zöld pasi között ül egy szöszi csaj a barátjával, a hármasnál elkerekedik a szeme, a szájáról jól leolvasható a "WOW" felkiáltás amit barátjának továbbít(ana) és az őszinte (naiv) csodálat a kosár után, de mind a pasija, mind a többi hímnemű egyed rezzenéstelen arccal ül tovább.![]()
Pat Riley és kedves nejére gondolsz?PEEtör írta:Nagy jelenet volt Wade hármasa után.
Mutatják a bostoni tábort, vagy 20 zöld pasi között ül egy szöszi csaj a barátjával, a hármasnál elkerekedik a szeme, a szájáról jól leolvasható a "WOW" felkiáltás amit barátjának továbbít(ana) és az őszinte (naiv) csodálat a kosár után, de mind a pasija, mind a többi hímnemű egyed rezzenéstelen arccal ül tovább.![]()