Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, a Ferrariba ne is menjen ez a patkány.Kralo írta:Ahogy én ismerem Alonsot elöbb menne vissza a Renaulthoz, minthogy a Ferrariban kössön ki. Ám ebben a mai világban bármi előfordulhat, ha pénzről van szó. Egy biztos a McLarenben az elejétől nem érzi jól magát. Bárki bármit mond én már régóta állítom, hogy Hamilton olyan, mint egy kiskirály a McLarennél, és nem is kisebb az arca csapattársánál.
Gogo Alonso! Még nincs vége.
Sajnos csak szép állom, hogy Alonso Ferrarihoz igazoljon! Igaz a mai világban minden megtörténhet!Kralo írta:Ahogy én ismerem Alonsot elöbb menne vissza a Renaulthoz, minthogy a Ferrariban kössön ki. Ám ebben a mai világban bármi előfordulhat, ha pénzről van szó. Egy biztos a McLarenben az elejétől nem érzi jól magát. Bárki bármit mond én már régóta állítom, hogy Hamilton olyan, mint egy kiskirály a McLarennél, és nem is kisebb az arca csapattársánál.
Gogo Alonso! Még nincs vége.
Azért egy Kimi & Alonso milyen lene már!
Nagy igazolás lenne! Olyan mint MS, hiszen nagyon jó pilóta és jól tudja kocsit beállítani!noname írta:Én tökön szúro magam ha az a hisztis p***a a ferrarihoz megy.
Az a legdúrvább,hogy már nem is meglepetés,ha a 16Sharkinho írta:A tavalyi győztes nézte az ideit![]()
![]()
Siralmas, amit idén a Honda művel..![]()
Nagyon nem ment! Remélhetőleg jobb lesz, de már kezdem elhinni, hogy nem!noname írta:Azt majd meglátjuk.Massa a szezon elején jó volt, most nem ment neki az utóbbi néhány futamon...